I väntan på facit…

Bill Gates 2

19 APRIL, 2020
Peter Krabbe

När jag var mycket liten och mörkrädd plågades jag mycket av skräcken att gå igenom en viss träddunge efter mörkrets inbrott. Månen kastade sitt dova sken och skuggorna dansade efter trädgrenarnas vilda dans i vinden. Någonstans därinne fanns det ONDA. Efter mycken vånda beslöt jag mig för att ändra på detta. Jag intalade mig att nu var det jag själv som var ondskan och jag skulle gömma mig i halvmörkret för att skrämma alla andra istället. Efter några trevande försök med att intala mig själv att genom att gömma mig i dungen blev istället alla andra som närmade mig, en halvskugga i mörkret, livrädda och sprang för livet. Jag hade kontroll. Mörkret blev min vän och bundsförvant. Det fungerade. Sedan dess kan jag gå in i vilket mörker som helst och bara känna trygghet, aldrig mer behöva vara rädd.

Nu sitter jag därför i mina tankar tillsammans med familjerna Gates, Soros, Rothschild och Rockefeller och planerar hur New World Order skall undvika att misslyckas, trots att världsherraväldet tycks vara så lockande nära. Opinionen vinner oväntade framgångar, Trump lägger krokben för hela rörelsen och kineserna hotar att ta över den nya världsordningen – hör och häpna – med sin egen kommunism som modell! De har inte ens vett att respektera att Gud har utsett oss sionister till världens härskare – vad har de själva att komma med? Ett gudlöst samhälle där varken Bibeln eller Torah existerar i det allmänna medvetandet! En kines i toppen på den pyramid som vi byggt på i tre tusen år! Ofattbart. Nu får det vara nog.

Redan Moses lärde oss utvalda att med Guds rätt tog man makten med svärdets hjälp. Men eftersom vi inte är så många har vi också fått lära oss att med Guldets hjälp kan vi få alla andra misshagliga att slå ihjäl varandra istället. Ingen kan motstå Guldet. Det har gett oss makten över hela västvärlden. Nu kommer kineserna och försöker vänslas med hela världen, köpa och sälja, dela vinsterna (lite i alla fall) och få alla att tro att de gör oss delaktiga i världens välstånd. De sprider ut sina miljarder kineser över hela det jordklot som vi hade reserverat för oss själva! Och ryssarna, de som vi trodde att vi hade kväst en gång för alla, sitter där och hånler. Nu får det verkligen vara nog.

De självömkande kristna var vi ju nästan färdiga med, bränt ner deras förbaskade symbol Notre Dame och fått påven att bli satanist, kanske till och med ödla! Deras massböner tycks få dem att resa sig, ja vibrationerna känns förvisso i skinnet, men vi kontrar med lite extra millimeterstrålning istället så går det nog över…

Det är ju självklart att världens befolkning måste minskas, annars förlorar vi kontrollen. Vårt dilemma har alltid varit att vi varit för få, för vi får ju desto mindre om vi blir fler än nödvändigt. Bill tjatar hela tiden om detta, hans pappa William har alltid hävdat att vi måste sterilisera alla goyim, men Planned Parenthood fick inte så stort genomslag. Bill vill istället gå över till vaccinationer, det är enkelt och praktiskt. Ingen utom vi själva vet vad vi sprutar in. Det gick dåligt att sterilisera kvinnor med hjälp av den där genmanipulerade majsen, men nu kan vi ta männen istället genom att göra deras spermier obrukbara. En lysande idé som Bill säger är klar att användas. Det gäller bara att få dessa trögtänkta nationalister att införa obligatorisk vaccinering, så systemet får full täckning. Så mycket enklare om vi hade haft vår världsregering på plats, då hade vi inte behövt diskutera så förbannat. Men vår forskning går framåt i rasande fart. De där chipsen som folk inte förstod nyttan med har vi redan ersatt med elektromagnetiska spårämnen som vi kan injicera tillsammans med ”vaccinerna”. De kan vi läsa av med 5G och både styra medicinsk status, tankar, vilja och … ja, helt enkelt när det är dags att säga adjö till alla individer som bara belastar världssamfundet till ingen nytta. Vi har ju robotarna istället, de opponerar sig aldrig… ha,ha! På köpet kan vi registrera alla världsmedborgare som föds och idag gömmer sig utanför systemet. En första spruta direkt vid födseln. Någon tyckte att vi skulle kalla det ID 2020. Bra tänkt!

Nu är det ju ett problem att kineserna tänker precis som vi. Tyvärr är de inte ens dumma i huvudet. Till råga på allt leder de utvecklingen med 5G, tekniken som vi själva skulle haft för att kontrollera och styra hela systemet! De har också fräckheten att bryta allt asiatiskt Guld som vi skulle ha haft för att korrumpera alla goyim, vi kan ju inte gör allt själva när vi bara utgör en bråkdel av världens befolkning. Vi hade kunnat styra på ett sympatiskt och diskret sätt, nu riskerar vi att få kineser över hela jordklotet – hur kul blir det?

Vad kan vi då göra åt detta? Jag har en idé. Kineserna leker ju alltid Följa John och nu när vi har så bra biologiska stridsmedel – där är vi ju självklart bäst – så låter vi kineserna få lära sig lite om detta. Inte allt, men tillräckligt för att de skall tro att de får hjälp att möta vår sofistikerade krigskonst i någon inbillad form av maktbalans. De får vara med i våra säkerhetsklassade laboratorier här i USA och Kanada och kan gott få med sig några provrör att arbeta vidare med hemma. Vi kan hjälpa dem att bygga ett lab i Wuhan, där bygger de också världens största 5G-nät för att överglänsa oss alla. Eftersom vi själva är intresserade av att se kombinationseffekterna av 5G och virus som vapen blir det ett ypperligt tillfälle att testa detta på den kinesiska populationen! Surprise, surprise! Bill har ju jobbat med Corona ända sedan 2012 och har ett färdigt vaccin i garderoben. Lieber från Harvard har lovat att hjälpa till med överföringen, han har varit kinesisk dubbelagent i flera år redan. Vi behöver bara säkra beviskedjan till fladdermössen i Kina för att slippa problem själva.

Military World Games i Wuhan i oktober 2019 blir ett bra startdatum, lätt som en plätt att föra över provrören i cykelramarna eller annat sportutrustning för att plantera ut viruset innan hemresan. Djurmarknaden i Wuhan blir bra, det ger ett perfekt alibi, dessa tokiga kineser som inte kan hålla reda på någonting och dessutom äter fladdermöss! Effekten visar sig i december och spridningen fixar resandet under det kinesiska nyåret. Den kinesiska ekonomin och all global handel kollapsar omedelbart, miljoner kineser dör och vi kan lära oss hur viruset fungerar och skall modifieras. Bill tycker att vi skall ha ett möte under hösten för att diskutera detaljerna. Men vi låtsas att viruset släpps i Sydamerika, så det inte blir alltför uppenbart hur vi tänkt.

Eftersom alla sjukhus i Wuhan har 5G kan vi också se om det går att skilja virusets effekter från strålningens. I framtiden kan det ju bli så att vi får förlita oss enbart på strålningen, med 40.000 satelliter som sändare kan vi ju bättre styra effekterna geografiskt. Förutsatt att det är våra, förstås, men det är ju vi som har raketerna.

Fast risken med viruset är ju att det kan spridas till oss själva om man inte hinner stoppa resandet tillräckligt snabbt. Man kan tänka på norra Italien exempelvis, där 300.000 kinesiska textilarbetare bor och arbetar. Hur snabbt kan man stoppa deras pendling? Fast lite kaos får det ju bli om vi skall kunna göra en omstart av världsekonomin – på våra villkor. Och en spridning till Iran vore också värdefullt, kanske kan man störta regeringen på ett billigare sätt än med stridsvagnar, vi får ju tänka på att oljeproduktionen skall kunna fortsätta så man får gå lite försiktigt fram med bomberna.

Bill, du har ju goda kontakter i sjukvårdsindustrin, så du kan väl se till att onödig skyddsutrustning inte går att få fram i tid? Vi ser resultatet lite tydligare då. Alla erfarenheter är värdefulla. Då kör vi då, grabbar, det måste gå snabbt så den där lurifaxen Trump inte hinner ta över kontrollen över Federal Reserve. Nu skall vi ju passa på att ösa ut papperspengar över hela världen så de ekonomier vi vill ha kvar kan bestå och skuldberget som vi skall kräva in lite senare blir högre än alla världens pyramider tillsammans!

Detta var givetvis fria fantasier och alla eventuella likheter med verkligheten är inget annat än rena tillfälligheter! För vi väntar ju fortfarande på att få läsa facit. Men när vi förstår behöver vi inte vara rädda längre och har kraft att slå tillbaks. För att förstå ondskan behöver man kunna se den från insidan. I det verkliga livet går alla mina tankar till de som drabbats av lidande och sjukdom och förlust av nära och kära. För jag är ju varken globalist eller sionist….Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: