Rabbinen Abraham Finkelstein berättar allt ~ Innehåller McDonalds hamburgare mänskligt kött?

Publicerades den 25 sep. 2017

James Wikstrom,  John 8:44 för Turner Radio talar med rabbin Abraham Finkelstein. Detta kommer att bli en omtumlande intervju, stundom rå i sitt språk men rakt på sak. De talar om 9/11, Förintelsen så som du aldrig har hört om den förut, om barnoffer och bloddrickning, människokött i McDonalds hamburgare. Om detta har jag hört talas om förut men nu får vi det bekräftat! Jag har inte lärt mig så mycket på länge som nu. Så håll i dig och följ med!

B = James Wikstrom
R = Abraham Finkelstein, rabbin från New York

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har idag en gäst med namnet rabbin Abraham Finkelstein. Han är från USAs östkust och han kommer att vara med oss ikväll och vi ska prata om autentiska saker i världen.

Jag hoppar in här ikväll istället för pastor Bob och jag vet att vi aldrig har träffats men jag vet att jag har några mycket intressanta frågor att ställa till dig och jag tror att jag vill ge dig möjligheten att besvara dem eftersom det finns många rykten och gissningar som äger rum. Detta land hänför sig till den judiska befolkningen. Du finns i synagogan och som lärare för den judiska rasen.

B: Jag vet att du är en mycket uttalad person bland ditt eget folk och du vet självklart och är väl medveten om att jag inte gillar din ras. Jag är säker på att du är medveten om det.

R: Åh, det är ditt problem.

forintelsen

B: Du vet att det finns ett stort ämne som handlar om dessa 6 miljoner och en Förintelse som ägde rum under andra världskriget av judarna såsom det står om i böckerna och på väggtavlor på olika platser. Många uppgifter avslöjar att allt det här är en myt och en gissning, kan jag få din åsikt i ämnet.

R: Oberoende om det är 6 miljoner eller 600 000 eller 60 000 är det bara ett tal. Du känner till att det enligt 1934-års världsencyklopedi fanns det bara 3,5 miljoner judar i hela Europa. Hur kunde 3,5 miljoner föröka sig till 6 miljoner? Det här är en fråga jag vill ha svar på.

B: Det är verkligen en bra fråga, det råder ingen tvekan om det. Nyheten om att judar alltid har förföljts genom hela världshistorien för alltid och fortfarande. Anledningen till denna förföljelse är att de är tjuvar, lögnare och mördare precis som det anges i Johannes 8:44.

Johannes 8:44

I haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till, det viljen i göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.

R: Hämta du dina biblar du.

B: Du är en ljugande jude, det är vad du är.

R: Du kan påstå det, men även när vi ljuger berättar vi sanningen.

B: Du vet att det här känns ironiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle få någon med så goda nerver att delta i min sändning eftersom denna är i direktsändning. Du förstår, jag har precis lämnat ett program med en pensionerad överste, en mycket högt dekorerad överste under min senaste sändning, den som jag egentligen ansvarar för. Här förstår du rabbin Finkelstein,  kom vi in på bankaspekten angående pengarna i landet. Många människor som har studerat bankväsendet och ekonomi vet att Federal Reserve Bank Corporation är en privat judisk bank, är detta sant?

R: Jo, både ja och nej.

B: Vilken del är ja?

R; Relevansen att göra institution är säkert.

B: Du ser vad jag tycker om att det här, att det låg hårt jobb bakom och du känner till den här fina delen i det hela, att judar är Kristus-mördare.

R: Åh, det är sant. Vi mördade inte honom men han var också judisk.

B: Åh nej. Han var den Allmäktige Jahveh Guden i en mänsklig kropp, det är problemet du fick.

R: Tja, vi berättar för alla goyim  att de dyrkar en jude och de tror på det, så vad är skillnaden?

B. Och nu när du har tagit upp det så får vi prata om det. Med andra ord betyder ordet goyim, rätta mig om jag har fel. En goyim är någon person som inte är en jude, en goyim är klassificerad som ett djur, ett kreatur. Är detta rätt?

R: Nåväl, ni är boskap eftersom vi är människornas domare. Vi är utvalda för att vara gödningsmedel, det är det vi är utrustade för.

B: Du vet att detta är vad som som står i boken om Enoch, patriarken  och självaste Jahve. Alla ni som väljer att vara efterkommande till Kain kommer att förgås av det onda ni har gjort i denna världen. Ni är förstöraren men ni är inte världens förbränningsanläggning.

R: Jag håller helt med om det.

B: Men du förstår, det som verkligen bekymrar mig är omfattningen av sovande människor såsom du, att alla krig har skapats av judar. De har alla skapats för att tjäna pengar på, håller du med om det?

R: Det är det största spelet i världen att kunna tjäna pengar. Sick!

George-W-Bush.jpeg  Iraq_header_2

B: Låt mig nu fråga dig. Det finns så mycket som det berättas angående George W Bush i den här frågan.

R: Låt mig få din opinion först om George Bush i Vita huset. Han är en bra kille. Han är en bra goyim, han tar sin heder från dem där borta och han talar om vad han ska göra och han gör det som en vinnare.

palestina

B: Skulle du hålla med Balfort-deklarationen som undertecknades i England och att judarna ockuperade Palestina och intog landet Palestina. Skulle du vara oense eller överens om att det faktiskt pågår ett stort dödande och att det har förekommit mer som en slakt i Palestina utförd av judar som slaktar och dödar palestinierna, liksom det idag sker av det irakiska folket som har slaktats under de senaste 12 åren.

R: Jo, det räknas men för en gångs skull måste du tunna ut höjden när du äger tallriken som du ska spotta i mot polisen.

B: Jag ser att det är en filosofi att tjäna pengar och hålla sig levande och stanna i det höga. Är det rätt? Jag skulle vilja  höra om din åsikt angående Irak.

R: Vi har den vita dimman som kämpar mot den andra volymen och de dödar varann och vi tjänar mycket pengar. Vi får olja och vi behåller intresset för det mest intressanta –  intresset för pengar. Det intressantaste är intresset för alla shekels (pengar) som vi vill ha. Från båda sidor.

B: Du menar ocker?

R: Det är korrekt

josef-o-maria

B; Det finns en bok där ute som du läser rabbi Finkelstein, den heter Combat helmet. Talmud hänvisar dig nu till Kristus, eftersom hans mor var en hora och han var son till en korrupt romersk soldat. Är det här vad du lär ut i synagogan?

R: Jo, det kunde det vara.

B: Det vet du, men anledningen till att jag ville fråga dig om detta är att du just sagt för en liten stund sedan att han var jude och nu säger du att varje jude känner till att han var son till en romersk soldat och att hans mamma var en prostituerad.

R. Jo det var länge sedan. Vem vet vad som sades då. Men jag tror det är rätt, det är helt rätt.

B: Du känner till att vi har ett riktigt stort problem i vårt land just nu. Det pågår mycket outsourcing av jobb och avindustrialisering i detta land. Du känner också till att det är sju judiska bankirfamiljer som tog över kontrollen över pengarna i USA år 1913. Det var Rothschilds i London och Israel, det var det italienska flaggskeppet Coonan Lopate (vapen, min anm), Tysklands krigsmaskin bestående av Amberg Lehman Brothers i New York, Goldman Sachs i New York och Rockefellers i New York. Många människor inser inte detta, de känner inte till att dessa sju judiska familjer i själva verket kontrollerar alla pengar och innehar kontrollen över pengarna i det här landet sedan år 1913. Jag vet, att du är medveten om detta. Om det är så, måste det ju betyda att ni har en ganska stor penningportfölj eller hur?

R: Vilka de? Du vet att en goyim pratar alltid strunt. De vet, det enda de vill göra är att arbeta. De vill alltid ha jobb så vi ger dem jobb att arbeta med, det är inte skorna som gör jobbet. Judar arbetar inte på ditt sättet, det är sant.

auswitch  hitler
Förintelsen planerades i Palestina

B: Nu vill jag återgå till Förintelsen och Förintelsens överlevande. Du förstår, rabbin Finkelstein, alla dessa som dog, det finns fler som överlevde från Förintelsen än det fanns dem som dog  och det påstås att de var alla judar. Så varifrån får de alla dessa pengar?

R: Tja, de har bevisen, de måste bevisa att de varit där och att de varit med om Förintelsen, innan de har rätt till pengarna.

B: Så med andra ord påstås det att 6 miljoner judar dödades i koncentrationslägrena, men ändå finns det nästan 6 miljoner som fortfarande får pengar från Tyskland och annan finansiering, och idag är de uppe i 12 miljoner. Hur kan det blir 12 miljoner av 3 miljoner?

R: Det är igen siffror som du fortsätter att argumentera för. Men slutsatsen är att judarna är berättigade till det eftersom vi har varit försäkrade under tusentals år, ja flera tusentals år framåt också, om att det kommer att finnas människor som samlar in pengar till Förintelsens offer, allt på grund av den där elaka killen Hitler där borta. Han var en dålig kille.

B: Låt mig ställa dig en fråga. Det här landet befinner sig nu i en djup ekonomisk kris just nu och jag vill gärna veta vad ni berättar för andra judar om detta, för jag känner till att judar känner ingen lojalitet gentemot något annat än mot guld och silver. Vad lär ni ut i synagogorna till judarna i USA idag angående landets situation?

kinesisk

R: Det är såhär. USA tjänade sina syften under en tid. Vi tjänade en hel del pengar här. Vi hade en hel del penningintressen här men vi fick billigare arbetskraft i Kina. Vi kan få billigare arbetskraft i Indien. Varför ska vi betala den vita överheten här i USA pengar när vi kan tjäna bättre där borta. Det handlar bara om pengar.

B: Jag vill komma in på det med pengar och intressen och det här är väldigt intressant. Jag märker att det finns mycket investeringar av judiska finanser i större delen av Asien. Jag vet också att judarna är en asiatisk ras, stämmer det?

R: Jag antar att du kan säga att vi kom från början från Asien (Kazarien, min anm). Hebreerna kom inte därifrån och israelerna kom inte därifrån.

B: De har inte bäring för B eller hebreerna eller israelerna. De består inte av de spridda nationerna bestående av flera av Jakobs stammar som bar efternamnet Israel. I själva verket är det de konservativas spel som man tog in i detta land under många års tid och det är bra att de är konservativa. Det är ett bra spel att de påstår att vi är Guds utvalda folk.

R: Det är precis som att de flesta judar inte gillar att erkänna det, men vår gud är Lucifer.

B: Din gud är guld.

american-express

R: Det är såhär vi vill ha det, vi vill ha massor av pengar, några American Express-kort, vi gillar att spendera och vi gillar att ha det bra. Vi låter goyimer göra jobbet och vi har festen. Allt var gratis, gratis bostad, gratis mat och du låter bara den andra rasen, goyimerna, vara din boskap, din slav. Vi planerade att komma till det här landet – det är  inte till USA. Vi kommer att göra hela landet brunt. Vi tar med oss alla mexikaner eller spansktalande över gränsen. De är innovativa, de diskuterar med många vita kvinnor, shiksorna, som vi kallar dem och de blöder för dem. Ganska snart kommer det inte att finnas nån vit ras kvar, allt kommer att bli brunt.

B: Att prata om att en ras är en ras rabbin Finkelstein. Men du är väl av Heinz 57 Mongrins ras av asiatiskt blod, är det korrekt?

R: Ja, alla vi judar i världen parar sig med snygga kvinnor i varje land som vi kommer till. Allt de bryr sig om är att vi köper till dem ett antal diamanter, inte för att de är värda något, utan för att se till att tillverkningen går upp. Vi har så mycket diamanter att om vi någonsin vänder oss bort från dessa diamanter så kan vi köpa dem för samma pris som ett dussin rosor. Kvinnor som de, gillar diamanter. På samma sätt som de tycker om platsen som vi ger dem på – hos polisen. Och vi ordnar med ett möte med dem så att vi kan ha sex med dem, och det spelar ingen roll, eftersom vi kan ta ut skilsmässa bara genom att gå till en av våra domare för att få ut skilsmässan. Vi har en judisk advokat, hon kan ta en judisk advokat. Hon kommer inte att förtjäna något på det, men hon kan ju försöka.

911

B. Kriget i Irak som ägde rum efter de påstådda tornen år 2001. Det fanns inga judar i tornen, kan du förklara det.

R. Tja, andligen fanns där många judar i tornen.

B: Dog de bara andligen i dessa torn? Det var 3 000 judar som inte jobbade den dagen i tornen. Det verkar som om en hel del människor hade en föraning om att den judiska befolkningen där i New York var varslade om att någonting höll på att ske och de dök därför inte upp på sina arbetsplatser den där dagen.

R: Ja, vi fick ett telefonsamtal från Karela (hyresvärden, min anm) om att Ariel och några andra killar inom Mossad hade gått samman och kopplat upp byggnaden så att den kom ner. Det var ett hårt jobb att få den ner. Hur som helst måste den ner eftersom vi ville bygga nytt och de byggnaderna var gamla och de måste fås bort hur som helst. Vi förtjänade en massa pengar på att förstöra byggnaden. Gamle Silverman, som är god vän till mig, han fick ”två för en”. Han fördubblade försäkringen magiskt nog just tre månader innan det skedde och sedan förtjänade han dubbelt när den förstördes så han förtjänade fyrdubbelt inalles.

Jag borde ha varit mer delaktig i affärerna när han frågade mig, men jag svarade att jag inte vet, låt mig fundera på det. Det tog lite för lång tid för mig att tänka på saken, men så här långt gjorde han som han sagt och tog ner dem. Men till sist gick jag med i affärerna och jag fick ett mindre American Airline. Jag sköt ner United Airlines, jag sköt ner Lloyds of London Insurance Company eftersom de drabbades hårt. Allianz Insurance company kunde jag skjuta ner också så jag förtjänade en hel del pengar.

B: Jag känner till en hel del angående spekulationerna här. Jag känner till att judar är tjuvar och lögnare utan någon som helst moral. Jag vet också att det inte finns något samvete hos dessa juvelerare och rabbiner. Det spelar ingen roll vad jag säger till dig för det är som att hälla vatten på en gås.

R: Jo, judar känner sig alltid skyldiga. Vi har alltid ett samvete.

B: Det enda medvetna du har är när du inte kan stjäla alla pengar från någon eller något land.

R: Tja, du slår lite väl nära ditt eget hem nu men du har rätt.

streckkod  Eco labels

B: Nu gäller det matetiketterna. Det finns ett U och ett K på alla dessa UNK-matetiketter till exempel som säljs i stormarknaderna. Är det en judisk skatt som betalas ut till nån rabbin som du över hela USA? Är det ytterligare en jobbkostnad från de konservativa på oss goyimer, på massan som ska köpa denna produkt?

R: Jag förstod det inte, men ja. Det finns många andra rabbingrupper som angriper maten och du kan kalla det attacker. Du vet att du har rätt i att de tjäna pengar där man kan tjäna pengar om ingen hindrar dig från att tjäna pengar. Men du nämner goyimer, jag menar att det är de som är boskapen, den vita rasen där ute, det är de som är gojimer som är boskapen. Så om vi vill tjäna pengar på att mata våra boskap, vem kan säga att detta är fel.

B. Låt mig fråga dig, vad är den största rädslan för de människor som du har i dina syndikater, rabbin Finkelstein. Vilken är den judiska rädslan som den judiska massan står inför där på ostkusten.

greenspan  bill-gates.jpg  warren-buffett.jpg
Alan Greenspan                   Bill Gates                                              Warren Buffet

R. Det värsta vore om vi hänger runt vår gamla kompis där uppe i Federal Reserve, Alan, (Greenspan, ordf. för Fed. min anm). Han kommer att dra ut kontakten på den amerikanska dollarn och då kommer vi att se till att vi befinner oss hos den schweiziska banken, francen, min herre, eller euron eller japanska yenen. Det är alltid något. Innan det händer kommer vi att få ett samtal från dem och vi avvecklar dem lite i taget.

Det finns ett antal andra goyimer och de är bra och köpta. Till exempel Bill Gates från datorföretaget och så har vi Warren Buffet. Båda två gick ur dollarn för ett år sedan så vi försatte dem i konkurs, men som du känner till hänger vi där ännu, så att vi kan förtjäna lite extra pengar och få fördelar från marknaden. De fick en hel del pengar till sig själva.

nra     NRASandieFroman

B. Jag ser att en av dina judar äntligen har tagit över National Rifle Association en judinna med namnet Sandra Froman som nu är chef för NRA.

R: Ja, vi tog över NRA för länge sedan. Charlton Peston, känner man inte till så mycket om, men han var en bra judisk kille. Vi vill ha tillbaka Moses i filmerna från 50-talet. Vi köpte vete under en lång period, och alla organisationer där ute känner till att vi kontrollerar dem.

B. Du vet att jag har skrivit om din Talmud där det står att om du möter något motstånd måste du kontrollera oppositionen.

R: Naturligtvis är det det smartaste att äga båda sidor i spelet, och du känner till resultatet om man äger skulden. Vi äger republikanerna, vi äger demokraterna. Vi fick in en del bra killar därifrån och resten är bra att ha för att leka med Shabbos Goy.

(En Shabbos goy, Shabbat goy eller Shabbes goy är en icke-jude som utför vissa typer av arbete som judisk religiös lag förbjuder judarna att göra på sabbaten. Uttrycket är en kombination av ordet ”shabbos” som betyder sabbaten och goyen, som bokstavligen betyder ”en nation” men meningsvis betyder en ”icke-judisk”. Wikipedia)

Sen kan vi kasta in några slantar i deras kampanj eller så ger vi oss in i deras judiska lobby i Israel och de, förstår du, de tar emot pengarna och de gör som vi vill så att vi kan förtjäna pengar. Om ingen stoppar oss, varför skulle vi inte göra det då? Ville du inte det? Ni skulle inte göra det men vi gör det.

B: Ja, men ni är tjuvar och lögnare som det står om i John 8:44 men du ser rabbin Finkelstein, du äger inte mig och du kontrollerar inte mig och du kontrollerar inte rasidentitetsrörelsen i det här landet . Vem förstår egentligen i varierande grad vem du är och vad du har gjort?

R: Ja, det är sant att du tillhör dessa Claremonts som vi dagligen inte kan kontrollera. Vi kommer alla att respektera er för vad ni gör för ni ställde i varje fall upp för er ras. Det finns få av dem där ute, de är alla en hög stackare dessa vita som förstör alla dessa män. De flesta av dem idag, skriker och har örhängen. Inte konstigt att de vita tjejerna kommer till oss kycklingar.

feministlogo  girlpower

B: Du förstår, jag hade en konversation här för en tid sedan med en person och vi kom in på den feministiska sexuella agendan i USA och jag berättade för dem att den sexistiska homosexuella agendan skapades egentligen av judar här i USA. Vill du diskutera det?

R: Då måste vi gå tillbaka till det tidiga 1900-talet när kvinnors rättigheter-rörelsen startade. När du har ett större mål kan man inte gå in som en bulldozer utan man måste ta lite i taget. Så vi frågade, hej, får du samma lön för lika arbete, och kvinnorna har rösträtt, så alla köpte detta. Vi började med kvinnorna för det är svårare att gå på männen. Kvinnorna är det svagare könet. Vi känner till det redan från den gamla tiden med historien om Adam och Eva, men hur som helst, kvinnorna anammade detta, de flesta i hela världen gjorde det, men speciellt de här i USA. De klippte sina hår, de fick en sponsor som pojkvän, de fick en lesbisk älskarinna, de gifte sig över tid, de kan inte ha så många barn själva eftersom de redan är ruinerade. Åren med att samla in pengar, det allsmäktiga guldet, dollarn, pengarna, eller så slår de ihop sig med en massa andra gammelpigor eftersom ingen vill ha dem. Sist och slutligen är det så att de vackraste tar vi till Hollywood som vi äger, och sedan förtjänar vi pengar på dem.

B: Jag pratade nyligen om användningen av det som finns på matlådorna och på matvarorna. Är de också en privat judisk skatt som människor utan tvekan måste betala för, eller är det inte det?

R: Tja, även om några inte är det, men de betalar bättre, för om man inte betalar får de inte varan och rabbinen måste ju också förtjäna pengar.

B: Jag pratade med en person som reste över till Israel. USA har alltid varit känt som landet med ”mjölk och honung”. De påstår därborta att USA är ett land med mjölk och honung. Kan du relatera till det?

columbus

R: Ja, det är en hel del här i USA som fortfarande hävdar att det är dessa 55 som säger att de kom från det företaget till det här landet för ett par hundra år sedan, men i själva verket var de vi judar som formade det här landet. Vi kom över år 1492. Det var det hemska året när vi sparkades ut ur Spanien och Columbus som var en jude tog oss över hit. Vi kom till Rio men sedan beslöt vi oss för att ta oss till New York eftersom det är lite bättre väder här i New York och inte så mycket mygg. Det var lite bättre här så vi grundade New York och började förtjäna pengar.

iraq

B: Om jag skulle fortsätta och fråga dig angående kriget i Irak. Investerades det inte en hel del pengar i det kriget?

R: Tja, vi har ju alla ammunitionsföretag, vi har alla flygplanstillverkare, vapenfabriker och reservdelar. Vi förtjänade en hel del pengar och George W. Bush är en bra ”goom” och han följer dem rätt in i Federal Reserve och vi kan taxera folket och be dem betala tillbaka pengarna eftersom det är viktigt att man betalar tillbaka vartenda cent. Vi oroar oss inte för principerna men intressena måste hållas igång.

Vi har förtjänat en hel del på Irak, vi fick in omkring 300 miljarder eller så, men det här pågår ju under 30 år såsom George sade, men vi behöll det tyst för oss själva och agerade som en höjdare medan han förde talan. Vi kommer att gå in i omkring 60 länder så vi kommer att göra slut på alla goyimer oberoende av om de är män eller kvinnor. Kvinnorna säger att de inte vill ha familjer. Ändå vill de hellre ha ett Korea, det är ju intressant för en kvinna att klä sig i en grön uniform och åka dit för att skjuta människor eller att själv bli träffad. Det måste ju vara intressant för dem så att vi kan förtjäna en hel del pengar.

B: Vi har 300 miljarder bundet i Irak i intressen och vad är 1 700 – 3 000 döda kroppar jämfört med hur mycket pengar du har förtjänat?

R: Tja, vi måste fylla upp med nya genast annars blir härarna för stora där. De äter upp alla våra resurser så man måste fylla på hären med en gång i världen. Vi kallar det krigsskådespel eftersom det är underhållande för oss judar att se hur våra största fiender, den vita rasen och den arabiska, att se hur dessa kvinnor dödar varann och vi förtjänar en hel del pengar på det. Tro mig, att jag har förlorat en hel del inom synagogan genom det.

B: I förra veckan hade vi ett program ”Den ljugande juden”. Det var intressant och utan samvetsbetänkligheter, men här tog man upp sanningen och vad som pågår i landet.

R: En jude i världshistorien berättar aldrig en lögn, vi talar alltid sanning.

ryska-revolutionen.jpg  tsarfamiljen2

B: Jag ser att din sanning är en lögn för oss, men det är okej. Jag vill prata om bolsjevikernas revolution i det kristna Ryssland. Det har rapporterats här genom kongressdokument i USA, att det var judar som finansierade den bolsjevikiska kommunistiska revolutionen mot tsaren. Kan du kommentera detta?

R: Ja, det var verkligen en förlust för vår familj som finansierade den eftersom de fick alla pengarna, min grabb, låt mig berätta för dig. När den gamle mannen dog år 1812 och hälften av allt känt hopp med den i världen. De, resten av oss fick hugga upp kroppen på den. Men hur som helst var det möjligt med en evolution där, för du måste ju trots allt börja med att ta över det största landet i världen som var Ryssland och vi fick hjälp med pengar från tsaren, hans kusiner, kejsaren och kungen och drottningen av England, så de hjälpte oss så vi fick all insides information som vi behövde för att ta över landet och nu finns där ingenting kvar, så vi sökte efter grönare betesmarker. Vi har haft det bra här i USA under en lång tid men det är bra att göra något annat så vi kan fortsätta med Kina, Indien och vi kommer just nu att sänka USA ner i dyn eftersom ingen bryr sig om USA längre. Där finns inga pengar längre att tjäna.

B: Jag skulle vilja veta mer om ditt Kahala (symbol för rikedom och de rika) och de viktigaste källorna till judisk makt, ekonomisk och politisk makt, och om hur de kontrollerar det mesta av de federala byråerna i District of Columbia.

media

R: Det är väldigt enkelt, förstår du. Mördarna befinner sig inom oss rabbiner. Vi vet hur man når ut till judarna i hela världen. Det är genom synagogan inom 45 minuter. All övrig press, nyhetsmedierna, TV, radio, veckotidningar. Vi finns där ändå så det tråcklas in så att största delen av massan får det när det är för sent för att fatta något beslut, vi har redan gjort det beslutet. Du förstår, det är intressant med problem som händer vid horisonten i USA.

B: Du förstår, det finns många vita människor, som liksom jag med europeiska anor, som inte vet vad som händer. Det finns en stor andel judar här i landet som inte heller känner till vad som egentligen händer, vare sig det kommer från en filmrulle eller två, så vet de inte.

R: Det finns några få där på botten som inte går till synagogan och de vet inte, eller de säger att de inte vet, men de hör. Som du vet kan vi diskutera det. Du vet att vi kommer att förgöra hela den vita rasen och förgöra de yttre förhållandena, låta dem förgöra varandra helt enkelt och förtjäna en hel del med pengar, det är ganska klokt. Du vet, att judar är ganska smarta. Jag vet att vi kommer att ta över resten av alla länderna runt om i världen och de kommer att förgöra varandra eftersom vi judar är så speciella. Vi är det utvalda folket och vi är de smartaste människorna i världen. Vi har alltid sagt sedan långt tillbaka, vi vill ha världen för oss själva och vi får den och där finns inga goyim boskap, det ska vi sätta stopp för.

B: Var är det som de svarta kommer in? Jag vet att ni ser dem, de har varit en del av det judiska kommunistpartiet här i USA som är i majoritet av majoriteten. Vad kommer det att hända här?

opium.jpg

R: De svarta såsom de är kända, kom hit utan Fader Lucifer för 75 000 år sedan när vi förlorade striden temporärt även i himlen. Men vi kommer att komma tillbaka, om vi kommer. De har haft en bra tid, de dansar bra, några av dem kan sjunga, de gör god grillmat, och man kan sälja droger till dem eftersom de gillar droger, så vi kan förtjäna en hel del pengar få några av dessa droger. Du vet, att vi kontrollerar all droghandel i världen och har sedan de förlorade, uppnått opiumkrig i Kina. Vi har fortsatt med droger ända ner till solnedgången. Vi vill ha fler in i det och de förtjänar en hel del pengar. De blir arresterade och hamnar i fängelse för det men vi förtjänar massor av pengar, vi är grossisterna inom allt i världen.

roosewelt.jpg

B: Det var intressant att fd Franklin Delano Roosevelt och hans Eleanor som var hans kusin, de var båda också judar. Det är intressant, att innan de tillträdde hade judarna kontrollen över pengarna men de hade inte kontrollen över fotfästet i Washington DC, eller hur?

R: Vi hade kontrollen ända från inbördeskriget med Rothschild bakom oss på båda sidor i inbördeskriget. När röken skingrades fick han pengar från dem båda och en hel del intressen som de aldrig kunde betala tillbaka på grund av krigsskulder. Vi kontrollerar dem verkligen i grunden och vad vi har gjort har varit att vi har konsoliderat. Jag ska berätta för dig, att Eleanor fick ett ansiktsuttryck som kunde ha stannat en klocka eller ett tåg.

detroit

B: Nu när vi talar om förhållandena i landet, rabbin Finkelstein. Landets befolkning vet att deras levnadsstandard inte omhändertas noggrant nu. Det undergrävs nu, fullständiga industrianläggningar och biltillverkningsfabriker stängs. Fabriker med 1 500 – 3 000 arbetare förlorar sina levebröd. Det här är frågan om en tid, eller hur?

R: Naturligtvis. Allt det här sker när man aldrig har jobbat med eget utan har varit anställd av någon. Man har varit en slav för den personen. Vad man gjort är att man i nuläget inte har betalat ut dina pengar, men allt ditt arbete som du har utfört har gett dem sysselsättning och du har gjort så att han har blivit en rik man, eller hur. Vi har låtit dem forma sina levnadsförhållanden så att de aldrig har råd att köpa sig ett eget hus. Vi har gett dem en avbetalningsplan naturligtvis, men det är jag som har trumfen. Vi förtjänar trefalt på det där huset som vi säljer till dem. Man måste ha en egen rörelse, om du inte har det, då har du ingen chans att förtjäna pengar. Du fortsätter att vara en arbetande slav, ett förtappat barn.

B: Rabbin Finkenstein, du har varit fräck ikväll. Jag är verkligen överraskad över hur sanningsenligt du har svarat på många av mina frågor rakt på sak. Eller är det bara en schizofren känsla jag har att alla i det här landet som tittar på dem, vill att andra gör saker åt dem och liknande.

R: Ja, det verkar som om de anklagar oss hårdare för att det är anti-semitism och om vi fångar in dig med anti-semitism kontrollerar vi boken åt dig. Kom ihåg att vi kontrollerar hela domstolsväsendet, alla judiska domare, alla judiska advokater liksom dina åklagare. Vi har författat de flesta lagar, inte specifikt till oss själva men vi betalar för våra volymer i Washington DC. Demokraterna och republikanerna sitter där och vi får deras applåder. Vi berättar för dem vad de ska göra, de sätter dem på pränt, vi gör inte ens jobbet.

B: Vi befinner oss nu i direktsändning hos Turner Radio Network, det här är en av de enda direktsända radioutsändningarna idag. I själva verket är vi två olika personer som kommit samman från två motsatta sidor av den här planeten. Du är rabbin Finkelstein och jag är James Wickstrom. Vi befinner oss på totalt motsatta sida av denna planet och vi båda har två totalt olika behov, önskningar och beslut angående varandra och fortfarande sitter vi här och diskuterar om sådant som den stora massan har svårt att tro på.

hamburgare  McDonalds Q2 Profit Drops 4.5 Percent On Stronger Dollar, Tougher Competition

R: Ja, vi har haft ett stort upptvättande jobb av dem under de senaste århundradena och speciellt under de senaste hundra åren. Vi har förlorat dem fullständigt, de tror på allt vi säger till dem. Vi har fortfarande roligt kring den judiska påskhögtiden då vi fortfarande har 300 000 barn i det här landet och vi dränerar dem på blod och vi blandar in dem i påskbrödet. Vi skickar iväg deras kroppar till slakthusen som vi äger och vi slipar upp alla kropparna i såsen till en hamburgare.

B: McDonald’s är en av era favorit anläggningar och människorna äter dem till frukost, de  ger dem till sina barn till lunch och vi gör vad vi gör. Det viktigaste att komma ihåg beträffande pasta som ingen man tillverkar, vi har här med mig rabbin Finkelstein från New York. Kom ihåg att vi har två fäder och det är därför som vi ser på världen på två olika sätt. Vi vet att det finns en massiv insats som kommer att äga rum mellan två styrkor, inte mellan oss.

R: Det är vad din bok påstår, vår bok säger att vi kommer att ta över världen. När jag ser på dig, gör du ett bra jobb just nu. Ja, det är ett verkligen bra jobb.

B: Ja, du har gjort ett riktigt bra jobb nu, men du vet att det pågår ett uppvaknande och min Fader Jahveh, som inte är din Fader som är Satan. Din Fader talas det om i
Johannes 8:44 som säger att din Fader Satan härstammar från Kain som var den första mördaren och du vet att det är sant eftersom du lär ut det i synagogan.

R: Ja, det är sant men det kommer inte att ske just nu. Det är för sent. Det står över det högsta så det är därför jag pratar så öppenhjärtligt för att förmedla det öppet så att du kan se för vad det är. Du har undervisat folket att vi är goda, men de vaknar inte upp eller hur? Du kommer inte att få många efterföljare eftersom ni är rädda för oss judar eftersom de inte vill bli kallade anti-semiter och de tror att vi är det utvalda folket. Det är därför som vi kan göra vad än vi vill när vi gör det, eftersom den vita mannen är feg och vi går till synagogan hela tiden.

B: Du vet, det är intressant det jag har hört från människor under alla år. Det är inte att ni väljer att mörka allt som ni kommer ut med på TV, i tidningar, i radio utan ni berättar för människorna exakt det som ni ska göra innan ni gör det men det verkar som om ni vore hjärndöda.

R: Ja, vi gjorde ett bra jobb med det allmänna skolsystemet. Vi fick in alla era barn i det. Du märker att vi judar sätter inte in våra barn in i det, de går till Hebrew Acadey där vi undervisar dem i verkliga händelser och därefter går de till synagogan där de lär sig de verkligt viktiga händelserna, men vi sänder era barn till de allmänna skolorna. Vi har även tagit hand om dina skatter från din egendom så att du aldrig kan äga din egendom (hus). Så när ni inte tar hand om er fastighetsskatt så gör vi det, var så säker. Vi har placerat era barn i en tolvårig barnpassning, det är det det handlar om eftersom ni inte vill ha något annat än tid. Sedan när barnen blir tonåringar, då ger vi dem musik som vi verkligen inte kan kalla den för, men när de vill lyssna till den så får de göra vad de vill. Sedan säljer vi droger och förtjänar en mängd pengar på dina barn. Dina barn, från vaggan till graven, kan vi förtjäna pengar på. Ni är som boskap, ni är goyimer. Pussla ihop det.

B: Det är intressant. Ja, jag vet vad ni kallar oss, att ni kallar mig goyim, men jag kan kalla dig Djävul, men jag ska vara vänlig för det är du.

R: Ja, det är sant.

B: Nu rabbinen, jag föreställer mig att jag befinner mig i din synagoga i New York. Ni har en hel del stridigheter inom övriga judar, de ortodoxa judarna och andra judar, gäller det stridigheter angående pengar där i New York? Jag har hört att det pågår ett stort krig angående en juvelerare.

R: Ja, det pågår en liten kamp om affärer. Vi argumenterar lite självklart. De två viktigaste sakerna som vi gör är att vi klagar och får pengar, men vi kämpar inte mellan oss själva eftersom vi båda förtjänar en hel del pengar. Det är bara om vem som ska göra lite mer för den här andelen och vem som ska göra lite mer för den andra andelen. I slutändan har vi en goyim. Det är en goyim som gör allt arbetet. Goyimen gör alla saker, han säljer det till oss för pennies. Vi är grossister med mellanhänder. Vi märker upp och så vidare till andra eldsjälar inom detaljhandeln. Det finns en gammal sägen på jiddisch som lyder: Orsaken till att Gud gjorde hedningar är att någon måste betala detaljhandeln. Det kommer inte att vara juden så var säker på att du inte betalar något utan att det finns en goyim som betalar innan vi köper det i egenskap av en grossist.

satanism

B: Ja, det var väldigt intressant. Jag känner också till blodutgjutelse. Jag känner till, att under den judiska påsken, som inte är min, förekommer det och jag känner till en del poliser och vårt polisdistrikt och byråer har blivit informerade om den. Du är väldigt öppen i kväll och det förvånar mig att du talar om blodutgjutelse av små barn. Att ni sätter detta blod i hamburgarna och att ni äter det när ni offrar under den judiska påskmiddagen.

R. Ja, det påstås att det fanns en bok från 30-talet. Jag har glömt namnet på den just nu, men människorna köpte aldrig boken, människorna ville inte lyssna, men hos oss har det pågått i tusentals år ända sedan Adams tid.

Vi tar barnen från våra fiender som är den vita rasen och vi för dem till synagogans källare där vi dränerar dem på blod och ser på när de dör. Det liknar mycket det när vi offrar, när vi utför en kosher slakt. Sedan blandar vi det med vårt påskbröd och dricker vår fiendes blod och kropparna är inga kannibaler så vi tar dem tillvara eftersom vi kan förtjäna pengar på dem. Vi ger dem sedan till slakterierna och där finns massor av kött som vi klämmer in i korvar och hamburgare och det är därför som de blev så populära. Korv till frukost och hamburgare till lunch och hela festen består av att vi äter deras barn och även om vi talar om det rent ut, tror de inte på oss, men då är det deras problem.

B: Nu har jag en fråga i ögonvrån. Jag har ett problem förstår du. Jag har alltid undrat hur tog ni någonsin kontrollen över de kristna kyrkorna i det här landet. Det har alltid förvirrat mig i varierande grad rabbin Finkelstein. Du har din synagoga i New York på ostkusten, men hur fick ni kontroll över dessa kristna kyrkor i en tid då ni berättade för deras församlingar att de skulle hålla sig borta från er judar. Hur kunde detta hända?

peterskyrkan

F: Du känner till vår Fader Lucifer. Han är nummer ett av alla ting i organisationen här ute i världen. Att vi kunde infiltrera oss och ta över er goyimer berodde förmodligen på kyrkorna så vi attackerade dem först. Vi attackerade dem och vi infiltrerade den katolska kyrkan från allra första början.

Varför tror du att påven och alla kardinaler och alla biskopar bär en kalott? Den vita färgen avslöjar aldrig det här. Så tog vi alla era böcker och alla era skrifter och så infiltrerade vi dem och skrev om dem på latin så att ni inte skulle förstå dem, men vi förstod latin eftersom vi judar är kloka och välutbildade.

Men er mun växer när ni aldrig undervisar er själva. När ni inte undervisar er själva måste ni alltid låta någon annan göra det för er så att ni kan förbli dessa enfaldiga under hela er livstid. Även om ni befinner er tusentals år efter oss och när den vita rasens sakta började vakna i Europa och man började lämna den katolska kyrkan var det en hemsk tid, eftersom vi inte kunde förtjäna pengar såsom vi var vana vid så vi måste stoppa detta.

ignatius-loyola.jpg
Ignatius Loyola

Och så hade vi kungen i vad vi kallar bakfickan som liknar politikerna i Washington DC idag. Vi betalar dem medan de deklarerar till kättarna så att de kan korsfästa och döda dig. Men de var för många och man drog iväg västerut när judarna öppnade upp New York och Rio. Alla började dra iväg västerut så vi måste komma med en plan B. Plan B som vi formade var Jesuiterna och det var en trevlig kille denne Ignatius Loyola.

Alla ville att vi startade Jesuiterna och så bestämde de sig för att infiltrera sig med de protestantiska kyrkorna och såsom judar arbetar, jobbade vi ända upp till toppen och sedan tog vi över penninglinjen, den viktigaste av dem alla. Sedan tog vi över vardagslivet, guldet och så småningom men säkert tog vi även över undervisningen. Förändrade den litet i taget till det som den katolska kyrkan är idag, kyrkomodern. Den är er moder men kyrkornas fader är synagogan i Israel och synagogan i New York.

ungamodrar

B: Du vet att detta är väldigt intressant. Det berättades för en tid sedan i en rapport om Etiopien som hade valt Israel. De påstod sig vara svarta judar och judarna i Israel ville inte ha dem där och de svara judarna från Etiopien sade att vi är judar så vi hör hemma här – hur passar det här in? Hur kan dessa svarta judar och judarna där i Israel inte vilja ha dem, förekom det någon form av skam eller vad?

F: Ja, vill man ha en massa sponsorer i sitt land? Men man vill inte ha svarta där. Det var några rabbiner som åkte ner till Etiopien och där frågade de, vi vill också bli judar och de log och sade okej. Det kostar några dollar och vi kan undervisa er i hur det är att vara jude så det var några rabbiner som förtjänade lite pengar där i Etiopien, men varje jude vet, att en svart kan aldrig bli en jude och vi vill inte smutsa ner vårt grannskap i Israel. Vi har dem som grannar här i USA, vi ger dem en vit kvinna att leka med för att förstöra båda raserna, och det förekommer ända upp till Ohio, så vad kan jag säga.

elisabeth-taylor  eddie-fisher
Elisabeth Taylor                                        Eddie Fischer

B. Precis som Elizabeth Taylor nu var hon en vit kvinna och hon tog på sig smycken hur  passar det in.

K: Ja, hon gifte sig med en liten judisk kille vid namn Eddie Fischer och de hade en dotter vid namn Kelly Fischer. Hon donerade en hel del pengar till synagogan. Hon är en bra goyim, en shiksa, och hon tror att hon är judinna. Hon kan tro vad hon vill. Förhoppningsvis kommer hon att ge oss en hel del pengar till Gud när hon dör, vilket förmodligen sker snart då hon inte ser ut att vara vid så god hälsa.

B: Jag vill återkomma till detta eftersom du vet, du liksom jag, att vi befinner oss i krig och det står mellan den vita rasen, barn sätts emot barn till Kain till vilka du tillhör. Vi känner till att det står skrivet i det aromatiska och alla forntida texter, att bara en ras kommer att överleva och finnas på den här jorden och du vet att det är den vita rasen.

R: Ja, det är vad som står i din bok men i Talmud står det att vi kommer att regera. Vi kommer att ha världen för oss själva och vi kommer att nå ut i rymden och vi kommer att kriga med din Fader och vi kommer att vinna den här gången.

B: Det kommer att bli intressant att följa men innan dess har massorna börjat vakna på många områden inom det här landet och i det vita Europa. Du känner till att alla Rothschild banker kontrollerar de vita länderna och har förvirrat dem. Vad som förvånar mig är hur ni har penetrerat er in i dessa federala byråer såsom FBI och National Security Agency och var har ni alla dessa som blockerar och skyddar dem?

F: Det är mycket enkelt att ta över en regering när din bank, eftersom en regering behöver låna pengar från en bank. När de gör det, och det står det om även i era böcker och i våra böcker, att den som lånar blir en slav till långivaren och på det sättet har USAs regering blivit en slav till Federal Reserve, vars system är en rak tyst bank, men bara ett fåtal av oss judar kan förtjäna pengar på den. De politiker som vi tar ansvar för tar alla emot mutor. De är alla en massa ljushuvuden, de gillar att dricka och de tycker om att ta droger och de gillar det vanliga som stamgäster gör. Det är väldigt lätta att kontrollera och regeringen, det är svårare att tränga in i kyrkorna eftersom det brukar finnas några goda präster där men med tiden har judarna blivit smarta när det gäller att välja ut de människor där vi försöker ta över. Allt som finns där ute idag äger vi, och vi kontrollerar allt.

B: Jag vill fråga dig om en sak innan vi går ur etern. Vi har en svartlistad fråga. Är kommunismen judisk?

F: Först har vi en eldstad med Karl den store, som hade ett par judiska farföräldrar. Han är en av dem som häckade med änglar. Han var en annan trevlig judisk kille. Lenin som vi implementerade fick inte till det i Ryssland. Det förekom en hel del insäljning bland massorna där vi talade om för dem att de befinner sig nu där nere på botten, och om hur de kunde komma upp därifrån och bli jämställda och så degraderade vi de rika ner till deras nivå och vi tog deras pengar. De är alla en hop knäppskallar och vi förtjänade en massa pengar. Vi var världsmästarna och alla goyimer var inget annat än mänskliga boskap.

B: Okej, rabbin Finkelstein. Jag vet att alla era önskningar kommer att dö, det står skrivet av Jahveh. Jag är glad för att du kom hit och berättade sanningen för den lyssnande skaran och du har lyssnat till programmet John 8:44, pastor Bobs program med James Wickstrom, lärare för Jahveh. Vårt program är slut.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

  1. kategori: sagor från helvetet

    Gilla

%d bloggare gillar detta: