Det händer så mycket som det inte berättas om… Del 6 (UPPDATERAT!)

I det här avsnittet har jag koncentrerat mig på alla de åtal som kommer upp inom en mycket snar framtid. Detta har våra medier varit knäpptysta om.

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/?s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


Nu börjar det dugga tätt bland åtal och avrättningar i USA:

Utan att gå in på detaljerna kring FISA-Gate, för det är så omfattande, ses här en tidslinje över alla inblandade i affärerna. Vill du läsa den finns den att laddas ner på https://www.theepochtimes.com/

Bild

Bild

Ordförande Graham tillkännager för kommittén att han överväger stämningstillstånd relaterat till övervakning av FISA-processen, ”Crossfire Hurricane Investigation”

MAY 18, 2020
https://www.judiciary.senate.gov/press/rep/releases/chairman-graham-announces-committee-to-consider-subpoena-authorization-related-to-oversight-of-fisa-process-crossfire-hurricane-investigation

Gäller åtal mot dessa personer:

Trisha Anderson, Brian Auten, James Baker, William Barr, Dana Boente, Jennifer Boone, John Brennan, James Clapper, Kevin Clinesmith, James Comey, Patrick Conlon, Michael Dempsey, Stuart Evans, Tashina Gauhar, Carl Ghattas, Curtis Heide, Kathleen Kavalec, David Laufman, Stephen Laycock, Jacob Lew, Loretta Lynch, Andrew McCabe, Mary McCord, Denis McDonough, Arthur McGlynn, Jonathan Moffa, Sally Moyer, Mike Neufield, Sean Newell, Victoria Nuland, Bruce Ohr, Nellie Ohr, Stephanie L. O’Sullivan, Lisa Page, Joseph Pientka, John Podesta, Samantha Power, E.W. “Bill” Priestap, Sarah Raskin, Steve Ricchetti, Susan Rice, Rod Rosenstein, Gabriel Sanz-Rexach, Nathan Sheets, Elizabeth Sherwood-Randall, Glenn Simpson, Steve Somma, Peter Strzok, Michael Sussman, Adam Szubin, Jonathan Winer, Christopher Wray, och Sally Yates.

UPPDATERAT: här är åtalsprotokollet

Barack Obamas födelseattest bevisar att han föddes på ett sjukhus i Mombasa, Kenya (alltså har han varit USA:s president på falska grunder – måste vara född i USA)

obamas-fodelseattest

Nunes: Fler straffrättsliga hänvisningar om Obamagate ska ges till DOJ


June 8, 2020
https://www.wnd.com/2020/06/nunes-criminal-referrals-obamagate-given-doj/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

Nunes är rankad medlem i House Intelligence Committee, där republikanerna är redo att göra ett nytt drag.
Nunes sade att han och hans republikanska kollegor vill ”göra det rätt”, men de planerar att skicka remisserna ”inom nästa vecka till tio dagar eller så.”

”Vi tittar nu på den övergripande utredningen av generalen Flynn och hur det genomfördes och resten av Mueller-teamet,” sade han. ”Och då, naturligtvis, när ny information har framkommit från informationen som avklassificerades av tillförordnad chef för National Intelligence Ric Grenell, har denna information också visat att det finns andra människor som har ljugit eller vilselett kongressen eller har, tror jag i vissa fall kanske, ljög av underlåtenhet, dokument som förvarades från kongressen. ”

Bild

”>

DOJ-schemlägger de första federala avrättningarna sedan 2003 för dömda barnamördare

ISABEL VAN BRUGEN
June 16, 2020
https://www.theepochtimes.com/doj-schedules-first-federal-executions-since-2003-for-convicted-child-murderers_3389795.html

Riksadvokaten William Barr den 15 juni beordrade Federal Bureau of Prisons att schemalägga avrättningarna av fyra fångar som döms för att döda barn, enligt Department of Justice ( DOJ ).

Barr bad att avrättningsdatumet skulle fastställas för juli och augusti, som markerar den första användningen av dödsstraff av den federala regeringen sedan 2003, sade DOJ i ett uttalande . Två av de fyra fångarna döda för att ha dödat barn dömdes också för att ha våldtat barnen de mördade, säger justitiedepartementet. Detta gäller avrättningar av de fyra federala dödsrättsinterna – Daniel Lewis Lee, Wesley Ira Purkey, Dustin Lee Honken och Keith Dwayne Nelson.

Tidigare arbetsministern Milton Orkopoulos står inför domstol för anklagelser om pedofili

https://www.theepochtimes.com/former-labor-minister-milton-orkopoulos-faces-court-over-fresh-child-abuse-allegations_3389743.html

Den vanhedrande fd arbetsministern för South Wales, Australien, och dömda sex brottslingen Milton Orkopoulos har dykt upp i domstol den 16 juni gällande historiska anklagelser om övergrepp mot barn.

Såhär går det till att utvinna adrenochrome (lyssna till videon):

UPPDATERAT!

#PedoGate är verklig. Det sker och pågår mitt framför näsan på amerikanska köpta och sålda MSM-medier. Lyssna till Sheriff Grady Judds ord. Lyssna specifikt till det han säger. Lyssna på hela stycket och försök att kontrollera ditt raseri.


Media ska inte känna sig så säker:

msm-media


The Voice of America-byggnaden i Washington den 15 juni 2020. (Andrew Harnik / AP Photo)

Voice of America-direktörer avgår, uppmanar personalen att ”garantera” programföretagens oberoende

16 juni 2020 

VOA-direktören Amanda Bennett och biträdande direktören Sandra Sugawara meddelade i ett pressmeddelande att ”efter mer än fyra år som ledde landets största internationella programföretag som finansierats av kongressen” avgår de.

Trump har varit kritiker till VOA och har löst nätverkets täckning som driver propaganda för USA:s motståndare.

DOJ anställer utomstående advokater när det gäller antitrustfall mot Google: Rapportera

29 maj 2020 

Justitieavdelningen ( DOJ ) har anställt externa processförare som en del av deras stora tekniska undersökningar, en indikation på att avdelningen förbereder ett antitrustmål mot Google , enligt en  ny rapport från Fox Business.

Riksadvokaten William Barr sa ifjol att antitrust-undersökningarna hade ”rört sig mycket snabbt” och att de ”pratade mycket brett med människor och fått mycket input från människor i branschen och experter.”

Barr berättade till Wall Street Journal CEO Council att översynen inte bara var inriktad på antitrustfrågor, utan också konkurrensbegränsande beteende. Han sade vid det tillfället att undersökningarna skulle slutföras ”någon gång” i år.

För några dagar sedan lade staten Arizona in en process för konsumentbedrägeri mot Google, där man hävdade att företaget använde ”orättvisa” metoder för att spåra användarnas platsdata även efter att de hade stängt av spårningsfunktionen.

FILE PHOTO: The logos of Amazon, Apple, Facebook and Google in a combination photo from Reuters files. (File Photo)

https://www.theepochtimes.com/house-panel-requests-documents-from-facebook-google-amazon-and-apple-in-probe_3082414.html
15 september 2019

Amazon ombads att lämna över finansiella dokument för bland andra Alexa, Amazon Prime, Echo och Whole Foods. Interna e-postmeddelanden från chefer begärdes i brevet om Amazons algoritm som bestämmer sökrankning av produkter, liksom deras policy för de typer av data som företaget gör eller inte gör tillgängliga för Marketplace-säljare.

I juli tillkännagav justitieavdelningen att dess antitrustdivision ”granskar huruvida och hur marknadsledande onlineplattformar har uppnått marknadsstyrka och bedriver praxis som har minskat konkurrensen, kvävt innovation eller på annat sätt skadat konsumenterna.

16 juni 2020

Förra veckan sprängde Tesla VD Elon Musk Amazon för att utgöra ett ”monopol” och tweetade ”Dags att bryta upp Amazon.” Konservativa manar på. Republikanska senatorn Josh Hawley i Missouri har infört ny antitrustlagstiftning mot teknikföretagen. President Donald Trump har hotat att reglera sociala medieplattformar som Twitter och Facebook ”starkt.” Vissa i kongressen vill ha en utredning av Googles sökmotoralgoritmer för att se till att de inte diskriminerar konservativa webbplatser.

#RIPBIGTECH

De hade mycket marknadsstyrka baserat på den presentationen, ”tillade riksadvokaten. ”Och nu agerar de mycket mer som utgivare eftersom de censurerar vissa synpunkter och lägger in sitt eget innehåll där för att minska effekterna av olika människors åsikter.”

Hoaxed from 1091 Media on Vimeo.


Dessa kändisar hävdar att de befunnit sig i karantän på grund av COVID-19. Men sanningen är att de befinner sig alla i husarrest

#Pizzagate Related Issues !! #FRAZZLEDRIP #Pedowood #Pedogate #FallCaball #ObamaGate #Adrenochrome
husarrest   Bild

 


3 stora händelser gick praktiskt taget orapporterade förbi – medan din TV fylldes med upplopp och plundringar 

Följande tre stora händelser gick praktiskt taget orapporterade förbi av mainstream media, medan de var besatta av upplopp och plundring:

2020/06/02

Hillary Clinton var i domstolen och förlorade i sitt fall angående de saknade e-postmeddelandena och hon kommer att tvingas vittna i september.

2020/06/03

Rod Rosenstein vittnade inför senaten om Ryssland, Ryssland, Ryssland:

2020/06/04

Senaten röstar för att stämma över 30 Obama-tjänstemän i fallet #ObamaGate.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: