Oktoberrevolutionen hägrar i väst när drottning Elizabeth II går vidare

2022-09-12
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/
DS = Deep state
KM = Khazariska maffian


Drottning Elizabeth II:s död är ett av många tecken på att någon sorts mega svart svan-händelse kommer till väst i oktober. Vad som återstår att se är om detta kommer att bli en blodig revolution, anarki eller en fredlig övergång. 

För det första betyder QEII:s död också döden för chefen för Kommittén för de 300, känd för många som västvärldens hemliga ledning. Detta följer på avlägsnandet av hela den högsta rangen av Malteserriddare: västvärldens militära ledning. Gnostiska Illuminati-källor säger att västmaktens tre egyptiska obelisker kommer alla att falla. Den första obelisken – belägen i staden London – finns där finansmakten finns. Med QEII:s död har den fallit, säger de. Den andra obelisken – i Washington DC – är där militärmakten finns. Den har fallit ersatt med meritokratin från Malteserriddarnas aristokratiska ledarskap. Den tredje obelisken, som symboliserar andlig makt, finns i Rom. Allas ögon är riktas nu mot påvedömet. Illuminati-källor lovar att påven Franciskus kommer att avlägsnas på ett spektakulärt och offentligt sätt under de kommande dagarna.

De stora förändringarna är inte heller begränsade till väst. Kinas kommunistparti har flyttat fram sin stora, en gång i 5-åriga nationella kongress till oktober från november. Där kommer ändringar att göras i konstitutionen vilket kommer att leda till ”nya strategier för styrning.”

Political Bureau of CPC Central Committee convenes meeting, deliberates on documents to be submitted for discussion at seventh plenary session of 19th CPC Central Committee

Asiatiska hemliga sällskapskällor säger att en sammanslagning med Taiwan och bytet av namn för det kommunistiska partiet är ämnen som kommer upp på mötet.

Det finns också en aldrig tidigare skådad samling av världsledare och maktmäklare som äger rum i september.

Den här veckan kommer till exempel Rysslands president Vladimir Putin, Kinas president Xi Jinping och Indiens premiärminister Narendra Modi att träffas den 15 och 16 september. Därefter kommer drottningens begravning den 19 september. Detta kommer att bli en av de största sammankomsterna med världens maktmäklare i färsk världshistoria. Till exempel är den så kallade USA:s president Joe Biden och den japanske kejsaren bland många som kommer att närvara.

Vi måste också komma ihåg att allt detta händer när betalningsfristen den 30 september hägrar för de familjer som äger UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION, FN, Världsbanken, IMF och andra pelare inom den västerländska makten.

Framför allt ska familjen Rockefellers öde avgöras. Medlemmar av denna klan inkluderar Hillary och Bill Clinton, Mark Zuckerberg, John Podesta, David Rockefeller Jr. och många andra.

Det kan hävdas, genom att undertrycka många typer av energiteknik, gjorde denna familj mer för att sätta mänskligheten tillbaka än någon annan grupp i världshistorien. Den gummimaskerade Biden-skådespelaren är deras tjänare, liksom den gummimaskerade bedragaren som nu låtsas vara påve Franciskus.

Ödet för de franska och schweiziska grenarna av familjen Rothschild – som leds av Klaus Schwab (Rothschild) från World Economic Forum – kommer sannolikt också att avgöras i höst.

Det pågår en världsbojkott mot Rothschilds, Rockefellers och deras bedrägliga fiat-pengar, så de kommer definitivt att gå under. Det faktum att Vatikanbanken avbryter alla förbindelser med dem den 30 september vilket är det tydligaste tecknet på det. Frågan är vad eller vem som kommer att ersätta dem?

Där pågår också den större kampen mellan den gnostiske Illuminati och den brittiska kungafamiljen som ännu inte har avgjorts.

Hur som helst, nu när drottning Elizabeth har gått bort kan vi avslöja några hemligheter och stora mysterier kring henne. Till exempel, (enligt en kusin till kejsar Hirohito), blev QEII strax innan 9/11 attackerna på USA,  ”dödad och ersatt med en klon”, eftersom hon var en våldsam motståndare till Bushs nazistiskt fascistiska statskupp som denna attack representerade. Vi är fortfarande skeptiska till ”kloner” och sådant snack, men seniora MI6-källor bekräftar också att den ursprungliga drottningen lämnade denna jord för länge sedan. NSA-källor säger också att hon har varit ”död i 10 år”. Denna skribent kan också bekräfta att julkort signerade av Hennes Majestät slutade komma för flera år sedan.

Men den här skribenten var i ganska regelbunden kontakt via e-post med någon som verkligen verkade vara den riktiga källan. När jag en gång frågade henne om filmen Roman Holiday var baserad på ett sant liv med användbar obetänksamhet svarade hon ”Några hemligheter kommer jag att bära med mig i graven” Dessutom dök hon upp offentligt inför tusentals människor vid hennes senaste firande av 70 år på tron.

Vem hon än var, råder det inga tvivel om att Hennes Majestät ledde den stora fraktionen i den västerländska blodlinjeeliten som var emot KM:s plan om att döda 90 % av mänskligheten. Hennes idé var att rädda miljön utan att döda alla genom att använda en koldioxidskatt för att betala världens ledare för att bevara skogarna. Hennes fraktion förlorade år 2000 när deras agent Al Gore misslyckades med att bli USA:s president trots att de vann valet. De har dock kämpat sedan dess och lyckades så småningom med att få hela Bush-klanen avrättad.

Dessutom var den enhet vi kände till som drottning Elizabeth II ansvarig för att förhandla fram ett avtal med asiatiska kungafamiljer för ett bättre sätt att hantera denna planet som vi alla delar. Det var till exempel hon som lät det kinesiska Sidenvägsinitiativet gå vidare, vilket resulterade i biljoner dollar i infra-strukturutveckling runt om i världen. Hon lämnade också detta rike tryggt i vetskapen om att en öst/västlig konsensus hade nåtts för att börja göra allt för att öka mängden och variationen av liv på jorden, inklusive den mänskliga jorden. Med andra ord lämnade hon denna värld trygg i vetskapen om att framtida generationer kommer att ha stor nytta av hennes ord och handlingar.

Människor nära hennes arvtagare, kung Charles III, har uppmuntrat honom att sätta in brittiska specialstyrkor och reguljära styrkor för att vidta militära åtgärder för att stoppa ytterligare förstörelse av ekosystem runt om i världen. Så till exempel kommer korrupta indonesiska ledare som är ansvariga för att förstöra oersättliga regnskogar nu att jagas tillsammans med sina hantlangare.

Hur som helst, nu när drottningen har dött, kommer det gnostiska Illuminati att använda hennes sons relativa impopularitet till att genomföra en aldrig tidigare skådad attack mot monarkin. Nyckelfrågan kommer naturligtvis att vara förnyade undersökningar av mordet på prinsessan Diana.

Enligt en kusin till drottningen dödades Diana för att hon var gravid med tvillingar till Dodi Fayed och planerade att konvertera till islam. Drottningen var inte inblandad, men kung Charles var det absolut. Det är därför Qanon säger att han kommer att arresteras. NSA-källor säger att Charles i alla fall har redan ”ersatts av en dubbelgångare”.

Men vad Illuminati misslyckas med att inse är att den brittiska monarkin är baserad på ett kollektivt samförstånd och inte på en enskild monark. Den konsensus som byggdes kring QEII kan inte ändras genom attacker mot hennes arvtagare. Ändå är det en bra satsning att kronprins William kommer att bli kung tidigare än senare.

Istället för att attackera monarkin skulle det gnostiska Illuminati vara bättre på att rikta in sig på familjerna Rockefeller/Rothschild etc. som äger Fortune 500-företagen om de vill göra gott. Det är de som planerade hela denna ”pandemi” och det medföljande försöket att förvandla hela denna planet till en gigantisk farm.

I den senaste bekräftelsen av brotten som dessa människor har begått, sa en högt uppsatt medlem i förra veckan om den japanska underjorden (vars organisation har underleverantören för KM) att han före ”Pandemin” fick höra att planerna hade ändrats och att istället för att slå till mot södra Japan och Sydostasien med en megajordbävning, hade KM beslutat att fortsätta med ”Wuhan-influensan”, sa han.

Personerna som listas på länken nedan är ansvariga. Detta är åtalbar intelligens.

https://expose-news.com/2022/09/04/bilderbergers-whove-played-a-role-in-covid-event/

Sedan finns det naturligtvis alla deras tidigare brott som de ännu inte har ställts inför rätta för. Till exempel, eftersom 21-årsdagen av 9/11 precis har passerat, noterar vi vad Donald Trump sa då.

Av någon anledning kunde han inte agera på denna övertygelse när han blev president.

Även om väst inte lyckas med att ta bort KM från makten och att genomföra Nürnberg-liknande domstolar, kommer resten av världen att hjälpa till med att befria det europeiska folket.

Ryssland är i allians med Kina, Indien, Afrika, Mellanöstern och Latinamerika för att se till att västvärldens kriminella ledning möter rättvisan för sina upprepade försök att döda 90 % av mänskligheten.

Som det ser ut nu kommer ett energiavbrott i Västeuropa och USA att stänga av ekonomisk aktivitet med start i oktober.

I Storbritannien säger lobbygrupper inom industrin att om inte något görs åt energipriserna som har ökat med 100 % under det senaste året, kommer 60 % av fabrikerna och 80 % av pubarna och restaurangerna att tvingas stänga.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-02/six-in-10-british-factories-at-risk-of-going-under-as-bills-soar

https://edition.cnn.com/2022/08/30/business/british-pubs-energy-crisis/index.html

Förhoppningsvis kommer den nya brittiska ledaren, Elizabeth Truss, -som har gått med i den planetariska befrielsealliansen – att kunna förhandla fram ett nytt arrangemang med resten av världen innan detta inträffar.

Samma sak kommer att hända i resten av Västeuropa också.

Varje dag får vi nödsamtal från företag som är på väg att stoppa produktionen, säger ordföranden för Central Association of German Crafts.

Tyska företag kan i allt högre grad inte få tillgång till energiförsörjning på marknaden, och när energin stryps kommer den tyska ekonomin helt enkelt att sluta fungera, enligt förbundet för tyska industri- och handelskammaren (DIHK).

‘Without energy, no economy can run’ – German companies warn of disaster as electricity and gas tap are ‘turned off’

Det är därför som Belgien, Luxemburg, Holland och Polen inte kommer att träffa bilaterala energiavtal med Berlin eftersom de inte vill tvingas kompensera sina leverantörer i händelse av att gas omdirigeras till Tyskland.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-08/german-anger-spills-over-as-countries-balk-at-gas-sharing-deals

Om en överenskommelse inte nås med Ryssland och resten av världen; kommer den kommande ekonomiska kollapsen att säkerställa ett regimskifte i de flesta västländer. Detta hände redan i Italien och i Sverige i förra veckan. Justin Castro från Kanada kommer också att tas bort i höst, säger kanadensiska underrättelse-källor. När Macron från Frankrike och Scholz från Tyskland faller är det game over i Europa.

Sedan väntar vi förstås alla på att det stora Kahuna, United States OF AMERICA CORPORATION, äntligen ska kollapsa.

Slutligen, genom att vi återigen noterar att denna kollaps kan vara utlösaren som slutligen spolar ut det hemliga rymdprogrammet i det fria. Som dåvarande försvarsminister Donald Rumsfeld noterade dagen före 911 hade 2,3 biljoner dollar försvunnit från den amerikanska försvarsbudgeten vid den tiden. Flera källor sedan dess har sagt att pengarna gick till det hemliga rymdprogrammet. Om vi ​​betalade för alla dessa flygande tefat och antigravitationsanordningar med våra skatter, borde vi inte ha rätt att använda dem?

Kanske är det därför fler och fler av dessa hantverk dyker upp offentligt över hela världen nu för tiden, vilket videorna nedan bekräftar. Kanske blir årets ”oktoberöverraskning” extra speciell.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: