Folkets Radio – Vår tids största hälsoskandal? (Del 1-2)

2022-010-09

Sven Román är barn och ungdomspsykiater och en av grundarna av Läkaruppropet. I denna första intervju sedan våren 2021 hjälper han oss få syn på ”elefanten i rummet” när det gäller misstänkta vaccinbiverkningar. Vi ser ibland konturerna av den i den strida strömmen av märkliga sjukdoms- och dödsfall, men i nyheterna skildras dessa genomgående som enskildheter utan sammanhang.

Intervjun kompletteras med flera starka vittnesmål, bland annat får vi möte en ung elitidrottskvinna som inte kunna spela handboll sedan hon tog sprutan samt en 54-årig kvinna som nekas en livsnödvändig lungtransplantation för att hon inte är vaccinerad.

Del 2 – Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: