Stora förändringar väntar USA och världen

2020-11-24
https://www.youtube.com/watch?v=6mCzbgRlFmQ

Dessa uppgifter kommer från fd CIA-spionen Robert David Steele på hans youtube och hemsida. Här ovan finner du ett schema över hur den djupa staten ”Deep state” ska tas ner under de kommande åren. Just nu befinner vi oss på steg 1.

Robert tillkännager en SPELVÄNDARE på scenen, Patrick Byrne skapare av $ 2 miljardersföretaget Overstock, och beskriver trestegsprocessen från Valbedrägeri till att ta 100 miljarder USD tillbaka från Wall Street till att rycka alla sataniska pedofiler upp från roten. Vänligen donera till Sidney Powells fond, Robert har personligen bekräftat med Sidney att nedanstående är hennes speciella webbplats.http://defendingtherepublic.org/

Patrick Byrne är tidigare VD för Overstock.com och han tjänstgjorde i ledande ställning över flera andra stora företag inom teknik- och tillverkningsindustrin. Han är en klassisk liberal som nu kämpar för en hälsosam fri marknad och sund utbildning. Han är viceordförande för Milton & Rose Friedman Foundation for Education Choice. Han leder också kampen mot korruptionen på våra kapitalmarknader och driver webbplatsen Deep Capture. https://www.deepcapture.com/

Steg 1 innefattar:

Dominion och röstningsbedrägeriet i USA inom både DNC (Democratic National Committee) och GOP (Republican National Committee). CIA över hela världen

Steg 2

Wall Streets stöld av $100 triljoner i nakna korta försäljningar
Wall Streets stöld av $ 100 triljoner genom penningtvätt

Steg 3

Satanistisk pedofili och tortyr av barn, mord, kannibalism, adrenochrome


Valet i USA 2020 var riggat: Beviset

https://www.deepcapture.com/2020/11/election-2020-was-rigged-the-evidence/

November 24, 2020
Patrick Byrne

 1. Smartmatic valprogramvara utvecklades i Venezuela med porös säkerhet och inbyggd funktionalitet som gör det möjligt för systemadministratörer att åsidosätta säkerhetsfunktionerna som de låtsades innehålla. Bland de extraordinära privilegier de gav administratörerna var förmågan att:
  * raka av röster kontinuerligt från en kandidat till en annan;
  *omgångsomröstningar för senare ”bedömning” men som istället blev en röstningspool som administratören helt enkelt kunde tilldela den valda kandidaten; generera tomma valsedlar.
 2. Genom en rad företagsfusioner och förvärv och licensavtal hamnade den programvaran i system tillverkade av Dominion för användning i USA och andra länder, där samma alltför generösa funktionalitet och porösa säkerhet möjliggör manipulation inte bara av administratörer, utan också av dem utanför distriktet och till och med utomlands. [1]

 3. Dessa funktioner användes strategiskt och aggressivt för att rigga det amerikanska valet den 3 november.
  * Det var strategiskt genom att det inte var ”utbrett” utan riktat mot sex städer [2] som, om de vänds, också skulle kullkasta de swing-stater där de finns (och därmed valkollegiet);
  * Det var aggressivt av den enkla anledningen att Trump bröt deras algoritmer, för han var på väg att vinna, vilket översteg deras förmåga att övervinna endast genom mindre fusk. Det är av den anledningen som skurkarna på de fem platserna gick ”full-on-goon” (t ex skurkar skrämde valobservatörer, tidningarna tejpade över sina fönster, ”vattenledningsavbrott” stängde ner räknandet ”för resten av natten” öppnades sedan omedelbart så fort de republikanska observatörerna hade lämnat etc.)
 4. Bevis på detta finns i tre former som passar perfekt;
  * Dokumentation av extraordinära administratörsbehörigheter inbäddade i Dominions system;
  * I förklaringar från väljare och volontärer beskrivs erfarenheter som matchar exakt vad de skulle uppleva på platser som blir föremål för de åtgärder som jag hänvisar till. [3]
  * Diagram (som de nedan) som uttrycker upprörande statistiska konstigheter (t.ex. tusentals och tiotusentals sekventiella Biden-röster som förekommer med kvadrillion-till-1 osannolikhet, valsedelshanteringens snabbhet som är fysiskt omöjlig med tanke på tillgänglig platsutrustning) som själva sammanfaller med fönster med intensiv och aggressiv hotfullhet och störning av dem som observerar röstningen och räkningen.
 5. I vart och ett av flera swing-stater uppnådde Biden en ”come-from-behind-seger” (kom från ingenstans-seger) med en marginal på hundratusentals röster tack vare genom dessa åtgärder.

Slutsats: Valet i USA 2020 äventyrades: det är som ett ägg som inte kan krypteras.

[1] Dominions servrar är allmänt infekterade med QSnatch-skadlig kod. När inloggningsanställda (t.ex. administratörer) loggar in stjäl QSnatch deras referenser. Således kan administratörer inte bara åsidosätta (utan granskningsspår) valsäkerheten i ett distrikt, utan så kan alla som stjäl dessa referenser (vilket, med tanke på QSnatchs allestädes närvarande på Dominion-servrar, händer överallt). Dominion skickar ut programkorrigeringar som kontinuerligt (medvetet?) tillåter QSnatch att koppla  på sina korrigeringar.

[2] Atlanta, Philadelphia, Detroit, Milwaukee, Maricopa County Arizona (Greater Phoenix), Clark County Nevada (Greater Las Vegas).

[3] Som exempel: Sharpie / Bic-switcheroos som upplevs i Maricopa-distrikten återspeglar en önskan att generera en stor pool av ”tilldömda valsedlar” för administratörer, som senare kunde dra och släppa dem till kandidat Biden.

* Förlåt dålig formatering. Har justerat det men jag har varit alltför länge sen med att få det här live. Jag kommer att lägga till diagram nedan under de kommande timmarna.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

 1. Six Russian GRU Officers Charged in Connection with Worldwide Deployment of Destructive Malware and Other Disruptive Actions in Cyberspace

  https://www.justice.gov/opa/pr/six-russian-gru-officers-charged-connection-worldwide-deployment-destructive-malware-and

  Gilla

 2. Wikileaks placerade med eftertanke bland filer år – 1984 senaste info – där ingår hela Hillary Clinton brevväxling senaste nyheter och dokument – det lönar sig att titta på:
  https://file.wikileaks.org/file/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: