Navy SEALS har arresterat Hillary Clinton

Beskrivning saknas.

Sången Let her up har äntligen fått en mening.

US Navy SEALS lojala mot Donald Trump gjorde en räd mot Hillary Clintons Chappaqua, NY-egendom och arresterade henne på anklagelser om förräderi, förstörelse av regeringens egendom och hjälp och stöd till fienden, har Real Raw News fått veta.

Gripandet inträffade på tisdagskvällen, enligt en källa inom Trumps krets, bara några timmar efter att Trump hade pratat med admiral Hugh W. Howard vid USA:s specialoperationskommando och gett honom en ”mammut” av bevis för Clintons brottslighet som går tillbaka till hennes dagar vid utrikesdepartementet. Bevisen innehåller påstås det, tusentals aldrig tidigare sett e-postmeddelanden, som Clinton syratvättade före presidentvalet 2016, samt dokument som implicerade henne i komplotter för att mörda republikanska lagstiftare över hela landet.

Bevisen var så övertygande, tillade vår källa att administratör Howard hade svårt att tro att Clinton inte arresterades för flera år sedan.

”Trump har velat få henne och resten av Deep State-kabalen ända sedan han satte sin fot i Vita huset. Det har tagit honom år att gräva upp moderladdningen. När han väl hade fått militärt stöd tände han upp operationen. Trumps team hade, i avsaknad av ett bättre ord, övervakat Clinton länge och han visste att hon alltid var ensam på tisdagskvällar. Det var då SEALS nappade henne, säger vår källa.

Fire Reported at Bill and Hillary Clinton's House in Chappaqua, NY

Under skydd mörkret tog sig en åtta mans styrka från Naval Special Warfare Group 3 in i Chappaqua-herrgården strax efter 02:00. Mystiskt nog var Clintons två personer från Secret Service, som normalt bor i ett pensionat på fastigheten, frånvarande den morgonen. SEALS rensade huvudbyggnaden och bröt sedan tyst upp dörren till hennes sovrum, där de hittade henne vaken övande på ett tal inför en sminkspegel. De avfyrade en enda lugnande pil i hennes hals, sa vår källa innan de tejpade hennes mun och förseglade en svart tygpåse över hennes huvud.

SEALS har också beslagtagit flera bärbara datorer och papper, säger vår källa.

”Jag vet inte vart de tog henne; bara Trump vet det. Men detta är ett bevis på att Trump och militären har börjat ta ut kabbalen. Det tog honom längre tid än väntat, längre än han ville, men bättre sent än aldrig. Trump gör vad som är rätt för Amerika, säger vår källa.

Trump skickar henne snart till Guantanamo Bay för att möta en militärdomstol för hennes brott mot Amerika och dess folk. GITMO, sade vår källa till slut, drivs av Marine Corps. och den amerikanska marinen, som båda har övergivit Joe Biden och istället lovat att hjälpa Donald Trump att besegra de mörkerkrafter som har förankrat nationen med korruption i årtionden.Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: