Ole Dammegård: Varnar för potentiell terrorattack idag, 2020-11-06

Dett är spekulation men inte desto mindre viktigt att gå ut med. Just nu är vi inne i en mycket märklig situation med kraftiga lockdowns över hela Europa och även prat om Lockdown i Sverige. Senaste igår rekommenderade en läkare full lockdown i Sverige på Aktuellt.

Ole Dammegård har internationellt sett förutspått många attacker innan de sker pga att man hittar spår ofta i föregående attack. I dagarna var det en attack i Österrike där adressen Schwedenplatz är central i de uppgifter man går ut med. Det kan vara en ledtråd till var nästa attack skall ske.

Statsministern i både Danmark och Sverige har gått i vad de kallar för frivillig karantän just inför idag. Det är också årsdagen kring slaget vid Lützen där Gustav II Adolpf dog vilket kan ha signifikans kring sådana här operationer. I Stockholm har Ole också sett militär rörelse senaste dagarna och ett flertal vägarbete centralt i Stockholm.

Med avspärrningar kring Norrtull där en av skyltarna hade texten ”Checkpoint” på sig. Vi vet att makten är desperat att ta kontroll över samhället och informationen varpå mer kaos behövs för att skapa katalysatorn man behöver för att kunna ta full kontroll.

Oles magkänsla säger att det kan ske något i sverige klockan 16:32. Han säger som alltid att han kan ha fel och att han riskerar att se ut som en idiot men att han hellre i den här tiden går ut med vad han känner än att låta en falskflagg operation verkställas.

Dela gärna med de ni känner.

Skulle klippet försvinna så ligger det på Bitchute och Facebook också.

Red. anm. Märkligt att också Expressen går ut med denna varning…? Själv kopplar jag detta mer till det som sker i Storbritannien (att Boris Johnson ska anhållas för att ha deltagit i detta fejk-Corona och brott mot mänskligheten. Kan lyssnas till här https://wordpress.com/post/bakomkulisserna.biz/35272) Att Löfvén och Danmarks statministrar befinner sig i karantän ser jag som en direkt koppling till detta.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: