Ex-Trump-rådgivaren Steve Bannon arresterades, åtalad för bedrägeri för kampanjen ”Build the Wall”

Nu börjar det hända saker… ”tungviktarna” börjar håvas in…

Från CBS ‘Pat Milton: Steve Bannon togs i förvar i dag av US Postal Service agenter. Han förväntas bli arrangerad idag inför en amerikansk magistrat. @SDNYnews hävdar att han hade en roll i att svindla givare som hade en roll i en online crowdfunding-kampanj känd som ”We Build the Wall”

20.08.2020 by Tim Korso
https://sputniknews.com/us/202008201080228795-ex-trump-adviser-steve-bannon-arrested-charged-with-fraud-over-build-the-wall-campaign/?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_inter_en

Efter att ha lämnat Donald Trump-administrationen fortsatte Bannon uppenbarligen att stödja presidentens agenda och engagerade sig i ett privat initiativ som syftade till att bygga en mur på gränsen mot Mexiko för att förhindra att invandrare olagligt passerar södra gränsen.

Den tidigare strategen för den amerikanska presidenten, Steve Bannon, har arresterats i samband med hans deltagande i en insamling för ett privat Mexiko-gränsmurprojekt. Han och tre andra personer har anklagats av det amerikanska justitiedepartementet för konspiration för att begå elektroniskt bedrägeri.

Avdelningen insisterar på att kampanjen ”We Build The Wall”-crowdfunding, som syftar till att samla in pengar för att bygga en mur vid USA:s gräns med Mexiko, liknande den som president Donald Trump fullföljde, var ett stort bedrägeri som bedrog hundratusentals människor.

Mer detaljer senare…Kategorier:Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: