Delta Force arresterar Chelsea Clinton

https://realrawnews.com/2021/09/delta-force-arrests-chelsea-clinton/

Delta Force-operatörer arresterade på lördagen Chelsea Clinton och maken Marc Mezvinsky medan de två reste med bil från Clintons överdådiga bostadsrätt på Manhattan till en semesterplats i Rockport, MA, som duon ofta besöker för att slippa liv och rörelse i stadslivet, Real Raw News har lärt sig. Enligt militära källor hade specialstyrkor skuggat Clinton i veckor och väntat på ett tillfälle att gripa henne när hon var minst skyddad.

Den chansen kom strax efter klockan 11.00 på lördagsmorgonen, cirka 30 mil nordost om Hartford, Connecticut, längs motorväg 84. Vanligt klädda Delta Force i två civila fordon stoppade Clintons hyrda Mercedes GLE och såg tre barn i baksätena. Även om Clinton och Mezvinsky har tre egna barn – Charlotte, Jasper och Aidan – talade barnen i bilen ingen engelska och hade mörk hy; kort sagt, de var inte Clintons och Mezvinskys barn, sa en källa vid US Navy Judge Advocate General’s Corps till Real Raw News.

Han berättade för RRN att JAG och Office of Military Commissions har fått bevis på att Chelsea följde i hennes avlidna mammas fotspår – bortförde haitiska barn och sålde dem till de högsta budgivarna på en barnhandelsring som har funnits i årtionden. Barnen som hittades i hennes fordon, enligt vår källa, uppskattades vara mellan 8 och 12 år och talade haitisk kreolska.

Tidigare i denna månad skakade en jordbävning på 7,2 på önationen Haiti, utjämnade byggnader och dödade minst 2500 människor, varav många var vuxna vars barn lämnades föräldralösa i den katastrofala katastrofen.

Militären hävdar att Chelsea och hennes man svepte in, under täckmantel av ett humanitärt uppdrag sponsrat av Clinton Foundation och extraherade haitiska barn under sken av att ge dem stabila, amerikanska familjer.

”Vi har bevis på att Clinton drog ut 50 barn från Haiti. Men det finns inga bevis för att barnen listades på fosterhem eller adopterades. Hennes mamma gjorde detta i efterdyningarna av skalvet 2010, och det ser verkligen ut som att äpplet inte faller långt från trädet. Chelsea verkar ha upprepat sin mammas handlingar – och misstag, säger en JAG-källa till RRN.

Han sa att en krigförande Chelsea Clinton näpste Delta Force-operatörerna, medan hennes omanliga man kröp ihop av rädsla och snyftade om hur han bara följde sin frus instruktioner. Delta Force tog dem i förvar, och de har flyttats till en anläggning på en okänd plats.

Vår källa sa att han inte känner till de omyndigas ställning.

”Hon reste utan sin Secret Service-detalj. Vi vet inte varför, men vi vet att de har tidigare gjort misstag i detalj, säger vår källa.

RRN kommer att tillhandahålla uppdateringar när de blir tillgängliga.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: