BOOM! Chefen för WHO Origin Investigation Team erkänner att det kommunistiska Kina beordrade dem om vad de skulle skriva i rapporten

china wuhan who covid 19 joint study press conference (cn)Xinhua/Cheng Min

August 14, 2021
https://humansarefree.com/2021/08/head-of-who-admits-cchina-ordered-them-what-to-write-in-report.html

Chefen för Världshälsoorganisationens undersökning av COVID-19 har medgett att Kina i princip beordrade hans team om vad han skulle skriva i sin rapport och tillät dem att nämna labbläckage-teorin, men bara under förutsättning att de inte rekommenderade att följa upp den.

Washington Post avslöjar vad som är tydligt bevis på en täckning, och rapporterar att danska WHO-chefen Ben Embarek gjorde erkännandet efter att också ha kommenterat att han tror att patient noll var en arbetare vid Wuhan Institute of Virology, där experiment på coronavirus utfördes.

Embarek noterade att ”mänskliga misstag” i slutändan kunde ha lett till att viruset hoppat till människor, men att ”det kinesiska politiska systemet inte tillåter myndigheter att erkänna det”.

Embarek kommenterade att ”Någon kan också vilja dölja något”.

Som vi tidigare har noterats styrde den kommunistiska kinesiska regeringen tillsammans med doktor Peter Daszak, ordförande för EcoHealth Alliance, den patetiska WHO ”utredningen”, som redan hade avvisat tanken om läckage efter bara tre timmars besök i anläggningen i februari.

Dessutom har Kina vägrat att samarbeta med den förnyade WHO-undersökningen och förklarat att alla försök att undersöka laboratorieläckage-teorin strider mot vetenskapen och hävdar att, i motsats till amerikansk underrättelse och WHO:s egna slutsatser, att arbetare i labbet var inlagda på sjukhus med COVID hösten 2020.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: