Militären höjer skyddet mot Trump efter prat om mord

https://realrawnews.com/2022/09/military-heightens-protection-on-trump-amid-assassination-chatter/

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären har stärkt säkerheten på president Donald J. Trump, hans familj och Trump-ägda fastigheter, säger källor på general David H. Bergers kontor till Real Raw News.

De källor som är bekanta med säkerhetsarrangemangen sa att general Berger godkände flytten efter att JAG berättade för honom att en person som för närvarande är fängslad på Guantanamo Bay erbjöd sig att dela med sig av detaljer om hur Deep State planerar att mörda president Donald J. Trump inför presidentvalet 2024 .

Real Raw News fick inte den fångens namn men fick veta att han är en före detta anställd vid utrikesdepartementet som tjänstgjorde under Obama och, under en kort tid, under den nuvarande olagliga presidenten, Joseph Biden. Personen i fråga påstås ha gripits i februari och har hållits utan rättegång, av skäl som våra källor inte var villiga att dela med sig av. Han – källorna sa att den fången är en man – ville ha frihet i utbyte mot att lämna information om Deep States agenda. egentligen inte borde ha, säger vår källa.

Den fången, som har suttit i isolering sedan april, kände till FBI:s razzia mot Mar-a-Lago, trots att han inte haft tillgång till tidningar eller tidskrifter som diskuterar aktuella händelser. Mer alarmerande påstod han att han hade hemligstämplad data om flera Trump-ägda fastigheter, inklusive Trump Towers i New York City, Trump National Golf Club i New Jersey och Trump International Hotel & Tower i Chicago. Deep State, sa han, vet att Trumps kontor på 26:e våningen i Trump Tower har en hemlig hiss som går upp till en helikopterplatta på taket (NYC förbjuder helikopterplattor på taket efter 9/11) och går även ner till ett avlägset parkeringsgarage, där en bepansrad limousine alltid finns i beredskap för att föra bort Trump vid behov. Dessutom sa den fången att han och hans kollegor hade penetrerat Trumps försvar och kunde ”ta honom när vi vill.”

General Berger, sa vår källa, kallade den fånges hot för tilltagen, men gjorde ändå Trump medveten om vad Deep State-underhuggaren hade hotat med.

”Trump berättade för general Berger att killen – och Trump vet vem han är – spottade ut en blandning av halvsanningar och allmän kunskap. Trump föreslog att en GITMO-väktare kunde ge information till fången”, sa vår källa.

”De har försökt att mörda mig förut, och de misslyckades i stort sett”, ska Trump ha sagt till general Berger.

För övrigt har vissa alternativa nyhetskanaler sagt att Trump överlevde så många som 15 mordförsök, även om Real Raw News har empiriska bevis på endast ett misslyckat försök mot president Trumps liv.

”Det är förmodligen bullshit, herr president, men Deep State blir mer desperat för varje dag för att få dig ur bilden. Om de inte felaktigt kan fängsla dig, och vi ser till att det aldrig händer, kan de bara komma till dig igen, eller din familj. Jag kan inte ta den risken”, sa general Berger till Trump.

När Berger lade fram sina idéer om att förbättra säkerheten, motsatte Trump att Mar-a-Lago skulle förstärkas i efterdyningarna av FBI:s grundlagsstridiga ockupation av hans privata egendom, och sa att han föraktade att hans hem skulle liknas vid ett militärläger.

General Berger tryckte dock på frågan: ”Med all respekt, herr president, nu är det inte läge att slappna av med vårt beskydd. Jag försäkrar dig, vi kommer att använda diskretion och respektera integriteten för dig, dina gäster och din familj. Men snälla, låt mig göra vad jag måste, om än bara som en försiktighetsåtgärd i dessa farliga tider. Fången rycker förmodligen i vår kedja, men Deep States fiendskap mot dig och deras vilja att gå långt för att få dig avliden, så att säga, kan inte ignoreras.”

Till slut accepterade Trump och bad generalen att säkerställa säkerheten för hans familj. Trump sa också: ”Om fången verkligen vet något, är jag säker på att killarna på GITMO kan få det ur honom.”

Med hänvisning till operativ säkerhet kommer våra källor inte att utveckla exakt vilka avskräckande medel som används för att skydda Trump-familjen, utan säger bara att Deep State inte skulle kunna tränga igenom militärens ”ointagliga bubbla” som omger Trump.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: