Att förstöra ett samhälle genom rädsla

2021-01-22
https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

”Det är dags för alla att komma ur denna negativa trans, denna kollektiva hysteri, för hungersnöd, fattigdom, masslöshet kommer att döda och förstöra många fler människors liv än SARS-CoV-2! ”(Dr. Pascal Sacré)

”Jag ser patienter som har ansiktsutslag, svampinfektioner, bakterieinfektioner. … I februari och mars fick vi veta att vi inte skulle bära masker. Vad förändrades? Vetenskapen förändrades inte. Politiken gjorde det. Det handlar om foglighet. Det handlar inte om vetenskap … (Dr. James Meehan)

”När lögnen har blivit sanning finns det ingen rörelse bakåt. Galenskap råder. Världen är upp och ner.” (Michel Chossudovsky)

”Vi stängs ned för en infektionsdödlighet på mindre än 0,2 %” (Dr. Richard Schabas)

Vi står vid vägskälet till en av världens allvarligaste kriser. Vi är levande historia, men vår förståelse för händelseförloppet sedan januari 2020 har varit suddigt. Världen över har människor vilseletts både av sina regeringar och media om orsakerna och de förödande konsekvenserna av Covid-19 ”pandemin”.

Den outtalade sanningen är att det nya coronaviruset ger en förevändning och en rättfärdigande för kraftfulla ekonomiska intressen och korrupta politiker att störta hela världen ner i en spiral av massarbetslöshet, konkurser, extrem fattigdom och förtvivlan.

Det här är den sanna bilden av vad som händer. Det är resultatet av en komplex beslutsprocess.

”Planet Lockdown” är ett intrång i medborgerliga friheter och ”rätten till liv”.

Hela nationella ekonomier är i fara. I vissa länder har krigsrätt förklarats.

Små och medelstora kapital är planerade att elimineras. Storkapital råder.

En massiv koncentration av företagens förmögenhet pågår.

Det är början på en djävulsk ”Ny Världsordning”.

Röda zoner, ansiktsmasker, social distansering, nedläggning av skolor, högskolor och universitet, inga familjesammankomster, inget födelsedagsfirande, musik, konst: inga fler kulturevenemang, sportevenemang avbryts, inga fler bröllop, ”kärlek och liv” är direkt förbjudet.

Och i flera länder var familjeåterförening och nyårsträffar olagliga.

Att stänga av den globala ekonomin presenteras för oss som ett sätt att bekämpa viruset. Det är vad de vill att vi ska tro. Om allmänheten hade informerats om att Covid-19 liknar ”säsongsinfluensa” skulle rädslokampanjen ha fallit platt …

Pandemin lanserades officiellt av WHO den 11 mars 2020, vilket ledde till att de nationella ekonomierna i 190 (av 193) länder, FN:s medlemsstater, stängdes ner. Instruktionerna kom från ovan, från Wall Street, World Economic Forum (WEF), miljardärstiftelserna.

Pandemin, 11 mars 2020, föregicks av en WHO Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) den 30 januari 2020, som följdes i februari av destabiliseringen av finansmarknaderna. Den 30 januari fanns 83 fall utanför Kina av en total befolkning på 6,4 miljarder. Under dagarna före den finansiella kraschen i februari fanns 453 fall utanför Kina.

Detta djävulska projekt baserade sig på små och bristfälliga uppskattningar som beskrivs tillfälligt av MSM-medierna som en ”humanitär” strävan. ”Det internationella samfundet” har ett ”ansvar att skydda” (R2P).

Med Diana Johnstones ord är det ”The Global Pretext”. Ett icke-valt ”offentligt-privat partnerskap” i regi av World Economic Forum (WEF) som har kommit till undsättning för Planeten Jordens 7,8 miljarder människor. Stängningen av den globala ekonomin presenteras som ett sätt att ”döda viruset”.

Låter absurt. Att stänga den reala ekonomin på Planeten Jorden är inte ”lösningen” utan snarare ”orsaken” till en djävulsk process av världsomfattande destabilisering och utarmning.

Den nationella ekonomin i kombination med politiska, sociala och kulturella institutioner är grunden för ”reproduktionen av det verkliga livet”: inkomst, sysselsättning, produktion, handel, infrastruktur, sociala tjänster.

Att destabilisera ekonomin på Planeten Jorden kan inte utgöra en ”lösning” för att bekämpa viruset. Men det är den införda ”lösningen” som de vill att vi ska tro på. Och det är vad de gör.

Det är förstörelsen av människors liv. Det är en destabilisering av det civila samhället.

Lögnerna upprätthålls av en massiv desinformationskampanj av media. 24/7, oavbrutna och upprepade ”Covid-varningar” under de senaste elva månaderna. … Det är en socialteknisk process.

Vad de vill är att höja siffrorna för att motivera en nedstängning.

Och nu finns det en så kallad ”Andra vågen”. Miljontals covid-positiva tester läggs nu fram.

Covid-19 porträtteras som ”mördarvirus”.

Förstör det civila samhället

Människor är rädda och förbryllade. ”Varför skulle de göra det här?”

Tomma skolor, tomma flygplatser, konkursbutiker.

I Frankrike ”hotades kyrkor med Kalashnikovs vid Covid-19-utbrottet” (april 2020)

Hela stadsekonomin är i kris. Butiker, barer och restauranger drivs i konkurs. Internationella resor och helgdagar är avbrutna. Gatorna är tomma. I flera länder är barer och restauranger skyldiga att ta namn och kontaktinformation för att stödja effektiv spårning av kontakt vid behov.

Kulturell nedstängning

Samtidigt, med början i mars 2020, åtföljdes den globala stängningen av nationella ekonomier en kulturell avstängning som påverkade musik och konstnärliga evenemang. Tomma museer, inga operor, inga symfonier, konserthus stängs över hela världen. Så kallade digitala plattformar för hemvistelse presenterades. I USA meddelade museer stängningen den 12 mars, med början med New York Metropolitan Museum of Art. I Frankrike stängdes Louvren, Versailles och Eiffeltornet den 13 mars.

Fria medier undertrycks

Lockdown-berättelsen stöds av medias desinformation, online censur, socialteknik och rädslokampanjen.

Läkare som ifrågasätter den officiella berättelsen hotas. De förlorar sina jobb. Deras karriärer förstörs. De som motsätter sig regeringens nedstängning kategoriseras som ”antisociala psykopater”:

Jämlik bedömning av psykologiska ”studier” genomförs för närvarande i flera länder med hjälp av urvalsundersökningar.

Acceptera den ”stora lögnen” och du bedöms som en ”bra person” med ”empati” och som förstår andras känslor.

Uttala reservationer beträffande … social distansering och bärande av ansiktsmasker, gör att du kommer att märkas (enligt ”vetenskaplig åsikt”) som en ”hård och bedräglig psykopat”.

På högskolor och universitet pressas lärarpersonalen att anpassa sig till och stödja den officiella berättelsen. Att ifrågasätta legitimiteten för nedstängningen för ett online ”klassrum” kan leda till uppsägning.

Flera läkare som motsätter sig COVID-konsensus eller vaccinet har arresterats. I december arresterades ”Jean-Bernard Fourtillan, en pensionerad universitetsprofessor som var känd för sitt motstånd mot vaccinet COVID-19” av poliser under militär ledning, tvångsförvarades på isolering på det psykiatriska sjukhuset i Uzès. ” Fourtillan är känd som ”långvarig kritiker av vacciner som använder farliga hjälpmedel”.

”YouTube tillåter inte innehåll som sprider medicinsk felinformation som strider mot Världshälsoorganisationen (WHO) eller lokala hälsovårdsmyndigheters medicinska information om COVID-19, inklusive metoder för att förhindra, behandla eller diagnostisera COVID-19 och sättet att överföra COVID-19.” (betoning tillagt) De kallar det ”faktakontroll” utan att erkänna att både WHO och lokala hälsovårdsmyndigheter motsäger sina egna uppgifter och begrepp.

På samma sätt har Twitter bekräftat att ”de kommer att ta bort alla inlägg som tyder på att det finns” negativt inflytande eller effekter av att ta vacciner … Twitter kommer att: ”radera alla inlägg som” åberopar en avsiktlig konspiration ”eller” främjar skadliga, falska eller vilseledande berättelser om vacciner.”

11 mars 2020: Konstruerad ekonomisk depression. Global Coup d’Etat?

Att destabilisera på ett enda drag de nationella ekonomierna i mer än 190 länder är ”ekonomisk krigföring”. Denna djävulska agenda undergräver nationalstaternas suveränitet. Det utarmar människor över hela världen. Det leder till en växande global skuld i dollar.

De kraftfulla strukturerna för global kapitalism, stora pengar i kombination med dess underrättelsetjänst och militära apparater är drivkraften. Med hjälp av avancerad digital- och kommunikationsteknik har den globala ekonomins nedstängning och aldrig tidigare skådats i världshistorien.

Detta ingripande samtidigt i 190 länder kränker demokratin. Det undergräver nationalstaternas suveränitet över hela världen utan ett behov av militärt ingripande. Det är ett avancerat system för ekonomisk krigföring som överskuggar andra former av krigföring inklusive konventionella (i Irak-stil) teaterkrig.

Lockdown-projektet den 11 mars 2020 använder lögner och bedrägerier för att i slutändan införa en världsomspännande totalitär regim med titeln ”Världsregering” (av icke valda tjänstemän). Med David Rockefellers ord:

“… Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Den överstatliga suveräniteten hos en intellektuell elit och världsbankirer är säkert att föredra framför det nationella självbestämmandet som genomförts under de senaste århundradena. ” (citerad i Aspen Times, 15 augusti 2011)

Världsregerings-scenariot inför en agenda för socialteknik och ekonomisk efterlevnad:

Det utgör en förlängning av den nyliberala politiska ramen som införs för både utvecklingsländer och utvecklade länder. Den består i att skrota ”nationell självbestämning” och bygga en världsomspännande koppling mellan pro-amerikanska proxyregimer som styrs av en ”överstatlig suveränitet” (världsregeringen) bestående av ledande finansinstitut, miljardärer och deras filantropiska stiftelser. (Se Michel Chossudovsky, Global Capitalism, “World Government” and the Corona Crisis, May 1, 2020).

Man simulerar pandemier

Rockefeller Foundation föreslår att man använder ”scenarioplanering” som ett sätt att genomföra ”global styrning”. I Rockefellers 2010-rapport med titeln ”Scenarier för framtiden för teknik och internationellt utvecklingsområde” scenarier för global styrning och de åtgärder som ska vidtas i fallet med en världsomspännande pandemi övervägs.

Mer specifikt föreslog rapporten (s 18) simuleringen av ett Lock Step-scenario inklusive en global virulent influensastam.

Lock Step-scenariot beskriver ”en värld av stramare regeringskontroll uppifrån och ner och mer auktoritärt ledarskap, med begränsad innovation och växande medborgar-pushback.” Under ”2012” (dvs. två år efter rapportens publicering), [som en del av simuleringen], kommer en ”extremt virulent och dödlig” influensastam med ursprung från vildgäss att få världen på knä och infekterar 20 procent av världens befolkning och dödar åtta miljoner människor på bara sju månader – ”majoriteten av dem friska unga vuxna.” (Helen Buyniski, februari 2020)

Rockefeller-rapporten från 2010 publicerades omedelbart efter H1N1-svininfluensapandemin 2009.

En annan viktig simulering utfördes den 18 oktober 2019, mindre än tre månader innan SARS-2 ”officiellt” identifierades i början av januari 2020.

Event201 hölls under överinseende av Johns Hopkins Center for Health Security, sponsrat av Bill and Melinda Gates Foundation och World Economic Forum.

Många funktioner i 201-simuleringsövningen motsvarade faktiskt vad som faktiskt hände när WHO:s generaldirektör inledde ett globalt folkhälso-nödläge den 30 januari 2020.

Vad som måste förstås är att sponsorerna av John Hopkins ”simuleringsövning” är kraftfulla och kunniga aktörer inom områdena ”Global Health” (B. och M. Gates Foundation) och ”Global Economy” (WEF).

Det är också värt att notera att WHO ursprungligen antog en akronym (för att beteckna coronaviruset) som John Hopkins Pandemic Exercise (nCoV-2019).

Underrättelse och ”The Art of Deception”

Covid-krisen är ett sofistikerat instrument för makteliten. Den har alla funktioner i en noggrant planerad underrättelseoperation. med ”bedrägeri och mot-bedrägeri”. Leo Strauss: ”betraktade underrättelse som ett sätt för politiska beslutsfattare att uppnå och rättfärdiga politiska mål, inte för att beskriva världens verkligheter.” Och det är precis vad de gör i förhållande till Covid-19.

Video: Event 201 Pandemic Motion. 18 oktober 2019. Fokuserar på omfattningen av pandemin. Den visar också inom simuleringen hur man hanterar sociala medier online och så kallad ”felinformation”. (Lyssna noggrant)

Bekräftat av framstående forskare såväl som av officiella folkhälsoorganisationer inklusive Världshälsoorganisationen (WHO) och US Center for Disease Control and Prevention (CDC). Covid-19 är ett folkhälsoproblem men det är INTE ett farligt virus.

“Den globala förevändningen”

COVID-19-krisen präglas av en ”nödsituation” för folkhälsan under WHO:s övervakning, som används som förevändning och en motivering för att utlösa en världsomfattande process av ekonomisk, social och politisk omstrukturering. Tendensen är mot införandet av en totalitär stat.

Socialteknik tillämpas. Regeringar pressas till att utvidga nedstängningen, trots dess förödande ekonomiska och sociala konsekvenser.

Det finns ingen vetenskaplig grund för att genomföra stängningen av den globala ekonomin som ett sätt att utlösa en folkhälsokris. Både media och regeringar är inblandade i spridningen av desinformationen.

Skrämselkampanjen har ingen vetenskaplig grund. Dina regeringar LJUGER. Faktum är att de ljuger för sig själva.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. dessa transvestiter, pedo.. och satanister tål inte och avskyr normala friska människor -de vill förgöra eliminera människor och samhällen-
    https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/dan-eliasson-msb-ville-ha-mer-omfattande-atgarder-/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: