Polisen beslagtar filmutrustning för en fredlig demonstration i Kungsträdgården!

2020-11-01
Håkan Bergmark
Henning Witte

( Röster ur flödet)

Detta är bevis nog när polisen beslagtar filmutrustning för en fredlig demonstration att regeringen använder detta som signal politik att i SVERIGE råder nu DIKTATUR ! yttrande frihet och demokrati är något VI svenska måste återta genom att avsätta nuvarande fascistregering och Vänsterpartiet genast! då dessa avser att fullständigt RASERA SVERIGE genom medvetet LANDSFÖRRÄDERI!….

GOTT FOLK NU ELLER ALDRIG UT MED FÖRRÄDARNA FRÅN ROSENBAD …..


Polisen ska inte glömma att det är Svenska folket som är deras arbetsgivare! Tid att byta ut hela kåren nu när dem inte själv fattar att dem gör FEL!


Förmansorder är inte någon ansvarsfrihetsgrund! Detta fastslogs vid Nürnbergrättegångarna. Hoppas att polismännens identitet säkrats för framtida åtal.


Äh har ni inte fattat : STATEN ÄGER VARJE UNDERSÅTE. Och sosseriet äger staten.


Hur rädslan påverkar logiskt tänkande kom jag fram till för bara någon vecka sedan. Alltid skrämselpropaganda för att vi inte ska tänka. Tack Håkan! Detta kan vara en viktigare dag än man tror.


Mycket bra dokumentation av en fantastisk samling människor som åhörde vetenskap om covid19. Skandalpolitiserad polis agerade på order av den vänsterfascistiska Regeringen Löfven (självklart via ”ombud”). Det måste krävas svar på anledningen till upplösningen. Framförallt på lagstöd för och motiv för beslag av utrustning?❗ VEM STOD FÖR BESLUTEN? Det ska inte längre räcka med ”polismyndigheten/åklagarmyndigheten”. Det finns ALLTID en myndighetsperson bakom beslut. Totalitarismen har smugit sig in i myndighetssverige alltmer. Och Polisen gör allt oftare EN KNÄBÖJ inför denna vänstertotalitarism. Kräv folkets resning mot och i val störtning av den vänsterfascistiska regeringen Löfven❗Kategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Vad är det för beslag som gjorts och vad är ursäkten för att ta detta i beslag? Det måste finnas ett lagrum som polisen hänvisar till annars är det bara att anmäla till JK.

    Gilla

  2. ”GOTT FOLK NU ELLER ALDRIG UT MED FÖRRÄDARNA FRÅN ROSENBAD …..” säger ni.. Men är ni villiga att göra vad som behövs? Att protestera på torget hjälper inte längre. Det märker vi ju här när man beslagta utrustning. Man slår ner alla protester!

    Har ni verktygen och viljan att göra vad som krävs nu? I fas 3?..Att ta till vapen och våld! Det är vad som krävs.. Och det vet vi vid det här laget.. Men finns kuraget!?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: