Vem har sagt detta?

Man onanerade på parkbänk

Olle Ljungbeck
2020-10-13

Arbetsgivarna skall få större flexibilitet, löntagarna ska få större trygghet. (Detta med anledning av Lagen om anställningstrygghet.
¤  Ett barn.
¤  En pajas.
¤  En idiot.
¤  En patologisk lögnare.
¤  En maktgalen politiker.
Ja, Du har rätt det är statsminister Stefan Löfven som är den ende som kan göra ett sådant uttalande och ändå sitta kvar. Men detta visar inte endast denne persons förljugenhet utan också på övriga partiledares (exkl Jimmie Åkesson) totala handlingsförlamning och inte minst Jonas Sjöstedts.
Att de kunde lämna ”partiledardebatten” och Löfven fick sista ordet med detta  osanna och falska uttalandet visar på övriga partiledares (exkl Åkessons) ynklighet och totala respektlöshet mot medborgarna. Samma grova förljugenhet kommer fram i så gott som varje framträdande denne maktgalne landsförrädare gör.
Nyligen när han var i New York och talade i FN tog han upp hur utsatta kvinnor är i hela världen. Det gjorde han trots att han låter de barbarer han låtit invandra till Sverige efter 2015 härja fritt och mörda, begå våldtäkt, råna, terrorisera svenska kvinnor och flickor i en omfattning och råhet som saknar motstycke någon annanstans!
Denne underbegåvade, råe skurk kan tydligen få säga och göra vad han vill mot svenska folket och trots detta stöder partier som L, C och V honom. Jo visst stöds han också av MP men dessa har ju för länge sedan passerat den gräns där någon kan betraktas ha något omdöme kvar.
När skall politiker och förresten också medborgare inse att Stefan Löfven i sin personlighet – känslolösheten, den kallhamrade makt galenskapen – är en kopia av Stalin, Hitler och andra diktatorer. Om han trodde sig om att kunna göra sig enväldig genom en statskupp skulle han inte tveka en sekund.
Och denne man behandlas i dag av politiker och ett antal medborgare som en frisk person. När han i stället borde behandlas som galen och totalt ointresserad av mänskligt lidande.
Olle Ljungbeck
Den mån 5 okt. 2020 kl 17:47 skrev Olle Ljungbeck <olle.ljungbeck@gmail.com>:
  Parkförvaltningen, Gävle.

Hej.
Jag och en nära anhörig (som är lätt rörelsehindrad) promenerar sedan drygt ett år tillbaka så gott som varje dag i Regementsparken. Vi går en rejäl runda och efter halva rundan sätter vi oss på en bänk och dricker medtaget kaffe och kaka. Eftersom vi har underlägg att sitta på kan vi göra detta även om det är lite kyligt. Dessa promenader har numera blivit ett måste (trots att vi bor ute i skogen).
Därför blev vi i dag (5/10) besvikna att man trots det fina vädret som mycket väl kan vara minst en månad framåt – tagit in bänkarna. Vi anser båda att ett antal sådana kunde stå kvar under vintern. Sannolikt klarar de sig som redan finns eftersom de verkar vara av bra kvalitet. I annat fall kunde man sätta dit ett mindre antal plastbehandlade sådana då är det möjligt att använda dem hela vintern.
Vi har kommit att älska Regementsparken. Det är sällan man ser så imponerande träd som där. Framförallt de väldiga björkarna kan man inte nog  beundra – ja älska. Det är inte ofta man ser sådana. Vi tycker mer om denna i stort sett helt lövbevuxna park än någon annan.
När jag fått framföra detta vill jag tillägna följande dikt (om en alm på söderslätt i Skåne) av en av våra största diktare – Anders Österling – till alla dem som älskar träd och inte minst de som vårdar träden i våra parker i Gävle.
ALMEN
Du såg de hundra årens korn
omkring dig mejas av,
du mindes diligensens horn
och döda hästars trav.

Och ensam synlig vitt omkring
du blev, som tiden gick,
ett tecken och ett märkesting
för tvenne socknars blick.

Du höggs. Men kvar din stubbe står
med vacker cirkelskrift,
en ring för varje lummigt år
av vördnadsvärd bedrift.

Så gav du glädje mer än nog,

så blev det enkla stort,
så kom du till en stilla skog
bak paradisets port.
Och dröj på stället vandringsman att almens sus Du höra kan i himmelsgläntan blå.
Olle Ljungbeck,


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: