Inifrån miljardärernas bunkrar: Världens största planerade domedagstillflykt

Eftersom 1 % hjälper till med att systematiskt förstöra världen med krig, industri och kapitalism, har många miljardärer förberett sig på vad som mycket väl kan vara det  oundvikliga.

Det verkar som att bunkrar nu ansluter sig till superyachter som ett annat pompöst ”måste ha”, och även om den här nyheten egentligen inte kommer som en överraskning (den är faktiskt förväntad) gör det, det inte mindre förolämpande med tanke på att de obscent rika har delvis storligen bidragit till det nuvarande tillståndet runt om i världen.

Forbes tar oss in i vad som beskrivs som världens ”största planerade domedagstillflykt”, komplett med pool, inomhusteater och valv för värdesaker (eftersom du kommer att behöva massor av pengar när världen är borta).

Medan människor över hela världen för närvarande kämpar för att överleva, har de långt efter att vi alla är döda härbärgen som är avsedda att hålla de rika vid liv, lyxigt utrustade för att säkerställa att även de mest korrupta politikerna och företags-mogulerna kommer att sova som småbebisar. .

Privata bostadsutrymmen kan förbättras för att inkludera ytterligare pooler, teatrar, gym, kök, bar, sovrum och lyxiga badrum.

De gemensamma utrymmena inkluderar följande:

Vägar
Restauranger
Bageri
Bryggeripub
Vinkällare
Gemensamma mötesrum
Bönerum och kapell
Lekrum för dagis
Klassrum
Träningsrum
Datorområden
TV och radiostation
Kommunikationscenter
Säkerhets- och häkte
Valv för värdesaker
Säkerhetsutrustning och -anordningar
Vattenreningsanläggning
Djupvattenbrunnar
Invändiga vatten- och bränsletankar
Kraftverk
Luftbehandling och (NBC) kärnkraft
Biologiska och kemiska filtreringssystem
Batteri reservkraftslagring
Mekanisk verkstad
Dekontamineringsduschar
Privata kontor
Djurgårdar
Hårsalong
Teatrar
Hydroponiska trädgårdar
Fullt utrustat sjukhus
Förråd och lagerutrymmen
All mat och medicinsk utrustning
Icke-hybrid fröbank
DNA-lagringsbank

Se hela rapporten för ytterligare bekvämligheter.

Det underjordiska överlevnadskomplexet, känt som Europa One, ligger i Tyskland och byggdes ursprungligen av sovjeterna under det kalla kriget som en fästning för militär utrustning och ammunition.

Den tyska regeringen ärvde reliken efter att Tyskland slogs samman med DDR, men de insåg att de inte kunde använda anläggningen och auktionerade ut den.

Efter att den har köpts av en rik investerare förvandlades den sedan det till ett lyxigt hobbit-hål som du ser här.

Projektet tillkännagavs av Vivos grundare och VD, Robert Vicino, och beskrivs som att det liknar ett underjordiskt lyxkryssningsfartyg.

Anläggningen är byggd för att motstå en relativt ”nära kärnkraftsexplosion, en direkt flygplanskrasch, biologiska och kemiska ämnen, stötvågor, jordbävningar, tsunamin, elektromagnetiska pulser och praktiskt taget alla väpnade attacker.”

Forbes artikel drar ut på tiden om ytterligare funktioner, men de grundläggande punkterna att ta bort från detta är att: Människor med mer pengar får leva längre, de gör det genom att suga sina pengar ut ur de 99 %, och de är några av de mest avskyvärda människorna i världen.

Folk som de här:

Bröderna Koch

På bilden ovan är Charles och David Koch, mer kända som bröderna Koch. Båda är enligt uppgift värda mer än 40 miljarder dollar och är kopplade till en hel del juridiska frågor, inklusive; talrika kongressutredningar, samtyckesdekret från justitiedepartementet och civilrättsliga stämningar och fällande domar för grova brott.

David Rockefeller, bankir och statsman.

Det här är David Rockefeller, patriarken i familjen Rockefeller. Rockefellers otäcka rykte går före dem, men för de som inte är medvetna så har David Rockefeller arbetat inom bank sedan 1946 (börjar med Chase, nu JPMorgan Chase). – Läs mer här.

Han har haft privat korrespondens med alla presidenter sedan Eisenhower, har många nära förbindelser med CIA (Rockefeller, 2002, s. 363) och fungerar som den enda medlemmen av rådgivande nämnden för Bilderberggruppen.

Robert H. Richards IV, barnbarnsbarn till den kemiska magnaten, Irénée du Pont.

Och som ett sista exempel, här är Robert H. Richards IV, arvtagare till familjeförmögenheten du Pont. Han dömdes för att ha våldtagit sin 3-åriga dotter 2014, och senare utsattes han för anklagelser om att han också förgripit sig på sin son.

Den här sjuke pedofilen fick åtta års skyddstillsyn för sina brott (ingen fängelsetid) och beordrades att få mentalvård på en dyr anläggning nära Boston. Han infann sig aldrig där. – Läs mer här.

Det här är den typen av människor som potentiellt skulle kunna återbefolka och återuppbygga världen om hela skithuset skulle gå upp i lågor. Tänk på det, låt det sjunka in och ha kul med att försöka sova i natt.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: