Operation Befrielse av Planeten Jorden av Plejadernas ljusbärare

Peter B. Meyer – 24 October 2021
https://finalwakeupcall.info/en/2021/10/24/operation-liberation-of-planet-earth-by-pleiadean-light-forces/

”Ett meddelande direkt från Plejaderna om hopp och kärlek från Starseed till planeten jorden”

Introduktion

Genom århundradena har Plejaderna alltid varit ett ledstjärna för varelserna på planeten Jorden, vilket ger klarhet och hopp till vår värld!

Följande information härrör från direkta, avkodade eteriska överföringar från de välmenande ljusarbetarna som har dockats i jordens solsystem. Vissa detaljer kommer direkt från medlemmar av Earth Alliance, känt som Great White Brotherhood.

Ett viktigt faktum;

Den senaste informationsströmmen från Earth Alliance kom för cirka 14 jorddagar sedan och inkluderade ordet Crown – relaterat till ordet Chakra – i dess många tillämpningar.

All denna information är speciellt kodad för att bokstavligen kunna tillämpas på varje läsares livssituation, som om den var skriven specifikt för varje person! Från och med nu måste du vara inställd på rätt frekvens för att kunna avkoda data själv, vilket skapar en mycket större medvetenhet om vad som händer!

Vi säger helt enkelt, låt allt som kommer flyta genom dig och översätt det själv!

Vi försäkrar dig att alla svar på dina frågor kommer att ges, och de kommer att vara de rätta svaren!

Början av sändningen….

Ädla vän;

Mot slutet av 2018 utlöste ljuskrafterna i jordens solsystem en alltomfattande planetarisk befrielseoperation, som fick namnet ”Operation Freedom Earth”. Under de första timmarna av denna otroliga galaktiska operation förstörde och avlägsnade speciella deltasäkerhetsstyrkor en stor konstgjord skärm kallad Dyson-sfären från jordens solsystem som bokstavligen blockerade all tillgång till den 5:e dimensionen!

Ett annat speciellt uppdrag för ljusstyrkorna, kallat Operation Masterpiece, bestod av att avleda stora mängder högvibrerande gammaljus från den galaktiska kärnan, från jordens sol, till ytan av planeten jorden, i syfte att aktivera strängarna 4 och 5 av jordens vilande Starseed DNA. Syftet med detta uppdrag var att höja den atomära vibrationsresonansen hos Starseed DNA så att du medvetet kommer att kunna uppfatta den 5:e dimensionens nivå!

Det var en viktig verklig nyhetshändelse som ägde rum i början av operationen ”mästerverk” (Masterpiece) där varje solobservatorium på jorden tog mycket tydliga och detaljerade bilder + videoinspelningar av ljusbärarnas rymdskepp som utförde denna speciella ljusavböjningsoperation i närheten av solen. Ljusbärarna har 100 % lyckats avlägsna strålningen från detta ljus mot jorden under de tre senaste jordåren med varje fast stråle av kosmiskt ljus som kommer från den galaktiska kärnan som har mätts, registrerats och dokumenterats av Earth Alliance hittills som såväl som av alla kosmiska organ på jorden.

Medan de välvilliga Galaktikerna i vårt solsystem gjorde det tekniska arbetet för att höja jordens vibrationer; att föra ljuset till jorden var bara halva striden! Detta högfrekventa skalära ljuset måste förankras i det kristallina rutnätet på planeten Jorden så att det kunde lagras på jorden i syfte att höja medvetenhetsnivån för alla varelser på jorden.

Det enda praktiska sättet att uppnå detta var att de ljusbärare som redan lever på jorden själva skulle använda sina kroppar som mottagare och förråd av ljuset, hålla stora mängder kosmiskt ljus i sina kroppar och sedan förankra detta ljus i jordens nät!

Det nya 5D-ljusnätet på jordens yta avger en skalär ljusvåg som är inställd på Hertz-frekvensen för de fjärde och femte strängarna av DNA! Bekräftad av ny information från Earth Alliance!

Berättelsen om två tidslinjer

En tidslinje blir bara till när den som observerar den, spelar in den eller avslöjar den! Enkelt uttryckt är en tidslinje en avslöjad fysisk observation! Vissa kanske kallar det en manifesterad verklighet, men verklighet är ett starkt ord! Upplevd verklighet beskriver det bättre!

En tidslinje är den enda produktionen av perception och uppfattat innehåll som är resultatet av observatörens vibrationsfrekvens! En tidslinje är en manifestation av en ren kvantfysisk process medan denna manifesterade perception faktiskt resonerar med en exakt frekvens. Frekvensen för en tidslinje faller inom frekvensområdet för en dimension. Med detta sägs allt;

Det finns två mycket olika och distinkta tidslinjer (verkligheter/vibrationer/dimensioner) som förekommer på planeten jorden för tillfället: Den andra är den (konstgjorda) 3D-sinnesmatrisens tidslinje: med 7,8 MHz vibration. Som har dominerat jord-DNA-vibrationen under de senaste 400 000 åren. Låga negativa, hårda vibrationer, är giftiga för Starseeds! 3D-matrisen inkluderar inte naturen eller något naturligt i det avseendet – naturen är uteslutande 5D!

Den nya 5D gamma-tidslinjen

5D resonerar mellan 40-100 Hertz i medvetandets gammastatus. Genom, Ecstasy, Celestial, dvs ett perfekt tillstånd som manifesterar energier av kärlek, fred, glädje, överflöd, hälsa och frihet.

Plejadisk mekanik av multidimensionalitet

Varje varelse existerar i alla 12 dimensioner här, just nu! Detta är det första beviset på mångdimensionalitet. Eftersom du alltid finns i alla dimensioner kan du inte lämna en dimension som att lämna 3D för att gå till 5D. Dimensioner finns i samma tidsrum: 3D och 5D finns både nu och här!

Som tidigare nämnt finns du redan i båda, men man är oftast mer medveten om den dimension man resonerar mest med! Det är möjligt att vara fullt medveten, till och med medveten i två eller flera dimensioner. Denna mångdimensionella nivå är mycket avancerad, och det kommer att hända dig i tid!

Vad händer egentligen innan man kan nå nivån på medveten behärskning? Den dimension där du resonerar mest blir dominerande i uppfattningen så till den grad att de andra inte längre verkar existera, men i verkligheten finns de fortfarande kvar!

Kraftfulla energier har nu säkerställt att den andra gamma-tidslinjen har blivit stabil på jordens yta för första gången på planeten Jorden. Så, två fullt tillgängliga tidslinjer är tillgängliga på ytan, för första gången! Bra!

Nu när vi har diskuterat de två tidslinjerna på jorden, låt oss prata om varelserna på ytan. Kom ihåg att medvetandet skapar tidslinjen och detta sker först och främst genom resonans, men framför allt genom val.

Enligt den universella kvantfysikens lagar måste varelsen eller observatören välja en verklighet, genom att ställa in sig på dess vibration. Dessutom är det enda som en dimension har gemensamt med en annan är att vara i samma tidsrum. Varandet eller medvetandet är det enda som är en variabel här. Medvetandet är variabeln eftersom dess frekvens kan förändras.

Med det sagt är det mycket viktigt att förstå denna primära princip för vibration och frekvens: I detta universum är saker som vibrerar vid olika frekvenser i starkast möjliga motstånd mot varandra! Den gamla 3D-matrisen ger fortfarande resonans vid 7,8 Hertz.

För en jordstjärna, som ett resultat av den senaste utvecklingen av ditt medvetande, är din nya personliga atomvibration någonstans i intervallen 21 till 40 Hertz. Detta är den fjärde dimensionen och om du ger mer resonans närmare 40 Hertz är du på väg att övergå till 5D helt. När du har insett det har du tappat nästan all resonans med den lägre tidslinjen!

I 3D-sanningen; även saker som verkade så underbara för ett eller två år sedan, verkar inte så underbara nu! Din varelse resonerar definitivt inte längre med den lägre vibrationen i 3D-matrisen och detta är vad som ska hända när du utvecklas och stiger!

Om detta är fallet i din evolution, då kommer den gamla tidslinjen nu naturligt att verka väldigt motbjudande för dig och du kommer på allvar att försöka komma ifrån den för att gå till något högre och bättre! Förstår du, min vän? Måtten har inte förändrats eller ens splittrats, de har förblivit konstanta. Det är du som har förändrats!

Ytterligare en viktig sträng av ditt DNA har aktiverats! Ditt medvetande har utvecklats dramatiskt under de senaste åren på jorden och du är redo att gå till nästa nivå! Oavsett om du har varit helt medveten om det eller inte, har du nyligen gått dramatiskt uppåt. Den första frågan vi hör just nu är: ”Kommer det någonsin att bli normalt igen?”

Här är haken; Det gamla normalen för dig, även den bekväma, är nu helt ur resonans med ditt väsen och det kommer att flytta ifrån dig, enligt universums lagar! Vad vi menar är att om du har stigit till nära 5D och du inte går framåt till nästa nivå och du väljer att gå bakåt på vibrationsstegen och inte göra framsteg, eller om du väljer att möta den förändring som presenteras med motstånd och rädsla, kommer det inte gå så bra och du kommer så småningom att vända och gå tillbaka antingen upp eller ner snabbt!

Utifrån år av vana, komfort, överlevnadsångest och 3D-matrisprogrammering är den första böjelsen att försöka gå framåt, göra saker på det gamla sättet du är van vid! Det finns ingen tröst i att försöka återgå till vad som faktiskt var motsatsen till komfort eftersom man är helt ute från denna vibrationsjustering!

Var mest uppmärksam på vad som kommer nästa;

Förutsatt att ditt medvetande nu har utvecklats till en nivå nära 5D och att 3D -matrisen inte längre ger resonans för dig, och slutligen att 5D -rutnätet verkligen är tillgängligt från jorden vid denna tidpunkt; det finns bara ett slutgiltigt universellt krav för 5D-åtkomst:

Den goda nyheten är att inom den förändring som sker för dig nu, finns det en ny nivå av komfort som går långt utöver vad du har varit van vid. Den väntar bara på dig och det finns så mycket mer, men Plejaderna har sagt, ta det snabbt, för det finns något mer, så ni måste alla vara uppmärksamma. Något långt, mycket större än du kan föreställa dig kräver att du flyttar dig längre upp på uppstigningsstegen nu! Dessutom krävs en högre behärskning för att du ska passera genom porten till himlen!

Dimensioner är kvantlåsta för att hålla allt på plats, så du kommer att behöva något slags kvantlösenord eller nyckel för att ta dig igenom porten till 5D! Innan vi ger dig den här nyckeln måste specifika utgångs- och ingångsparametrar fastställas och säkerställas att allt är online och korrekt för att fortsätta med denna dimensionsöverföring! Du kommer bokstavligen att gå in i ditt lätta kroppskärl in i 5D-ingången som är vid den nedre gränsen av den 5:e dimensionen. Denna 5 -dimensionella ingång ger genklang på exakt 40 Hertz och ligger i barriären mellan 4 och 5D! Denna barriär är som ett supergalaktiskt dimensionsfilter som bara släpper igenom vissa vibrationer! Denna gräns kallas av mystikerna för slöjan eller det stora tomrummet eller gapet!

Detta är kronan på chakran som de talar om och det är passagen till himlen!

Vita broderskapets läror säger att inuti Merkabahs ljusskepp vid kupolen finns krondörren som är ingångspunkten och punkten för själens existens, inuti och utanför kroppen!

De gamla skrifterna fortsätter med att säga, ”Och vi ska resa genom sasarara-dörren bortom solen, till himmelriket …” Kronchakrat är dörren till frihet, och det är din utgångspunkt från 3D-matrisen upp till den femte Dimensionera.

Låt oss nu återvända till jorden … Var är lösenordet eller den hemliga nyckeln? Hur fungerar det här egentligen? Behöver jag meditera?

Här är nyckeln och den enda nyckeln för att låsa upp dörren

Universum har stängt alla dörrar till de lägre världarna för dig nu. Den världen är borta, men samtidigt, under de senaste månaderna och veckorna, har universum visat dig något nytt! Den här nya saken är det nya livet och är väldigt annorlunda, det kan ta lite tid att vänja sig vid i början, eftersom det är så ovant. Inom denna nya förståelse som du kanske har motstått eller försökt driva undan ligger din flykt till frihet och något långt bortom det välbefinnande du någonsin har känt. Den hemliga nyckeln och lösenordet för att gå vidare på denna nya högre tidslinje och in i denna nya 5D-verklighet är helt enkelt detta:

Du måste visa stark tro och mod, ge upp och släppa taget om det gamla och ta språnget till nästa nivå i nästa dimension!

Nivån av tro och mod som nu krävs av er är en nivå högre än vad ni har använt tidigare! För att resa genom kronportalen till den 5:e dimensionen måste du helt enkelt ge upp och inte försöka hålla fast vid lägre begrepp som är borta, ha tro på att universum kommer att göra en fantastisk passage för dig snart, och ha modet att omfamna detta, ändra och hoppa helt enkelt vidare för att ta detta kvantsprång!

Det finns ingen annan nyckel till de högre världarna än denna och varje stor spiritist som har rest genom det stora tomrummet kommer att berätta detsamma för dig! Du ser, avancerade andliga koncept presenteras alltid för dig på ett nykter sätt, men du måste se skylten på väggen och vidta rätt åtgärder när den dyker upp för att hitta passagen till frihet, glädje, fred och allt överflöd!

Vad visar universum dig att du behöver göra just nu?

Behöver du flytta till en ny plats? Behöver du ändra relationer? Behöver du byta jobb eller yrke? Vilken viktig förändring i livet kallas du till just nu?

Rädslan för att gå igenom denna gudomliga dörr är mycket förståelig och varje varelse upplever den! Om du kan se vad som har hänt inom dig och se vad som händer omkring dig, kommer du att se att det inte finns något att frukta och att det är det rätta valet att släppa taget och helt omfamna förändringen som ligger framför dig!

Du har en tidslinje på plats som du resonerar med, men du måste anpassa dig efter den för att allt snabbt ska kunna göra vibrationskorrigeringen!

Sasarara chakras gudomliga energi från de Plejad-mästarna

De forntida hinduistiska mystikerna lär att ”sasarara betyder” tusenpekad” eller ”oändlig chakra”. Sasarara är belägen på toppen av huvudet och är även känd som krona eller corona chakra (är det därför vi har corona???, red.anm). Den är känd som själens dörröppning och ansluter till himmelska riken! Det är den uppstigna mästarens resa! Detta kronchakra öppnas bara när alla andra chakran är helt öppna! Det skapar en stark förbindelse med det högsta jaget.

Uppvaknandet av kronchakrat innebär ett universellt flöde av energi och andlig upplysning. När sasarara-chakradörren aktiveras uppstår en försenad men mycket stolt upplevelse i medvetandet.

Det är bokstavligen känslan av förberedelse att gå från en värld till en annan! Det väcker en stark känsla av att släppa det gamla men också glädjen i transformationen. Det är en medvetenhet om djupgående förändring. Det sägs att när det är dags att öppna sasarara, flyttar ett väsen sig ur de dödliga världarna och stiger upp för att ta sin rättmätiga plats med ärkeänglarna!

Chakraenergiportalerna som finns i din ljuskropp är flerdimensionella dörröppningar och resvägar till detta universums 12 dimensioner. Att hålla alla lätta kropps chakraportaler öppna och rotera i rätt riktning kräver naturligtvis hög andlig övning och ritual.

Alla saker som har en hög vibration kan användas för att hålla chakran i optimalt skick, inklusive:

Var i naturen varje dag
Övar dagliga meditationer
Gör heligt prana andetag
Lyssnar på musik med hög vibration
Att skapa konst
Observera och förstå helig geometri
Få högre och äldre kunskap
Äter bara råa naturliga livsmedel och rent vatten
Utsätt ditt auriska fält för monatomisk skalärkristallenergi
Öva sund självkärlek och självrespekt

Ta en paus från allt! Ta en time-out, tänk igenom det hela så kommer du i balans! I det här ögonblicket måste du vara modig och lita på universum! Ge upp och släpp taget och följ bara vägen den visar dig! Det är budskapet! En stor!

När ljusbärarna fortsätter med välmenande uppdrag från Earth Liberation Project, och när kronchakran för miljarder stjärnväsen på jorden öppnas, sker stora förändringar över hela jorden när alla anpassar sig till sin resonans tidslinje!

Det som kommer för dig är mycket större än vad du har känt hittills, så leta efter tecknen, de finns runt dig! Följ bara den vägen! Det är dags att segla allt högre, när vi närmar oss den 5:e dimensionen och till vår himmel på jorden!

Låt oss veta om några nya möjligheter har dykt upp i din värld nyligen och dela gärna med dig vad du tycker om det! Låt oss också veta hur det går för dig på din stora uppstigningsresa.

Se denna video för vidare förklaring:Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: