STEVE QUAYLE VARNAR FÖR EN ÖVERHÄNGANDE KATASTROFAL KOLLAPS AV AMERIKA SOM VI KÄNNER DEN

2021-09-14
Alexandra Bruce

https://forbiddenknowledgetv.net/steve-quayle-warns-of-imminent-catastrophic-collapse-of-america-as-we-know-it/


Den 30.9 ska USA betala av sin statsskuld, med en respittid till den 15.10, vilket skulle stödja detta påstående. Uppgifter från Fulfords senaste veckobrev. red.anm


https://www.brighteon.com/fa06f2c1-02b0-4318-b60c-dcb73eb873df

Liksom det brittiska kejsardömet innan det, var USA inkrementellt preparerade för att bli den primära värden för den globalistiska bankirparasiten under 1900 -talet, signalerat av att Federal Reserve Bank grundades 1913 och avkopplingen av den amerikanska dollarn från guld år 1971.

Båda händelserna undergrävde USA:s suveränitet samtidigt som de förvandlade den amerikanska dollarn till världens reservvaluta och den amerikanska statskassan och amerikanska militären till globalisternas instrument.

Liksom det brittiska kejsardömet innan fick det världen att tro att Amerika var den mäktigaste nationen på jorden. Sanningen var att Amerika hade kapats av bankmännen för att ägna sig åt otroligt dumma krigsnyttiga äventyr, som invasionerna av Korea, Vietnam, Irak och Afghanistan och genom CIA, för att i hemlighet undergräva otaliga tredje världens nationer runt om i världen.

Dessa handlingar tjänade intressena för de kriminella som hade kapat Amerika, inte de amerikanska skattebetalarnas intressen som ovilligt finansierade dessa operationer. Dessa krig satte USA i konkurs, på samma sätt som första och andra världskriget gjorde Storbritannien konkurs och jag riskerar att gissa att denna pump-och-dump-modell inte uppstod under 1900-talet.

Det verkar som att varje havsimperium sedan åtminstone den venetianska republikens tid utvecklades för att på samma sätt parasiteras och kontrolleras.

 

Här är en översyn av de tidigare valutorna i världsreserven:

1800 -talet – första halvan av 1900 -talet: Storbritanniens pund.

1500 – 1800-talet: Spanska imperiets silverdollar.

1600-1800-talet: holländsk gulden.

13 – 16-talet: den venetianska hertigen och den florentinska florinen.

 

I slutet av 1900-talet hade världens behov av dollar tillåtit USA:s regering att låna till lägre kostnader, vilket gav USA en fördel på över 100 miljarder dollar per år. De dagarna är nu förbi, för bankmännen bestämde redan för över ett sekel sedan att nästa stora imperium som de skulle pumpa och dumpa skulle vara Kina.

Allt detta är att säga, att denna COVID-nonsens handlar i verkligheten om en kontrollerad rivning av den amerikanska dollarn som världens reservvaluta.

Under dimman av obegränsad krigföring under det senaste ett och ett halvt åren har den folkmorddystopi som utspelar sig framför våra ögon varit så överväldigande att oro över den amerikanska dollarns öde intog baksidan, men nu kan vi bara några veckor till förbereda oss för en finanspolitisk kris, som vi aldrig föreställt oss.

OPERATION SANDMAN: 130 NATIONER KOMMER ATT ÖVERGE US DOLLARN SAMTIDIGT 

Steve Quayle ansluter sig till Mike Adams med denna hårresande rapport. De två är kända för att leverera värsta scenarier och deras påståenden här är ibland så upprörande och surrealistiska att jag har svårt att tro dem, säger intervjuaren.

Men jag skulle aldrig ha trott på något av det som har hänt under det senaste året heller.

Jag håller inte med om allt de två uttrycker, men jag tror att det är dags att börja titta på den större bilden av varför denna COVID-psyop lanserades till att börja med, som en inledande salva för tredje världskriget.

Jag tror att det är dags att överleva i en värld där banktransaktioner inte längre fungerar och jag tror att det är dags att överväga de andliga dimensionerna i allt detta, för de mäktigaste människorna i världen vill inget mer än att ordna ett möte mellan var och en av oss och vår skapare.

 

Steve säger till Mike att US Petrodollar kommer att vara död inom 60 dagar:

”Information som kom till mig … är det [den 15 oktober?] Vid klockan 11:38 på Wall Street, kommer det att finnas en deklaration av Fed själv som förklarar Force Majeur. Och det betyder helt enkelt, på grund av en situation som är utom kontroll, i det här fallet, det är för mycket skuld och inget att betala tillbaka, att den amerikanska dollarn blir värdelös. 

”Och vad Janet Yellen har gjort, enligt min mening är telegraferat till hela världen att den amerikanska dollarn tar slut och som ytterligare bevis på det finns det en operation som heter” Sandman ”, baserad på Petrodollarn, Saudiarabien och de oljeexporterande länderna kommer i princip att vägra att ta amerikanska dollarn.

”De flesta vet inte men förrän … för ett par år sedan var all olja som köptes och såldes i amerikanska dollar. Tja, den dagen kommer och tar slut, för det finns en överenskommelse mellan 130 nationer att överge den amerikanska dollarn samtidigt och samtidigt när go-signalen ges … 

”Det betyder att pengarna på ditt konto i dollar försvinner. Det betyder att dina kreditkort inte längre fungerar. Det betyder alla fördelar, oavsett om det är EBT, om det är social trygghet, om det är alla dessa saker – och se, jag försöker inte skrämma någon – men det här är planen de har, att svälta ut Amerika. Detta är enligt min mening Stalins Holodomor, där 5 miljoner ukrainare svalt ihjäl. Så det är det som står på spel. ”

 

De pratar om strömavbrott, på grund av att kraftbolagen inte kan köpa kol, de talar om att FN -trupper är placerade här för att avväpna USA:s befolkning och kommande falska flaggor.

Mike Adams beskriver Los Angeles, utan eget vatten, som en obönhörlig ”dödsbrunn … miljoner döda kroppar, de flesta infekterade med spikproteiner … Det är värre än Escape from LA. Det är You Can’t Escape och du kommer att dö i LA! ”

 

Intervjuaren skriver: ”Det är ganska galet och jag vill inte tro något av det men förvarning är härmed påkallad …”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: