Sonia Sotomayor hängdes på GITMO

Eftersom måndagens internettrafik var igensatt av artiklar och memes om skådespelaren och illuminati-medlemmen Will Smith som slog komikern Chris Rock vid söndagskvällens pedofiltoppmöte, känt som Oscarsgalan, fick en berättelse av större betydelse, hängningen av den tidigare Högsta domstolens domare Sonia Sotomayor en viskning.

Klockan 9:00 fördes brottslingen som svurit evig trohet till Obama bort från hennes Camp Delta-bur och eskorterades under marinbevakning till en glänta där avrättningsdetaljen hade gjorts i ordning för hennes ankomst.

JAG:s traditionella maestro för tillfället, viceamiral Darse E. Crandall, fanns inte med bland de militära mässingarna som var närvarande för att bevittna avrättningen. Istället stod vice amiral Les E. Reardanz, biträdande befälhavare, sjöräddningstjänstens kommando, redo att fylla rollen som Grim Reaper.

Omgiven av JAG-underordnade och två maringeneraler, kommenterade vice amiral Reardanz att han kände sig som ”fisken i vattnet”, för det här var första gången han antingen närvarade vid eller övervakade en Deep Staters-avrättning. Med vad som kan beskrivas som en antydan till tveksamhet instruerade han marinsoldaterna att styra de dömda, med våld, om nödvändigt, till plattformen där en marinpräst och ”bödeln”, en soldat vars uniform inte bar någon rang eller insignier, väntade för att administrera de sista riterna respektive dra en snara runt hennes hals.

Men liksom flera andra Deep Staters vars tid hade kommit att möta snaran, vägrade Sotomayor slutliga begravningsakten och började istället slänga oanständigheter.

”Ni kommer alla att få betala för det här! Du tror att vi inte vet vem du är, du och dina familjer. Tror du att Trump kan skydda dig? Du är så jävla dum.” Spott och ord flög ur hennes mun på en gång. ”Vi kommer att hitta er jävlar, var och en av er.”

”Fröken. Sotomayor, en militärkommission har funnit dig skyldig till förräderi och dömt dig till döden. Det är mitt ansvar att verkställa domen. Jag är skyldig att fråga om du vill ge ett sista uttalande om ånger?” sa vice amiral Reardanz långsamt, som om han läste från en prompter.

”Du har redan hört mina sista ord. Och de är inte bara ord – de är ett löfte”, väste Sotomayor.

Vice amiral Reardanz viskade något i örat på en maringeneral som stod bredvid honom, och generalen viskade något tillbaka.

”Utför dina instruktioner,” sa vice amiral Reardanz till soldaten på plattformen.

Barack kommer...” inledde Sotomayor, men hennes sista uttalande släpades ut till ett gurglande ljud när falluckan under hennes fötter svängdes och hon föll till döden.

Hon dödförklarades klockan 9.45 på måndagen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: