Människohandel? ‘Elit-pedofiler? Flyg som landar mitt i natten i Tennessee med oidentifierade barn

why are planes carrying unidentified children landing in tennessee in the middle of the night?

Alla parter som är inblandade i denna operation vägrar att svara på frågor. Vissa Tennessee-tjänstemän säger att migrerande barn transporteras mitt på natten för människohandel.

by Vigilant Citizen

June 16, 2021
https://humansarefree.com/2021/06/child-trafficking-elite-pedophiles.html

Den 14 maj landade ett plan med barn på Wilson Air Center i Chattanooga, Tennessee. Klockan var 1:30. Under de följande dagarna såg TV-stationen WRCB tre andra flygplan med 30–50 barn på flygplatsen.

Varje gång kom barnen ut från flygplanen med matchande väskor och gick in i bussar som var på väg till olika destinationer.

Här är några bilder som tagits av WRCB.

Bild

2021 06 08 16 07 01 FIRST ON 3 Late night flights carrying migrant children arrive WRCBtv.com C Why Are Planes Carrying Unidentified Children Landing in Tennessee In the Middle Of the Night?

Barn som tros befinna sig i tidiga tonåren lämnar flygplanet.
2021 06 08 16 06 39 FÖRSTA AV 3 sena flyg med migrerande barn anländer,  WRCBtv.com rapporterar. Varför transporterar flygplan oidentifierade barn till Tennessee mitt i natten?
Barnen dirigeras till bussar som väntade på dem på landningsbanan.

Enligt en anställd från Coast to Coast Tours skickades bussarna till Chattanooga som en del av ett kontrakt med Förenta staternas försvarsdepartement. Den anställde säger att detta var första gången företaget ombads att hämta migrerande barn till Chattanooga.

Fleet | Coast to Coast Charter & Tours

Tidigare har företagets förare rest till Mobile, Alabama och Atlanta för att transportera barn, enligt den anställda. Hon bekräftade att de två bussarna som sågs i videon lämnade Chattanooga och körde till Miami i Florida och Dallas Texas. Hon tillade att barnen inte får stiga av bussen under resan och tre eller fyra övervakare, som inte är anställda av bussföretaget, är hela tiden ombord. Hon säger att bussföretaget kräver övervakare när de transporterar ”barn under 18 år.”

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Kanal 3 kontaktade Knoxville Tours, Little Rock Coaches och Malone Bussing Services, som alla bekräftade att Channel 3 hjälpt till under helgen, men vi har inte hört tillbaka från dem. Malone Bussing Services ligger i Cleveland, Tennessee – WRCB, FÖRSTA AV 3: sena flygningar med migrerande barn anländer till Chattanooga.

Förutom denna anställda, var det absolut ingen som var involverad i denna operation, som var villig att ge någon form av information.

Albert Waterhouse arrested on DUI charges again | Chattanooga Times Free  PressTvå av de fyra bussarna i videon ägs av Coast to Coast Tours i East Point, Georgia.
Chattanooga flygplatsens talesman Albert Waterhouse (bilden) säger att flygplatsen inte är inblandad i samordningen av operationen.

Wilson Air Center Chattanooga är en fast basoperatör som bara tillhandahåller nödvändigt operativt stöd, till exempel tankning och andra marktjänster, till inkommande och utgående flygplan”, säger Waterhouse.

Kanal 3 skickade in en begäran till försvarsdepartementet om prestationerna. En talesman hänvisade oss till US Department of Health and Human Services.

”Enligt vad jag kan säga var det flygningar som underlättades av HHS”, säger LTC Chris Mitchell, talesman för försvarsdepartementet. ”Det enda stöd som DoD ger med avseende på ensamkommande minderåriga är mark och anordningar för HHS att tillfälligt hysa in dem”. – Kanal 3 har kontaktat HHS för kommentarer, men har ännu inte fått svar.

En källa berättade för TV-stationen att denna operation flyttades nyligen till mindre flygplatser för att ”undvika uppmärksamhet”.

En källa med direkt kännedom om verksamheten bad om att vara anonym, men säger till Channel 3 att cirka 30 till 50 minderåriga barn transporterades åt gången, en del för att återförenas med familjemedlemmar och andra för att komma till grupphem. Han säger att operationen startade i Dallas, Texas, men flyttades till mindre flygplatser nyligen för att undvika uppmärksamhet.

Varför finns det så mycket tystnad kring denna operation? Tennessee senatorn Marsha Blackburn uppgav att transporten av migranter skedde ”mitt i natten utan kännedom eller tillstånd från de berörda parterna”. Hon tillade:

Vårt kontor har inte fått någon information från Biden-administrationen som informerar oss om masstransport av migranter till Tennessee, säger Blackburn. ”Det är absolut oacceptabelt om Biden-administrationen underlättar en massmigration utan någon insats eller tillsyn från folket i Tennessee och de drabbade i samhällena”.

Ytterligare en mystisk flygning

Den 27 maj landade ytterligare ett flygplan i Knoxville, Tennessee kl. 23:19. Återigen var den fyllt med barn:

leadtnplace e1623184470190 Why Are Planes Carrying Unidentified Children Landing in Tennessee In the Middle Of the Night?Oidentifierade barn lämnar ett flygplan som landade på McGhee Tyson Airport.

Flygloggar visar att planet har sitt ursprung i Long Beach, Kalifornien, och landade på McGhee Tyson Airport vid TacAir-terminalen strax efter 23:15. Enligt rapporter från CBS-dotterbolag KCAL hittades hundratals barn vid gränsen i ett kongresscenter i Long Beach, Kalifornien.

QVUDTSUBLRCEXNRX2Z5RLCMM3U e1623184619904 Why Are Planes Carrying Unidentified Children Landing in Tennessee In the Middle Of the Night?
Flygregistret

Inget av dessa barn ombord åtföljdes av föräldrar.

Malone Bussing - Cleveland, TN - Alignable

Videon som tagits av WATE 6 visar några barn som går ombord på två charterbussar från Malone Busing, ett företag som är baserat i Cleveland, Tennessee. Andra barn möttes av oidentifierade vuxna. Några vuxna sågs ta emot ett paket innan de lämnade flygplatsen på egen hand med minst ett barn, ibland fler.
– WATE 6, plan som tros bära migrerande barn landar på Knoxville flygplats

Återigen fanns ingen involverad i denna operation som var villig att svara på frågor.

Tjänstemän vid Vita huset, Flyktingkontorets kontor, stadsledare i Long Beach, Kalifornien och deras gemensamma informationscenter, liksom McGhee Tyson flygplatsen, nekade antingen till att de kände till syftet med flygningen eller dess passagerare eller så svarade de inte på frågor.

En annan nyhetsstation, WVLT, försökte få information om denna mystiska flygning men alla inblandade svarade inte på en slug fråga.

När Malone Bus Company i Cleveland, Tennessee, kontaktades per telefon, lade han på när han fick frågor om varför deras bussar användes. Senare samtal till företaget skickades sedan direkt till röstbrevlådan. Malone Bus Company var samma företag som anställdes för att transportera migranter i förra veckan från Chattanooga.

En talesman för McGhee Tyson Airport sa att de inte hade någon information eftersom planet landade på TacAir, en fastanställd operatör som arbetar med privata flygplan. WVLT pratade också med flygbolagstjänstemän som sa, att politiken hindrar dem från att dela en kommentar. – WVLT, flyg med oidentifierade barn landar i Knoxville.

Slutligen svarade Vita husets pressekreterare Jen Psaki rapporterna under en pressmöte. Hon kommenterade administrationens mål för flygningarna.

Tennessee är en stat mitt i landet och vissa barn måste resa dit för att komma till deras destination och vi har varit mycket tydliga med att vårt mål är att behandla dessa barn mänskligt, få dem till säkra hem, särskilt hem för älskade och sponsorfamiljer”.

Medan Psaki uppgav att målet med denna operation var att ansluta dessa barn till sponsorfamiljer, tror vissa tjänstemän att det finns något mycket mörkare som pågår.

Barnhandel?

Inte till skillnad från senator Blackburn, uppgav guvernören i Tennessee Bill Lee  att han inte var medveten om flygningarna, och inte heller någon inom hans team. Efter att ha fått kännedom om denna operation från nyheterna släppte han detta uttalande:

”När vi krävde svar, avskärmade de öppenheten och stärkte en av de värsta människohandelskriserna vi har sett vid vår gräns under de senaste 20 åren. Jag berömmer senator Hagerty och senator Blackburn för att de har utropat detta. Människorna i Tennessee förtjänar att få veta vem som kommer in i vår stat”.

Lee tillade:

”Man människohandlar med barn tvärs över vår gräns till detta land och sedan sprids de över gränsen vilket är oacceptabelt. Detta är en politik med en öppen gräns som stimulerar människohandel med barn och den bör absolut stoppas”.

Om denna operation helt enkelt handlade om att transportera barn till sponsorfamiljer, varför finns det då så mycket hemligheter kring detta? Varför flyttades flygningarna från Dallas till små flygplatser för att ”undvika uppmärksamhet”? Varför sker transporten av dessa barn på natten? Varför är inte lokala tjänstemän medvetna om vad som händer i deras egen stat? Varför tvingas alla som är inblandade i denna operation att hålla tyst?

Dessutom, hur kan vi vara säkra på att ”sponsorfamiljerna” inte faktiskt är fronter för organisationer för handel med barn? Det finns inga dokument som bevisar att dessa barn finns och de kan lätt försvinna spårlöst. Faktum är att det har hänt under många år.

År 2018 avslöjade en NY Times-artikel att den amerikanska regeringen ”förlorade kontrollen” av över 1 500 migrerande barn.

”En högsta tjänsteman vid Department of Health and Human Services sa till kongressmedlemmarna på torsdagen, att byrån hade förlorat spåren på nästan
1 500 migrerande barn som de placerade hos sponsorer i USA, vilket väckte oro för att de kunde hamna i människohandlarnas händer, eller för att användas som arbetare av människor som utgav sig för att vara släktingar”.

– NY Times, USA förlorar spåren av ytterligare 1 500 migrerande barn.

Händer en massiv handel med barn precis framför våra ögon?

Sammanfattningsvis

Om du vet något om den ockulta eliten är du förmodligen medveten om dess mörkaste hemlighet: De kräver en konstant tillförsel av barn för att driva på deras många fruktansvärda gärningar. Dessa inkluderar MKULTRA, satanistiskt ritualmissbruk, pedofilringar, prostitution, blodoffer och mer.

Man måste vara helt blind för att inte inse att spridningen av odokumenterade migrerande barn över hela landet mitt på natten till oidentifierade ”sponsorer” är det perfekta sättet att tillhandahålla dessa nätverk.

Om dessa barn verkligen skulle förenas med nära och kära, skulle vi se tårdrypande videor om deras återförening, vilket skulle utgöra en fantastisk PR för regeringen.

Men det är inte vad som händer. Inte alls. Dessa barn flyttas mitt på natten som om det var en svart operation. För det är väl vad det är?Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: