Näthatsgranskaren Tomas Åberg hotas av 2 år i fängelse

Äntligen fick jag iväg min polisanmälan mot NÄTHATSGRANSKAREN TOMAS ÅBERG, för ”Falsk tillvitelse”.

Nu hotas Åberg av 2 års fängelse.

Det är inte otroligt att någon av Åbergs vänner inom vårt korrupta rättsväsende lägger ned anmälan, men i så fall kommer jag att överklaga detta till högre instans, samt givetvis JO-anmäla den person som i så fall begår tjänstefel.

Skulle denna instans ogilla min överklagan så går detta att överklaga till ytterligare en högre instans. Om även den högsta instansen skulle ogilla min överklagan, så kommer jag att väcka s k ”Enskilt åtal” mot Åberg.

Jag är beredd att stå den ekonomiska risk detta innebär.

TOMAS ÅBERG, NOTERA ATT JAG ALDRIG KOMMER ATT SLÄPPA DIG. DITT BROTT KOMMER ATT PRÖVAS I RÄTTEN!

Senare idag kommer mitt juridiska ombud Ola Bengtsson att skicka dig ett kravbrev på ganska feta belopp, vilket jag kommer att publicera här på FB.

ÅBERG, DU SKULLE INTE HA GETT DIG PÅ MIG! 🙂

Dela gärna detta inlägg!

Relaterat:

https://bakomkulisserna.biz/2019/06/26/nathatsgranskaren-och-valet/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

5 svar

 1. Bra jobbat!

  Gilla

 2. Är inte polisanmälan lite tunn ?
  Bör inte lite statistik över Åbergs anmälningar gentemot fällande domar finnas med för att visa hur han sytematiskt anmäler HMF utan saklig grund?

  Gilla

 3. Heja !!Arne !! Du är en hjälte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: