Nytt sätt att läka! MedBed, Quantum, Anti-Gravity, Concealed Technologies, Replikatorer & Perpetual Fountain of Youth

https://amg-news.com/new-way-of-healing-med-bed-quantum-anti-gravity-concealed-technologies-replicators-perpetual-fountain-of-youth/

Inom ett år är de flesta sjukhusingrepp föråldrade. Läkning genom frekvensterapi

Alla som inte är på den specifika jordfrekvensen för uppvaknande och helande, vilket betyder öppen för inkommande uppstigningsenergier; de inre vågorna av harmoniska resonanser som leder till enhetsmedvetande, måste antingen förvandlas eller misslyckas.

Detta består av din kropp och själ, och är inte fantasi, det är mätbar, verklig vetenskap och fakta, kallade Schumann-resonanser som är globala elektromagnetiska resonanser, genererade och hetsade av energier i vårt universum och märkbara under blixten.

Ju äldre vi blir; desto fler fel uppstår i kodningen av DNA. Som ett resultat minskar det övergripande tillståndet för våra kroppar med tiden. Vi blir gamla, vi får rynkor, vi blir sjuka och dör så småningom.

En metod för att behandla fysiska besvär med hjälp av radiofrekvenser, med hjälp av mycket avancerad och avantgardistisk utrustning, för att behandla fysiska besvär eller för att förebygga, minska och läka. Avsiktligt, dolt från allmänhetens ögon, eftersom det inte gynnar Big Pharma.

Vi hör ljud eftersom våra öron särskiljer olika frekvenser och resonanser, som tolkas som ljud av hjärnan. Ljus tas emot av våra ögon och översätts av hjärnan till bilder. Både ljud och ljus har frekvenser. Radiofrekvenser används i denna behandling.

Utrustningen sänder specifika frekvenser till kroppen. Dessa är specifika för varje individ. Människor kan särskilja olika musikinstrument och individuella toner i komplexiteten hos musikens frekvenssignaler, så kan vår kropp individuellt skilja radiofrekvenser från en komplex signal.

Vissa känner detta som vibrationer, andra kan inte. Varje fråga har sin egen frekvens; tryck bara på bordet eller fönstret så hör du skillnaden i ljud, som är varje egen frekvens. På samma sätt har atomer och molekyler och celler sin egen frekvens.

Om dessa frekvenser motsvarar frekvensen av celler eller molekyler i kroppen, genereras en resonans. Detta kallas bioresonans. Levande materia reagerar på vilken frekvens som helst som matchar och följaktligen kan tas emot.

Celler kan påverkas av bakterier, svampar, virus, kosmisk strålning, röntgenstrålar, ultraviolett ljus och giftiga ämnen. Dessa förändringar i DNA-koden, som kopieras till nästa generation, sker genom celldelningar, joniserande strålning, vissa virus och nyligen genom mRNA Covid-vaccination. Dessa ändringar i koder överförs till nästa cellgeneration.

Vid varje celldelning uppstår fel vid kopiering av DNA, och även efter reparation med cellens egen DNA-reparationsmekanism kvarstår en del av felen. Som ett resultat av DNA-förändringar över tid kan celler inte längre utföra sin ursprungliga funktion.

Detta kallas bland annat för autoimmun reaktion som ökar, tillsammans med en allt värre förekomst av patogena mikroorganismer. En skyddande mekanism mot ytterligare mutation finns, vilket gör att de irreparabelt skadade cellerna försätts i ett tyst läge, kallat åldrande, åldrande av organismer, en sorts viloläge, vilket stoppar ytterligare celldelningar.

Dessa åldrande celler ökar i antal under åldrandet och har i sig en degenerativ inverkan på sin närmiljö. Sammantaget minskar både kvaliteten och kvantiteten av funktionella celler. – Ny forskning pågår som gör det möjligt att ersätta de senescentceller som avlägsnas med funktionella celler.

Frekvensterapi tillämpar en mängd olika frekvenser samtidigt. Det är en homeopatisk ofarlig behandling, jämförbar med att skriva om en hårddisk i en dator, men i det här fallet omskrivningen av immunsystemet och DNA-strukturen som omprogrammeras helt eliminerar autoimmuna sjukdomar som bland andra rötter orsakas av mRNA-injektion.

Inom ett år är de flesta sjukhusingrepp föråldrade

President Donald Trump sa den 14 juni 2020 till nationen,

”Inom ett år eller så kommer nästan alla sjukhusprocedurer att vara föråldrade.”

Varje stad kommer att ha många medicinska sängar och Tesla-kammare som kan läka och reparera DNA tillsammans med att bota alla åkommor. Som åldersregression, upp till 30 år.

Slutar med cancer, autism, Alzheimer, fibromyalgi (fi·bro·my·al·gi·a) ett tillstånd som orsakar ledvärk i hela kroppen, sömnproblem, trötthet och ofta känslomässiga och mentala besvär och många andra brister.

Bevis finns i de undertecknade verkställande orderna. Med bäddar har förmågan att återväxa organ som saknas, såsom gallblåsa, njure eller lymfkörtlar etc. Genom användning av ljusspektrum och frekvenser.

Holographic Medical Pods eller Med Beds är automatiserade stationer där en medicinsk expert healer väljer vilken typ av procedur som ska göras från datorns databas, patienten lägger sig i Pod eller säng och maskinen utför den medicinska operationen eller proceduren. Slutligen stänger lasrar ingångspunkterna där proceduren påbörjades.

Med Beds diagnostiserar, behandlar och utför ett brett utbud av kirurgiska ingrepp med ultrafina lasersnitt som styrs av anatomisk 3D-skanning. 3D-skanningen har eldfasta linser som tar levande skanningar av kroppen för att utföra olika medicinska procedurer.

En Med Bed är baserad på tachyonpartikelenergi som är hypotetiska partiklar som är snabbare än ljus och plasmaenergi. Plasmaenergi kommer från universum och balanserar planeter för att hålla dem i sin position, så att de inte kolliderar med varandra. Med andra ord; solsystemet är i balans med sig själv och med alla planeterna.

Jorden, atmosfären, vattnet, allt är plasmaenergi, faktiskt, allt i universum är plasmaenergi, det är bara i en annan form bland olika vibrationsfrekvenser.

Med-sängarna har kontrollerbar artificiell intelligens (AI) så den kan inte komma ur kontroll och springa lös, faktiskt en dator. Den fungerar som en magnetisk resonanstomografi – MRI, som gör en magnetisk svängning och resonansskanning av din kropp för att diagnostisera sjukdom.

Med Bed skannar hud, muskelvävnad, alla organ och allt annat i kroppen. Den visar allt – ända ner till mikronnivån i blodet. Det identifierar faktiskt ditt DNA och det gör en fullständig intern analys av kroppen. Om du gör det plockar den upp alla sjukdomar och eventuella genetiska ofullkomligheter. Till exempel, stadium 4 leukemi på en Med Bed botas på cirka 2,5 minuter, utan några biverkningar.

Om ett organ har tagits bort; Med Beds återatomiseringsprocess regenererar det organet som om det aldrig hade tagits bort. På grund av kroppens ursprungliga resonans, dess vibrationsfrekvens. Kroppen kommer alltid ihåg när ett organ har tagits bort eller slutat fungera. Med Beds artificiella intelligens länkar till kroppens vibrationsfrekvens och DNA för att regenerera organet. Det är enkelt så.

Concealed Technologies Med Bed, Quantum, Anti-Gravity Propulsion, Replikatorer

Återigen har Med Bed-tekniken ”undertryckts” och har ”dolts” för allmänheten under en lång, lång tid. Denna teknik är inte tillgänglig för köp eller tjänster för allmänheten förrän efter att Deep State Cabal har gjorts maktlös.

Lyckligtvis, på grund av det senaste planetariska skiftet från 3D till 5D, och ökande krav på transparens från det mänskliga kollektiva medvetandet; modiga människor kommer fram för att avslöja vad som har varit dolt i decennier, till och med århundraden, och troligen i tusentals år.

Den globala övergången i decennier och har information om många ämnen som allmänheten inte är medveten om, inklusive men inte begränsat till, off-world ET-teknologigåvor till mänskligheten som det kvantfinansiella monetära systemet, antigravitationsframdrivning, replikatorer och medelsängar .

Det är inte svårt att föreställa sig att det finns undertryckta teknologier idag som avsiktligt döljs för den gemensamma massan till förmån för dem som är i toppen av samhället; de som är ”ansvariga” för systemet att behålla sin kontroll över allt – naturresurser, institutioner, den militära, politiska och till och med den psykologiska aspekten av varje individ. Vad som är svårt att acceptera är dock påståendena att dessa avancerade teknologier inte är från jorden utan gavs eller lämnades av utomjordiska varelser som existerade från andra planeter.

Det finns tre typer av Med Beds: Holografiska; Regenerativ som regenererar vävnad och kroppsdelar, och slutligen Re-Atomisation Med Bed som på cirka två till tre minuter regenererar hela människokroppen, topp till tå.

Perpetual Fountain of Youth

Vad betyder denna avancerade teknik för en 80-årig person? Han/hon kan bli 30 år igen på mindre än tre minuter. Femtio år tog bort hans/hennes liv. Nu kan hon få barn igen. De skulle kunna få en helt ny familj om de vill. Det ser ut som att Med Bed-tekniken är en evig källa av ungdom.

Med Bed-tekniken tittar på kroppen och korrigerar brister. Denna teknik har funnits ganska länge. Den har hållits gömd för mänskligheten under mycket lång tid. Vissa människor kanske tror att denna läkande teknik är science fiction. För bra för att vara sant. Det är inte ens alltför komplicerat att tillverka dessa Med Beds i kvantiteter och distribuera dem överallt där det önskas. Jered Rand säger;

”När du är i en Med Bed, går du inte igenom någon smärta, du går inte igenom strålningar. Det är inte som någon ond händelse. Du går in i en djup sömn. Det finns ingen injektion, inga nålar eller något. Du vaknar och ser dig i spegeln och din läskiga hud är borta. Ditt vita hår är den färg det var när du var i tjugoårsåldern (20-årsåldern). Det är samma sak för din syn, din hörsel, din smak, din lukt. Allt återställs till ett fulländat yngre tillstånd igen.”

Detta är den nya tidsåldern för den nya jorden och den nya mänskliga rasen. Det är helt tvärtom mot vad vi har levt. Dessa tekniker finns redan här. Det handlar om att få dem säkert till de människor som kan använda dem.” Äntligen, sedan år 2020 är Med Beds-tekniken inte tillgänglig för allmänheten.

Replikatorer återvinner gamla saker till plasmaenergi. Det finns inget avfall, inget skräp, inget skräp, inget som förorenar miljön eller förstör ekosystemet. Jord är plasmaenergi. Växter är plasmaenergi. Ta en replikator till en fattig by och dessa människor kan få allt de någonsin drömt om på några minuter. Replikatorer kommer att eliminera behovet av enorma mängder mark för att föda befolkningen. Vad du vill, du kan få det.

ÄVEN : Hemligt NASA-experiment bekräftar 500 f.Kr. Chakra-lärdomar: erbjudande om rikedomsmanifestation tar marknaden med storm

3D-skrivare är replikatorernas föregångare. Accelerera det hundra gånger och du har en Med Bed-replikator. Allt i skapelsen och består av plasmaenergi. Replikatorer är off-world-teknologi, som ges till oss av Galactics, som delar denna teknologi med mänskligheten. Den här tekniken kommer! Det kommer att finnas överallt. Du kommer att kunna ha en fenomenal framtid.

Det finns en lista över genetiska sjukdomar och störningar så lång att det är otroligt! När du väl förstår hur DNA, RNA, mRNA och proteiner fungerar förstår du snart att alla sjukdomar är genetiska mutationer. Dessa mutationer, eller varianter, orsakas alla av något som förändrade informationen om RNA, som mRNA gav till proteinet för att berätta för cellen vad det skulle bli.

Tänka på; Vacciner orsakar genetiska sjukdomar; sedan 50-talet är detta orsaken till alla varianter/mutationer som orsakar en genetisk störning. Med andra ord, det medicinska etablissemanget orsakar alla sjukdomar på jorden, samtidigt som det inte botar någon av dem! De har förstört livskvaliteten för miljarder människor genom åren.Kategorier:Hälsa, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: