Death Star visas över CERN, Schweiz, CIA:s hem

CIA Death Star CERN

August 1, 2015
https://truthernews.wordpress.com/2015/08/01/death-star-appears-over-cern-switzerland-home-to-the-cia/

FÖRFATTARENS ANMÄRKNING : Eftersom jag, David Chase Taylor officiellt ansökte om politisk asyl i Schweiz den 17 juli 2015, blir de statligt sponsrade terrorplanerna och så kallade ”naturkatastroferna” som jag avslöjar sällan verklighet. Kort sagt, det schweiziska CIA vill inte ge mig mer trovärdighet eller publicitet än vad de måste, för att de inte göra mig till en modern profet. De vill inte heller ge ännu ett öppet och stängt fall om varför jag förtjänar politisk asyl. För dem som undrar varför jag skulle ansöka om politisk asyl i Schweiz, överväg detta:
a) Jag ansökte ursprungligen om asyl i Schweiz den 8 mars 2011, ungefär två år innan jag upptäckte att Schweiz hyste CIA; och
b) CIA har historiskt sett inte varit det de är i Schweiz. Som sagt, CIA har nu avslöjats för första gången i historien. Följaktligen är de extremt desperata och kan mörda mig i Schweiz.

David Chase Taylor
1 augusti 2015
Truther.org


SCHWEIZ, Zürich — I mars 2015 började schweiziska medborgare lägga märke till en lysande ny stjärna på Schweiz västra himmel. Den uppenbarligen konstgjorda stjärnan, som är mycket ljusare än Venus som flankerade den, har aldrig rapporterats om – förrän nu.

Belägen cirka 100 miles över jorden i Lower Earth Orbit (LEO), var den konstgjorda stjärnan tillfälligt placerad ovanför CERN som ligger strax utanför Genève, Schweiz, underjordens de facto huvudstad.

Genève, som tidigare var hem för Nationernas Förbund, är för närvarande hem för Internationella Röda KorsetFörenta Nationerna och Central Intelligence Agency, även känd som CIA. Följaktligen är den tidigare platsen för vad som nu kallas ”CIA Death Star” mycket misstänksam.

CIA Death Star

Intressant nog efterliknar geometrin hos CERN exakt Dödsstjärnan från Star Wars. Detta är ingen slump för det schweiziska CIA har varit ansvarigt för att utföra praktiskt taget alla mord, terrorattacker och krig som bevittnats i underjorden under de senaste 715 åren.

Exakt vad CIA Death Star är eller hur den kom dit är ännu inte känt, men dess ankomst råkade precis sammanfalla med att omslaget till när det schweiziska CIA avslöjades för första gången i historien den 31 mars 2015, som avbildas i Truther.org-rapport med titeln ” 10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA ”.


CERN Schweiz, Zürich CIA-högkvarter


Även om det bara är gissningar verkar det som om planeten Jordens enda makt (dvs. Romarriket på Grönland ) beslöt att höja kommandodelen av sitt CIA-högkvarter till CIA Death Star ovanför CERN för att förhindra att CIA-underhuggare på marken upptäcker att de faktiskt inte har ansvaret.

Med andra ord, CIA i Schweiz driver underjorden på uppdrag av det grekisk-romerska riket på Grönland. Följaktligen, när CIA:s operativa täckmantel för första gången i historien avslöjades, flyttades CIA:s högkvarter därefter till CIA Death Star, utom fara.

Huruvida den internationella rymdstationen (ISS) är det operativa skyddet för CIA Death Star eller inte är ännu inte känt, men termen ”ISS” och ”Suisse” talar konsonant på samma sätt. Därför kan termen ISS i själva verket vara kodord för CIA Death Star.

Huruvida de grekisk-romerska nu reser fram och tillbaka från Grönland till Schweiz via CIA Death Star är inte heller känt, men tidpunkten för stjärnans uppträdande i mars 2015 och dess efterföljande försvinnande runt den 15 juli 2015 är mycket misstänkt,  minst sagt.

Med all sannolikhet har CIA Death Star antingen:
a) återvänt till Grönland eller en annan avlägsen plats där den förblir dold från underjordens nyfikna ögon, eller
b) landat någonstans i CERN -komplexet där den göms under jorden, en osannolik uppfattning med tanke på dess enorma storlek.

NASA:s Death Star Coverup


Eftersom schweiziska CIA spionerar på mig och aktivt övervakar mina datorer och mobiltelefon, visste de att jag skulle publicera en rapport om CIA Death Star. För att förebygga detta publicerade NASA en propagandarapport den 11 juni 2015, där det stod att CIA Death Star var ett naturligt förekommande fenomen. Enligt NASA var CIA Death Star bara Jupiter eller Venus som kom nära varandra, ett fenomen som enligt uppgift inte kommer att hända igen förrän 2023.

Det första problemet med NASA:s falska rapport är att de uppger att fenomenet bara förpassades till juni 2015. Detta är helt motsägelsefullt då mängder av ögonvittnesrapporter säger att CIA Death Star har funnits på natthimlen sedan mars 2015. Jag såg för första gången CIA Death Star i maj 2015 och övervakade den nästan dagligen tills den försvann omkring den 15 juli 2015. Jag väntade med att publicera den här rapporten tills jag kunde resa till CERN personligen, men jag fick aldrig chansen.

Det andra problemet med NASA:s falska rapport är att det för närvarande inte finns någon stjärna så ljus som CIA Death Star på natthimlen. Med andra ord, när Jupiter och Venus är belägna på natthimlen, misslyckas deras ljusstyrka i jämförelse med den för CIA Death Star som avbildas på många foton och videor. Det tredje problemet med NASA:s falska rapport är att det inte finns någon stjärna så stor som CIA Death Star på natthimlen. Med andra ord, när de största stjärnorna finns på natthimlen, misslyckas deras storlek i jämförelse med den för CIA Death Star som avbildas i många foton och videor. Det fjärde problemet med NASA:s falska rapport är att det inte finns några foton eller videor som bekräftar Jupiters och Venus påstådda konjunktion. Med andra ord, det finns inga bevis som skildrar den gradvisa sammankopplingen av de två planetariska kropparna; de bevittnas endast på samma relativa avstånd till andra som avbildas i bilderna och videorna. För att ytterligare grumla vattnet med avseende på CIA Death Star, publicerade Russia Today en rapport den 1 juli 2015, med titeln ”Tusentals fångar Jupiter, Venus bildar superljus ”Bethlehemsstjärna” ”. Namnet ”Star of Bethlehem” designades för att lägga till en biblisk konnotation till CIA Death Star, och ytterligare sälja föreställningen att det var ett naturligt förekommande fenomen.
CERN I

CERN = CIA Headquarters

Eftersom CERN påstås vara det största kärn- och partikelfysiklaboratorium i världen, är säkerheten vid anläggningen troligen den högsta på jorden. Följaktligen är det den perfekta platsen att hysa Central Intelligence Agency, gömma CIA Death Star och lansera interkontinentala rymdbaserade flygningar till och från Grönland. Eftersom CERN visserligen är födelseplatsen och hemmet för World Wide Web, den har nästan absolut makt över jorden, varav de flesta nu drivs av superdatorer. Eftersom praktiskt taget all bankverksamhet, handel, kommunikation och resor styrs nu digitalt, styr den som har makten över nämnda superdatorer i huvudsak världen. Uppfattningen att CERN är täckmantel för CIA:s högkvarter bekräftas av det faktum att CERN från och med 2013 hade 2 513 anställda och 12 313 stipendiater, kollegor och lärlingar, varav de flesta sannolikt är CIA-anställda. Eftersom det är högst osannolikt att nästan 15 000 människor pendlar till CERN dagligen, är komplexet troligen en massiv all-inclusive bunker av militärklass byggd djupt under jorden. Genom att använda det moderna romerskt-engelska alfabetet, är termen ” CERN ” konsonant detsamma som ” CROWN ”” (bokstaven “W” är ofta godartad) för den representerar maktens sanna säte i underjorden. När man använder det romerska partituren (dvs det romerska alfabetet), är termen ” CERN ” konsonant likställd med ”CRX” som översätts till ” Crux ”, det latinska ordet för ”Cross”. Av en slump bär Schweiz flagga ett grekiskt kors som motsvarar bokstaven ”D”, en akronym för ”Dö” och ”Död”.
CERN II

CERN = 666
Som bevisats innehåller CERN:s logotyp siffran ”666” som är en indikation på ”Vilddjuret”, en biblisk eufemism för djävulen eller antikrist. När man använder de rudimentära algebrametoderna som används i judisk gematri, är det absoluta värdet på ”666” lika med ”18” (dvs 6+6+6 = 18) vars digitala rot är ”9” (dvs. 1+8 = 9). I det romersk-engelska alfabetet är den 18:e bokstaven ”R” medan den finns i Roman Score (dvs det romerska alfabetet) som den nionde symbolen är ”Γ” (dvs den ursprungliga bokstaven ”R”). Eftersom bokstaven ”R” och symbolen ”Γ” båda är akronymer för ”Rom”, kan man dra slutsatsen att siffran ”666” motsvarar Romarriket. Eftersom det romerska riket nu ligger på Grönland, driver de underjorden via Schweiz som av en slump är hem för CIA. Eftersom CIA:s högkvarter uppenbarligen ligger i CERN, innehåller dess logotyp numret 666.

Shiva Schweiz

Shiva-statyn på CERN
Shiva eller Siva anses vara den högsta Guden inom shaivismen som är skaparen och förstöraren av allt som är. Av en slump, redan den 18 juni 2004, avtäcktes en 2 meter hög staty av Shiva i CERN i Schweiz. Shivas heliga nummer är ”5” vilket motsvarar symbolen ”Ж” (dvs. ” Chi ”) i det romerska partituren (dvs det romerska alfabetet) som är indikativt för landet Schweiz. Shiva som ofta är avbildad med 10 armar vilket är symboliskt för den geografiska formen av Schweiz som verkar ha 10 armar eller ben. Tripurantaka, en manifestation av Shiva, avbildas med fyra armar som svänger med pil och båge. Han håller en yxa och ett rådjur på det övre armparet, respektive en båge och en pil i nedre armparet. Tripurantaka är symbol för det fyrarmade korset i Schweiz som är ansvarigt för att utföra mord, terrorattacker och krig i underjorden på uppdrag av det romerska imperiet på Grönland. Shiva rider också på en tjur, hans fordon, som är representativt för Babylon, det romerska imperiets tidigare huvudstad. Av en slump är det Schweiz som ansvarar för att hantera och underhålla Babylonsystemet i underjorden. Den engelska termen ” sieve ”.” (S+V), som konsonant är detsamma som ”Siva”, en enhet som används för att separera önskade element från oönskat material. Metaforiskt sett är Schweiz underjordens såll för det tar bort oönskade människor och idéer, särskilt med hänsyn till CIA:s hemliga hem och det faktum att Romarriket lever och mår bra på Grönland.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: