Kinesisk avhoppare avslöjar COVID-ursprung

October 24, 2021
Dr. Joseph Mercola
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/10/24/li-meng-yan-covid-origin.aspx?ui=ae52def4047b28e6db9f70c188470615aa128943229cf8be57252b8032978d4f&sd=20210220&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20211024_HL2&mid=DM1025952&rid=1302037492


GENOMGÅNG AV BERÄTTELSEN

Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., flydde från Kina till USA för att avslöja Kinas mörkläggning av ursprunget till covid-19-pandemin

Enligt Yan gjordes SARS-CoV-2 i ett kinesiskt militärt laboratorium. Det tredje militära medicinska universitetet och Research Institute for Medicine i Nanjing Command upptäckte ett fladdermus-coronavirus som kallas ZC45. Hon är övertygad om att ZC45 användes som en mall och/eller ryggrad för att skapa SARS-CoV-2.

Även om den kinesiska militären kan vara ansvarig för det fysiska skapandet av viruset, finns det gott om bevis som visar att USA finansierade åtminstone en del av forskningen som resulterade i denna pandemi

COVID-skotten och vaccinpassen passar in i CCP-agendan genom att få hela världen att acceptera och anta CCP:s sociala kontrollsystem

Yan uppmanar amerikanerna att inse kommunismens destruktivitet och att motstå den på alla möjliga sätt. Detta inkluderar att vägra vaccinmandat och vaccinpass.

Idag fortsätter vi vår diskussion om COVID-19-pandemin och dess ursprung med en fascinerande gäst som varit en ledare som avslöjar korruptionen och bedrägerierna med avseende på virusets ursprung. Li-Meng Yan är både M.D och Ph.D, med särskild utbildning i coronavirus. Hon flydde från Kinas inflytande när hon var i Hong Kong till USA för att varna oss för vad hon tror är en massiv mörkläggning.

Yan gick på medicinsk skola, följt av ett Ph.D program i oftalmologi (ögonsjukdomar). Skolan där hon fick sin doktorsexamen var ursprungligen ett militärmedicinskt universitet, vilket hjälper till att förklara en del av hennes personliga nätverk. Hon har kontakter i både civila och militära forskningslaboratorier och sjukhus i Kina.

Joseph Sriyal Malik Peiris 裴偉士教授 | The Croucher Foundation

Efter avslutade studier bestämde hon sig för att forska. I två år arbetade hon i ett oftalmologiskt labb vid University of Hong Kong, där hon forskade om stamceller, läkemedel och utveckling av artificiell vävnad. Hon blev sedan inbjuden att gå med i laboratoriet av professor Malik Peiris (bilden).

Yans man hade arbetat med honom och Peiris var imponerad av Yans skicklighet. Hon hoppade på chansen att lära sig mer om nya infektionssjukdomar. Hon arbetade med Peiris i fem år, tills hon flydde till USA i april 2020.

”Jag arbetade med influensaviruset, utveckling av universellt influensavaccin och fokuserade sedan på SARS-CoV-2 efter utbrottet”, säger hon.

SARS-CoV-2 tillverkades i ett kinesiskt militärt laboratorium

Meet our Scientist – Journey of Leo Poon 我們的科學家– 潘烈文- YouTube

I slutet av december 2019 tilldelade Yans handledare, Dr. Leo Poon, som också är en framväxande expert på infektionssjukdomar hos Världshälsoorganisationen, henne att genomföra en konfidentiell undersökning om en ny mystisk lunginflammationsliknande infektion.

Kollegor och vänner vid universitet och sjukhus runt om i Kina gav henne information som hon vidarebefordrade till Peiris och Poon. De följde dock inte upp det, vilket hon säger ”visar att de ville hjälpa Kina att dölja det.”

Civet - Wikipedia

I januari 2020 bad Poon henne att undersöka om mårdhunden, ett sivet (bilden), ett kattliknande djur som var värd för det ursprungliga SARS-viruset, också kan vara en mellanliggande värd för SARS-CoV-2. Yans forskning tyder dock på att viruset inte kommer från naturen. Poon varnade henne att hålla tyst eller ”du kommer att försvinna”.

Enligt Yan gjordes SARS-CoV-2 i ett kinesiskt militärt laboratorium. Det Tredje Militärmedicinska Universitetet i Chongqing, Kina, och Forskningsinstitutet för medicin vid Nanjing Command i Nanjing, hade upptäckt ett fladdermus-coronavirus som heter ZC45. Upptäckten av ZC45 publicerades i början av 2018.

”Om du jämför detta virusgenom och SARS-CoV-2-virusgenomet kommer du att inse [det här är] rykande pistolen”, säger Yan. Hon är övertygad om att ZC45 användes som mall och/eller ryggrad för att skapa SARS-CoV-2.

I mitten av maj 2020, strax efter att hon hade lämnat Hongkong, publicerade tidningen Nature ett dokument1 som Yan hade skrivit tillsammans med detaljer om patogenesen och överföringen av SARS-CoV-2 till gyllene hamstrar. Detta experiment visade att SARS-CoV-2 främst sprids via aerosol. (chemtrails, red.anm)

I mitten av september 2020 publicerade Yan ett öppet dokument2 om Zenodo, där hon och hennes två medförfattare lade fram bevisen och deras teori för att SARS-CoV-2 är konstgjort.

Nästan omedelbart fördömde fyra ”granskare” av hennes arbete att det var en ”åsikt” som var ”bristfällig” och inte vetenskapligt i linje med för närvarande accepterad kunskap om virusets ursprung. En granskare3 sa: ”Manuskriptet försöker motbevisa vår nuvarande förståelse för ursprunget till SARS-CoV-2. I korthet är konsensus att SARS-CoV-2 är en zoonos och har sitt ursprung i fladdermöss med kanske en mellanliggande värd innan det spills över till människor.”

Ett år senare, 2021, visar många indikatorer4,5 att det var för tidigt att avfärda laboratorie-läckhypotesen och att det inte finns någon ”konsensus” om zoonos ursprung.


Zonoosis = en sjukdom som kan överföras till människor från djur.


Dokument som erhållits genom en begäran om informationsfrihet (FOIA) från The Intercept6 pekar också direkt på ett laboratoriums ursprung, så mycket att WHO:s generaldirektör, Tedros Ghebreyesus, krävde en ny undersökning av det, som skrevs den 13 oktober 2021, utgåva av tidskriften Science, 7 ”En labbolycka kan inte uteslutas förrän det finns tillräckligt med bevis för att göra det och resultaten delas öppet.”

Flykten från Kina

Inledningsvis hade Yan släppt information via en amerikansk YouTube-bloggare som var mycket populär i Kina. I slutet av april 2020 varnade en kollega Yan för att hon riskerade att ”försvinna”. Det var då hon bestämde sig för att fly till USA. Lyckligtvis hade hon redan ett giltigt visum. Hennes man var starkt emot att hon skulle lämna, som du kanske kan föreställer dig. Hon förklarar:

”Jag visste inte att det skulle hända som [det gjorde]. Från januari till april [2020] berättade jag inte för honom vad jag hade gjort. Jag försökte skydda honom, för vid den tiden, i Hong Kong, fanns det många människor som kämpade mot regeringen för demokrati och frihet. De kan lätt försvinna.

Men om deras familj inte vet vad de har gjort är det som en säkerhet för familjen. Det var därför jag försökte skydda honom. Men när jag hörde att jag behöver ta ledigt, hade sinus takykardit med en vilopuls på 120, försökte jag ta med honom. Han är inte kines. Han är från Sri Lanka. När jag berättade för honom blev han upprörd, vilket verkligen var olikt honom. Han varnade mig och sa: ”Vi kan inte gå någonstans. De finns överallt. Vi kan ingenting göra.”


Vad betyder sinustakykardi?
 
EKG som visar normal sinusrytm. Mellan två pulsslag (R-R-intervall) finns normala P- och T-vågor. Om hjärtat slår för snabbt, men de elektriska impulserna i hjärtat ger normala vågor, kallas det sinustakykardi.

 


Lyckligtvis, sedan de kom in i USA, har attackerna flyttats till att misskreditera henne och förstöra hennes rykte. ”Till exempel skapade de tusentals falska konton på sociala medier, med hjälp av minst sju språk, för att sprida [lögner om mig] och attacker för att misskreditera mig”, säger hon.

Enligt Yan har detta verifierats av FireEye, ett cybersäkerhetsföretag som även jobbar åt amerikanska underrättelsetjänster. Hennes familj, som befinner sig i Kina, vänner och till och med alumner är också under strikt övervakning av den kinesiska regeringen, säger hon.

Rättfärdigande

Medan hela världen förnekade möjligheten att SARS-CoV-2 var konstgjort i över ett år, under de senaste månaderna, har sanningen äntligen trätt in i mainstream. Ett antal reportrar har brottats med ursäkter och försökt rättfärdiga eller bortförklara sina långvariga förnekelser.

”Förra året i juli, när jag först var på Fox News, sa jag till dem att WHO och CCP är korrumperade och håller på att täcka det tillsammans”, säger Yan. ”På den tiden var det en bomb. Nu inser de flesta att [viruset] inte kommer från naturen. Det är en mycket bra vändning, och jag fortsätter att hjälpa andra människor att inse bevisen.

Jag förklarar för dem CCP:s stil och bevisen. Nu ser jag att till och med vissa mainstreammedia börjar prata om möjligheten att [det är ett] biovapen. Jag tycker att det är väldigt uppmuntrande. För människor måste inse att Kina använder detta virus tillsammans med sin felinformationskampanj och propaganda för att attackera över hela världen.”


Vem driver showen?

Även om den kinesiska militären kan vara ansvarigt för det fysiska skapandet av viruset, finns det gott om bevis som visar att USA finansierade åtminstone en del av den forskning som resulterade i denna pandemi.

Penningflödet från Dr Anthony Faucis National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), EcoHealth Alliance som drivs av Peter Daszak och Wuhan Institute of Virology (WIV) är väldokumenterat. Ralph Baric, Ph.D., vid University of North Carolina har också utfört forskning som verkar ha tillämpats på SARS-CoV-2.

Händelseförloppet är dock förvirrande och det är oklart vem som är den verkliga strängdragaren i allt detta. På frågan om vad hon tycker och vem hon tror kan leda showen svarar Yan att även utan amerikansk finansiering hade Kina säkert ändå lyckats skapa detta virus.

”Det kinesiska kommunistpartiet (CCP) … de är en gigantisk bläckfisk och de har tentakler. Hjärnan är CCP. Dessa vetenskapsmän, särskilt militärforskarna och coronavirusexperter [som] min tidigare handledare, Dr. Malik Pieris, är det de som hade de verkliga onda idéerna.

De tycker om det, och de vill behärska denna kunskap … Även om Kina inte kan använda sina tentakler … om de inte kan använda infiltration för att få dina pengar, kommer de fortfarande att lyckas få sin teknik och göra det i Kina. Det är nyckelpunkten. Pengarna från amerikanska skattebetalare, det verkar vara mycket. Ja, det är miljoner [dollar]. Men jämfört med pengarna donerade av den kinesiska regeringen är det bara en mycket liten del …

De utvecklade detta virus och andra saker i deras oinskränkta biovapenprogram. De vill förstöra amerikanernas ekonomiska och sociala ordning, förstöra din civilisation. [Medan viruset har attackerat världen över] listar de alltid Amerika som en primär fiende och det största problemet.

Så när de visar dig den här typen av propaganda, via TikTok och andra sociala medier [där kinesiska medborgare] säger till dig, ‘Åh, i Kina kontrollerar vi resultatet och det är bra, och vi älskar vår regering.’ Amerikanska folk kommer att känna, ”Ja, vi kanske borde ge upp vår demokrati och vända oss för att pröva kommunismen.” Det är allt de vill göra.”


Kinesisk datainsamling

Sedan pandemin började har det varit nästan omöjligt att avgöra hur många kineser som faktiskt har drabbats. Enligt Yan kommer CCP bara att släppa data som gynnar dem själva.

”Kineserna vet alla att man inte kan lita på data som kommer från vår regering”, säger hon. ”De gör inte statistik. De bara sitter där. Vilken data de än vill ha, skriver de ner den. Det är så de [producerar] data.”

Enligt Yan har CCP använt den omvända strategin som används i USA och på andra håll. Istället för att blåsa upp antal fall har de undertryckt dem. Ett sätt de har gjort detta på är genom att fördröja diagnosen, så dödsfall inte listas som dödsfall av covid-19.

”Det är helt motsatt”, säger hon. ”Till exempel, i Amerika, när en person har diagnostiserats med COVID, även om de senare avled av något annat problem, kommer de fortfarande att [räknas] som ett COVID-fall.

Men i Kina kan de använda en ventilator för att få patienten att överleva tills testet blir negativt. De har tusentals sätt att hantera det. Viktigt är att de också gav tidig behandling, inklusive hydroxiklorokin och andra läkemedel.”

Enligt Yan har militärforskare i Kina också lämnat in ett patent för att använda hydroxiklorokin för att behandla COVID-19. ”Det fick dem att vinna det bästa anti-COVID-priset av ordförande Xi ifjol”, säger hon. Hydroxychloroquine säljs även över disk i Kina, så det är lätt att få tag på. Hon tror att en del av anledningen till att dödssiffran i USA har varit så hög är att hydroxiklorokin undertrycktes och censurerades.


Finns det en koppling mellan COVID-bilderna och CCP?

COVID-19-pandemin har uppenbarligen utnyttjats av giriga läkemedelsföretag, och undertryckandet av läkemedel för tidig behandling verkar ha varit en avsiktlig strategi för att göra COVID-skottet – vilket visar sig vara utomordentligt hälsofarligt – det enda alternativet. Hur anknyter COVID-vaccinet till teorin om att SARS-CoV-2 är ett CCP-biovapen? Yan säger:

”Definitivt finns det ett tydligt samband mellan vaccinet och CCP:s strategier … Vissa människor … försöker förklara att vaccinet kommer att döda människor, och därför är det ytterligare ett biovapen. Men det här är inte en korrekt orsak. Först släppte Kina viruset de utvecklade i militärlaboratoriet. Det här viruset har inte en hög dödsfrekvens … Det var därför jag kallade det ett obegränsat biovapen. Det ser ut som att det förekommer naturligt.

När man väl inser att något är fel använder de desinformation och förnekande för att förvirra dig. Så när Kina släppte det – och Kina kontrollerar det vetenskapliga samfundet för att sprida desinformation och censurerade [informationen] för att låta folk tro att det kommer från naturen – vad kommer människor att göra?

De kommer att tänka på droger, de droger de redan har. Det andra sättet är ett vaccin, eftersom människor är utbildade att acceptera att ett vaccin kan avsluta en pandemi.

I det här fallet är användbara läkemedel som Hydroxiklorokin och Ivermektin så billiga. Hur skulle de kunna använda detta för att tjäna enorma vinster? CCP hade också många aktier i Pfizer, Moderna och andra stora läkemedelsföretag. Kontrollera pengarna de lägger in … Och sedan stora läkemedelsföretag, de säger alla, ”OK, nu kan vi använda den här chansen att tjäna pengar.”

Det är uppenbart att många som stöder och driver COVID-sprutan vet väl att de kommer att orsaka hälsoproblem. Yan ombads själv att arbeta med ett COVID-vaccinet men hon tackade nej efter att ha undersökt den tillgängliga vetenskapen. Inget vaccin mot coronavirus har någonsin släppts, trots att forskare arbetat med det i två decennier.

Anledningen? Vaccinerna orsakar för många skador. De är dödliga. Yan trodde inte att dessa problem kunde övervinnas för SARS-CoV-2. Peiris upptäckte själv antikroppsberoende förbättring under ansträngningarna att utveckla ett vaccin mot det ursprungliga SARS-viruset. Ändå, när pengar kastas på vetenskapsmän, kommer de vanligtvis inte att tacka nej.


”När du väl stöder mandat för två doser måste du stödja med booster och sedan stödja 60 boosters, 199 boosters. Det blir oändligt. Och du kommer att vara bunden till detta [sociala] kreditsystem du byggt upp”.

~ Li-Meng Yan


Vaccinpass kommer att inleda ett socialt kreditsystem

Naturligtvis passar även covid-skotten och vaccinpassen in i CCP:s agenda genom att få hela världen att acceptera och anta CCP:s sociala kontrollsystem. Vaccinpassen är tydligt utformade för att inleda ett socialt kreditsystem som de har i Kina. Och med det får du digital övervakning dygnet runt och otroligt mycket kontroll över varenda person.

Som förklarat av Yan, i Kina, är det digitala övervakningssystemet så avancerat, om din telefons GPS visar att du var nära en smittad person, beordras du automatiskt att isoleras.

Dessutom, om föräldrar eller mor- och farföräldrar misslyckas med att få COVID-skottet, är familjens barn avstängda från skolan, även om de fick skottet. Varje aspekt av livet är sammanlänkat genom detta system, så en dålig social kreditpoäng kommer också att ha ekonomiska konsekvenser och kommer att avgöra om, var och hur du får resa.

Yan påpekar att amerikaner, som inte är medvetna om det kinesiska övervakningssystemet, inte förstår att de tackar ja till vaccinmandat och pass säger de också ja till ett totalt övervakningssystem som kommer att diktera hela deras liv. De säger också ja till att vara försökskaniner för en oändlig ström av tvivelaktiga vacciner.

”När du stödjer mandat för två doser, då måste du stödja boostern och sedan stödja 60 boosters, 199 boosters. Det [kommer] att vara oändligt”, säger hon. ”Och du kommer att vara bunden till detta [sociala] kreditsystem du byggt upp.”


Kina vill ha världsdominans 2035

Enligt Yan är Kinas mål att uppnå världsdominans 2035. Med det målet i åtanke har de ägnat decennier åt att utveckla obegränsade biovapen. Med COVID-19 är de på god väg.

”De vill använda allt detta för att övervinna världen, och Amerika är deras primära fiende,” säger Yan. ”Så vi måste stå upp för framtiden, för våra nästa generationer. Vi kan inte hålla tyst. Detta kommer att vara den sista chansen vi har att kämpa mot sådana kommunistiska onda planer, och att rädda oss alla. Och, viktigast av allt, vi måste alla samarbeta för att stoppa nästa pandemi eller attack som kommer från Kina …

[Titta bara på] vad som händer i Hong Kong nu. På två år, från 2019 till nu, förstörde Kina rättssystemen, demokratin och friheten i Hongkong. De antog också nationella säkerhetslagar. I grund och botten äger de din integritet. De äger din frihet, och du tvingas lyssna på dem.

Det finns ingen anledning till att de inte kan gör vad de [vill] mot dig. I grund och botten är du en slav som lever i ett modernt samhälle. Utan tvekan, när Kina övervinner Amerika, kommer det att vara samma här, och kanske värre eftersom de kommer att ha annan teknik vid den tiden. ”

På frågan om vilka åtgärder Yan anser att vi måste vidta för att motstå och spåra ur denna plan, säger hon:

Jag vill att amerikanerna ska veta att för det första bör vuxna inse kommunismens, maoismen, marxismens ondska, oavsett vilket namn de ändrar den till … Och när du väl inser det, tala om det, för de använder propaganda för att hjärntvätta människorna, för att hjärntvätta barnen.

Du måste också meddela dina beslutsfattare, lagstiftare, detta. Jag är en utlänning, men du är en amerikansk medborgare. Du kan rösta, så du måste låta dem förstå vikten av och driva dem att göra något. Tro inte på den kinesiska regeringen och ge ingen nåd till CCP.

Du måste också uppdatera ditt eget system. Studera svagheten i hela ditt system, [svagheten som tillåter dem] att dela Amerika. När du väl har gjort alla dessa saker, håll dem ansvariga och låt dem inte göra mer. Det är slutet på pandemin.”

 Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: