På GITMO nekades Bill Gates en ny prövning

Till alla er som ifrågasätter Michael Baxter: Jag har funnit att allt han publicerat har återfunnits i Judy Byingtons dagliga uppdateringar med uppgifter hon får direkt från militär intel och underrättelsetjänst. Hennes artiklar finns under rubriken Återställd republik… Dessa kan fås genom prenumeration av hennes uppdateringar.


By Michael Baxter
September 15, 2021
https://realrawnews.com/2021/09/at-gitmo-bill-gates-denied-retrial/

Bill Gates, som US Navy Judge Advocate General’s Corps har dömt och åtalat till dödsstraff, hade väckt medryckande ryck i GITMO:s Camp Delta-arresteringsblock, där han hålls i väntan på att hans straff ska verkställas. Källor i landets mest ökända interneringsläger berättade för Real Raw News att Gates har ägnat varje vaket ögonblick åt att fördöma hans förföljelse och kräver en ny rättegång med motiveringen att hans advokat, den ineffektiva David Baluarte, på ett outsägligt sätt hade representerat Gates.

En militärdomstol dömde Gates den 8 september efter 5 dagars explosivt vittnesmål. Baluarte kämpade om möjligt hårdare än advokater som representerade andra dömda Deep State-figurer, men Bill Gates sa att Baluarte var en besvikelse.

En dag efter hans fällande dom fick Gates ett tillåtet auditorium med Guantanamo Bays militära granskningsnämnd, en oberoende grupp av amerikanska Navy- och marinofficerare som fick i uppgift att avgöra om den anklagade personen fick korrekt representation eller om han blev behandlad illa under en domstol.

Gates hävdade att Baluarte var inkompetent, att han inte utmanade viktiga bevis eller vittnen som tjänade på sin övertygelse. Specifikt sa Gates, att hans ex-fru, Melinda Ann French, var ett opålitligt vittne eftersom hon hade tvingats till att vittna mot honom under hot om att bli utsedd som medbrottsling eller bli berövad en rejäl skilsmässa.

Under ed erkände Melinda att hon fick immunitet för åtal av JAG. I utbyte mot hennes öppna och ärliga vittnesmål, som hon svor på att den var korrekt, skulle militären inte kunna anklaga henne som medbrottsling till Gates kriminella handlingar. Men hennes vittnesmål spelade bara en marginell roll; hennes uttalanden stöddes av andra ögonvittnens bevis och av dokument och filer från Gates datorer och elektroniska enheter.

Granskningsnämnden ägnade fem dagar åt att granska Gates framställning och drog slutsatsen att han inte hade skäl för en ny rättegång.

”David Baluarte fick mer slapphet och bredd än andra anklagades advokater för att framträda vid militära kommissionens ämbete. Han försvarade sin klient efter bästa förmåga. Tribunalens beslut består, säger en GITMO-representant.

Gates är planerad att hängas den 5 oktober 2021.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: