Världens framtida tidslinje kommer att väljas den här veckan

2021-01-18
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


USA-val 2020 | SVT Play

Under nästa vecka kommer en av flera tidslinjer att avgöra mänsklighetens framtid. Den ena är den bedrägliga delen av Joe Biden som president följt av USA:s överlämnande till det kommunistiska Kina. Det andra är ett omval av Donald Trump som president för det konkursmässiga U.S.Corporation, vilket kan hända efter att en tillfällig militärregering, offentligt sett som en valbedrägeriutredning, och så småningom vad Trump beskrev som ”en smidig övergång” till den nya republiken. Detta kan innebära en eskalerande handel och ett cyberkrig med Kina, till nackdel för Planeten Jorden.

Det tredje som finns att välja är inget av det ovanstående, följt av ett mellanrum för att ersätta en korrumperad och bankrutt amerikansk korporation med något som faktiskt representerar det amerikanska folket och mänskligheten som helhet. Detta tredje alternativ skulle innebära att mänskligheten skulle vara fri att bestämma sin egen framtid, istället för att fångas av rädsla från en tillverkad kris till en annan.

USA:s framtid kommer att ligga i händerna på 20 000+ National Guard-trupper som har utplacerats i Washington DC för att övervaka invigningen av nästa president för U.S.Corporation. Vad dessa trupper behöver fråga sig är varför de skyddar den så kallade demokratiskt valda regeringen från folket.

Istället för att vända sig utåt för att skydda en korrupt regering mot de människor som de förment representerar, måste de inse att de istället har omringat de kriminella. De måste samla in dessa Deep state aktörer innanför bältet, de som medvetet var inblandade i certifieringen av ett bedrägligt val och begick landsförräderi.

Det betyder att det amerikanska folket behöver arbeta med telefonerna, ringa vänner och vännernas vänner, för att kontakta folket som är utplacerade i DC och påminna dem om att de svor eden för att skydda Förenta staternas konstitution mot ALLA fiender, UTLÄNDSKA SOM INHEMSKA. Den 20 januari ska man ha dem omringade. Omringa dem medan du kan.

De trupper som är stationerade i DC kan ha hjärntvättats till att tro att de skyddar en legitimt vald Joe Biden mot ”White Supremacist” Trump-fanatiker. Det är därför dessa trupper måste fråga sig själva varför de inte behövde skydda Barack Obama från samma ”vita supermakister” när han valdes. Anledningen är att när Obama valdes trodde de att de var i majoritet av det amerikanska folket (och mjukvaran i Dominion-röstningsmaskinen ). Så är inte fallet med Kina-Joe, där ytterligare falska valsedlar krävdes mitten i natten.

Det andra som trupperna behöver förstå, är att man har ljugit för dem om varför presidentens invigning måste hållas bakom stängda dörrar som en ”virtuell invigning” på grund av ”Covid-19” -pandemin. Den amerikanska militären har fått avgörande bevis för att hela den tillverkade krisen är resultatet av ett sedan länge planerat, och detaljerat bedrägeri. Dessutom finns det också en möjlighet att de kan vara medvetna om att en övergång är på väg att äga rum från U.S. Corporation till republikens återkomst.

Nedan finns en kopia av ett patentet för ett ”Covid-19” -test som registrerades av Richard A Rothschild 2016, tre år innan den så kallade pandemin bröt ut. Titta på den tredje raden nerifrån: “Senast uppdaterad 22.06.2016.” Covid testpatent.

Vi har tagit en papperskopia av denna patentregistrering eftersom vi är säkra på att de kommer att försöka bryta sig in i databasen och ändra datumet för när den exponerades.

MI6 skickade följande meddelande till det västallierade militärkommandot:

”Folkhälsoproblemet är antingen falskt eller ett skydd för något mycket värre som allt verkar ha stuckit upp efter att man har fastställt det enda faktumet att patentet inlämnades in år 2016 i Nederländerna för PCR-testet … [därför] vi uppmanar de internationella beväpnade styrkorna och militära underrättelsetjänster att …

genomföra en mot-underrättelseoperation och djupdykning. ”

Massor av andra dokument har lagts ut av visselblåsare som gör det klart att denna ”pandemi” -kampanj planerades långt i förväg för att tvinga befolkningen till att injiceras med DNA-förändringsvacciner som innehåller mikrochips. Kom ihåg att COVID-19 står för Certificate of Vaccination Identification 2019.

EU Leaders Demand ‘Standardised’ Vaccine Passport For Travel

Detta är nu helt öppet att dessa slavledare inom EU och på andra håll driver på dessa vaccinpass.

France imposes 6:00 pm nationwide virus curfew

The health situation in France is 'under control but fragile'

Microsoft, Big-Tech Coalition Developing Rockefeller-Funded COVID Passports

Biden to deploy FEMA, National Guard to set up Covid vaccine clinics across the U.S.

Kom ihåg att både Biden och Trump driver vacciner mot ett obefintligt virus. Om Rockefeller-gangstrarna, som använder Biden som frontman, tar makten, har de redan meddelat att de kommer att använda National Guard för att genomdriva vaccinationer.

I sitt tal i förra veckan kallade Trump denna bluff för en ”hemsk, hemsk osynlig fiende.” Egentligen är fienden synlig nu.

Woolworths face takeover from Kohlberg Kravis Roberts | Daily Mail Online

I Japan, till exempel, kommer alla så kallade positiva Covid-testresultat från dessa bedrägliga ”PCR” -tester gjorda av företag som ägs av hedgefonden Kohlberg Kravis Roberts. Den japanska militärpolisen levererade bevis för att KKR Japan var ansvarigt för alla falska Covid-resultat och företaget var engagerat i insiderhandel, baserat på förkunskaper om hela denna plandemiska psy-op.

Mossad- och FSB-källor säger båda att så kallade ”världsledare” har mutats med exklusiva avtal för att sälja masker, vacciner etc. i utbyte mot att följa med den falska pandemin. MI6 säger att IMF, Världsbanken och BIS finansierar hela operationen.

Tradition of GivingVar säker på att de Vita hattarna inte har stått sysslolösa. De flesta av våra läsare har förmodligen sett följande nyheter, upplagt i alla globala medier om att Benjamin de Rothschild (bilden) är död. Till exempel rapporterade ABS-nyheten enligt följande:

NEW YORK – Benjamin de Rothschild, som övervakade det bankimperium som hans far startade 1953, har dött. Han blev 57 år.

Edmond de Rothschild-gruppen, företaget som han var ordförande i, sa att de Rothschild dog av en hjärtinfarkt fredag eftermiddag i sitt hem i Pregny, Schweiz.

Enligt Mossads källor förfalskade han emellertid sin död eftersom specialstyrkor stängde in honom som en av de viktigaste brottslingarna bakom den pågående ”pandemin” och tillhörande medicinsk totalitarism.

Mossad säger att de Rothschild gömmer sig på följande platser för närvarande i Ushuaia, i södra Patagonien, Argentina:

Det finns ingenstans varken på eller utanför denna planet där dessa människor kommer att kunna gömma sig när deras brott mot mänskligheten blir helt kända. De jagas systematiskt av specialstyrkorna inom Vita hattarna.

Asiatiska hemliga sällskap är också med på saken, nu när de inser att många topptjänstemän inom det kinesiska kommunistpartiet också är korrupta Rothschild-tjänare som förråder – och mördar – sitt eget folk för vinst och personlig makt i namnet av denna falska pandemi.

China reports ice cream contaminated with coronavirus

Till exempel, bekräftade tjänstemän i Tianjin, Kina att PCR-testet som används för att motivera förekomsten av detta virus är falska, efter att glass testats positivt för ”Covid-19.” Naturligtvis försöker de korrupta medierna snurra till detta med sina panikmakare.

Anledningen till att frukt, getter, Coca Cola, bensin och glass etc. testat positivt är att de använder polymeras-kedjereaktionstest som är vetenskapligt nonsens. Det är i princip detsamma som att ha att göra med en kopia av en kopia gjord över en miljard gånger, vilket resulterar i slumpmässiga positiva resultat oavsett vad du testar.

Anledningen till att Rothschild fejkade sin död är att en kritisk massa inom den militära underrättelsetjänsten världen över vaknar upp till det enorma brott som han och hans kolleger, Khazariska Maffiosi, har utfört.

10,000 Protesters In Vienna March Against Coronavirus Restrictions 

Folket som helhet vaknar också upp med massdemonstrationer mot nedstängningarna som bryter ut i flera Rothschild-slavländer.

Thousands protest in Amsterdam against Dutch coronavirus lockdown

Police make arrests, disperse crowd of anti-lockdown protesters in downtown Toronto

Toronto protest

Image

Okej, tillräckligt med bluffen. Låt oss inte låta det distrahera dig från andra saker som händer runt planeten.

Dutch Prime Minister Mark Rutte and his entire Cabinet resign over child welfare scandal

Mark Rutte - WikipediaVi märkte till exempel ett iscensatt pressevenemang där den holländska premiärministern Mark Rutte (bilden) och hela hans kabinett avgick på grund av en ”barnskyddsskandal”.

Vi har tidigare fått höra från Pentagon-källor att Rutte och den holländska kungafamiljen dödades för en tid sedan för att de torterade och mördade barn. Om du fortfarande inte tror att barn mördas läs den här rapporten om en officiell irländsk regeringsutredning om 9 000 barns död.

9,000 children died at ‘brutally misogynistic’ homes for unmarried mothers in Ireland

A shrine in Tuam, in memory of hundreds of children allegedly buried at the siteEn helgedom i Tuam, Co Galway, till minne av barn som förlorade sina liv

The entrance to what is believed to be the site of a mass grave in Tuam. Ingången till vad som tros vara platsen för en massgrav i Tuam

Dutch Prime Minister Mark Rutte and his entire Cabinet resign over child  welfare scandal - CBS News

I vilket fall som helst, i denna tidsålder av desinformation kan vi inte vara säkra på om den ”Rutte”, som avgått, och lämnade parlamentet på en cykel framför mediekamerorna var den verkliga eller en dubbelgångare.

Malaysia Airlines Flight MH370: Where Is It? - The Atlantic

Men en regerings avgång, som också är djupt inblandad i massmordsincidensen med Malaysia Air flight 370/17 är definitivt goda nyheter.

File:Matteo Renzi 2.jpg - Wikimedia CommonsVi noterar också att den italienska khazariska kabbal-agenten fd premiärministern Matteo Renzi (bilden) och hans parti, har lämnat Italiens regerande koalition. Renzi var djupt inblandad i USA:s valstöld på uppdrag av Biden-fraktionen, säger Pentagon-källor.

MI6-källor säger att den tyska rikskanslern Angela Hitler Merkel kommer att avlägsnas i april och inte oktober som tidigare meddelats. Hennes avlägsnande skulle markera det formella slutet på det tyska fjärde riket som började med fascistkuppen den 11 september 2001 i USA.

Nine Catholic bishops with COVID-19 die in a single week

Cardinal Eusébio Oscar Scheid, the former archbishop of Rio de Janeiro. Credit: Gblobato via Wikipedia (CC BY-SA 4.0).Kardinal Eusébio Oscar Scheid, den tidigare ärkebiskopen i Rio de Janeiro.

Vi noterar också att ett hemligt krig fortfarande rasar inom den katolska kyrkan. Under den senaste veckan mördades nio katolska biskopar eller ”dog av Covid-19”. Vi är inte säkra på om de dödades för att de var satanister eller om de tystades för att de ville berätta för världen att påven Franciskus hade dödats. P3-frimurarna kom inte tillbaka till oss med ett svar innan den här rapporten publicerades.

Obekräftade spanska nyhetsrapporter säger nu också att den så kallade amerikanska presidenten Joe Biden dog av en hjärtinfarkt för sex dagar sedan. Naturligtvis säger våra källor i Washington att han dog ännu tidigare, men det kan vara ett tecken på att hela Biden psy-op får en upplösning. Vi kommer att hålla våra läsare uppdaterade med speciella uppdateringar om detta och andra ämnen relaterade till invigningen den 20 januari.

De andra nyheterna vi vill beröra den här veckan är den amerikanska rymdstyrkan. I förra veckan publicerade direktören för National Intelligence följande pressmeddelande:

DNI RATCLIFFE WELCOMES U.S. SPACE FORCE AS 18TH INTELLIGENCE COMMUNITY MEMBER

DNI Ratcliffe Welcomes U.S. Space Force as 18th Intelligence Community Member

National Intelligence Director John Ratcliffe välkomnade idag US Space Force (USSF) som den 18:e medlemmen av US Intelligence Community (IC).

Under en eftermiddagsceremonin tillkännagav Ratcliffe och chefen för rymdoperationer, general John W. ”Jay” Raymond, utseendet för underrättelseelementet i den amerikanska rymdstyrkan som en medlem av IC.

It's Official! Trump Signs Space Force Act: Is The Secret Space Program  Disclosure Imminent?Vad som gör detta intressant är att det var Raymond som sa till den japanska premiärministern Shinzo Abe, att antingen avgår du eller så skulle Tokyo utplånas. Detta tillkännagivande kan vara ett förspel till det efterlängtade, men ändå obevisade, avslöjandet om det mycket omtalade Secret Space Program. Det skulle vara fantastiskt om rymdstyrkan skulle rädda mänskligheten och avsluta den satanistiska kabbalen en gång för alltid. Men som vanligt är våra råd angående UFO:n och rymdrelaterade saker, man ska tro på dem först när man ser dem.

Återigen finns det mycket vi inte kan rapportera av operativa säkerhetsskäl men din korrespondent är mer säker än någonsin på att de bra killarna vinner.Kategorier:Media, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: