Stefan Löfven: ”Rasismen hör inte hemma i Sverige”

Riksdagen har nu formellt öppnats för hösten och statsminister Stefan Löfven har avgett sin sista regeringsförklaring.

– Demokratin kan inte tas för given, sa en nedtonad Löfven.

Han sa också att regeringen ska arbeta för att intensifiera sitt arbete mot rasism.

– Rasismen hör inte hemma i Sverige.

Eftersom Löfven ska avgå på S-kongressen i november kom som väntat inga större utspel eller besked om nya ministrar. Däremot sa han att regeringen har fyra prioriteringar: jobben, klimatet, välfärden och tryggheten.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/stefan-l%c3%b6fven-%e2%80%9drasismen-h%c3%b6r-inte-hemma-i-sverige%e2%80%9d/ar-AAOpHm4?ocid=se


Malmö 14-9-2021

Till Stefan Löfvén

Jag håller helt och hållet med dig om att rasismen inte hör hemma i Sverige och att demokratin inte skall tas för given.

Vad det gäller rasism så hör den inte hemma i Sverige så därför bör alla dom s k nyanlända som håller på med att våldta, råna, förnedra, misshandla personer enbart för att dom är svenskar omedelbart sändas tillbaka dit därifrån dom har kommit hit. Med din sjuka syn på rasism så anser du tydligen att det bara är svenskar som kan begå rasism medans ovanstående handlingar utförda av dom primitiva vildar du och ditt parti släpp  in i landet bara är ett pittoreskt inslag i den svenskan gatubilden och som ditt eget folk skall acceptera utan protester. Och inte bara acceptera utan också betala för på så sätt att man föder dom invandrade rasisterna med allt från gratis boenden och bidrag av allehanda slag.

Den svenska lagstiftningen belönar invandrade vildar med summor på 840 000 kr när dom utför en våldtäkt på en svensk kvinna så du och ditt parti skall nog tala tyst om rasism.

Vad det gäller demokratin så har nog en stor del av det svenska folket sedan valet år 2014 gett upp allt hopp om demokrati i Sverige när det lilla skitpartiet Mp med sina ynka 4,3 % i riksdagsvalet fick platser i regeringen p g a av ditt sjuka maktbegär. Att du över huvud taget tar ordet demokrati i din mun visar antingen på att du är ointelligent eller saknar all form av heder i din kropp. Troligtvis en kombination av dom båda.

Anser du att det svenska folket i det senaste valet röstade för att Mp skall sitta i en regering?

Om så är fallet så bör du nog läsa på vad demokrati betyder. Demokrati betyder nämligen inte att den som får minst röster skall bestämma. Att totalt förneka och negligera valresultatet som du och dina medbrottslingar i Mp  gjorde är inget annat än en statskupp i finkostym om man nu skall säga något positivt i det ni gjorde.

Att bli av med dig till hösten skall bli väldigt skönt och du går till historien som demokratins dödgrävare.

Sandor Herold, MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: