Dessa två sålde våra röster och konstitutionella rättigheter till Kina!

Sidney Powell är registrerad som älskad av militären och är den enda som kan lagföra för landsförräderi vid en TRIBUNAL!”

Tack till Sidney Powell för att du avslöjar korruption på alla sidor. Republikanska partiet sålde ut för lite kontanter och det amerikanska folket har fått reda på det! Vänta nu och se de verkliga enande patrioterna stå för en nation, inte ett parti! Vi är för frihet och vi står upp!


Dessa är starka och livligt färgglada ord från en seriös och garvad militäradvokat som bara inte kommer att tillåta att media vältar och dra ner hennes rykte i leran. Hon fortsätter med den verkliga rättvisan med dagar i domstolen. Det må vara antingen i Högsta Domstolen eller inför militärdomstolen.

I en intervju sa Sidney Powell, att ”Den republikanska eliten går inte säker genom att gömma sig bakom deras propagandadrivna medieinstitutioner, fattar oskyldiga beslut i DC och tystar patrioter som talar emot denna galenskap.

”När Trump börjar sin andra mandatperiod kommer en tidvatten av straff att komma, dess like har aldrig tidigare beskådats i detta land.”

I en nyhetsrapport av Hal Turner anger hans källor att Georgias republikanska guvernör Brian Kemp och Georgias utrikesminister Brad Raffensperger påstås båda ha tagit emot pengar från det kommunistiska Kina, kanske med avsikten att STJÄLA valet till förmån för Joe Biden den 3 november.

Dessa två sålde våra röster och konstitutionella rättigheter till Kina för pengar! Djävulen gick ner i Georgia och han hittade faktiskt några att bråka med!

Utdrag från Hal Turner-rapporten: ”Enligt källor på mycket hög nivå från mina år när jag arbetat med National Security Intelligence med FBI:s Joint Terrorism Task Force, har feds bevis på betalningarna till både Kemp och Raffensperger.

”En färsk rapport säger att feds har BEVIS på betalningarna till både Kemp och Raffensperger.

“Trumps lagliga val team tvingade presidenten till att VÄNTA innan han avslöjade detta, tills både Kemp och Raffensperger ATTESTERADE valresultaten.

”Enligt samma källor: När Kemp och Raffensperger verifierat resultaten, var deras brott fullständigt. Båda männen verifierade dessa valresultat i denna vecka. Enligt lag var Mr. Raffensperger skyldig att intyga valresultatet före kl. 17 på fredagen. Regeringen Kemp var tvungen att intyga resultaten senast kl. 17 på lördagen. Båda männen gjorde precis dessa handlingar.

”Konsekvenserna av denna uppenbarelse är häpnadsväckande. För det första, att en sittande REPUBLIKANSK guvernör skulle knivskära sitt partis president och vår nation i ryggen för en utländsk regering, är helt skrämmande. Människor frågar sig redan ”Herregud, vad kunde de ha erbjudits för att han skulle sälja ut sitt eget folk? Sitt eget land?”

”Att en utländsk nation skulle våga betala pengar för att rigga eller stjäla ett amerikanskt presidentval är. . . a casus belli (orsak för krig) Kina verkar ha försökt stjäla vår frihet genom att stjäla våra val. Krig är berättigat.

”Återigen, de nationella säkerhetskällorna som jag har talat med, försäkrar mig om att denna information är solid och att beviset redan finns i regeringens händer.

Och nu vet du varför advokat Sidney Powell sa att hon skulle spränga Georgia, till att börja med guvernören och justitieministern!

Enligt Hal Turner bekräftar Intel-källor nu också att ”Andra guvernörer, statssekreterare, statliga valtjänstemän, county valtjänstemän och till och med flera storstadsborgmästare påstås också ha fått betalningar från det kommunistiska Kina och dessa betalningar har också spårats.”

En registrerad civil militäradvokat ÄR INTE EN ”JAG” som betyder Judge Advocate General. Sidney Powell har varit en federal åklagare och haft en egen advokatbyrå.

Vid militära domstolar: Andra federala domstolar
Den som står inför en militärdomstol kan få en advokat utsedd genom JAG eller få en från den civila sektorn. Vi tittar på både icke-militära rättsfall om landsförräderi mot det amerikanska folket och militär landsförräderi inblandning.

Icke-militära domstolsärenden som rör nationella säkerhetsfrågor (såsom tolkning av fördrag, konstitutionell lag, federal straffrätt och medborgerliga friheter) behandlas av de allmänna federala domstolarna, inklusive USA:s Högsta Domstol, USA:s överklagandedomstol och USA:s distriktdomstolar. För mer information om dessa domstolar och var du kan hitta deras beslut, se bibliotekets rättspraxisforskning

https://guides.ll.georgetown.edu/c.php?g=365986&p=5204253

Lagar är komplicerade men var säker på att Sidney Powell känner till lagen och är både en kriminell åklagare och försvarsadvokat. Hon representerar nu USA:s medborgare mot uppenbara konstitutionella, federala kriminella och medborgerliga frihetsbrott SOM är förrädiska och kommer inte att låta bli att representera medborgarna på någon domstolsnivå. Hon är utrustad. Dessutom är här en länk som visar lagar och brott som de som deltog i valbedrägerier och inblandning i utländsk nation står inför:

https://uscode.house.gov/view.xhtml?path=%2Fprelim%40title18%2Fpart1%2Fchapter115&edition=prelim

Bortsett från hennes extremt jättelika antal federala advokatmål innefattande Justitiedepartementet med över 500 Högsta domstols-ärenden har Sidney Powell bevisat att hon är mer än utrustad för att representera militär rättvisa / federala ärenden sådana som general Flynn i sitt Military Logan Act-fall och fällde det . Deep State kämpar fortfarande mot detta beslut. Om det finns en avvikelse skulle det vara i den delen av uttalandet där ”hon är den enda som kan åtala” och bör ersättas med ”hon är den bästa att åtala”.

UPPDATERAD 20:23 – K A B O O M! Guvernör och utrikesminister i Georgia tog pengar från Kina (för att stjäla valet från Trump)

HAL TURNER 

Georgias republikanska guvernör Brian Kemp och Georgias utrikesminister Brad Raffensperger har båda påståtts tagit emot pengar från det kommunistiska Kina, kanske för att avsiktligt kullkasta eller stjäla valet den 3 november till Joe Biden.

Enligt källor på mycket hög nivå från mina år när jag arbetade med National Security Intelligence med FBI:s gemensamma terroristgrupp har FBI-agenter bevis på betalningarna till både Kemp och Raffensperger.

Trumps lagliga val team tvingade presidenten att VÄNTA innan han avslöjade detta tills både Kemp och Raffensperger BEKRÄFTADE valresultaten.

Georgiens guvernör Brian P. Kemp beordrade statliga myndigheter att köpa från det kinesiska Lenovo och sammankopplade leverantörer den 28 mars 2019, vilket undergräver USA:s suveränitet, Georgias medborgare och valet 2020.

De sammankopplade leverantörerna inkluderar medlemmar av Obamas Technology Council och medlemmar av IBM Eclipse Foundation (inkl. Kinesiska Tsinghua University) som stal uppfinningen av sociala nätverk från Columbus-OH-baserade Leader Technologies, inklusive IBM, Dell, EMC, HP och NetApp.

DETTA SYSTEM ANVÄNDES I GEORGIAVALET 2020!

Hur gjorde kunde statssekreterare Brad Raffensperger (valchef) inte känna till detta eftersom hans valmaskiner körde på denna infrastruktur?

Kemps mer än 5 % aktieinnehav i First Madison Bank & Trust, numera United Community Bank, NASDAQ: UCBI), sätter honom i direkt relation till Lance F. Drummond, TD Canada Trust (Rothschild Inc., Aspen Institute).

Rothschilds är medlemmar i British Pilgrims Society (MI6), Privy Council med Lord Mark Malloch-Brown – fd FN-dep. generalsekreterare och VD för DominionSmartmatic valutrustningsdatorer tillsammans med George Soros.

Det här är en historia som utvecklas, återkom för mer information. . .Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: