WHO backar gällande Covid-19 bluffen som kriminella, möter civilrättsligt åtal

2020-10-12
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Från WHO:s hemsida idag:

Beware of criminals pretending to be WHO

WHO har plötsligt backat gällande Covid-19-bluffen, eftersom straffrättsliga och civila anklagelser inlämnas mot deras ledning. Detta är en del av en höstoffensiv av de Vita Hattarna i den pågående striden om Planeten Jorden, som sträcker sig allt ifrån bysantinska intriger inom Vatikanen till storskalig användning av kärnvapen. På båda fronter vinner de goda, avgörande segrar.

Kom ihåg att vi har att göra med två konkurrerande visioner för planetens framtid. En, kontrollerad av den khazariska maffian, eller Chabad Death Cult, som kräver att man utplånar 90 % av mänskligheten och förslavar resten. Den andra kräver en enorm kampanj för att stoppa fattigdom, stoppa miljöförstöring och utforska universum.

Den globala situationen verkar bli konstigare för var dag för att striden mellan dessa två olika versioner av verkligheten når ett klimax.

Detta är inte bara ett fall mellan USA och Kina eller Trump mot Biden. Istället överskrider den traditionella gränser. På teaternyhetsscenen erbjuds vi till exempel två olika personligheter av Donald Trump och Xi Jinping, som alla verkar stödja dagordningen för en annan fraktion.

För att illustrera, låt oss titta på den plötsliga vändningen hos WHO. Här är vad den korrupta generaldirektören Tedros Adhanom Ghebreyesus sa i mars:

WHO calls on all nations to ‘pull out all the stops’ to fight coronavirus

”Denna epidemi kan skjutas tillbaka men endast med en samordnad och omfattande strategi som engagerar hela regeringsmaskineriet.”

I förra veckan sa COVID-19 specialutsändare David Nabarro:

”Vi i Världshälsoorganisationen förespråkar inte nedstängning som ett primärt sätt för att kontrollera detta virus.”

Det som förändrades var att en kritisk massa beslutsfattare inom världens underrättelse- och brottsbekämpningsorganisationer har insett att hela Covid-19-kampanjen är ett massivt brott mot mänskligheten.

En faktor var WHO:s egna idiotiska uttalanden. De sa nyligen att 780 miljoner människor fick Covid-19 och av dessa dog 1 061 539 människor av det. Det är en infektionsdödlighet på 0,14% eller en tiondel av den genomsnittliga världsdödligheten från alla orsaker (1,38%).

Nu medger den amerikanska U.S. Food and Drug Administration att ”inga kvantifierade virusisolat av 2019-nCoV finns för närvarande …”

Med andra ord, hela nedstängningen av ekonomier, tvingade människor att bära masker etc. baserade sig på ett virus som de inte ens kan bevisa att det finns. Eller kanske vill tillsynsmyndigheterna inte tillhandahålla några uppgifter som kan granskas noggrant, eftersom vissa indiska forskare först hävdade att en onaturlig kombination av element fanns i prover.

Ännu mer fördömande är bevis som framställts av Dr. Reiner Fuellmich från den tyska Corona-utredningen. Reiner säger att familjen Rothschild patenterade falska positiva resultat för Covid-19-test för flera år sedan. Dr. Reiner förbereder nu en av de största skadeståndsstämningarna i historien mot förövarna av detta bedrägeri.


Konkurs på grund av corona-pandemin (?) En grupptalan av tyska Dr. Reiner Fuellmich


 

U.S. market sell-off brings short sellers $344 billion profit

NYSE trading floor

MI6-källor säger att de har inlett globala brottsutredningar mot Rothschilds och deras khazariska maffia-skaror för insiderhandel baserat på denna bluff. Kort försäljning av aktier i mars i år gav 344 miljarder dollar i vinst till företag inklusive Morgan Stanly, Bank of America, Charles Schwab och läkemedelsföretaget McKesson.

Traders betting on stock declines made $344 billion in just one month as coronavirus ravaged the market

Oroande bevis som vi måste försöka förena är dock att världsledare, inklusive presidenterna Xi Jinping i Kina, Donald Trump i USA och Vladimir Putin i Ryssland, verkar delta i detta bedrägeri genom att stödja uppmaningen till massvaccination för att bekämpa en obefintlig pandemi.

Förväntar de sig inte att deras anhängare är tillräckligt smarta för att vägra en frivillig vaccination och tillåter helt enkelt sina motståndare att förgifta dem med en självmordsspruta som innehåller fertilitetsreducerande och cancerframkallande ingredienser?

Vet de att det är praktiskt taget omöjligt att göra ett säkert och effektivt RNA-vaccin för SARS-Cov eller spelar de bara med och bidar sin tid med den globala berättelsen som WHO har lagt fram? Kom ihåg att COVID-19 står för ”Certificate of Vaccination ID-19” och märkes med ”sjukdomens namn” så att fåren vet vad de ska gå med på frivilligt när de ställer upp för deras ”pandemislut” -injektion som snart ska planeras längs med säsongsinfluensan.

Kan det bara vara Trumps politiska manövrering efter att ha blivit struntad av Xi i januari, för att fortsätta uppträda med vetskapen om att Demokraterna kommer att försöka lägga skulden på honom under ett valår? Vi kan förstå att hans rival om presidentvalet Joe Biden är komprometterad och korrupt, men de kräver båda att alla ska vaccineras för denna falska pandemi.

Och ändå, i en konkurrerande alternativ verklighet, uppmanar tydligen de Vita Hattarna som stöder Trump, Putin och Xi

icke-upptrappning varje gång som den khazariska maffian försöker starta det tredje världskriget. Upprättade de privata mötena Trump med Putin och Xi ett ärligt arbetsförhållande som gjorde det möjligt för dem att stå tillsammans och kommunicera via hemliga bakre kanaler mot den khazariska maffian?

Microchip’d? DARPA Biochip To ”Save” Us From COVID Can Control Human DNA

Det senaste exemplet är den konflikt som upprördes mellan Azerbajdzjan och Armenien av Chabad Khazarerna. Alla tre ledarna hoppade in för att stoppa detta senaste försök från Chabad-dödskulten att starta sitt länge planerade Armageddon. Ändå stöder samma ledare offentliga massvaccinationer, som marionett mästarna vill innehålla med vilddjurets microchips.

Om du ser på allt detta kan du bli ursäktad för att du tror att verkligheten, eller åtminstone mänsklig social verklighet, splittras.

Make America Great Again President Trump tonar ner pandemin så att den avslutas och han försöker avsluta USA:s engagemang i utländska krig. Han visas tillsammans med Melania offentligt.

Åtgärder talar högre än ord och Trump undertecknade en verkställande order som syftade till att dramatiskt sänka läkemedelspriserna och gjorde många rika och mäktiga människor mycket olyckliga när han förklarade. Ordern förklarar:

”När den federala regeringen köper ett läkemedel som täcks av Medicare – vars kostnad delas av amerikanska seniorer som tar medicinen och amerikanska skattebetalare – bör man insistera åtminstone på, det lägsta pris som tillverkaren säljer läkemedlet till varje annan utvecklad nation.”

Då uppträdde Trump med lösa käkar och vitt runt ögonen och hävdade att han fick viruset. Var det ett genialt politiskt drag för att visa väljare och världen att han inte är rädd för att hantera viruset ansikte mot ansikte utan mask och kan återhämta sig snabbt med hjälp av nya behandlingar så att allmänheten bör följa hans ledning och inte låta virus dominerar dem?

Han främjar fortfarande vaccination som en lösning på pandemin samtidigt som han nickar till regeringens inköp av Faucis och Co:s Remdesivir för $ 4 000 för att förkorta en dyr sjukhusvistelse, vilket aldrig skulle hända om HCQ vore tillgängligt över disk i USA vilket det är i utvecklingsländer för malaria.

Varför verkar Trump ständigt vara bästa vänner med satanistiska massmördaren Benjamin Netanyahu och uppmanar till attacker mot Iran etc. på Israels vägnar? Han ses aldrig tillsammans med Melania vid dessa tillfällen.

Årsrapportering och möte med världsledare i frontlinjen har lärt mig att nästan alla är skådespelare som läser ett manus. Jag misstänker att förklaringen av vad vi ser att händer, är att khazariska maffia-agenter fortfarande tvingar världsledare till att läsa sina manus offentligt, att driva deras avfolkningsagendor på den intet ont anande globala allmänheten.

Låt oss nu titta på spelarna bakom kulisserna. Här tar det kriminaltekniska beviset oss till monoteismens kontrollcenter, nämligen Chabad-dödskulten och P3-frimurarna. Dessa två fraktioner kämpar om kontrollen över Vatikanbanken och världens centralbanker eftersom pengar är makt.

De så kallade ledarna som du ser utställda i FN får nästan alla muta av Vatikanbanken när de åtar sig makten och uppmanas att antingen acceptera mutan och följa order eller att dödas eller på annat sätt avlägsnas från makten. Detta är något jag har lärt mig av medlemmar inom den japanska kejsarfamiljen, P3-frimurarna och andra källor.

Som bevis, låt oss undersöka fallet med George Pell som i februari 2019 befanns skyldig till sexuella övergrepp mot barn. Pell var chef för Vatikanbanken tills han arresterades och arbetade tillsammans med påven Francis för att städa upp den. Sedan fick han sparken efter att ha fängslats.

När det hände ställdes pengar till Covid-19-pandemins förfogande av Vatikanbanken.

Hjärnan bakom detta var kardinal Giovanni Angelo Becciu och en liten grupp likasinnade satanister.


Kul! Det hade vi redan kunnat berätta om tidigare här https://bakomkulisserna.biz/2020/10/04/vatikanskandalen-hundratals-miljoner-euro-gomda-i-schweiziska-banker/


Då upphävdes Pells skyldiga dom i april 2020. Det visar sig att Becciu betalade
800 000 dollar i hemliga medel för att misskreditera Pell och som ett resultat härav avskedades Becciu.

På tal om denna intriger sade ärkebiskop Carlo Maria Viganò:

Featured Image

”Man kan tro att irritationen av att ha ärliga och oförgängliga medarbetare ledde till att de utvisades, precis som utpressningen av omoraliska och oärliga medarbetare ansågs vara en slags garanti för deras lojalitet och deras tystnad. Tiden har visat att ärliga män har lidit orättvisa med värdighet utan att misskreditera Vatikanen eller påvens person; man kan tro att på den andra sidan kommer de korrupta och onda i sin tur att utnyttja utpressning mot sina anklagare, som domare utan ära alltid har gjort. ”

Pell är nu tillbaka och städar Vatikanbanken igen.

Vatican cardinal spent $800,000 to discredit Cardinal Pell during sex abuse trial: report

Dessa förändringar överst tros vara de verkliga orsakerna till WHO:s plötsliga vändning i hela Covid-19-bluffen. Under de kommande månaderna och åren kommer dessa förändringar också att filtrera ner i borttagandet av många världsledare.

Medan dessa mikrointriger i Vatikanen kan förändra världen, görs andra förändringar med storskaliga kärnvapenattacker. Japans premiärminister Shinzo Abes fall är ett exempel på detta.

Abe arbetade för den nazistiska fraktionen av den khazariska maffian under ledning av Fuhrer George Bush Sr. Han hade i hemlighet byggt upp ett gigantiskt lager av stridsvagnar och andra vapen som skulle användas för ett angrepp på Kina. Detta var en del av den khazariska maffians plan att få G7 och Ryssland till att invadera Kina och dela upp det i sex mindre länder, berättar japanska militära underrättelsetjänster och asiatiska hemliga sällskapskällor.

Sedan, i april 2016, drabbade sex enorma jordbävningar Kumamoto Prefecture i södra Japan (hemmabasen för Abes Mitsubishi Choshu-klan). Varje jordbävning hade en japansk militärbas vid epicentret. Jordbävningarnas seismografer hade också de tydliga tecknen som orsakades av en explosion och inte av naturliga tektoniska krafter.

Som en påminnelse, finns nedan en jämförelse av en naturlig jordbävning och jordbävningen förorsakad av ett indiskt kärnvapentest.

Jämför det nu med seismograferna från Kumamoto-jordbävningarna som utfärdats av en japansk myndighet.

Dessutom upptäckte medlemmar av det japanska självständighetspartiet som besökte jordbävningsplatserna stora mängder strålning, vilket indikerar på användningen av kärnvapen.

Nu kan du se varför det var John Raymond, tidigare chef för USA:s rymdkommando som berättade för Abe att avgå ”annars kommer Tokyo att förstöras.”

Relaterat till detta, fanns förstörelsen av Nordkoreas kärnvapentillverkningsanläggningar av USA. Detta satte ett definitivt stopp för alla den khazariska maffians försök till att använda Nordkorea för att starta ett kärnvapenarmageddon.

Striden är dock långt ifrån över. Khazariska Chabad Dödskulten driver fortfarande på masschipning och världskrig. Det är därför till exempel, som Nordkorea bara avslöjade en större kärnvapenmissil än någonsin tidigare.

Det är också därför som kandidaterna och deras underhuggare Mike Pence och Kamala Harris under denna bedrägliga amerikanska valkampanj, driver på massvaccinationer.

(Landar en fluga på den debatterande anses det att han/hon ljuger. Intressant kommentar på The Sun. red.anm)

Commentary: China’s decision to join COVAX will strengthen global vaccine cooperation

Xi Jinping ansluter sig till dem för att två miljarder vacciner ska vara klara i slutet av 2021.

Skynet Does The Office: Citrix Says By 2035, Workers With Implanted Chips Will Have ”Labor Market Advantage”

Sedan har vi åtta av tio ”företagsledare” säger att du inte kommer att befordras om du inte blir mikrochippad.

Vad hände egentligen?

Bortsett från att driva på det tredje världskriget är detta den fraktion som ständigt väcker problem och skapar fiender. De säger att USA borde bekämpa Ryssland, Kina, Iran, Venezuela, Nordkorea och Syrien etc. De försöker också skylla Covid-19-bluffen på Kina genom att kalla det ”Kina-viruset.”

Låt oss komma ihåg vad som verkligen hände. I februari sa Kina att de skulle sluta köpa amerikansk skuld. Då drabbades Wuhan Kina av en massiv elektromagnetisk attack som CIA uppskattar dödade 20 miljoner människor.

Japan undvek knappt en liknande katastrof genom att testa 5G på Diamond Princess-kryssningsfartyget innan en planerad samtidig rikstäckande lansering. När människor började dö som flugor försenade de 5G-lanseringen och varnade andra länder för att göra detsamma. Det är därför det är svårt att bekräfta om någon faktiskt dör av SARS-Cov-2. Vi kan se att det vetenskapliga namnet praktiskt taget aldrig nämns i mediarapporter.

Khazar-maffian hade planerat att avleda uppmärksamheten genom att skylla dödsfallet på ett virus med historien läckte ut från en (Rothschild-ägd) biovapenanläggning i Kina. Logiskt tänkande, om dödsfallet bara orsakades av ett virus skulle andra kinesiska städer också ha drabbats. I själva verket slog det till bara på platser där 5G-mikrovågor överfördes.

Nu har återbetalningen börjat. New York är stängt för affärer med både Broadway och Wall Street stängda och där lyxbutiker systematiskt plundras.

Detta är förmodligen ännu ett exempel på att försöka missleda människors ilska mot judarna, som är offer för den satan-dyrkande khazariska maffian.

Ändå jagas också de verkliga förövarna för dessa brott systematiskt och dödas. När du ser Netanyahu på en rättegång för krigsförbrytelser, då vet du att kriget äntligen har fått ett slut.

I alla fall verkar White Dragon Society-förhandlingarna bära frukt och det finns tecken på att Vita Hattarna runt om i världen vinner. Vi har nu det brittiska samväldet, Kina, Vatikanen och den amerikanska militären som kräver en massiv kampanj för att stoppa fattigdom, stoppa miljöförstöring och expandera till universum. Vi förblir försiktigt optimistiska i väntan på konkreta åtgärder för att följa deras ord.

Update: UN chief calls for post-COVID global governance based on solidarity, multilateralism

Den kinesiska officiella Xinhua News Agency citerar FN:s generalsekreterare (och anställda inom Vatikanen), Antonio Guterres, som säger ”Vi behöver akut multilaterala institutioner som kan agera beslutsamt, baserat på globalt samtycke, för det globalas bästa. 

IndexSedan utfärdar påven Francis en encyklisk uppmaning till öst och väst att förenas ”i tjänst för en framtid formad av ömsesidigt beroende”. Han krävde också att det skulle skapas en framtida planeringsmyndighet ”utrustad med makten att tillhandahålla det globala allmännas bästa, eliminering av hunger och fattigdom.” Han konstaterade att ”den som tror att den enda lärdom som man kan lära sig var behovet av att förbättra det vi redan gjorde, eller att förfina befintliga system och regler, förnekar verkligheten.”

Vid ungefär samma tidpunkt har de 2,3 miljarder medborgarna inom det Brittiska Samväldet uppmanats att, tillsammans med resten av världen, inte bara stoppa utan även vända miljöförstörelsen. Som en del av detta efterlyste prins William ett miljöreparationsprogram som kan jämföras med Kennedys plan på att nå månen, genom ”ett decennium av åtgärder för att reparera jorden.” För att stödja detta erbjuder han fem, en miljon-punds priser varje år för planer och åtgärder för att rädda miljön.

Pentagon för sin del gör sig redo att dela sin klassificerade teknik med jordens människor. De vill spela en viktig roll i en ”Star Trek-framtid”, av mänsklig utforskning av universum, säger Pentagon-källor.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

2 svar

  1. WHO Now CONDEMNS Lockdowns 😖 Make Your Mind Up!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: