Västvärlden gör uppror mot satanistisk härskande klass

November 22, 2021
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


Det pågår en massiv attack mot den satanistiska härskande kabbalen i de flesta västländer. Detta ses i massdemonstrationer, militära rörelser och åtal.

Ta en titt på dessa enorma demonstrationer i Italien, Australien, Österrike, Schweiz, Bryssel, etc. Det liknar mycket det som hände precis innan Berlinmurens fall i Östeuropa.

https://t.me/databaseitalia/2138
https://t.me/guerrieriperlaliberta/6036

https://www.youtube.com/watch?v=zB91GepJHxI

Mönstret är detsamma, den härskande klassen – står inför konkurs och folklig revolt – ökar förtrycket mot befolkningen. Detta skapar en negativ feedbackslinga genom att orsaka ett allt mer populärt missnöje, tills militären och polisen ansluter sig till folket och störtar den härskande klassen.

Austria rises up against “health dictatorship

Efter att Österrikes förbundskansler Alexander Schallenberg beslutat att sätta in ovaccinerade människor meddelade polisen och militären att de skulle vägra kontrollera ”hälsopassen” i namnet av ”frihet och mänsklig värdighet”.

”Europa har fallit. Österrike gick förlorat och resten kommer att kollapsa vid årets slut”, säger MI6.

Även i Nordamerika har en stor militär kampanj mot kabbalen börjat. Detta ses i media som stora översvämningar som har avskurit Vancouver, Kanada, från resten av landet.

”Om någon tror att den här klimatstormen som skiljde Vancouver från ROC var allt annat än militären, så är ni jävla idioter. Oddsen att VARJE motorväg stängs trotsar sannolikheten. Stormens intensitet trotsar områdets naturlag. Det här var väderkrigföring och jordskreden förorsakad av utrustningen som placerades ut under sommaren av den kanadensiska militären med lådor av sprängämnen märkta Operation Atlas Strike 21. Vi såg lådorna lossas från C17 Globemaster III -transporterna i Kelowna”, säger en CIA-källa.

Översvämningarna har sammanfallit med att kanadensisk TV sänder nyheter om mordbranden vid tre frimurartempel i Vancouver. Det som är intressant här, är att mordbranden skedde i mars men det sänds som om det händer nu. Den kanadensiska underrättelsetjänsten och CIA-källor säger att vägarna har blockerats för att förhindra brottslingar från att fly från polisinsatser mot Satans synagoga i Vancouver. Detta satanistiska tempel har identifierats som att de använder pengar från det kommunistiska Kina för att finansiera Antifa och Black Lives Matter-demonstrationer och sabotage i hela Nordamerika.

Det gnostiska Illuminati har också nu återuppstått i Östasien. De har förklarat krig mot Unification Church, den östasiatiska drog- och vapenhandelns allierade till Bushs nazistiska fraktion, säger Illuminati-källor. De säger att de kommer att använda en av de 500 megaton kärnvapenbomber som de tog från den ryska ubåten Kursk år 2000. Det specifika målet är Kansai-slätten i Japan. Detta område omfattar städerna Osaka, Kyoto och Kobe. Källorna säger att de kommer att förstöras den 21 december om inte följande krav uppfylls:

1. Den japanska regeringen använder statliga och företags medienätverk för att informera sitt folk om sanningen om vad som hände i Fukushima den 11 mars 2011
2. Arrestera alla japanska politiker, gangsters etc. som var medskyldiga till attacken.
3. Informera den japanska allmänheten om att pandemin är falsk och be om ursäkt för att ha tvingat människor att bära masker, ta vaccin och drabbas av ekonomiska svårigheter som ett resultat
4. Arrestera alla som är involverade i att främja den falska pandemin och vacciner i Japan
5. Stoppa ekonomiskt stöd till den kriminella och falska Biden-administrationen.

The White Dragon Society stöder kraven från det gnostiska Illuminati men stöder inte massmord på oskyldiga för politiska mål. De har därför bett Illuminati att inte förstöra Kansai-slätten. Emellertid rekommenderas en evakuering av civila och kulturskatter från området om dessa krav inte uppfylls, eftersom Illuminati verkade fast beslutna om att gå vidare, vilket förklarar att den härskande klassen på Kansai-slätten var djupt involverade i planen att förstöra och evakuera Greater Tokyo under Fukushima-attacken 2011.

Flytten mot de japanska skyldiga parterna i Fukushima är möjlig tack vare vittnesmål från Israels förre premiärminister Benyamin Netanyahu, säger Mossad-källor. Det beror också på att tre av de främsta Fukushima-gärningsmännen fick sparken från Mossad, tillägger källorna.

För att förstå den ondska som bekämpas både i Japan och i väst, måste vi titta på det forntida Babylon, den ultimata källan till den ondska som genomsyrar västerländska och delar av den österländska civilisationen. (Som bakgrundsfråga; den japanska härskande klassen baserad i Kyoto hävdar att den har sitt ursprung i det forntida Mesopotamien och Egypten).

Ett meddelande till asiatiska hemliga sällskap från en brittisk kunglig lyder som följer, ”Vi står inför en delad fiende” så ”öst och väst måste gå samman för att besegra fel och försvara rätt oavsett ras, tro eller färg”.

Som ett exempel på hur gammal denna fiende är, noterar vi den forntida assyriske kungen Ashurnasirpal II (som regerade från 883 till 859 f.Kr.) skrev ”Jag byggde en pelare mitt emot stadsporten och jag flådde alla hövdingar som hade gjort uppror och jag täckte pelaren med deras skinn”. Han brände, förblindade och halshögg rebeller, satte ”jungfrur” i brand och dömde motståndarsoldater till att dö av uttorkning i öknen.

MESSED UP THINGS THAT HAPPENED IN ANCIENT MESOPOTAMIA

Ashurbanipal

Anledningen till att denna urgamla historia nämns är att den härskande satanistiska västerländska eliten fortfarande bränner unga kvinnor.

Den extremt grafiska och oroande videon nedan hittades under razzian på Jeffrey Epsteins Island. Den visar en naken tjej som bränns med en blåslampa, tydligen för att skörda adrenochrome.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/11/epstein-torture.mp4?_=1

Detta är inget slumpmässigt brott, utan en del av en systematisk skörd av barn. För att ansluta sig till de rika och berömda i väst är deltagande i barnoffer och den resulterande utpressningen nödvändig. FBI-statistik visar att mer än 40 000 barn försvinner varje år i USA, för att aldrig ses igen. Det är en andel som är över 20 gånger högre än i länder som de i Afrika som inte har en satanisk härskande klass.

Ta en titt på bilden nedan på kändisar som har besökt Epsteins ö.

I det här brottsantalet listas Miramax Films, Walt Disney Corporation, Universal Music, Vivendi, Sprint Corporation, Viacom CBS, New Yorks polisavdelning, Sony Entertainment och över 200 ”John Does” som är bland de personer som anklagas för ”stalking, upprepad drogning, kidnappning, sexuella övergrepp, övergrepp, utpressning, olaglig övervakning, årtionden av människohandel och sexuella övergrepp mm.


Judy Byington noterar 2021-11-22, Disclosure Cronicle: Dagens nyheter som aldrig skulle skapa rubrikerna är rättegången mot Ghislaine Maxwell som börjar på måndagen den 29 november. Maxwell var upphandlaren av barn till den internationella ringen för övergrepp mot barn som drivs av Vatikanen, belägen på Epstein Island, med band till brittiska Kronan, US Inc. och nästan alla globala och politiska eliter i kabbalen. Läckor i fallet visade redan Walt Disney Corps koppling till CIA, pedofili, människohandel, New Yorks polisavdelning och satanistiska ritualer riktade mot barn.

Disneys Pedophile Media Empire: https://www.bitchute.com/video/6cG4jh7o5R3f/ Denna dokumentär avslöjar Disneys pedofili, som har pågått i flera decennier. Jag har redan pratat många gånger om Disneys koppling till CIA, pedofili, människohandel och satanistiska ritualer riktade mot barn. Författaren till företaget ger en korrekt titt på Trumps relation med Epstein, som har förvrängts av företagsmedia.

Ghislaine Maxwells öppningsargument kommer att börja den 29 november: Utnämnd till den långa listan av medkonspiratörer i handeln med barn för sexuella nöjen på Epstein Island var Hollywood-mogulen Harvey Weinstein, Disney Corporation och New York Police Department.

Fyra kvinnor har vittnat om att de själva och andra blev offer som tonåringar från 1994 till 2004 på Epsteins Palm Beach Estate, His Manhatten Apartment och hans platser i Santa Fe och London. Åklagare uppger att Maxwell visste att de var under samtyckesåldern med en var så ung som 14 och ordnade resor för vissa mellan Epsteins hem. Enligt åtalet skulle Maxwell ”försöka normalisera sexuella övergrepp mot ett minderårigt offer genom att bland annat diskutera sexuella ämnen, klä av sig inför offret, vara närvarande när ett minderårigt offer kläddes av sig och/eller vara närvarande för sexuella handlingar. involverar det minderåriga offret och Epstein.”


Faith healer featured by Oprah Winfrey on the run amid sex abuse claims  from 300 women - Daily Record

‘John of God’ faith healer ‘kept teenagers as sex slaves and sold their babies for up to £40,000 before shipping them from Brazil to Europe’

The Prison Complex of Aparecida de Goiânia where local media report he was visited by two of his daughters on Thursday

Fängelsekomplexet i Aparecida de Goiânia där lokala medier rapporterar att Joao Teixeira de Faria fick besök av två av sina döttrar på torsdagen.

Den dömde brottslingen Joao Teixeira de Faria (John of God) var en av leverantörerna av slavar till ön Epstein, enligt CIA-källor. Han förslavade hundratals flickor genom åren som tjänade som livmoder för att bli gravida, för att deras barn skulle säljas. ”De här flickorna mördades efter tio års förlossning. Han har intervjuats av Oprah (bilden) och har behandlat Bill Clinton.


Topp 10 Evenemang 2019 som indikerar på satanismens uppkomst


Naturligtvis var Epstein Island bara ett litet centrum. Det finns många andra såsom Getty Museum.

Brittiska kungliga påstår sig ha sett en video av Barbara Bush (dotter till Church of Satans grundare Aleister Crowley), George Bush Sr, David Rockefeller och andra ”på band vid en bloddränkt mordorgie på World Trade Center.” Vi försöker få en kopia av den här videon från Mossad för att informera världen om det.

Den kungliga säger också om drottning Elizabeth II att ”mycket har gjorts mot henne under åren – inklusive Diana – men hon har överlevt och är vid liv.” Som ett tecken på hur mycket omsorg som vidtas för att hålla henne vid liv, säger källan att ”alla palats har blivit avskalade in på benet för avlyssning. Alla golv slets ut.”

Försiktighetsåtgärderna vidtas på grund av det pågående krigstillståndet mot satanisterna, säger källan.

Som medvetna människor vet alla vid det här laget att den satanistiska härskande klassen har använt massvaccinering och vaccin-ID-märken för att försöka införa ett totalitärt styre för att behålla makten.

Deras vaccinkampanj kollapsar nu, inte bara på grund av demonstrationerna utan på grund av den rena inkompetensen hos de personer som genomför kampanjen.

I Australien säger Shadow Victorian hälsominister Georgie Crozier att Andrews-regeringens kontroversiella pandemilag är i ”en fullständig röra”. Motsättningarna, flip flops, etc, visar alla på en dysfunktionell regering, säger hon. Till exempel måste du visa bevis på vaccination för att köpa skor, men inte för att besöka ett äldreboende.

I Israel bekräftar regeringen att infektioner, sjukdomar och dödliga skador endast ses hos vaccinerade individer.

https://www.brighteon.com/474635ae-9e29-4696-8d29-20f0fefd9a08

Det är förmodligen därför som FDA ber en federal domare att bevilja det till år 2076 för att helt släppa Pfizers COVID-19-vaccindata. Så FB ger Pfizer miljarder dollar, för att skydda dem från ansvar, tvingar amerikaner att ta deras produkt, men låter dig inte se säkerhets- eller effektdata?

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it

Däremot, trots bristen på vacciner, rapporterar Nordkorea noll fall av nytt coronavirus efter ytterligare en testrunda

North Korea one of only two countries yet to begin COVID-19 vaccinations: WHO

Scientists mystified, wary, as Africa avoids COVID disaster

People are seen at a busy market in a poor township on the outskirts of the capital Harare, Monday, Nov, 15, 2021. When the coronavirus first emerged last year, health officials feared the pandemic would sweep across Africa, killing millions and destroying the continent’s fragile health systems. Although it’s still unclear what COVID-19’s ultimate toll will be, that catastrophic scenario has yet to materialize in Zimbabwe or much of Africa. (AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi)

Dessutom lider även hjärntvättade MSM-propagandister av kognitiv dissonans när de undrar varför Afrika, nästan utan vaccinationer, inte har någon Covid.

Hur som helst, så mycket har skrivits om den falska pandemin redan att det räcker att säga, det är bara en tidsfråga innan alla förövare kommer att straffas för krigsförbrytelser.

En annan sak att notera är den falska administrationen av ”Fuck” Joe Biden håller på att kollapsa ekonomiskt.

This Is How They Intend To Get Us To ”You Will Own Nothing And Be Happy”

Så många problem har konvergerat på en gång. Mat- och energipriserna har stigit. Underskott på 5,9 biljoner dollar under de 24 månaderna som slutade den 30 september 2021, och en Fed-balansräkningsexpansion på nästan 5 biljoner dollar under samma period, har oåterkalleligt skadat hela prisstrukturen för det finansiella systemet och ekonomin.

Biden Shipped to China 1.6M Barrels of Crude From the U.S. Strategic Petroleum Reserve in October, a Monthly Record

Vi får nu reda på att den falska Biden-regimen säljer USA:s strategiska petroleumreserv till Kina för att avvärja konkurs ett tag till.

CTAs Are Now ‘100% Short’ US Treasuries, Nomura Warns Of ”Gamma Unclench” Into This Week’s OpEx

Situationen är så dålig att rådgivare för råvaruhandel nu till 100 % rekommenderar dig att dumpa amerikanska statsobligationer.

Det vi är på väg att bevittna kommer inte bara att vara USA:s kollaps. Det kommer att kollapsa ett system av hemlig tyranni som går tillbaka tusentals år.

Den europeiska vita adeln (till skillnad från den svarta adeln), de vita hattarna inom västerländsk militär och byråer står på folkets sida. Vi måste alla göra vår del och fortsätta kämpa eftersom dessa människor inte planerar att gå tysta ut i natten.

När området runt Genèvesjön – hem till över 200 internationella organisationer – befrias kommer mänskligheten äntligen att vakna upp ur en lång och fruktansvärd mardröm.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: