Simon Parkes-video: 16 januari-uppdatering med fulltext-transkript

Simon Parkes
2021-01-16

00:02

Hallå. Det är bara för att låta dig veta att jag gör ytterligare en podcast, en ny uppdatering. Så välkommen. Det är den 16:e. Och det är bara några dagar innan saker blir otroligt spännande.

00:15

Och jag hoppades att jag hade kunnat göra en uppdatering lite tidigare, men de människor som jag behövde prata med var inte tillgängliga.

00:24

Ibland när dessa människor går in på ett möte måste de lämna sina mobiltelefoner eller skrivbordet, när jag ska ha det där mötet. Och sedan kommer de ut och plockar upp sina telefoner några timmar senare. Det är en plats som jag är medveten om att de kan ha sina telefoner, för den här anläggningen eller det här rummet är så speciellt, att där inte finns någon elektronisk kommunikation som kan tränga in eller tränga ut. Men resultatet är detsamma, att jag kommer att få 567 timmar om jag kommunicerar med just den gruppen.

01:00

Och så hände det att de fick ett samtal som sa:

01:05

som jag tror det, ring klockan två, tre på morgonen, brittisk tid. Och så sa de bara, ring mig spelar ingen roll när man ringer mig. Och jag gjorde det. Men tyvärr var personens mobiltelefon avstängd. Då de är på ett nytt möte igen.

01:21

Jag har haft det samtalet nu. Det samtalet ägde äntligen rum igår kväll. Så jag vill prata med dig om det. Och jag vill också prata lite med dig om några av de här sakerna som händer på internet angående att Biden på något sätt kommer att sväras in den 20:de. Det kommer att tillåtas och det är, förstår du, helt bra och även resten av det.

01:42

Och du ska veta, att man gör en del framsteg när det gäller mycket, och det ska bli uppenbarligen helt korrekt. Enligt min åsikt blir det mycket skatt, men det har diskuterats och jag ville ge dig den information jag har, och vad det handlar om. Så igen, det är i ingen särskild ordning, utan precis som det kommer ut, så låt oss fortsätta med det här.

02:05

Jag tror inte att president Trump kommer att åka till Mar Lago.

02:09

Jag tror att det är vad som visas i media. Och jag tror att de som inte är vakna, kommer att vara omedvetna om jag säger att jag tror att de kommer att åka till Texas. Om du tittar på bilderna som mainstream visar, så är det bokstavligt talat fyra års fynd från lådor hos New York Post och hos New York Times eller något strategiskt material, teatraliskt utformat, med en bild av ett fotografi med Trump och Kinas president vid ett möte.

På tal om teater och scenhantering, men det är intressant.

02:56

På fredagen tänkte jag inte gå på hans repetition för

03:04

invigningen

03:07

den inhiberades. Och inkommande måndag var det tänkt att Biden skulle gå in och göra nån repetition. Men den har också inhiberats. Och det är intressant. Så jag vet inte riktigt hur den här killen kommer att lära sig sina ord, om han inte tänker kommer in och träna på riktigt. Jag tror att det finns några viktiga nyckelpunkter här.

02:42

Ganska uppenbarligen kör man bilden utåt, med att alla kan se en byst av några mystiska människor och några andra bitar.
03:31

Okej, jag vet vad alla vill ha.

03:35

Och jag har sagt till de människor jag pratade med, du vet vilken situationen är, och de har sagt det mycket tydligt, att vi inte har råd med vår tidslinje, vi måste planera och vara tydliga, utan att ledas eller påverkas av miljontals människor som vill ha ett svara nu.

03:55

Du vet, de människor som vi skulle kalla de Vita hattarna, de är bra människor. Och de förstår naturligtvis vad de gör, för de blandar sig faktiskt med vanliga människor.

04:06

De förstår behovet och de förstår vad som händer. Men

04:11

det är de som spelar det här spelet, men det är inte de som måste fatta besluten. Och om de gjorde vad du och jag ville, skulle de verkligen sabotera hela deras plan. Så de kommer inte att göra det. Men de finns där.

04:28

De är medvetna om och de sympatiserar med det verkliga behovet, att människor vill att något ska hända.

04:35

Och igen, och igen och igen. Vad de säger till mig är

04:41

du måste be folk att ha tålamod, du måste be folk att vara lugna. Berätta bara för dem att du vet att president Trump inte har jobbat i åratal i Vita huset och utstått alla dessa hemska saker som han gjort, bara för att bli bedragen av ett fuskat val. Det

05:00

trodde man nu allmänt i toppen av dessa kretsar. Och kom ihåg, att de översta cirklarna har inte all tillgång till samma information. Det finns på ett uppdelat behov av kunskapsbasis. Men i grund och botten tror vi att den yttersta toppen nu tror att president Trump säkrade ungefär 75 % av hela röstetalet 2020. Man tror också att president Trump brädade Kalifornien, att han menade att Kalifornien var republikanskt.

05:31

Vem som är vid våra rätta sinnens bruk, och jag tror att president Trump är det, oavsett vad majoritetens Representanthusets talman säger. Vem som är vid sina rätta sinnens bruk, skulle faktiskt säga då,  okej, jag har gjort detta jobb i fyra år. Jag har blivit helt lurad och bedragen och berövad på detta val. Men han är bara tyst. Nej, han skulle aldrig ha hållit så länge som han har gjort. Och media säger att Trump har medgett. Nej det har han inte. President Trump har inte medgett. Om president Trump hade medgett skulle han ha meddelat att han skulle gå till invigningen. Okej. Men han har inte medgett. Förstått.

06:13

Vad är den potentiella verkligheten nu? Den information som jag hade – Hej, kom igen nu, och berätta. Den information som jag hade, var vad vi skulle förvänta oss, något när som helst från imorgon, söndag och framåt. Nu är det tyvärr en ganska stor tidsskala.

06:32

Men det var det initiala jag hade. Och jag fick det bara från en person som jag inte tänker offentliggöra.

06:41

För det första, för att jag fick den bara från en person, inte den högsta personen, men näst intill, och för det andra, förstår du, vi var inte där där det hände på fredagen. Det var inte söndag på måndagen.

06:53

Så här är det vad jag förstår.

06:57

Människorna som jag har pratat med i går kväll fredag,

07:01

ja, fredag kväll. Jag har sagt det

07:06

det är, deras förståelse om åtgärder som kommer att vidtas före den 20:e.

07:15

Det är osannolikt att det går utöver den tiden.

07:19

Men här kommer en del av detta samtal som handlar om att Biden och vad hans invigning har kommit att handla om. Man tror att det finns en verklig möjlighet för människorna bakom Biden, att man skapar ett CGI-tillfälle.

07:38

En analog verklighet. Med andra ord, kanske, i ett av rummen hos SCOTUS, kom ihåg att överdomare Roberts inte är vår favoritkopp te här i Storbritannien, din kopp kaffe i Amerika, så kanske ett av dessa rum kan användas.

07:55

Kanske med en fullständig CGI-bakgrund.

08:01

Vi vet att Tom Hanks, en del av klubben, kommer att komma och göra någon form av introduktioner och vara presentatör och jämföra och göra allt det där.

08:15

Och så sa de jag talade med, det finns en verklig möjlighet att vanliga medier kommer att förmedla en olaglig invigning. Så det här är vad jag tror att allt detta handlar om, att Biden ska gå in och bli invigd. Det här är vad jag tror att det kommer att handla om. Låt oss bara säga, och det är inte min förståelse, jag berättar nu bara några av de saker som människor pratar om. Så det är inte min förståelse. Men jag lägger bara mitt perspektiv, baserat på vad jag har hört, vad andra säger om Biden, låt oss bara anta att det finns detta, vilket är fullt möjligt, att det sker en falsk CGI invigning, inte i Vita huset eftersom han aldrig kommer att få komma in där. Inte heller i kongressen, för du förstår, det kommer aldrig att hända. Så det blir i någon studio någonstans eller på något rum i Högsta domstolen där allt kommer att utspela sig.

09:11

Vad är poängen med det? Jag menar, jag ställde mig den frågan. Jag sa, om det skulle hända, och ni vet att det är en falsk invigning, vilken fördel har det för folket och för er? Vad får ni ut av det? Men nu var de väldigt försiktiga med det. Och jag förstår det, för att jag befinner mig på en öppen linje. Jag är inte säker på mitt slut, men de är säkra på sitt slut, vilket innebär att det kan hackas i slutändan. Så de är alltid väldigt, väldigt försiktiga. Men poängen var, och jag hade inte förväntat mig den och jag hade inte ens tänkt på den

09:44

vad det är som världen ser

09:49

världen ser denna falska invigning. Åh, och förresten, sa jag det, tror du inte att folk kommer att förstå att den är falsk? Tror du inte att vi kommer att se det? Och personen i andra änden av telefonen sa till mig, vad tror du, det tror jag också.

10:00

Vi pratade om 9/11 om hur väl det var orkestrerat och om många andra saker.

10:05

Och ja, media som arbetar med vad vi kallar ”skurkarna”, de har förmågan att presentera en handling som verkar så verklig, att många kommer att köpa den. Men oavsett det, så kommer media att visa detta, om detta är vad som kommer att ske så är det en falsk sändning av media. Och så kommer de att visa att Biden åker upp till Vita huset men vägras inträde. Och det här är vad jag tror att, de goda killarna faktiskt ser fram emot, att de faktiskt nekas inträde till Vita huset och att de avvisas, vilket skulle sakna motstycke.

10:48

Och den andra saken som jag nämnde: Titta, om det här sätts igång, och de producerar denna falska invigning, genom media, CGI, trick, fotografering, etc.

10:59

Vad ska ni göra? Man kommer att ta ner det halvvägs och säga, nej, ja, vi låter det gå igenom om det är vad som händer, om det kommer till den punkten. Och vi vill se att Biden bli avvisad vid Vita husets portar. Och sedan inom 12 timmar, det är exakt den gestaltningen som jag fick, att inom 12 timmar efter den sändningen, blir det möjligt för oss att ta bort alla dessa vanliga medier, bara baserat på det faktum att de genomförde en olaglig invigning. Som sagt, de har gott om tillräckligt mycket bevis för att ta ner dem ändå. Men det är något som vissa människor som beslutsfattar tycker är ganska humoristiskt och ganska intressant. Jag sa personligen, jag vill inte se att det går så här långt, men mitt anslutande medvetande, vill  inte se att det går så här långt. Jag kan inte tala för världens folk, om jag hade handlat i någon form, eller format, skulle de goda människorna inte låta det gå så långt.

11:54

Men jag är säker på att det faktiskt är rätt tillfälle.

11:59

Och sedan upprepade sig den här personen som jag talade med, kom tillbaka till mig och sa,

12:04

Jag tror inte att det kommer att gå så långt heller. Men om den dåliga sidan kunde gå ut, på något sätt med denna falska elektroniska invigning, som sedan vanliga medier hänger på, då skulle vi hantera det, förstår du, som en separat sak. Så det här är vad det hela handlar om. Jag tror att allt detta tal om att Biden ska invigas,

2:28

Jag tror inte att Biden kommer att gå till kongressen eller någon av Capitol Hill-byggnaderna. Och vet du varför? Eftersom media talar om att 15 000, National Guard, jag nämnde den siffran, jag litar aldrig på media. Och det bekräftades inte med vad jag hört någon annanstans ifrån. Och jag tog upp detta med en amerikansk kontakt. Jag fick veta att det inte finns 15 000 uppsättningar, antar jag, eller hur? Det är 21 421, eller något liknande. Så det är 21 400. Men det är inte 15 000. Det finns mycket fler än media antingen tillåter eller förmedlar.

13:14

Och mycket av utsikterna är borta med en massa brottslingar. Det är, förstår du, dessa människor, varför skulle en massa brottslingar finnas? där det finns 21 000 soldater som är mycket lojala mot republiken, mot konstitutionen och presidenten, den verkliga presidenten, förresten, som är Donald Trump, varför skulle de gå in där och ha 21 000 soldater runt sig, och kanske aldrig komma ut igen. Så det är anledningen till att det förmodligen inte kommer att gå till

13:41

till Capitol Hill, utan de kommer att göra det på någon bakgata, i någon studio eller kanske på Högsta domstolen.

13:47

Bortsett från två domare

13:50

från två domarer i Högsta domstolen, jag tror att resten av domarna tycker att det inte kommer att se så bra ut. Okej, så utvecklades då denna konversation. Och jag sa: Se, ursäkta mig, men jag är aldrig nöjd med 10 dagars mörker. Jag gillar inte den termen. Det är en term som manar till skrämsel. Och den låter som att skurkarna producerar 10 dagars mörker. Och jag ogillar den typen av saker. Jag vill inte ha den. Och jag har alltid kallat detta 10 dagar utan kommunikation, en mycket bättre term, 10 dagar utan kommunikation, och jag frågade då specifikt för Storbritanniens del. Jag frågade min kontakt, vad ser du att gällande Storbritannien? Och svaret var, ja, ni kommer faktiskt förmodligen att komma undan.

14:39

Du kan ha sju dagar, fem till sju dagar av störningar. Men kontakten sa också till mig, att det troligtvis behövs någon form av utrensningsoperation i Storbritannien eller att det kommer till sist det som är intressant, sist, men inom fem till sju dagar. Ni får köra på medan det går ganska lätt.

15:00

Andra länder får kanske längre perioder, det finns ingen verklig saklig anledning till att strömavbrott borde ske lite var som helst, det finns det verkligen inte. Om det förekommer strömavbrott som en del av en operation av de Vita hattarna,

15:21

är de mycket medvetna om att du vet att det här är de vanliga människorna som lider och de kommer att hålla det till ett minimum. Så tro inte att det kommer att bli för hemskt.

15:32

Vad kommer att bli hemskt för alla under 30 år?

15:36

Kanske gäller det för dem som är 14 år nu. Jag vet inte om det är förlusten av sina mobiltelefoner, som planeras att gå ner. Eller deras TV, vet du, vi har gått vidare från ett slags elektronisk nedstängning över USA till mycket mer av en global nedstängning. Jag tror inte att det kommer att drabba varje land i världen, men det kommer att drabba många länder i världen. Och vad jag fick veta, och jag kommer att berätta det för dig, om du sätter på din TV, oavsett vad du ställer in den på, beroende på din specifika funktion i ditt land, så kommer den antingen automatiskt att återgå till en kanal som kommer från Amerika, eller så kommer alla andra kanaler att sluta existera. Och det kommer bara att finnas en sändningskanal. Och vad de pratar om är live sändningar från militärdomstolar som kommer att visas under sju eller tio dagar,

16:32

Bekännelsen är på gång för människor som har bestämt sig för att köpa sig sin frihet eller delfrihet genom att vara öppen och ärlig, genom att samtycka till att deras bekännelse filmas. Och det är det som sedan visas för världen.

16:53

Så alla människor som vi verkligen vill väcka upp och visa sanningen för, visar att vi alla är inte galna, ni vet att vi vet, vi tror på det och vi alla är inte galna. Och de kommer faktiskt att får det rätt upp i ansiktet.

17:07

Att det är en stor del av allt detta.

17:12

Kanske bara soldater i vissa delar av Amerika, inte i hela delen av Amerika, på ostkusten, kanske på västkusten, kanske. Vad som nu är intressant här i Storbritannien eller Förenade Kungariket, i

17:27

England, specifikt

17:31

är att de använder COVID-viruset som en anledning till att Storbritanniens premiärminister i grund och botten har försatt Storbritannien i ett halvt lockdown, samtidigt som människor lämnar landet eller kommer in. Så nu, om du kommer till Storbritannien, från måndag, – hej, du måste faktiskt ta ett DNA-test för att visa att du är fri från viruset, du måste och det kommer att kontrolleras

18:05

Och sedan måste du ta ett nytt test fem eller sex dagar senare.

18:10

Och det blir tunga böter, om du inte kommer till oss så att det verkställas. Och poängen med det här är att man tar DNA-material. Så tro inte att det här är en dålig sak. Om någon försöker vägra, någon som inte accepterar det, då är det enligt min mening bättre att inte flyga än att få en pinne instucken där uppe. Vem vet om de bara gör det i det här området. Om de vill skjuta in det hit upp. Mitt råd är nej, tack, du ska inte göra det mot mig. Så nu blir det en nedstängning av luftkorridoren.

18:39

Och jag förstår att Storbritannien kommer att bli ett av de sista länderna som kommer att vidta några åtgärder. Så

18:48

jag förstår att många människor är enormt frustrerade.

18:52

Det blir mer och mer förvirrat och desperat när vi går mot detta datum, men titta på vad som händer. Titta på vanliga medier, titta på hur det inte visas som en normal övergång.

19:08

Ni som är tillräckligt gamla för att komma ihåg Obama och Clinton. Jag kommer ihåg Bush och Reagan. Tänk på dessa övergångar. Och se hur media föreställde dem och hur de ser på den kommande

19:23

presidenten, se hur de gjorde detta och jämför det med vad som händer.

19:29

Och du vet, jag tror att det finns väldigt många dåliga människor i maktpositioner. Om de vet inte vad som komma skall för dem, vilket är en ganska bra gissning. Och du tror att det alltid har varit han, det vill säga Trump, eller de av de två sidorna, men det är bara en av de två sidorna som kan klippa det sista bandet och komma ut på den andra sidan. Och som jag sa till dig, så pågår det också en kamp.

20:00

Död. Jag menar inte det bokstavligen. Vad jag menar är, att det är en kamp om en livsstil. Och hos båda sidor. Och de måste erkänna att skurkarna har sitt levnadssätt, sitt sätt att leva, vilket är så viktigt för dem, vilket i grunden är, du förstår, det är, herrarna och mästarna och alla vi andra är bara de ödmjuka tjänarna som går runt och gör vad de vill. Det är deras sätt att leva.

20:30

Och det pågår en riktig kamp, det är en riktig kamp, så sitt inte längre på staketet, gott folk, det här är ingen gråzon, du befinner dig antingen på den ena sidan eller på den andra sidan. Och det vi spelar ut är den sista striden. Och spjutspetsen för skurkarna

20:48

är media. Det är deras viktigaste vapen, eftersom det är det enda vapnet som de nu väljer. Jag har sagt många gånger tidigare, att det biologiska vapnet användes av skurkarna, jag har pratat om det för tre år sedan när specialoperationer gick in och återhämtade sig. Det första, så vitt jag vet, var det det första försöket, kanske var det inte det, men det var det för mig. Det första försöket att släppa ett virus i USA som en del av en kinesisk operation för att förstöra Amerika, med avsikten att förstöra för president Trump.

21:27

Det misslyckades. Och sedan hade vi den här, som också delvis verkar ha misslyckats, för under kampen,

21:34

släpptes det i Kina. Du förstår, om du skapar ett virus i ditt land är det sista man vill, att släppa samma virus i sitt land, inte minst för att det kan spåras tillbaka. Men detta skulle gälla under normala omständigheter. Men eftersom Kina har så mycket under sin kontroll, hade de kunnat

21:55

påverka alla andra organisationer som normalt skulle ha, spårat det tillbaka till dem. Så Kina ville nog aldrig att viruset skulle släppas i sitt eget land, vem skulle vilja det, så planen var att det skulle smugglas ut.

22:09

Och det var så virulent och så kraftfullt, när det gäller dess infektionsförmåga, det är väldigt, väldigt smittsamt

22:18

att endast en liten mängd behövdes. Men det fanns också en möjlighet att ta den mängden och sedan se om man kunde replikera den och göra mer av den. Men det gick fel när det sprack

22:29

och förspilldes i Kina.

22:33

Så detta är bara ett annat ansikte av ett djupt sittande hat mot presidenten, och vad han står för,

22:42

du förstår, det handlar inte om demokrater eller republikaner, det handlar bokstavligen om gott och ont. Du förstår, man kan säga att det är Satan mot Gud, men du förstår, vi säger i allmänhet att det handlar om dem som i grunden är goda människor och de som i grunden är onda. När vi hör genom de bakre kanalerna för de onda, vad de hade gjort mot vanliga människor och mot yngre människor, och du tror att du måste vara galen, att man gör några av dessa galna saker. Dessa onda saker är så djävulska, att du måste vara galen. Och jag säger faktiskt, de är inte galna. De är bara satanister. Det är vad de är. De är satanister. Och det finns de två sätten för dem att leva, det normala livet som vi lever, som vi strävar efter, och vi känner igen, och sedan finns det ett sataniskt sätt att leva, som alltför länge har fått dominera i Hollywood. Det har för länge fått dominera alla former av underhållning, som för länge har fått dominera i reklamen, film och TV. För länge nu, när det har börjat smyga in sig i icke-underhållningsindustrin också.

23:47

Och det är vad man kämpar med här. Och om ni skulle tro att president Trump och folket runt honom efter denna långa kamp, ​​som går tillbaka åtminstone till år 1963, ja, den går faktiskt tillbaka till presidenten före honom som pratade om det militärindustriella komplexet. Nu kan vi naturligtvis ta militären ur detta, vilket är fantastiskt. Men det går direkt tillbaka. Så om någon tror att de här killarna kommer att säga: Ja, okej, de vann över oss, de lurade oss, helvete, vi fick 75 % av rösterna, men du vet vad, vi har blivit överträffade. Och du förstår, vi kommer bara att avlägsna oss på ett sätt och så kommer vi kanske tillbaka om fyra år. Det är vad deras huvudsakliga media kommer att berätta för dig om dethär. Det är vad de kommer att göra. De goda killarna kommer att försöka komma tillbaka om fyra år. De goda killarna, nej, det kommer inte att finnas något Amerika om fyra år. Om de gör det, vilket vi inte förstår, men hur som helst. Men de kommer inte att göra det. De har inte kommit så långt, bara för att inte göra någonting och för att dra sig tyst bort bakom hörnet. Det är inte vad som planeras förstår du, men jag uppskattar att ju närmare

25:00

vi kommer till det, desto mer

25:03

energi produceras det, och ju mer vi känner till det. Allt jag kan säga är vad jag har fått höra, vilket är att vi har en plan, vi jobbar för att nå flera, men vi jobbar med, du förstår, en övergripande plan. Och vi har inte råd att vara

25:20

förtryckta

25:22

av människor som desperat förorsakar mycket buller för att de vill bli rättfärdigade, vill se att de hade rätt. De vill berätta för sina grannar eller sina bröder och systrar eller sina mödrar, fäder att de hade rätt, det kommer att hända, det kommer att hända.

25:41

Så du förstår, det var en mycket användbar konversation. Och återigen kommer jag att återkomma till den punkten att jag kommer att fortsätta med att stanna hemma, för att de människor jag har talat med har gjort det mycket tydligt att de inte tror att det kommer att fortgå så länge till. När de dåliga killarna lägger på falska, holografiska eller CGI-bilder vilka kommer att hånas i slutet av sommaren, tror de inte att det kommer att gå så långt. De tror att de kan fixa allt innan det. Men om de av någon anledning inte kan det, då vet du, att det kommer att bli underhållning med att se kavalkaden när man eldar upp alla bilar som

26:21

Biden egentligen inte hade tillgång till eller någonting. Så det skulle vara bilarna, som Hollywoodstjärnorna hade lånat ut till dem eller stora bankirer som har lånat dem, och vi kommer att se dem köra upp med dem

26:33

och inte få inträde till Vita huset. Men jag tror att det handlar bara om det nu. Jag har sagt ja, men låt inte media täcka det. Han kommer inte att kunna visa det. Så det är visionen och synen för dem som planerar operationen. Och det är vad vi vanliga människor faktiskt vill att ska hända. Och jag har sagt, det kan inte komma tillräckligt snart. Det kan inte komma tillräckligt snart. Låt oss få uppleva det just nu. Men jag gör ju inte deras planer. Du förstår, jag fick bara lite information och jag förmedlar den till dig. Så det är vad jag ville prata om. Vi finns bara, det finns inte så mycket annat vi kan göra.

27:12

Vi måste bara vänta, vad mer kan vi göra? Okej, president Trump vill inte ha sina anhängare ute på gatan med vapen. För även om det låter lite främmande, så kommer du faktiskt att hamna i vägen.

27:29

Jag tror att de känner att de har kontrollerat det här bra. De behöver inte en massrevolution av folket. Det är inte vad som krävs. De tror att det bästa som supportrarna kan göra är att bara sitta tätt och göra vad de alltid har gjort, vilket är att lita på den president du har litat på. Och om vi ser tillbaka på de sista fyra åren så har han faktiskt inte svikit dig.

27:55

Låt oss inte gå in på partipolitiken. Men om vi tittar på vad som har uppnåtts under de fyra åren, under de mest besvärliga omständigheterna, uppnådde den här mannen, president Trump, mer under de senaste fyra åren än någon annan president har gjort

28:12

som hade hela maskineriet till att hjälpa honom. Det är, det mest otroliga, det som denna president har uppnått, även om allt nästan fungerade emot honom, så är det förvånande. Det är verkligen förvånande. Och du vet, det finns så mycket sanning som måste komma ut, och låt oss hoppas att det finns något gällande honom och vad han har uppnått, snarare än att man fokuserar på att den här personen ska hamna i fängelse, eller att dessa personer kommer att göra detta, vi behöver bara komma ihåg, att detta är en individ som amerikanerna röstade på.

28:45

Och bevisen som jag visade, var bara en liten mängd bevis som berörde 2016-valet,

28:52

de gjorde exakt samma sak nu. Men då helt missförstått. Stödet som presidenten hade, och så alla dessa Dominion-maskiner, alla typer av maskiner och all falsk omröstning som gjordes för att få Hillary, och det var därför som Hillary var så säker på att hon skulle vinna.

29:11

Men de underskattade det enorma stödet för Trump. Så när vi kom fram till 2020 var de tvungna att ha två planer, den allegoritmiska planen och sedan en reservplan så att de inte skulle fångas upp igen såsom det skedde med Hillary. Så igen, den här gången var stödet för Trump ännu större än det var 2016.

29:32

Och det blev översvämmat, algoritmen som datorerna körde.

29:38

Och det var då de här Leonardo-satelliterna arbetade, de kommunicerade fram och tillbaka, och man var desperat tvungna att flytta dessa röster från lager, ibland så långt bort som till New York för himmelens skull, eller till Kalifornien.

29:53

Därför, måste de stoppa rösträkningen för att få dessa saker utförda, lasta in en reservplan. Få ut dem. Och detta var deras reservplan.

30:00

Och det var för att de fann

30:04

att stödet för Trump var så enormt stort och så utlöste de planen. Nu frågar du ärligt, om Trump och hans team visste allt om detta i det första valet, varför gjorde de inte något under det andra,

30:18

de ville inte ens prata om ämnet, för de ville att dessa människor skulle göra precis vad de gjorde. Dessa dåliga skådespelare gjorde precis vad de förväntades att göra.

30:31

Och hade Trump gått in 2017 och rensat ut dem, skulle de inte ha haft en regering kvar, de hade inte haft en operation. Nu, fyra år senare, är de redo att ta ut 75 %, kanske 80 % av hela regeringen. Och de har tillräckligt, förmodligen precis nog, men tillräckligt med bevis för att kunna utfärda ett nödläge och köra showen. Så båda sidor har planerat. Här är poängen, båda sidor har planerat. Men vad de goda sidorna har gjort är att de har sett framåt, som ett schackspel eller ett parti schack, den ena sidan kan se två drag framåt. Och den andra sidan kan se tre drag framåt, och de goda killarna såg tre drag framåt. Så vad som utspelar sig är vad som är tänkt att utspela sig. Och jag vet att människor blir frustrerade och förkrossade, men vad kan jag göra åt det? Jag, som du förstår, jag kan bara berätta vad jag får veta, och jag kommer bara att berätta vad jag tror är sant.

31:37

Och om jag inte får en bekräftelse på det från de flesta källor, kommer jag inte ens att berätta det för dig.

31:41

Men igår kväll var det ett telefonsamtal med människor som jag inte behöver få bekräftelse ifrån utan att veta att det är sant.

31:49

Så här fortsätter vi,

31:51

när som helst mellan söndag och själva dagen, då bör vi förvänta oss något. Okej. Okej. Tack.

32:01

Du vet, jag ser inte min undergång och dysterhet. Men om du har en låda med några burkar mat och och några gallon eller liter, om du är europé, vatten så behöver du inte ha massor och massor, såsom de av er som är preppers som har sex månaders förråd, för att du ska må bra. Men de av er som inte har så mycket pengar, ni kan göra det, försöka skaffa något just ifall att, det blir en dag utan el eller något liknande. Var bara förberedd snarare än ledsen. Nu, låt oss prata vad jag också ville prata om vad gäller en förändring av det finansiella systemet.

32:40

När presidenten, det finns bara en president och kom ihåg att det, det är president Trump, och presidenten säger att det finns en smidig, smidig överföring av makt. Han ger dig då två meddelanden. Den ena är att den går från honom till honom. Och jag vet att många människor blev korsade när jag pratade om vänsterhyresgästen general Flynn. Du förstår, man säger vad general Flynn ska göra. Och alla människor gillar verkligen inte det. Jag är ledsen. Det är för dåligt. Det är svårt. För det jag har fått höra är att den vänsterhänta general Flynn kommer att erbjudas positionen som vice president i en ny Trump-administration om han vill ha den. Och om han inte gör det, kommer han att erbjudas en annan regeringsposition. Och om John F. Kennedy Jr. lever,

33:26

kommer han att åka runt från stat till stat för att hela, hålla utomhusmöten, privata möten, föra kyrkans män och kvinnor tillsammans med människor som pratar med lokala myndigheter. Senaten är lagen. Så om John F. Kennedy Jr. lever, blir hans jobb, efter allt detta, efter att pistolerna har lagts tillbaka i sina hölster, hans pistol, hans jobb, hans pistol,

33:55

blir att faktiskt gå ut och läka landet. Och sedan, om fyra år, kommer han att vara president för USA. Okej, så sker det, det är något du inte hör om någon annanstans.

34:08

När det gäller till den ekonomiska förändringen vad vi brukade kalla dåliga eller gamla goda tider, så kommer dessa att återställs. Och naturligtvis är Charlie Ward, med rätta, expert på detta. Och jag gillar att prata med Charlie, vi samarbetar väldigt bra.

34:25

Charlie Ward har en äkta och genuin förståelse och kunskap, särskilt i förhållande till ekonomiska förändringar. Och när president Trump talar om en smidig överföring av makten, hänvisar han också bort från det nuvarande banksystemet till ett nytt system, det som president Kennedy försökte sätta in men mördades för. President Kennedy mördades inte, för att han skulle avslöja om UFO:n genom

34:55

redigerade dokument, men han var på väg att släppa ut en hel del UFO-material,

35:02

men det var inte anledningen till att de mördade honom. De mördade honom för att han skulle sätta Amerika tillbaka till guldstandarden. Och det fanns vissa människor som inte var beredda på det. Och nu är vi här återigen 50 år senare,

35:16

nu tittar vi på samma sak, och denna överföring kommer att

35:22

vara en anmärkningsvärd överföring för mänskligheten. Och slutligen,

35:28

så mycket info kommer till mig, och jag är ledsen, jag kan inte lägga det i en trevlig, du vet, trevlig jämn ordning, jag är bara en helt vanlig kille som arbetar hemifrån, har inte ett stort kontor, vi har ingen stor personal. Vi sitter inte, omgivna med en sådan. Och eftersom jag inte är nån forskare, sätter jag mig inte ner och tittar på 50 presentationer, gör anteckningar och sätter ihop allt. Jag möter människor som är svårt drabbade just nu med denna förbannade lockdown, och jag möter människor, och jag får meddelanden. Och jag rapporterar till dig vad jag får veta, inte vad jag forskar på om andra människor.

36:04

Och jag förstår det

36:08

Jag förstår det här. 34 kvinttrilljoner

36:13

34 kvinttrilljoner beslagtogs från Vatikanbanken.

36:19

Nu,

36:21

Jag vet inte om det är i dollar, pund, euro, jag frågade inte

36:26

om de 34 kvinttrilljoner är i elektroniska pengar är de värdelösa. Om det är 34 trilljoner i papperspengar är de värdelösa.

36:40

Om det är 34 biljoner guld,

36:43

om det någonsin fanns så mycket pengar så är det mycket värdefullt. I alla fall.

36:50

Jag tror att det är 34 kvinttrilljoner, elektroniskt, som stöds mot fysiska tillgångar, det betyder att det är värdefullt. Så om det är 34 kvinttrilljoner dollar som backas upp mot en fysisk tillgång, kanske det nödvändigtvis inte är guld, men det är faktiskt en realistisk valuta. Dessa pengar samlas in och görs redo. Jag tror att Amerika kommer att gå till guldstandarden, jag hoppas vid Gud att Storbritannien också går tillbaka till guldstandarden, jag hoppas att många länder gör det också. Men det kommer att förändra hur du debiteras med ränta. Och jag debiteras ränta av bankerna eller kreditkortsföretagen eller vem det nu än är, när du köper dig en bil. Och du måste betala extra ränta på det, men det här kommer att förändras. Och hur alla människor beskattas. Du arbetar och du betalar skatt, men det kommer att förändras för att du vet, britterna vet det. Men de flesta vet inte att skatt i Storbritannien är olagligt (så även i Sverige, red.anm). Det kom med, jag vet inte att det var den galne kung George. Men en av kungarna ville ha ett krig.

37:57

Forntida Storbritannien kämpade alltid i krig. Och han hade inte tillräckligt med pengar. Så han fick den här fantastiska idén om att ta ut ett penny för varje pund i skatt på folks pengar så att de som fick betald lön fick betala inkomstskatt. Jag vet inte vad du kallar det i dina länder

38:14

men det ratificerades aldrig i lag, förutom under det ena året. Känner du till det brittiska parlamentet, de brittiska lagstiftarna, så den första lagen som de antar, varje gång de öppnar ett nytt parlament så återgodkänner de denna lag. Varje gång är det den allra första lagen som de antar, att vi godkänner höjningen av skatter för regeringen.

38:38

Tja, om vi får den här

38:41

ekonomiska förändringar, saker som den här kommer inte att passa så bra i det nya konceptet. Och så tror jag att vi ser fram emot en ny frihet. Så det handlar inte bara om president Trump eller republikanerna och demokraterna. Det är inte, i sin snäva mening, det handlar bara gott och ont. Det handlar om mänsklighetens blomning och utveckling. För hur kan du i Herrens namn blomstra och utvecklas när du krossas på alla sidor av systemet? Du vet, de flesta av oss, vi gör ett jobb, oavsett vilket jobb det är, så får vi pengar. Och sedan är allt systemet vill, att komma in och ta bort det tills du inte har så mycket kvar. Och du tittar på det och du tänker, ja, men jag har en telefon, jag har en bil. Du vet, jag måste köpa mat, jag måste betala för uppvärmning, jag måste ha kläder. Och det här är systemet som så många människor

40:00

har det, jag är bara en person. Poängen är, förstår du, vad vi kan göra är att stödja dem som vill kämpa emot det.

40:09

I amerikansk historia och i brittisk historia skapades huvudsakligen svarta människor som slavar, de gjordes till slavar. Och de blev fruktansvärt illa behandlade av dem som ägde dem. Och sedan avskaffades antislaveriet, poleringen av slaveriet avskaffades. Och dessa människor arbetade inte längre gratis. Låt oss komma fram till 2020-2021

39:42

vi förstår inte att det finns ett alternativ. Det är vad de föddes in i. Det är vad de har vuxit upp till och deras föräldrar föddes in i det och deras farföräldrar. Och i stället för att säga att detta är fel, säger de, åh, ja, du vet, att det är så det är, vad kan jag göra?

40:37

vi arbetar och vi får betalt, och så har vi betalda slavar,

40:41

du förstår, vi arbetar fortfarande för våra herrar och chefer. Men eftersom saker har förändrats får vi nu betalt för det slaveriet. Så låt ingen sjunka ner i det som de allra flesta av oss vanliga människor, att vi har mycket frihet som vi inte har. Och regeringens svar på viruset har visat oss att våra friheter faktiskt är papperstunna. Och att det här är vårt koncept, eller det finns i nån bok, eller finns på ett stort dokument, inlåst på vilket museum som helst, men för den moderna Politiken, är det här rent värdelöst, för vi finns rent ut sagt här för att mata maskinen, maskinen för kontinuitet.

41:23

Och det som förändras nu för mänskligheten är att människor inte längre vill vara betalda slavar. De vill ha något bättre. Och då vet du, måste vi kämpa mot media, det är dem vi måste kämpa emot. Och jag säger kämpa, bara för att undvika tvivel. Och då menar jag inte att vi ska använda en pistol. Jag menar, vi måste slåss moraliskt.

41:43

Gud, vi måste vara så försiktiga just nu på denna planet, vi måste vara säkra på att vi inte ger efter, att vi inte faller vid det sista hindret, vi måste tro på att vi gör rätt. Du vet, det är så. Så det här är spännande tider, det är väldigt svåra tider. Jag bryr mig inte om alla omkring dig tycker att du är galen eller tycker att du är tokig. Vänta bara. Och om allt går som det behöver gå, och vi ville ha det, vad kan du då säga till dessa människor?

42:19

Varför tror du att du kan säga som jag. Varför tror du att jag såg sanningen? Men det gjorde inte du? Jag vill inte att du ska säga, att vad var det jag sade. Men du kan fråga, varför tror du att så många inte såg igenom det, men det gjorde du. Du kan säga till dem, tänk själv, varför tror du att jag såg igenom allt? Och tänk på det i en vecka? Varför såg inte du sanningen? Varför gjorde du inte det? Vad var det som hindrade dig från att se sanningen? Och vet du vad, när vi får allt detta, så är det ingen som någonsin kommer att skratta? Ingen av er, ingen kommer att säga att du är galen eller en konspirationsteoretiker, ingen kommer att ställa det emot dig. Och när du talar, kommer folk att lyssna på dig. För i detta hav av galenskap, finns det några få människor, så många miljoner av er, nej, miljarder människor som inte lyssnade, det finns många miljoner av er som faktiskt hade rätt.

43:16

Och som för dig, är det stora spelet för mig, vanliga medier.

43:21

Åh, vilken glädje att se att de faller. Vilken glädje att det är ute. Och sanningen kommer att komma ut och sedan måste de återskapas, och du kan stolt gå ut i dina samhällen och se människorna i ögonen och säga, ja, naturligtvis. Naturligtvis visste jag det. Det är därför jag vet att så många av er verkligen vill, att allt detta ska hända. Och jag förstår det. Och det är vad det är värt, jag har förmedlat det här budskapet från just dessa människor som fattar dessa beslut. Jag har gjort det. Och jag har sagt, att svaret jag fick tillbaka, det var inte så vänligt. Det var att vi kommer att göra det vi behöver göra. Vi kan inte ändra våra tidslinjer. Bara för att folk vill se lite handling.

44:17

Du vet, men de förstår. Så jag gav min synvinkeln på det jag var tvungen att uttrycka, det är för att jag vill att det också ska hända.

44:26

Jag önskar bara ha rättvisa. Jag vill att de dåliga människorna ska ställas till svars,

44:32

oavsett vad det än gäller. Jag vill att de ska hållas till svars och jag vill att det goda ska segra över det onda, för det är vad bra människor tror på. Tack så mycket för att du tog dig tid. Gud välsigne dig.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: