Militärdomstolen dömer Paul Pelosi

https://realrawnews.com/2022/09/military-tribunal-convicts-paul-pelosi/

Trogen sina ord återupptog den amerikanska marinens domare vid generaladvokatens kår och Office of Military Commissions militärdomstolar på Guantanamo Bay efter Labor Day-helgen. White Hats verkar dock ha blandat personalstyrkan, för officeren som presiderade vid Paul Pelosis tribunal på tisdagen var inte vice amiral Darse E. Crandall; snarare var det generalmajor Joseph B. Berger (ingen relation till marinkårens general David H. Berger) vice domaradvokaten för den amerikanska armén. Hans närvaro vid GITMO på tisdagen illustrerar tydligt krafter bortom Navy JAG, U.S.M.C och Special Operations-gemenskapen som arbetar för att utrota Deep State. Det är kanske en ny era av samarbete.

Oavsett vilket sade general Berger hårda ord till Paul Pelosi, som dök upp utan juridiskt ombud.

”Herr. Pelosi, det verkar som om du är en fantastisk barnmisshandlare”, sa general Berger. ”Jag måste erkänna att jag är i en unik situation här, eftersom det har varit min uppfattning att de åtalade som ställs inför denna domstol vanligtvis anklagas för förräderi, med andra brott som sekundära. Men du, herr Pelosi, är här för att statliga domstolar vägrade åtala dig, även när det visades konkreta bevis för dina brott.”

Rufsig och upprörd sa Pelosi till tribunalen att han aldrig hade haft sex med minderåriga.

”Det är bara för att du är 82 år och inte kan, eller hur? Det hindrade dig inte från att erbjuda droger och kontanter för att röra dem och få dem att röra sig själva, eller hur?” frågade general Berger.

Han visade de tre poliserna med uppgift att väga JAG:s fall mot Pelosi bilder som JAG-utredarna hade tagit av en naken Pelosi som låg bredvid en naken 14-årig flicka i ett hotellrum i San Francisco. Bilderna visade Pelosis skrynkliga händer som antastade hennes kropp.

”Titta, Paul… Har du något emot att jag kallar dig Paul? Den här tjejen på bilden, och hon är bara en tjej, och tre andra tjejer står vid sidan just nu för att vittna på distans, liksom personen som arrangerade dina möten med dem. Det här är sjukt för mig. Om du kommer ren, erkänn din skuld, den här panelen av officerare kan ge dig nåd, inte för att du förtjänar det. Jag vill inte vara här, i dina ögon, och jag antar att du vill ha det här överstökat också, säger general Berger.

Pelosi, som fram till det ögonblicket hade varit tyst, uttalade: ”Jag är en trasig 82-årig man. Vad kan du göra med mig? Döda mig? Jag är redan död. Död inombords. Du vill veta om jag rörde barn. Ja, jag rörde vid dem. Vad fan skulle du göra om du varit gift med en jävla häxa i 60 år? Jag rörde vid dem, många av dem, men det var aldrig sex.”

”Är det så du rationaliserar det? Hur motiverar du det? Vi uppskattar din uppriktighet.”

På grund av Pelosi erkännande om skuld, bad general Berger panelen att avge en dom utan att ha presenterat ens ett enda vittne. Panelen avvisade dödsstraffet, men beslutade att Pelosi skulle tillbringa sina återstående år som permanent husgäst på Guantanamo Bays interneringskvarter Camp Delta.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: