Banbrytande stämningsansökan mot Peter Daszak, Ralph Baric för SARS-CoV-2 vinst av funktionsforskning och farlig RELEASE

Bild: Banbrytande stämningsansökan mot Peter Daszak, Ralph Baric på grund av SARS-CoV-2-vinsten av funktionsforskning och farlig RELEASE

7 oktober 2022 av: 

https://www.naturalnews.com/2022-10-07-lawsuit-filed-against-peter-daszak-ralph-baric-over-sars-cov-2-gain-of-function-research.html

En banbrytande stämningsansökan har lämnats in av advokat Thomas Renz, som utnämner EcoHealth Alliance-presidenten Peter Daszak och University of North Carolina-forskaren Ralph Baric som svarande, och hävdar att de är ansvariga för målsägandenas död på grund av deras inblandning i finansieringsvinst . -funktionsforskning av SARS-CoV-2-viruset som tros vara ansvarigt för ”covid-pandemin.”

Enligt stämningsansökan, vars kopia är upplagd på Renz-Law.com , konspirerade Daszak och Baric för att kringgå begränsningar av finansieringsvinster och överföra både pengar och teknik till Dr. Zheng-Li (den så kallade ”Bat” Lady”) vid Wuhans forskningsanläggning för biovapen i Kina, där det slutliga arbetet med SARS-CoV-2 genomfördes, vilket beväpnade det mot mänskligheten. När det väl var färdigt släpptes vapnet över världen, vilket orsakade målsägandens död.

Vi välkomnar svar från både Daszak och Baric om de inte håller med om dessa påståenden och vill ge en egen förklaring till händelserna där de är inblandade.

Se en säkerhetskopia av stämningshandlingarna på denna NaturalNews-filplats (PDF) 

CDC ägnade sig åt kriminell konspiration för att dölja V-safe data

Förutom bombrättegången mot Daszak och Baric, har CDC tagits på bar gärning, engagerad i vad jag skulle klassificera som en kriminell konspiration för att undanhålla V-safe-data från allmänheten i nästan två år.

Denna datamängd från V-Safe-appen har precis förvärvats av ICAN (Del Bigtree och advokat Aaron Siri) och avslöjar att 7,7 % av personerna som tog covid-vaccin fick så många skador att de behövde medicinsk vård , medan ytterligare 25 % hade deras liv vänt upp och ner eftersom biverkningar av vaccinet fick dem att missa arbetet eller att stoppa ”normala livsaktiviteter”.

Som Epoch Times rapporterar :

Hundratusentals amerikaner sökte sjukvård efter att ha fått ett covid-19-vaccin, enligt data från Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som släpptes den 3 oktober.

Ungefär 782 900 personer rapporterade att de sökte läkarvård, akutvård och/eller sjukhusvistelse efter covid-19-vaccination. Ytterligare 2,5 miljoner människor rapporterade att de måste missa skolan, jobbet eller andra normala aktiviteter som ett resultat av en hälsohändelse efter att ha fått ett covid-19-vaccin.

Du kan se hela datamängden via ICAN:s webbplats på denna instrumentpanellänk:
https://www.icandecide.org/v-safe-data/

Den visar att av cirka 10 miljoner vaccinmottagare som använde V-safe-appen drabbades 33 % av skador eller andra avbrott, och nästan 6,5 miljoner hälsoeffekter rapporterades.

CDC kämpade hårt för att förhindra att denna information släpptes till allmänheten, vilket bevisade att Walensky och andra engagerade sig i en kriminell konspiration för att dölja sanningen om vaccinskador från allmänheten, vilket resulterade i potentiellt miljontals ytterligare dödsfall eller skador. som annars skulle ha avvärjts om folk visste sanningen.

CDC är en korrupt, kriminell organisation

Vi vet nu utan tvekan att CDC är en brottskartell som främjar Big Pharmas dödsskott som skadar eller dödar miljontals amerikaner. Vid varje tillfälle kommer CDC att dölja sanningen om vaccinskador och lura allmänheten, samtidigt som det främjar fler skott för alla, inklusive barn.

CDC-chefen Walensky bör omedelbart arresteras av DOJ och anklagas för minst ett fall av brottsligt bedrägeri och försumlighet för varje amerikan som skadades eller dödades av dessa farliga covid-vacciner.

Istället kommer Vita huset och en medskyldig massmedia att kräva mer censur av alla som talar om att vacciner är farliga och felaktigt hävda att sådant prat är ”desinformation” när CDC:s egna uppgifter nu visar att covid-vacciner är de mest farlig medicinsk intervention som någonsin administrerats till allmänheten i stort … mycket farligare än Thalidomide, Vioxx, statiner eller någon annan drog som har lemlästat eller dödat oskyldiga människor under decennierna.

Dessa dödliga, farliga vacciner måste stoppas, och de som oärligt drivit fram dem måste hållas ansvariga genom arrestering och åtal för sina avskyvärda brott mot barn och hela mänskligheten.

Lär dig mer i dagens Situationsuppdatering-podcast, som innehåller ännu mer bombshell-information:

– Rättegång hävdar att Peter Daszak och Ralph Baric är ansvariga för DÖDSFALL från covid
– Påståenden om att de slussade pengar till forskning om funktionsvinster i Wuhan
– Kan skapa ett juridiskt prejudikat för en massiv våg av rättsprocesser mot Fauci, Walensky och andra
– CDC (Walensky) konspiration bekräftat: De täckte över V-Safe-data som visar utbredda vaccinskador
– 7,7 % av de som tog vaccin skadades, 25 % kunde inte arbeta
– Bank of England medger att de bara var timmar från total kollaps
– Europeiska guld- och silvermynt kommer att AVSLUTA verksamheten på grund av energibrist
– Biden benådar innehav av marijuana (federalt) men kriminaliserar fortfarande CBD
– Kinas militär drönar luftlyft beväpnade robothundar till stridszoner
– USA köper anti-strålningsläkemedel för att förbereda sig för kärnvapenkrig
– Tyskland blir ”industrimuseum” när energiförsörjningen kollapsar
– Intervju med Tom Luongo om valutakrig, Europa vs. Fed

Brighteon: Brighteon.com/09548f67-95be-442b-9ace-42c4462bf6ae

Bitchute: Bitchute.com/video/AkSE7iI0F9C4/

Rumble: Rumble.com/v1mzv1o-situation-update-10722-groundbreaking-lawsuit-filed-against-peter-daszak-ra.html

Banned.Video: Banned.video/watch?id=6340453cc26e30412a8607b9Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: