Nationell säkerhetsapparat i total panik över valrevisionsresultat, stigande motreaktion mot tyranni och korruption

Bild: Nationell säkerhetsapparat i total panik över valrevisionsresultat, stigande motreaktion mot tyranni och korruption

Torsdagen den 17 juni 2021 av: 
https://www.naturalnews.com/2021-06-17-national-security-apparatus-in-total-panic-over-election-audit-results-rising-backlash.html#

Nationella säkerhets- ”djupa staten” befinner sig just nu i panik och hoppas desperat på att kunna kriminalisera politiska motståndare till Biden-regimen innan resultaten från valrevisionen i Arizona / Maricopa avslöjas. Den handräknade delen av granskningen är nu klar och slutresultaten förväntas om tio dagar (omkring 26 juni).

Korrupta nationella säkerhetsoperatörer vet, att när granskningsresultaten offentliggörs, kommer Amerika att se att cirka 200 000 valsedlar antingen är bedrägliga eller saknas, och Arizona kommer att flyttas till att avcertifiera sina valsedlar till sina valkollegiers röster, vilket kommer att angripa och ifrågasätta hela Bidens ”seger”. Med granskningsinsatser som sprider sig till andra stater kommer det inte att dröja länge innan tillräckligt med stater avcertifierar elektorsrösterna för att pressa Biden under tröskeln för 270 elektorsröster, vilket effektivt upphäver Bidens ”presidentskap”.

För att förhindra att detta händer, verkar det som att det korrupta DOJ och FBI planerar den största falska flagg-händelsen i amerikansk historia, som ett sätt att terrorisera nationen till åtlydnad, samtidigt som man distraheras från valgranskningsresultaten. På samma sätt som den 6 januari när The Capitol belägrades – vilket så tydligt styrdes av FBI – stängde man omedelbart ner allt samtal om amerikanska senatorer, även om man övervägde alternativa elektorsröster inkomna från många röda stater. Deep state vet att rulla ut en massiv falsk flagg-attack när valresultatet i Arizona släpps, vilket drastiskt kommer att skifta berättelsen och fokuserar det amerikanska folket på media-framkallat hat, riktat mot konservativa och vapenägare.

Det är därför vi förväntar oss att se Deep states försök att dra iväg med en storskalig masskjutning eller bombningshändelse av något slag, antingen i juni eller juli, följt av mediahysteri och en efterfrågan på rikstäckande vapenbeslag och nationell säkerhetsutredning av Trump-anhängare. För att marxisterna ska behålla makten, måste de skapa en ny kris och använda den för att ta bort allt återstående konstitutionellt skydd från det amerikanska folket.

De har redan förstört yttrandefriheten och fria val; nu måste de förstöra friheten att bära vapen och friheten att uttrycka oenighet via First Amendment.

Som Darren Beattie från Revolver.news frågar: ”Gör den nationella säkerhetsapparaten något annat än att konspirera mot det amerikanska folket?”

Hör hela uppdateringen här, som också täcker galna nyhetsrubriker, politiska nyheter, vacciner och mer:

Bild: Nationell säkerhetsapparat i total panik över valrevisionsresultat, stigande motreaktion mot tyranni och korruption

Brighteon.com/f21c4e02-28d5-4b7a-8a28-3c4c1af3dbd9Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

3 svar

 1. Läckt e-post avslöjar planer på ännu fler lockdowns? http://alfheimr.eu/
  … Den spanska tidningen Alerta Digital har publicerat en text som sägs häröra från en e-post från Storbritanniens vaxx-Tsar Neil Fergusson. Enligt texten är följande planerat: Storbritannien går in i full lockdown den 15 juli 2021. Skälet anges vara en ny “nepalesisk” variant på Coronaviruset. Vattenbrist 2022-2023. Matbrist 2023-2024. Världsomfattande inflation 2024-2025. Massiv folkförflyttning från muslimska länder till Europa 2025. På Imperial College i London förnekar man allt och skyller på ”extremister” som påstås ha ”förfalskat” e-post meddelandet, samt hotar med åtgärder mot de som sprider informationen..
  http://blueshift.nu/har-globalisterna-i-storbritannien-en-hemliga-plan-pa-evig-lockdown/

  Gillad av 1 person

 2. DE LJUGER ALLA!!!!
  Liquid crystals in our brains from vaccines – RF torture – Dr Pierre Gilbert in 1995

  -”And finally in the biological destruction there are the storms organized by the electromagnetic fields. There is also the pollution that we will put in the blood and in the veins of humanity by creating infections and by having created these infections willfully we will create laws that will force the population to be vaccinated and in these vaccines there will be everything that is needed for you to be controlled. We will introduce in these vaccines liquid crystals. These crystals will stay in the cells of your brain and they will become micro receivers for electromagnetic fields sent by ultra sonic waves at very very low frequency and with these waves at very low frequency we will be able to prevent you from thinking we will be able to make zombies out of you. Do not believe that I am in a stage that I’am just thinking it or that is an hypothesis…what I’m telling you is already done.”
  According to this Dr this was already possible in 1995. Today they are still using the same tech but they have clearly improved it by adding microwaves (bodily harm) and programs such as generated imaging (dream manipulation) and generated voices and sounds (voice to skull – V2K).

  Gilla

%d bloggare gillar detta: