Washington DC ges benådning efter sionistiskt kapituleringsförslag

2020-11-02
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Först och främst vill vi notera att Halloween blå fullmånen för 2020 såg verkligen ut som en pumpa. Ett fotografi kan ses här ovanför.

Jag såg det med egna ögon och tycker att det var mycket lovande.

Nu har attacken mot Washington DC skjutits upp efter ett överlämningsförslag från Priority of Sion, dvs. världssionismens högkvarter. Dessa är, efter eget erkännande, folket som utförde massmordet och terrorattacken mot Fukushima den 11 mars 2011.
Här är brevet vi fick från dem:


Mr. Fulford,

Jag kontaktar dig efter en större diskussion med Vincenzo Mazzara. Vi hade den här stora diskussionen tidigare i veckan. Så jag har CC’d Vincenzo i det här
e-postmeddelandet enligt instruktionerna. Naturligtvis känner du Vincenzos band i den esoteriska världen. Jag är inte längre i OSMTJ-vecket, men samarbetar fortfarande genom Templar Corps, som huvudsakligen bildades av Tempelriddarna ur den rörelsen och tillåter andra Tempelriddarordnar och medlemskap i hemliga sällskap.

Jag är nu USA:s ambassadör för Förenta staternas La Pieta del Pelicano, som är av Tempelriddar börd och som är erkänd av Vatikanen, i ortodoxa och av Jerusalem samt Chivalric Order. Vi är också i allians med Ordo Sancti Sepulchri från de White Knights of Seborga OSSCBS.

I motsats till vad många tror var Portugal inte den första tempelriddarstaten utan det var furstendömet Seborga. Seborga är också hem för tempelriddarnas ”stora hemlighet”. Dessutom har FYI Prieure de Sion haft en stor uppdelning med Grand Patriarch Gino Sandri utvisad med åtal som väckts av stormästaren Marco Rigamonti och bildandet av en ny Prieure de Sion Rectife som skapades genom en parallellorganisation av Gino Sandri under hans tid som Grand Patriarch.

(https://www.theprioryofsion.org) (https://portail-rennes-le-chateau.com/news-gazette-rennes-le-chateau/ See the October 20th entry).

Nu när vi har detta ur vägen, som jag antydde, hade Vincenzo och jag en stor diskussion. Vincenzo kommer inte att gilla detta namn, men jag togs upp som medlem i OIU i Italien av Leo Zagami. Det var dock på grund av Zagami som jag har upprätthållit denna nära samarbetsrelation jag har haft med Vincenzo under de senaste åren. Det var Zagami som satte mig i kontakt med Vincenzo. Leo och Vincenzo har naturligtvis förhållanden gällande Fukushima.

Chinese military beefs up coastal forces as it prepares for possible invasion of Taiwan

Coastal rocket bases have been equipped with DF-17 ballistic missiles. Photo: AP

Så, som vi vet är det val den 3:je i USA och du gör dina utskick på måndagar, vilket skulle vara den 2:a. Vi har underrättelserapporter om att Kina har positionerat sina styrkor som en förberedelse för en eventuell invasion av Taiwan med eventuella oegentligheter i valet och kamp om den slutliga omröstningen. Vi vill att Vincenzo och jag uttryckligen säger, att vi på västerländska hemliga sällskaps vägnar vädjar till de asiatiska hemliga sällskapen för att förhindra ett potentiellt krig med Kina och vi vill att denna förklaring ska öppnas åter igen med en vädjan om ett Jubileum.

Vidare vill vi nominera David Robert Steele som vårt sändebud på på uppdrag av västerländska hemliga sällskaps vägnar till de asiatiska hemliga sällskapen, och att de i sin tur skulle ha en nominering. Vi tror verkligen att Mr. Steele är en av de goda killarna. Vi vet att du kan ta den kontakten och underlätta kontakten med honom, och vi hoppas att han accepterar detta fantastiska förslag. I hopp om att vi avskräcker all kinesisk aggression, och att vi äntligen kommer överens om alla förbindelser och guld mellan oss, och att vi kan ha ett Jubiléum en gång för alla, som en överenskommelse mellan de hemliga sällskapen. Detta skulle också vara en bra tidpunkt på grund av den senaste hemliga konklaven som Kinas Kommunistparti höll.

Dessutom har Vincenzo tidigare tagit upp Förbundsarken med mig tidigare och du har rapporterat om den andra platsen för arken där på Filippinerna. Vi vill att du avslutar detta med förhoppningarna om att förhindra krig och Jubiléet. Vid den tidpunkten skulle Vincenzo få mig själv och herr Steele att hämta tillbaka arken om herr Steele godkänner denna del också. Annars leder jag expeditionen.

Med allt i det här hoppas vi att du kan arbeta med allt material, tillsammans med allt vad du kan sätta upp från bakgrunden tillsammans med Vincenzo igen, och jag är mer än säker på att du kan sätta in Prieure-informationen invävd på något sätt. Så Vincenzo är ombord igen och det finns lite bakgrundsinformation om det här, och vi hoppas att Mr. Steele kommer ombord och att vi äntligen kan förändra världen från och med måndagen. Vi väntar på ett positivt svar.

Mvh
Andrew Heim

Ambassador for the United States
Pieta del Pelicano
Grand Priory of Malta


En NSA-källa reagerade på allt detta genom att kommentera
”Frimurarna är arbetsbina för de italienska bankirfamiljerna som driver världen.”

Detta var svaret från de asiatiska hemliga sällskapen:

”De asiatiska styrkorna anser att det är för tidigt att välja en representant. Efter mars på det nya året, kan vi vara öppna för förhandlingar, men först måste vi se vad som händer i väst efter Donald Trumps omval.”

Enligt NSA-källor är det troligt att USA:s president Donald Trump kommer att omväljas i ett omtvistat resultat som besluts av Högsta domstolen, men han kommer

…inte förrän i februari om han fortsätter på sin nuvarande kurs. Trots att många människor så desperat håller fast vid tanken att Trump kommer att “Make America Great Again, Again,” kan det inte råda något tvivel om att USA för närvarande är en misslyckad stat under kontroll av kriminella gäng, tillägger NSA källor.

Vi har sett filmerna av den demokratiska kandidaten Joe Bidens son Hunter som har sex med den minderåriga dottern till den fd president Barack Obama osv.

MSM-artiklar från mediaartiklar hävdar att videor med Hunter Biden är datorgrafik. Vi kom dock ihåg Leo Zagami som berättade för oss att ”tillförordnad president” Obama var P2-frimurarnas husslav. Det är troligt att videona är riktiga. Massor av bevis har också presenterats som visar på att Biden fick mutor från platser som Kina, Ryssland och Ukraina.

Länkarna nedan är från den Rockefeller-sponsrade webbplatsen Veteran’s Today. En WDS-medlem anser att Hillary Rockefeller Clinton inte skulle ha varit så säker på en seger om det inte fanns en försäkrande utpressningsfil på Trump. Historien är att Trump betalade miljoner för att täcka upp våldtäkter av barn, både pojkar och flickor, mellan 11 och 13 år.

För Trump-anhängare kan det här låta helt enkelt som en fördunkning av Pizzagate, speciellt i kombination med kräkande poliser som tittade på Hillary och Huma Abedin i huvudrollen i videor som hittades på Anthony Weiners bärbara dator.

Caged Kids Escape, Trump Cancels Election Night Pedo-Bash at his DC Brothel

Med tanke på att mer vanliga MSM-anklagelser mot Trump gällande Ukraina och Ryssland, verkar de vara konsekvent baserade på hans anklagares brott, som en metod för att avleda strålkastaren från de skyldiga. Vi kommer att låta våra läsare bilda sina egna slutsatser efter att ha läst dessa mörka artiklar.

Too Many Apologists, Time to Silence Trump’s Proven Pedo-Rapist Bullshit

President Trump’s Campaign Website Was Just Hacked

Vi noterar också att Trumps kampanj webbplats hackades av ännu oidentifierade aktörer som säkert kämpar för sin överlevnad när jägarna blir jagade.

Följande postades på den:

”Strikt sekretessbelagd information avslöjas som bevisar att Trump-regeringen är inblandad i coronavirusets ursprung. Vi har bevis som fullständigt misskrediterar Trump som president, vilket bevisar hans kriminella engagemang och samarbete med utländska aktörer som manipulerar valet 2020, de amerikanska medborgarna har inget val.”

Vi noterar också med oro att Trump verkar gå med på massvaccinationsagendan mot Covid-19 falska pandemi. Vi hoppas att detta bara är ett mellanliggande politiskt steg för att avleda avsedd Deep state mediakritik över hans hantering av pandemin, och möjliggör hans framgångsrika omval. Med tanke på att han inte kände till AG Barrs tidigare Deep State-roller med Bush Sr. tills Rush Limbaugh nyligen informerade honom live i sin radioprogram, är det tänkbart att Trump kan planera ett slutligt steg mot den nuvarande rasförädlings- och befolkningsminsknings agendan.

Operation Warp Speed — A Technocratic Chess Piece?

Artikeln förstärker vad vi tidigare fått veta av flera, pålitliga källor att Covid-vaccinationscertifieringsprogrammet är avsett att injicera mikrochips i människor så att de kan övervakas fullständigt.

Trudeau announces plan to purchase 76 million doses of Canadian-made COVID-19 vaccine

Situationen är lika dålig i Kanada där premiärminister Justin Castro också efterlyser massvaccinering, medan han avbryter nationens demokrati.

Här är vad MI6 hade att säga om detta:

”Tanken bakom vaccinet är användningen av nanoteknik för att koppla samman det biologiska och tekniska. Bekymret handlar om användningen av en hybridstrategi för folkmord. Den fysiska kroppen för en medborgare i en suverän nationalstat är densamma som nationalstatens kropp och därför skulle detta betecknas både som ett intrång och en odeklarerad krigshandling.”

Vidare kontaktades vi i förra veckan av en självbeskriven satanist-visselblåsare, som har förbindelser på hög nivå med CIA. Källan sa att planen är att minska på de ”dumma fåren”. Befolkningen måste själv identifiera dem genom att bära masker trots vetenskapliga bevis för att de gör mer skada än nytta. ”Genom att ha på sig masker, identifierar sig dessa människor som får eller husdjur, och som sådana, har vi rätt att slakta dem”, säger källan. ”Nu när vi har identifierat dem, är nästa steg att sätta kvicksilverbaserade nanogifter i maskerna, och vi kommer att lyckas i vår plan med att förbättra det mänskliga genomet genom att ta bort människor med fårliknande tendenser”, säger källan.

Mot bakgrund av detta uttalande och andra bevis som presenteras för oss är det oroande att notera att israeliska företag har kontroll över amerikansk sjukhussäkerhet. Kom ihåg att det var ett israeliskt säkerhetsföretag med fjärrövervakningskameror formade som små kärnvapen vid Fukushima-kärnkraftsreaktorn nr 3 som körde MOX-bränsle och som enligt hörsägen fick en kraftig svampmolnsexplosion under massmordsincidenten den 11 mars 2011.

Gnostika Illuminati, som är emot blodlinjeregeln, har gått med på att stödja Trump om han hjälper deras sak, säger vissa källor.

A Warning For President Trump-Open Letter From Archbishop Carlo Maria Vigano

Vi är medvetna om detta brev från ärkebiskop Carlo Vigano, den tidigare Vatikan-ambassadören i USA. Han påpekar planen om att mikrochippa och underkuva mänskligheten under namnet av en ”global återställning”.

Det är därför White Dragon Society uppmanar militären i USA och Kanada att förklara undantagstillstånd. De måste förklara för folket i Nordamerika att demokratin har kapats av kriminella gäng ledda av glatt pratande fanatiker. De måste sedan inrätta ett verkligt demokratiskt Nordamerikas Förenta Stater och genomföra verkliga reformer.

WDS har också kontaktats av Rysslands FSB. De informerar oss om att Rysslands verkliga ledare är Yevgeny Viktorovich Prigozhin, chef för Wagnergruppen och att Vladimir Putin-skådespelaren är hans anställda. Prigozhin och hans folk är villiga att alliera sig med WDS för planetens skull, säger FSB-källan.

Endast ett återställt Nordamerika i allians med Ryssland kommer att kunna förhindra ett kinesiskt övertagande av planeten.

Xinhua Headlines: New blueprint for sustained development of China and beyond

Som det nu ser ut har Kina, med sitt meritokratiska ledarskap, den överlägset största ekonomin på jorden och den växer med tiden. Den senaste femårsplanen som just meddelats visar detta.

Om inte väst reformerar sina system för ekonomisk förvaltning, i allians med europeiska allierade likt Ryssland, kommer det att sluta med att Kina härskar över planeten.

Den andra saken som Vigano, och människor som fortfarande tror att Trump är svaret, måste komma ihåg, att han inte har erbjudit några lösningar på den massutrotningshändelse som nu äger rum på denna planet. Han har inte heller erbjudit en plan för att stoppa fattigdom eller socialt destabiliserande inkomstskillnader.

WDS-planen kräver att nationer ska förbli suveräna och fria samtidigt som de går med på samarbetsledarskap för frågor som berör hela planeten. Detta ledarskap skulle genomföra en massiv kampanj för att få slut på fattigdom, stoppa miljöförstöring och banbryta människors och jordens livskolonisering av universum. Detta skulle göras på grundval av öst / västlig-vänskap och partnerskap, inte ett nytt kallt krig.

Ryssarna påpekar också en hel del konstiga nyheter på sistone relaterade till rymden, såsom upptäckten av undervattenssjöar på Mars och stora vattenreservoarer på månen etc. De ser detta som ett tecken på att mänskligheten snart kan få börja kolonisera universum.

Strong earthquake of magnitude 6.7 strikes off Turkey coast, two reported killed in Greece

Slutligen, som en påminnelse om denna strid på planeten Jorden rasar fortfarande både synligt och inte på så synligt sätt. Vi noterar att en underjordisk bas förstördes i Turkiet i förra veckan. Seismografen gör det gällande att ”jordbävningen” inte var en naturlig händelse.

WDS och dess allierade kommer att fortsätta slåss tills mänskligheten är fri. Vi kommer att använda alla nödvändiga medel för att göra detta. Kom ihåg människor, vi har bara en planet och vi måste alla dela den.Kategorier:Rymden, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: