14 SKÄL TILL ATT Drottning ELIZABETH II ÄR DÖD (10 JAN 2017) – CIA:s högkvarter beläget under CERN vid Genèvesjön, Schweiz, försenar offentliggörandet av drottningens död som troligen inträffade runt den 20 december 2016

Queen Dead.png

Postat: 10 januari 2017 i Breaking News

DAVID CHASE TAYLOR
10 JANUARI 2017
911TRUTHER.ORG 

BREAKING NEWS UPPDATERING: Mindre än 72 timmar efter att denna rapport publicerades den 10 januari 2017, dog plötsligt drottningens svåger Lord Snowdon. Huruvida fult spel var inblandat i Antony Armstrong-Jones (gift med prinsessan Margaret) (bilden) död är inte känt, men det verkar som om han dödades som en del av en CIA-operation för att mörklägga och grumla vattnet med hänsyn till denna chockerande rapport om drottningens död som nu har blivit viral. 

Baserat på de senaste nyheterna och händelserna verkar det som att CIA:s högkvarter under Genèvesjön döljer det faktum att drottning Elizabeth II dog, troligen den 20 december 2016 eller omkring. Huruvida hon mördades som en del av ett blodoffer är inte känt, men hon är borta.

Rapporten den 4 maj 2017 från Buckingham Palace om att ”akutmötet för kunglig hushållspersonal” på Buckingham Palace utgör ”ingen anledning till oro” tyder på att ryktena kring drottningens död äntligen har kommit tillbaka till medlemmarna inom kungafamiljen och/eller deras omfattande slavklass.

Enligt en tjänsteman från Buckingham Palace, som endast talade på villkor av anonymitet, uppgav att det akuta mötet utgjorde ”ingen anledning till oro” och att de kallas till ett sådant då och då. Visst är de det. Denna nödsituation är sannolikt bluffen som äntligen är uppe med hänsyn till drottningens ceremoniella död.

För att grumla vattnet med hänsyn till det försenade tillkännagivandet om drottningens död, uttalade en Express-rapport från den 10 januari 2017 nyfiket att ”Användare av sociala nätverk antar att drottningens död kanske behövde hållas hemlig en liten tid för vissa nödvändiga procedurer”.

Uppfattningen att nyheterna om drottningens död kommer att försenas bekräftades, om än på ett de facto sätt, av en Yahoo News-rapport från den 4 januari 2017, med titeln ” Hur skulle drottningens begravning vara? ” som sade att ”Om drottningen går bort under natten … skulle ett tillkännagivande inte göras förrän klockan 8:00 följande morgon”.

Drottningens död kommer sannolikt att förklaras någon gång i januari 2017, troligen när CIA genomför en de facto-kupp i Amerika där den snart blivande diktatorn president Obama stannar i tjänst, troligen i efterdyningarna av en ”nationell nödsituation” på grund av en terrorattack, utländsk invasion och/eller naturkatastrof.
(tydligen gick deras plan om intet när Trump blev president, red.anm)

Furious Palace aides hunt leaker of Queen's funeral plans | Daily Mail  Online

Den 90-åriga drottningens död försenas uppenbarligen av CIA för att maximera begravningens politiska distraktion av ondskefulla skäl. Med andra ord vill CIA att drottningens död och efterföljande begravning ska sammanfalla med andra geopolitiska händelser som de inte vill att den globala allmänheten ska uppmärksamma.


Operation London Bridge: What happens when the Queen dies?

https://www.cairnspost.com.au/news/world/operation-london-bridge-what-happens-when-the-queen-dies/video/10014de7f1921c7c98ca75feeccd5dea


Uppfattningen att drottningens begravning för närvarande planeras att bekräftas av en rapport den 30 december 2016 från International Business Times som avslöjade att ”förberedelser redan har gjorts” för drottningens begravning, som beräknas bli den ”största händelsen på senare tid” Brittisk historia såväl som av en enorm global betydelse”.

På grund av den CIA-drivna median kommer hela världen att fokusera på Storbritannien, kungafamiljen och naturligtvis drottningen som kommer att ligga på lit de parade i 12 dagar innan hennes TV-begravning, vilket gör att CIA har gott om tid att göra en politisk snabb i Amerika eller någon annanstans.

Uppfattningen att drottningens förestående begravning kommer att vara en politisk distraktion av episka proportioner förebådades av en Business Insider-rapport från den 1 januari 2017, med titeln ” Drottning Elizabeths död kommer att vara den mest störande händelsen i Storbritannien under de senaste 70 åren” som avslöjade att ”Storbritannien kommer att stanna upp” när drottningen har förklarats död.

Den tidigare nämnda rapporten slog fast att drottningens död och begravning kommer att:
a) kosta den brittiska ekonomin miljarder i förlorade inkomster på grund av kaoset
b) tillfälligt stänga banker och aktiemarknader,
c) utlösa en kortare återuppståndelse av det brittiska imperiet,
d) sammankalla ”Accessionsrådet”, och
e) eventuellt få slut på det brittiska samväldet.

Även om det bara är gissningar, verkar det som att drottningens död kommer att åstadkomma en ny världsordning där Storbritannien kommer att ersätta USA som världens dominerande supermakt. Detta kommer sannolikt att inträffa när Storbritannien och det brittiska samväldet återuppstår under ledning av kung Charles.

queen-dead-fake-news-784231


Baserat på de senaste nyheterna och händelserna verkar det som att CIA:s högkvarter under Genèvesjön  i Schweiz har placerat en dubbelgångare (body double) av drottning Elizabeth II  på tronen efter att det avslöjades den 17 januari 2017, att hennes majestät dog troligen runt den 20 december 2016 .

Kort sagt, nyheten om att drottningen är död gick viralt i Storbritannien 2017 och CIA tvingades slå ner de oupphörliga ryktena genom att sätta in en annan kvinna på tronen som liknar drottningen, men som definitivt inte är drottningen av England, eller inte heller medlem av kungafamiljen.

Även om bedragaren har gjort offentliga framträdanden (t.ex. prins Harrys bröllop), har hon ännu inte tilltalat det brittiska folket offentligt som omedelbart skulle inse att hennes röst inte är drottningen av Englands röst. Därför måste bedragardrottningen hållas tyst till varje pris.

QUEEN IMPOSTER COLLAGE.jpeg

Som framgår av de kontrasterande fotona som är kända för att vara drottning Elizabeth II tillsammans med bilderna av hennes bedragare, är de uppenbarligen inte samma person. Även om de två kvinnorna till en början ser lika ut, har de tydliga skillnader, vilket framgår av drottningens ganska runda huvud och bedragarens ovala huvud.

QUEENSEARCOLLAGE.jpeg

Förutom formen på deras respektive huvuden, är en annan sak som plastikkirurgi inte kan fixa så lätt, formen på ens öra. När man jämför drottningens öra med hennes bedragares, är det tydligt att de inte är samma, vilket bekräftar, om än på ett de facto sätt, att kvinnan som utger sig för att vara drottning är en bedragare för kronan.

när-kontroversiell-prinsessan-michael-kent-said-interview.jpg


1. THE ROYAL.UK PSYOP

Bara timmar innan denna Truther.org-rapport publicerades den 10 januari 2017, genomförde CIA en PSYOP ( psykologisk operation ) för att kringgå giltigheten av denna rapport genom att hävda att ryska nyheter nu rapporterar att drottningen är död, baserat på en officiell rapport publicerad på http://www.royal.uk. Det vill säga att nyheter om drottningens faktiska död nu kommer att skrivas ihop till en ”falsk nyhet”-historia från Ryssland. Som beskrivs i Express-rapporten från den 10 januari 2017, med titeln ” Rysk media skickas till frenesi över ‘Fake News’-berättelse som hävdar att drottningen har dött ”, rapporten från http://www.royal.uk hade rubriken ”Drottning Elizabeth II:s död”. Även om Buckingham Palace förnekade rapportens äkthet, visar skärmdumpar vad som verkar vara början på ett uttalande från pressekreteraren till drottningen som säger: ”Prins Charles har med största sorg bett om följande tillkännagivande att...”. Märkligt nog visas inte resten. Buckingham Palace har också förnekat rapporter om att historien lades ut på Royals officiella hemsida bara för att tas bort. Rysslands största tabloid, Komsomolskaya Pravda, publicerade en berättelse om drottningens död med titeln ”The Website of the Royal Family has Urgently Removed Information about the Death of Elizabeth II” där det stod att

”Den brittiska kungafamiljens officiella webbplats har publicerat nyheter om drottning Elizabeth II:s död, men man tog senare brådskande bort den”.

Intressant, rapporten angav också att ”Användare av sociala nätverk antar att drottningens död kanske behövde hållas hemlig en liten tid för vissa nödvändiga procedurer”. Onödigt att säga att tidpunkten för den av CIA-framkallade PSYOP är mycket misstänksam och antyder att CIA försöker grumla vattnet med avseende på denna rapport. Om drottningen faktiskt levde, skulle det inte finnas något behov av att fortsätta bedriva bluffrykten om drottningens död.

4221396001_5274622460001_5274590245001-vs

2. ZOMBIE DROTTNINGEN HAR UPPSTÅTT

Datumet den 20 december 2016 är betydelsefullt eftersom det var sista gången som drottningen sågs vid liv . Det är naturligtvis tills hon påstås ha deltagit i en gudstjänst på St. Mary Magdalene i Sandringham, Norfolk, cirka 19 dagar senare. Hennes påstådda framträdande den 8 januari 2017, påstås ha fotograferats och videofilmats som illamående för att sälja dess äkthet till allmänheten.

The 90-year-old was seen covering herself with a blue blanket as she got into her Bentley earlier today  Drottningens mystiska framträdande kom exakt sex dagar efter att jag först började skriva den här rapporten om drottningens död den 2 januari 2017. Tidpunkten för drottningens påstådda framträdande den 8 januari 2017 tyder på att det var en CIA- skapade ett publicitetstrick utformat för att:
a) föregripa denna rapport som är avsedd att bli viral och/eller
b) avråda mig från att publicera denna rapport eftersom drottningen lever och mår.

Det behöver inte sägas att stuntet inte fungerade. Eftersom CIA och hennes systerunderrättelsebyråer i Storbritannien (t.ex. MI5, MI6, Scotland Yard, etc.) har redogjort för och tillräckligt förberett för alla möjliga scenarier med avseende på kungafamiljen, är det högst troligt att drottningens offentliga framträdande den 8 januari 2017 inträffade vid ett tidigare datum före hennes död, och/eller var ett verk av en dubbelgångare. (dvs. en Queen look-a-like).

drottning-död-574026

3. Rykten om Drottningens död

Uppfattningen om att drottningen är död bekräftas av ett antal statligt sponsrade bluffar som spreds av CIA som en halmgubbe för att:
a) delegitimera alla autentiska rapporter om att drottningen har dött, och
b) förebåda föreställningen att drottningens död är nära förestående.

Den största av dessa bluffar begicks den 30 december 2016, när BBC twittrade att drottning Elizabeth II hade dött. Det påstådda falska BBC-nyhetskontot twittrade: ”BREAKING: Buckingham Palace tillkännager drottning Elizabeth II:s död vid 90 års ålder. Omständigheterna är okända. Mer kommer att följa” (se bilden ovan). Detta exakta scenario beta-testades redan den 7 juli 2015, när en verklig BBC-reporter publicerade ett Tweet som bekräftade att drottningen hade dött. Det senaste BBC-tweetet var uppenbarligen utformat för att ge både media och politisk täckning för drottningens verkliga död var förestående. Naturligtvis skapade tweeten tusentals efterföljande rapporter som liknar International Business Times-rapporten från den 30 december 2016, med rubriken ” Är drottning Elizabeths dödsbesked på riktigt? Palace förnekar påstående om falska nyheter”. Även den 30 december 2016 publicerade Yahoo News en rapport med titeln ” Nej, drottningen är inte död” som påstod att ”Drottning Elizabeth II kämpar mot både en ”tung förkylning” såväl som några ”ondskefulla rykten på nätet om att den 90-åriga drottningen dog och en mediablackout täckte över nyheterna”. På grund av BBC-tweetet tvingades Buckingham Palace att rapportera att båda medlemmarna av kungafamiljen levde och återhämtade sig från sin sjukdom. För att försöka sälja föreställningen att BBC och CIA inte låg bakom ryktena om drottningens dödsbluff, publicerade BBC en rapport den 5 januari 2017, med titeln ” Vem stod bakom ‘Queen is Dead’ Conspiracy Hoax? ”. Förutsägbart konstaterade rapporten att ”drottningen är mycket vid liv”, en osannolik föreställning.

Queen Hiding.jpg

4. Drottningen har INTE SETTS SEDAN 20 DECEMBER 2016

Drottningen har inte setts offentligt sedan den 20 december 2016, vilket tyder på att hon kan ha dött. Även om drottningen påstås ha gjort ett offentligt framträdande 19 dagar senare den 8 januari 2017, har äktheten av hennes påstådda kyrkobesök ännu inte bekräftats av oberoende mediakällor. Dessutom har ingen hört henne tala sedan hennes sjukdom. Man skulle kunna tro att drottningen skulle ta itu med dödsryktena i rätt tid, men det har inte visat sig hittills.

drottning-elizabeth-iis-julsändning

5. Drottningens föråldrade JULTAL

Även om drottningen höll sitt årliga jultal via ett förinspelat meddelande, hänvisade hon inte till aktuella händelser som Berlin Christmas Market Attack, Brexit eller de brittiska ikonerna David Bowies och George Michaels död. Hon missade också att nämna Storbritanniens nya premiärminister Theresa May som ersatte David Cameron den 13 juli 2016. Istället refererade drottningen till olympiska sommarspelen 2016. Detta tyder på att inspelningen filmades veckor om inte månader tidigare. I vad som verkar vara politisk täckmantel för drottningens post mortem förinspelade anförande, var den brittiska TV-serien med titeln ‘The Windsors som producerade en julspecial där ”Bumbling Charles (Harry Enfield) var tvungen att hålla sitt första jultal någonsin för nationen efter att BBC av misstag tappat över drottningens förinspelade meddelande”.

Queen Sick.png

6. Drottningens ”KRAFTIGA FÖRKYLNING”

Även om det bara är gissningar, verkar det som att drottningen slutligen dukade under av en sjukdom ungefär den 20 december 2016, sista gången hon sågs offentligt. Hennes försvinnande handling från det offentliga livet har sedan dess kritats till en ”kraftig förkylning”. En talesman från Buckingham Palace sa att ”Drottningen och hertigen av Edinburgh fortsätter att återhämta sig från sina kraftiga förkylningar”. Sekundära rapporter uppgav att drottningen ”ännu inte känner sig redo att gå i kyrkan eftersom hon fortfarande återhämtar sig från en kraftig förkylning”. Termen ”kraftig förkylning” spreds sannolikt för att förebåda föreställningen att drottningens kropp är kall och att hon inte kommer att återhämta sig någon gång snart. Även om drottningen påstås ha återhämtat sig från sin svåra sjukdom, befinner sig den troligen bara i tryck.

drottning-kyrka

7. Drottning frånvarande FRÅN JUL- OCH NYÅRS KYRKOR

I händelse av att drottningen faktiskt levde, skulle det vara naturligt att hennes ”svåra förkylning” inte skulle avskräcka henne från att fullgöra sina civila plikter som högsta guvernör för den engelska kyrkan, särskilt med hjälp av modern medicin. Ändå var drottningen frånvarande från gudstjänsten på juldagen i Sandingham för första gången på 28 år. Ungefär en vecka senare var drottningen frånvarande från gudstjänsten på nyårsdagen i Sandingham för första gången på ”många år”. Det faktum att drottningen inte kunde uppträda offentligt på dessa viktiga datum tyder på att hon inte kunde gå, troligen på grund av att hon är död.

Prinsessan-Margaret-Lord-Snowden-bröllop-ftr.jpg

8. DROTTNINGEN NONCHALERAR SVÅGERN SNOWDONS BEGRAVNING

Drottning Elizabeth II kunde inte närvara vid sin kära svåger Lord Snowdons begravning i Wales den 20 januari 2017, ett faktum som märkligt nog förbisågs och underrapporterades av brittiska skvallerblaskor. Enligt rapporter var drottningens svåger Snowdon den enda fotografen som hade haft sammanträden med drottningen under hela hennes långa regeringstid. Drottningen gav honom hans titel, Earl of Snowdon, på grund av hans familjeassociationer med Carnarvonshire, där hans far var en vice lordlöjtnant. Enligt rapporter, ”var drottningen alltid drottning, perfekt vänlig men formell – han kallade henne alltid fru – men han lunchade regelbundet med drottningmodern och fick inbjudningar till alla viktiga kungliga tillfällen”. Trots dessa fakta och hans mysighet med drottningen misslyckades hon med att dyka upp och visa sin respekt.

sapphire-jubilee.png

9. Drottningen FIRAR INTE BLUE SAPPHIRE JUBILEE

Eftersom drottning Elizabeth uppenbarligen är död, missade hon sitt Blue Saphire-jubileum den 6 februari 2017, som firade sitt 65:e år som Englands drottning. Enligt rapporter firade inte drottningen, eftersom hon var i ”tyst eftertanke” minns pappans död och att hon kommer att tillbringa dagen i ”tyst eftertanke” på Sandringham. De dubbla referenserna till termen ”tyst” verkar vara mer beslöjade referenser till det faktum att drottningen är död och inte längre kan tala. Trots det landmärkta tillfället fanns det ”inga planer på ett offentligt firande av det senaste jubileet – trots dess unikum”. Istället kommer drottningen enligt uppgift att ”tillbringa en del av dagen med att gå igenom sina röda rutor med officiella dokument”. Med andra ord, drottningen gör om sin strumplåda på den största årsdagen hittills i hennes långa och historiska drottningskap. Dickie Arbiter, drottningens tidigare pressekreterare, sa att

”Det är viktigt att förstå att för drottningen är det årsdagen av den dag då hennes far dog. ”Hon har alltid gjort det klart att hennes långa regeringstid är en konsekvens av hennes fars tidiga död och därför är det inte en dag att fira … Hon kommer att gå till kyrkan dagen innan och hennes far kommer att vara i hennes tankar då. På själva dagen kommer hon att ordna sina röda lådor, men hon kommer inte att gå ut och gå någonstans”. Drottningen kommer inte att förvänta sig att få några gåvor för att markera hennes senaste jubileum, men hon ”har redan en svit med blå safirsmycken som hon fått av sin far”.

Det enda problemet med Ariters uttalande är att drottningen alltid har firat sina drottningsjubileum, trots sin fars död. Enligt Wikipedia, ”Diamond Jubilee of Queen Elizabeth II var ett multinationellt firande under hela 2012″ och att ”minnes-evenemang hölls i hela Commonwealth of Nations”. Men ”Till skillnad från drottningens silver- och gyllene jubileum, när drottningen turnerade i de flesta av sina riken runt om i världen, turnerade Elizabeth II och hennes man prins Philip, hertig av Edinburgh, bara i Storbritannien”.

91.jpg

10. Drottningen misslyckas med att fira 91-årsdagen

Eftersom drottning Elizabeth II uppenbarligen dog runt den 20 december 2016, misslyckades hon med att fira sin 91-årsdag offentligt den 21 april 2017. Även om rapporter hävdar att drottningen firade sin 91-årsdag i ”nyckelläge”, misslyckades hon än en gång med att göra ett offentligt framträdande som betydde något. Det beror på att hon med all sannolikhet inte är vid liv för att fira sin födelsedag, vilket framgår av det faktum att ”inga formella förlovningar planerade”. Intressant nog, när drottningen enligt uppgift fick frågan om hon mådde bra under en resa till Nordirland förra året, svarade hon enligt uppgift: ” Ja, jag lever fortfarande”. Den påstådda dialogen mellan det rapporterade och drottningen inträffade troligen aldrig i verkligheten och verkar vara en del av en CIA-uppstartad PSYOP (psykologisk operation) utformad för att sälja den bedrägliga föreställningen om att drottningen i själva verket fortfarande lever.

promo311353616.jpeg

11. QUEEN OF PHOTOSHOP

Eftersom drottning Elizabeth II troligen dog för månader sedan, missade hon sitt framträdande på juldagen, sitt framträdande på nyårsdagen och sin svåger Lord Snowdens begravning. Hon misslyckades också med att fira sitt 65-årsjubileum för sitt drottningskap såväl som sin 91:a födelsedag, som båda i allmänhet innebär ett offentligt framträdande. Men trots att hon i huvudsak är ett spöke har drottningen alltid tid att dyka upp på privata evenemang som inte spelar någon roll, som uppenbarligen skapats av CIA för att sälja den bedrägliga föreställningen om att drottningen fortfarande lever. Denna trend identifierades första gången den 8 januari 2017, när det rapporterades att drottningen påstås ha deltagit i en gudstjänst
St. Mary Magdalene i Sandringham efter att ha missat både jul- och nyårsgudstjänsterna. Hennes påstådda utseende påstås ha fotograferats och videofilmats ad nauseaum för att sälja dess autenticitet till allmänheten. Även om drottningen kunde delta i en gudstjänst med sin svärsson Earl Snowden den 15 januari 2017, misslyckades hon med att närvara vid sin svåger Snowdons begravning fem dagar senare den 20 januari 2017. Drottningen gick också till  en gudstjänst i Norfolk den 5 februari 2017 och kunde öppna upp ett nytt cybersäkerhetscenter i London den 14 februari 2017. Naturligtvis gjordes ingen video från gudstjänsten eller från privata militärevenemang. Som tidigare nämnts misslyckades drottningen med att närvara vid begravningen för Lord Snowdon i januari, och även om drottningen hade besökt begravningen, påstods hon vara tillgänglig för en minnesgudstjänst för Lord Snowdown i London den 7 april 2017. Det verkar onödigt att säga, att evenemang med internationell press ställs in, medan meningslösa privata framträdanden som kan fotograferas i massor alltid närvaras av drottningen.

drottning-begravning

12. Drottningens begravning REDAN PLANERAD

Eftersom drottningen sannolikt dog den 20 december 2016 eller där omkring, är det högst troligt att hennes kista kommer att vara stängd eftersom hennes kropp kommer att ha försämrats sedan hon gick bort ungefär 5 veckor tidigare. Ungefär 10 dagar efter drottningens sista offentliga framträdande publicerade Metro en rapport den 30 december 2016, med titeln ” Här är vad som skulle hända när drottningen dör ” som spekulerade om drottningens förestående bortgång. Samma dag, den 30 december 2016, publicerade International Business Times en rapport med titeln ” Drottning Elizabeths död har varit planerad under flera år: Begravningsarrangemang uppdateras regelbundet för brittisk monark”. Rapporten avslöjade att drottningens begravning ”sannolikt skulle äga rum 12 dagar efter drottningens död” och att BBC ”genomför repetitioner för hur de kommer att hantera drottningarnas död”. Även den 30 december 2016 publicerade Irish Times en rapport med titeln ”Braced for Brexit – And the Death of Queen Elizabeth” som påstod att ”i något skede kommer den längst regerande monarken i brittisk historia att begravas med all pompa och ståt som de globala ledarna inom detta område kan uppbåda”. Om drottningen levde som påståtts, skulle den här typen av rapporter inte tillåtas att publiceras, särskilt inte i Storbritannien där drottningen är Gud.

Watch King Charles III | Prime Video

13. KUNG CHARLES FÖREBÅDANDE

Eftersom drottningen uppenbarligen dog den 20 december 2016 eller där omkring, har spekulationer börjat i media om att prins Charles är på väg att bli kung av England. Detta var aldrig mer uppenbart än när International Business Times publicerade en rapport den 2 januari 2017, med titeln ” Vem kommer att bli kung? Efter drottning Elizabeths död kan prins Charles utlösa en ”konstitutionell kris”. Föreställningen att prins Charles kommer att bli kung av England förebådades också av ”Kung Charles III” (2014), en pjäs på blank vers av Mike BartlettDen hade premiär på Almeida Theatre, London, i april 2014 och fokuserar på anslutningen och regeringstiden för kung Charles III av Storbritannien.

mandela-queen-elizabeth.jpg

14. DEN FÖRSENADE MEDIEDÖDEN

 

Uppfattningen att CIA skulle försena nyheterna om en statschef av illvilliga skäl är inte så långsökt för det har gjorts vid flera tillfällen tidigare. Det bästa exemplet hittills är Nelson Mandela, Sydafrikas tidigare president och känd ledare för medborgerliga rättigheter. Mandela, som inte setts offentligt sedan den 10 juli 2010, ska ha dött den 5 december 2013 . En dag senare, den 6 december 2013, togs Mandelas sista foto som påstås ha tagits den 29 april 2013, den släpptes till allmänheten för att sälja föreställningen om att han hade levt hela tiden. Mandelas död försenades uppenbarligen för att sammanfalla med president Barack Obamas historiska besök i Afrika där han kunde stå på den internationella scenen under den skräddarsydda begravningen på TV.

Obama visade sin respekt för Mandela genom att flirta med den blonda kvinnliga danska premiärministern Helle Thorning-Schmidt och ta en selfie med andra statschefer.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: