McDonalds stänger världen över efter att FBI avslöjat människokött i hamburgare

2021-12-23
Judy Byington

Detta har jag påstått redan tidigare. Men nu tycks det bli allmänt känt.
Här i Karlstad har de i varje fall ännu öppet.

Rabbinen Abraham Finkelstein berättar allt ~ Innehåller McDonalds hamburgare mänskligt kött?


De stora nyheterna på ons. Den 22 december var det Khazarian-ägda McDonalds stängde alla sina butiker över hela världen efter att FBI upptäckt att de hade använt mänskligt kött i sina produkter under de senaste fyrtio åren.

Denna stora nyhet kom ut under den satanistiska högtiden Vintersolståndet där barn kidnappades, våldtogs, torterades och mördades av den globala och politiska eliten i sataniska riter för att hedra Satan. Snälla hjälp barn och tonåringar som fastnat i satansdyrkan genom att rapportera till juridiska personer alla satanistiska aktiviteter du observerat.

Alla McDonalds över hela världen beställdes stängda efter att FBI upptäckte att de hade serverat mänskligt kött. Stängningarna involverade också Cemex, Heinz, TerraMar’s Red Ruby Rings, Red Shoes och Keystone Foods, som alla användes för att göra sig av med döda kroppar. Hitta alla McDonalds-restauranger som stängts sedan Covid. Använd New York City, Kuta Bali, Victoria, South Australia som utgångspunkt. Hitta alla bearbetade köttfabriker över hela världen som fick Rona’d: köttpajer, korvrullar, piroger och annat bearbetat kött. Börja med Greggs.

McDonalds förlorar den rättsliga kampen mot kocken Jamie Oliver, som bevisade att maten de säljer inte är lämplig att intas eftersom den är mycket giftig. Kocken Jamie Oliver har vunnit en kamp mot världens största skräpmatskedja. Oliver bevisar hur hamburgare görs.

Enligt Oliver ”tvättas” köttets fettdelar med ammoniakväte och används sedan i förpackningen av kött-”kakan” för att fylla burgaren. Före denna process, enligt presentatören, var detta kött redan inte lämpligt för mänsklig konsumtion. Oliver, en radikal aktivistkock, som har fört ett krig mot livsmedelsindustrin, säger: Vi pratar om kött som skulle säljas som hundmat och efter denna process serveras den till människor. Förutom köttets kvalitet är ammoniumsyra skadlig för hälsan.

Oliver säger så här: ”The process of the pink crap”. Vilken vettig människa skulle stoppa en köttbit indränkt i ammoniumväte i munnen på ett barn? I ett annat av sina initiativ har Oliver visat hur kycklingnuggets tillverkas: efter att ha valt de ”bästa delarna” utsätts resten: fett, hud, brosk, bilder, ben, huvud, ben för en mec split smoothie canica – det är eufemism som ingenjörer använder i mat, och sedan den där blodrosa pastan deodorant, blekts, fräschas upp och målas om, doppas i mjöl och stekt melcocha, detta finns kvar i vanligtvis delvis hydrerade oljor, det vill säga gifter.

Livsmedelsindustrin använder ammoniumväte som ett antimikrobiellt medel, vilket gjorde det möjligt för McDonald’s att använda kött i sina hamburgare, vilket inte är lämpligt för mänsklig konsumtion. Men ännu mer oroande är situationen att dessa ämnen baserade på ammoniumväte anses vara ”lagliga komponenter i produktionsprocessen” i livsmedelsindustrin med välsignelser från hälsomyndigheter världen över. Så konsumenter kommer aldrig att kunna upptäcka vilka ämnen de lägger i vår mat.

Jamie Oliver vinner rättegången mot McDonalds:

https://godskingdom.org/blog/2021/12/jamie-oliver-wins-lawsuit-against-mcdonaldsKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: