Charles Ward diskuterar positiva framtidsutsikter med Jack Kidd angående NESARA / GESARA

5 juni 2020, Charles Ward

Fri översättning av nämnda video


Idag ska vi i korthet behandla var vi befinner oss idag och vart vi är på väg. Min gäst idag är Jack Kidd. 

Jack: Tack Charles för att jag fick komma för att väcka upp folket. Det har varit en rätt så lång resa för flertalet av oss att få ut sanningen, men det är fantastiskt att ha starka karaktärer som tar det till nästa nivå och hjälper människor att förbereda sig för den fantastiska framtid som vi har. Så det är trevligt att träffas, Charlie.

Charlie: Ja, det är trevligt att träffas. Låt oss börja med att berätta varifrån vi kommer så att vi kan förstå resan. Du var väl väldigt engagerad i Q och konstruktionen av fundamenten och varför det bildades.

Jack:  Ja, jag har varit engagerad ända sedan jag stoppades från professionell sportutövning. Internet växte på den tiden och jag har varit en del av den här konspirationsresan ända sedan dess. Jag kände till att världen var fel men jag kunde aldrig lista ut var det var och efter att ha spelat polo på professionell nivå runt om i världen. Varje väg jag arbetade på, hamnade hälften av dem i fängelse under den här tiden jag arbetade för dem och den andra halvan var bara dåliga människor. Jag kunde aldrig förstå varför, och det var de superrika, och jag kunde aldrig förstå varför dessa super-rika var sådana hemska människor. De var djävulska och de var läskiga och de förtjänade pengar på ett olagligt sätt. Det fanns väldigt få som var bra människor i detta krig. Och det här skedde under hela mitt liv och jag gick igenom den här striden under hela mitt liv: Livet är hemskt, livet är hemskt. Är alla hemska? Är det såhär det är? Det gjorde mig verkligen upprörd och jag kunde inte lista ut varför det gick så bra för alla dessa hemska människor. Men när du befinner dig på toppen av pyramiden är den korrupt och hemsk, och allt under dem är dåligt, så dessa människor växer och frodas i den här omgivningen, de använde det för att väcka ilskan hos mig och jag uttryckte den på internet. Det blåste verkligen upp min tanke om hur illa allting var och hur elaka dess människor där uppe på pyramiden var. Jag är säker på att institutionerna startade med goda förevändningar men för att bli frimurare eller inom den katolska kyrkan, eller om det var inom Washington DC eller City of London, blev de alla förgiftade och ju mer jag grävde ner mig i kaninhålet desto mer insåg jag hur hemskt det var. Det var satanistiskt och djävulskt och Djävulen kontrollerade allt så det skrämde mig verkligen. Jag visste inte om vi kunde komma ut ur detta men jag kände till att det fanns bra människor som ville kasta ett ljus över världen och visa på mörkret men vi var inte tillräckligt starka. Alla regeringar var kontrollerade och allt var kontrollerat av detta satanistiska matrix. Ja, det var verkligen upprörande. Sedan frågade en god vän till mig som blev som en professionell bro för mig. Jag har känt honom under de senaste 30 åren. Han tillverkar lövsågar, handgjorda lövsågar, och han ringde mig, och han var en av mina enda vänner på nätet som hjälpte mig med den här konspirationsvärlden och försökte väcka upp människor med att berätta hur illa ställt det var där ute.

Det var han som berättade för mig om Q.  Han berättade för mig om den här militära underrättelse-webbsidan som ligger bakom Trump. De försöker berätta sanningen och om vad Q handlar om. Allt är kodat med militära koder och jag försökte lista ut dem. Det var Q:s anteckningar sedan två eller tre år tillbaka, och dessa är nu sammankopplade med dagens datum. Jag menar, planeringen, denna minutiösa militära fokus och planering som ligger bakom Q är utöver det vanliga. Du förstår, folk kommer att skriva böcker om det här under tiotals år framöver. För i grund och botten har kabbalen ställt till med oreda för oss under specifika datum, de använder sig av koder och de använder sig av alla dessa hemska saker. Allt var kodat och det var specifika datum när de lekte med oss och de sammanblandade ord likt Covid-19, förstår du, som man sammankopplas med 666 och det här har pågått under massor av år. Så också Q är mer kodad, han kommer tillbaka och spelar med i deras eget spel, men i grund och botten berättade Q för oss två månader efter att han börjat att Kriget är vunnet. Nu kan du se ett sakta utrullande där man visar för allmänheten hur illa det har blivit och att vi var på väg in i slutet av den här processen.

Det har varit väldigt förvirrande ibland, helt fantastiskt ibland, väldigt nedslående ibland, men det har varit en sanningens resa och det gläder mig att se hur var och en håller på att vakna upp. Man säger att det stora antalet människor vaknar upp, man kan se det på internet. Människor frågar mig frågor och det finns en helt del människor som skakar på huvudena åt mina konspirationsteorier, men när man presenterar detta vidriga ämne på internet försöker de vakna lite. Det är det här vi försöker göra, förstår du, det är svårt att ständigt avslöja verkligen skrämmande saker om hur hemskt allt har blivit. Folk frågar mig varför jag gör det, varför avslöjar du ständigt sådan hemska saker, men människor måste få kännedom om vad som pågår.

Charles: Det är intressant att höra att det verkligen drabbar dessa och det är det som förändrar människorna. De som aldrig har gjort efterforskningar, det är de som är eftertänksamma. För det som de tar informationen ifrån är TV, MSM. Det är hit deras forskning sträcker sig och de går inte ut på internet såsom du och jag har gjort, för att hitta sanningen. De sitter bara framför TV:n och tror på det som berättas för dem.

Jeff: Det är just exakt så som detta matrix fungerar. Du förstår, jag befinner mig på det skotska höglandet där jag bor med min fina fru och svärmor, men de tror på BBC och de läser tidningen The Times och människor är programmerade. Det är orsaken till att programmen är program och de programmerar dig. Inte mindre än om att det kommer ut på BBC eller på The Times så är de inga nyheter och de blir arga när man påstår det och jag är rädd att de flesta människor i världen är fortfarande fångade vid den fixeringen bestående av lögner.

Charles: Ja, och bedrägeriet. Du ser bakåt och media, läkemedelsföretagen, allt är samma djävulskap och de har tillbringat tusentals år med att fundera ut hur man ska kunna kontrollera människorna och kan vi kan suga ut varenda positiva energi.

Jeff: Det må så vara andligen eller materiellt, människorna är slavar och jag säger, att det är helt otroligt hur de lyckades med det men nu är allt över, förbi. Gesara kommer, patrioterna kommer att kontrollera världens länder, länderna kommer att bli suveräna och speciella, och smulas inte sönder i denna globalistiska skitstorm som de försöker skapa. Jag ska berätta dig, om Hillary Clinton hade vunnit valet hade vi befunnit oss i ett världskrig just nu. Vi hade hade mött pandemier i den omfattningen att de hade dödat miljarder människor. Vi hade sett kärnvapenkrig, vi var en hårsmån ifrån det. Trump är en superhjälte och militären som befinner sig bakom honom. Efter att JFK mördats, gick 200 militärer samman i kärnan och sade att nu får det vara nog. Men de kunde inte göra så mycket åt det, för det tog dem 60 år att fundera ut hur de skulle gå tillväga för att ta dem ner. Och just nu idag lever vi i den här yttersta tiden.

Charles: Ja, det är verkligen fantastiskt om man känner till den.

Jeff: Ja, var och en behöver vakna upp till den reaktorn.

Charles: Det är absolut briljant. Nu är vi på väg att komma ut ur den här tunneln, vi är på väg in i en ny värld. Sedd ur en ekonomisk synvinkel, med Federal Reserve, som är en herrklubb med tryckta pengar, sådana som Rockefellers, Rothschields, George Soros och andra djävulska. Vi rör oss nu emot Nesara och Gesara som är en totalt ny finansmodell och nytt system. Du har förmodligen gjort ett enormt utredningsarbete gällande detta och nu ska vi gå igenom det.

Jeff: Ja, jag har inte gjort så mycket undersökningar som du men jag vill känna till lite om allt snarare än mycket om lite. Nesara är superspännande, här finns helt otroliga möjligheter som kommer i vår väg. I grund och botten startade Nesara, jag tror att konceptet startade på 1940-talet – 1950-talet av jordbrukare i USA, eftersom den federala regeringen var redan besatt och en del av den djävulska planen. De manipulerade matpriserna, skuldsatte jordbrukarna och sedan köpte för de för en cent av dollarn dessa jordbruk så att den federala regeringen ägde alla dessa jordbruk. Men jordbrukarna gick alla samman och sade att detta är ett stort skämt och visade i princip att debitering av ränta på lån var emot alla verkliga konstitutioner, men regeringen – centralbanken tog över regeringen så att du aldrig ska få veta att hela banksystemet är olagligt. De är tjuvar och de är ansvariga för så mycket smärta och förstörelse av den här planeten, och det har pågått under hela den här tiden.

De blev än värre med dessa kvacksalvare. Men det här har pågått och dessa bankirer tog över under Napoleons krig och det blir bara allt värre och värre. De har alla blivit de mest djävulska väsen du någonsin har kunna tänka dig. De har även lämnat Gud och de dyrkar Satan, de offrar barn och de dricker adrenochrome. Det är helt horriblet hur illa det har blivit, men jag vill inte fokusera på det för allt det här ska försvinna. Nu ska vi fokusera oss på framtiden, den är fantastisk.

Nesara – Gesara. Låt oss börja med Nesara: National Economic Security Referendum Act. Den togs in av jordbrukarna när man försökte skydda jordbrukarna mot den federala regeringen. Djävulen. I grund och botten fungerade den härifrån och framåt, den fick lite olika skepnader som har skuffat på den. JFK Senior kände väl till den och försöker införa den och den var en av de viktigaste orsakerna till att de tog bort honom. Sedan kom den igen på tal i samband med Clinton. Jag tror det var något likt Special Forces som kom in och satte den framför Clinton och sade att nu undertecknar du den som en lag. Han gjorde det och den var tänkt att införas men sedan mosade de kontrollerande bankirerna den så den har blivit mosad och mosad igen, för i grund och botten tar den bort makten från centralbankerna och ger den till folket. Den gör de mest fantastiska saker. Den ger människor över 60 år en månatlig god inkomst. Alla får en månatlig basinkomst så att de kan betala räntor och leva. Människor kan fortsätta att arbeta, men då kan man använda dessa pengar till angenäma saker framom ja, du vet kära vän. De ger oss alla större möjligheter. Jag har listat dessa 19 viktigaste punkter så jag tänkte gå igenom dem nu.

 1. Nesara – är det nationella och Gesara är det globala. De avskriver alla skulder. Skulder är laglig avgiftsränta på lån som är olagliga. Alla skulder är avskrivna. Människor har vaknat upp i Amerika under de senaste månaderna där studielånen är borta och avbetalningarna likaså. Oberoende av bank, har de inte längre några som helst bankskulder. Det kommer att bli ett jubileum. Detta kommer att hända inom de närmaste 6 månaderna. I Amerika har det skett för att en hel del människor har redan vaknat upp och om jag följer en kille som heter Pimpy’s Investment kan ni där lyssna till honom. Han är briljant. Här berättar han om valutan, aktierna och alla dess möjligheter kopplade till det. Men han vaknade här en dag och idag följer 50 000 människor honom. Han var som jag, hade studielån som är borta och jag ser det ske varenda dag. Varje dag se jag detta ske på webbsidor som jag följer. Människor berättar hur deras skulder har spolats bort. Så det har redan påbörjats i Amerika. Det tar 6 – 12 månader att rullas ut. Det är några länder som är på G och och några har ännu inte skrivit under dem. Jag har för mig att det är 209 länder som har undertecknat det men det händer. Putin är stjärnan här. Han har stött på några problem för han är totalt kontrollerad av Deep state. Kommunistpartiet är ett annat ord för Deep state. De gjorde allt så att de kunde ha en fiende, de kunde har gjort det här för evigheter sedan. Det är bara ett koncept. Ända sedan det hela började när Tsar Nikolaj vägrade att skriva under Nationernas Förbund, som var början på centralbankerna efter det första världskriget, och sedan kom den gamle gode Rothschild som svor att han skulle hämnas, och vi svor på hans dödsbädd, och därefter bekostades hela den bolsjevikiska revolutionen av bankirerna för att skapa en fiende, skapa hat och allt annat galet.Nu tillbaka till Gesara. Avskrivning av alla kreditkortsskulder och andra bank bankskulder med hänvisning till olagliga bank- och regeringsaktiviteter. Många hänvisar detta till ett jubileum eller ett fullständigt överseende av skulder.
 2. Slopande av inkomstskatter
 3. Slopande av IRS (The Internal Revenue Service) (Skatteverket). Arbetarna överförs till The Treasure National (mots. Skatteverket) omsättningsskatt. Det som alltså händer i Amerika är att Trump har mycket klokt stängt ner Federal Reserve. Han införlivade Federal Reserve med US Treasure. Fed är idag bara 10 % av vad det var men det ingår idag i US Treasure. Det betyder att regeringen har återtagit kontrollen av deras pengar. De styrs inte längre av bunt psykopater och satanistiska sjuka bankirer som inte gör något annat än förser sig själva med allt från människors själar till pengar till allt som de har fikat efter genom att dränera världen på. IRS och och Federal Reserve, möjligen detsamma gällande England, utgör de även en del av regeringen, de är separata enheter som drivs av bankirer. Inte konstigt att det är galet.
 4. Inför en flat skatt på 17 % för mindre viktiga nya artiklar. Endast sektorns omsättningsskatteintäkter till regeringen. Med andra ord, kommer mat och mediciner inte att beläggas med skatter, inte heller gamla hus. Det kommer att bli bara en liten regering och den kommer att regeras enbart från bara 20 % eller 17 % av skatter och bara på helt nya artiklar. Men mediciner eller allt annat vitalt för människan eller second hand är skattebefriat.
 5. Ökade fördelar för den äldre befolkningen. Som om du är över 60 år är du utvald. Det är bra. Det ingår i en global basinkomst som utgör en annan del av detta. Därigenom får alla tillräckligt med pengar för att betala räntor och mat.
 6. Återkomst av konstitutionella Lords från alla domstolar och juridiska frågor, vilket är helt otroligt eftersom vår lagstiftning är fullständigt korrupt. Om jag är rätt informerad har juristerna redan börjat utbilda sig i konstitutionell lag. Inte längre bankstämningar och de utbildas nu på nytt. Detta är mycket spännande.
 7. Återställa det ursprungliga ändringsförslaget till adeln. Jag är inte säker på vad det betyder, men jag känner till att de flesta kungliga familjer i Europa är på låtsas eller så har de inte kungligt blod. De europeiska kungliga kommer inte att överleva det här uppvaknandet. De utgör en del av problemet. Speciellt de i Nederländerna, jag är rädd att detsamma gäller Storbritannien och Spanien, befinner sig inte på den bra scenen. Vi får vänja oss vid det. Kanske kan vi hitta de rätt blodlinjerna som innehar de äkta kungliga linjerna, men jag vet inte. Men som du vet, älskar alla lite de kungliga men dem som vi talar om nu, är inte äkta kungliga och de är kriminella och befinner sig i djupa problem.
 8. Det etableras ett nytt presidentkongressval som blir genomförbart inom 120 dagar efter utlysningen av Gesara. Enligt det vad jag har hört, kommer det att basera sig på hela Amerika. Det är när de meddelar om Gesara och då kommer Trump att avgå som president. Och därefter, inom 120 dagar, kommer det att bli ett nytt val där han kommer att vinna med en marginal som aldrig har tidigare skådats i världen. Det kommer att bli ett rentvättat golv. Detta kunde ske överallt. Det skulle betyda att Boris måste avgå och efter 120 dagar måste vi ha ett ärligt val, rakt framåt, transparent. För som vi alla känner till har de blivit kapade under flera generationer såsom har skett i Amerika. Och här har det varit ett stort skämt.
 9. Därefter övervakar man val och förhindrar olaglig valverksamhet från särskilda intressegrupper. Det skulle inte förvåna mig om 3/4 av världens ledare har blivit det genom bedrägerier och fiffel.
 10. Skapa en ny Treasure regnbågsvaluta som är guld-, silver eller platinumbaserad. Värdefulla metaller avslutar bankrutten för USA, vilken initierades av Franklin Roosevelt år 1993. Så i praktiken stänger man ner centralbankerna, stänger ner denna bedrägliga fiat-valuta och man går tillbaka till som det låter, stabil råvarubaserad guldstandard eller olja eller den standard som landet väljer. Det finns i princip en hel del dolda medel som är gömda. Jag tror, att dessa backar upp Gesara som finns på Filippinerna. Här finns miljontals ton guld. Det har gömts här under hundratals år och de går ända tillbaka till Salomon. Här finns så mycket guld, att om man endast använder en liten del av det, skulle det stöda vartenda enskilt lands övergång till det. Så det spelar ingen roll att Kina har 20 000 ton och tror att de kan leda hela världen. Det spelar ingen roll, för USA har 25 000 ton guld. Det är obetydligt för dessa tillgångar som finns runt om i världen, och dessa tillgångar väntar på spårning och övergång, de har stått upp och väntar på det rätta tillfället, men de kan inte göra allt det här medan dessa elaka människor administrerar dessa. De har försökt med detta tidigare, t ex år 2007 satte de in 27 triljoner dollar i banken för att balansera den. Men det som var meningen att komma ner till folket och togs från ett av dessa medel blev stulet av dessa bankirer och regeringen. De stal dem och folket fick inte dem. De försökte men det fanns inte tillräckligt med pengar. Vi talar nu här om så mycket pengar, tanken var att en generation som föds in i detta inte skulle behöva bekymra sig om pengar. Det är just här, att de kan gå vidare i sina liv i en vacker anda. De behöver inte leva i denna förslavning med rädsla, skulder och panik. Det finns så mycket hat som de har alstrat.Du kan föreställa dig vilken annorlunda kontinent Afrika kunde vara om man tog bort problemet med pengar. Det förstördes genom fattigdom, genom korruption, material. I grund och botten har de blivit roffade på tillgångar konstant. Den enda möjligheten för kabbalen att roffa åt sig av tillgångarna är att skapa fullständigt kaos och det är vad de har gjort. Så det är fantastiskt att denna guldvaluta, den finns redan bakom kulisserna, och dessa länder har jobbat med detta under många år och det står klart att införas nu.Det finns en möjlighet jag vill nämna här. Jag ber er alla att köpa någon valuta eftersom alla valutor kommer att gå i par, för när man försöker stoppa dessa skurkar, du vet vad som hände när 25 000 vietnamesiska dong blev värt 1 dollar.
 11. Förbjud försäljningen av födelseattester i form av kreatursaktier genom US Department. Idag pågår detta runt om i världen i grund och botten ända från det när vi föds. Födelseattesterna är satta på börsen. Vi är en handelsvara. Jag menar, det är helt otroligt. Dessa skurkar håller på med detta.
 12. Påbörja ett nytt US Treasure Bank system (skatteverk) under konstitutionell lag som kommer att införa ett nytt skattebanksystem i alla länder. Det ska vara suveränt, rent, genomskinligt. Det eliminerar Federal Reserve systemet under omställningsperioden. Federal Reserve tillåts operera sida vid sida med det forna US Treasure under ett års tid. Bara för att omställningen ska kunna ske så smidigt som möjligt för att inte slänga ut människor ur det.
 13. Behåll så många domare och advokater samt konstitutionell lag. Upphör alla aggressiva amerikanska regerings militära strider. Inga krig mera. Om länder inte har något alternativ undertecknar de Gesara. Ifall att de vill stanna kvar i skuldmatrixen – gamla systemet – kan de göra det men de kommer att bli förstörda. De kommer inte att få någonting alls och då finns där inget heller längre. Så de måste skriva under Gesara och det första de måste underteckna är INGA KRIG. Och om de går ut i krig, kommer de att få alla sina tillgångar konfiskerade, vilket är helt motsatt till vad som varit. Det gamla gardet ville ha krig. Om det pågår något krig med Gesara blir man nedstängd. Och nedstängd så basalt att krig inte kan uppstå.208 eller 209 länder har hittills tecknat under. Jag tror att de sista är sådana som Iran, Irak, och några andra som har vägrat att skriva under. Det hänger på förmodligen alla nu. De förespråkar fred över hela världen.
 14. Frisläpper okänt välstånd med en enorm summa pengar för humanitära ändamål. Jag är involverad i det här och i grund och botten, framom att föda denna nya valuta uppifrån toppen, vilket gör att den stjäls, kommer den här in från botten och går uppåt. Den går uppåt genom projekt och det finns så mycket rikedom att puffa in från botten att det kommer att frambringa sin egen marknad. Det kommer att få dig att känna sig som en dvärg. Jag är säker på att när allt faller på plats kan jag se att Dow Jones går upp 100 000 fallt. Du förstår att det är i den storleksordningen. Du förstår, att dessa kan återuppbygga Amerika, de kan återuppbygga allt. Jag håller på med att återuppbygga Skottland, det är mega-stort. Det är så spännande. Och be, be, be att det händer. Vi känner alla till att det är så illa ställt där ute utan något alls av allt detta speciella.
 15. De talar om dessa 300 ännu, de har aldrig haft en recession lik denna under de senaste 300 åren. Om det går i lås utan att dessa medel släpps, finns det två stimulansfonder med dessa viljevalutor  och dessa fem miljoner människor i världen som har samlat i valutor, Kina, Zimbabwe, Filippinerna och några fler, alla dessa kommer att mosas i par och kommer att ställas mot varann antingen i förhållande 1.5 eller 1.2 och alla kommer de att ställas mot varann istället för den ena högt och den andra lågt. Så det är här som möjligheten ligger i att köpa någon valuta nu om du kan. Du kan t ex köpa för 1000 euro och få 25 miljoner dong. Föreställ dig då effekten av om det går med 1.1 eller 1.5 eller 1.6. Då blir 1000 pund 10 miljoner dollar. Och även om det inte sker, du kan också gå back, men du får pengarna tillbaka, så det är en otrolig vadslagning och var och en som lyssnar och ringer ett samtal till sin mäklare för att köpa någon valuta som gått ner. Det pågår ett krig just nu inom centralbankerna. Du vet, Iran, Irak, Vietnam – dessa är de tre främsta länder som har blivit fullständigt förstörda av Deep state och genom krig så här finns ditt valutaköp.Men låt oss nu återgå till Gesara. Det kommer att stimulera den globala ekonomin. Alla kommer att kunna jobba och lyckas.
 16. Det möjliggör att man släpper över 6 000 patent av undertryckt teknologi som har fråntagits allmänheten under förevändningen av nationell säkerhet, inklusive fri energi. Den har alltid funnits där ute men vi har inte fått tillgång till den. Antigravitation och soniska helande maskiner som är Star Trek teknologi där du kan ligga ner och det tar ditt DNA, det tar ditt blod och sedan kartlägger den din kropp och går sedan igenom var du har problem. Den går igenom som en scanner och dina organ och renar dem och vi kan få ett hälsosamt långt liv. Denna teknologi finns redan och det finns 6080 livsförändrande patent. Deep state har speciellt tryckt undan det som gäller hälsa eftersom de kontrollerar läkemedelsfabrikernas matrix och förtjänar miljarder dollar genom att hålla människor sjuka.
 17. Se på vad Trump precis har gjort. Han införde hydroxychloroquine och UV-ljus. Bara dessa två mediciner och vad hände med dessa? Hydroxychloroquine botar så mycket. För tre år sedan fanns det en kanadensisk farmaceutisk gigant som tillverkade dessa piller. Han kom på hur speciella dessa piller var. Han började berätta för världen att du inte behöver mediciner för dessa botar 200 sjukdomar. Vad det handlar om, du får dessa för en cent medan människor betalar tusentals för andra piller. Jag menar, denna medicin skulle formligen barskrapa hela läkemedelstillverkningen och handeln med läkemedel, bara för att den botar så mycket. Det kan rena blodet, tillsammans med lite peroxid eller vad det heter. De mediciner som Trump nämner är en lätt introduktion till vad det handlar om. Du får UV, alla dessa bevis kommer ut nu. Man inför UV i blodsystemet eller i dina lungor och UV- ljuset dödar majoriteten av alla virus och immunsystemet kan göra resten. Det är samma sak med Hydroxychloroquine. Det gör oerhörda saker. Artritis, lupus, virus. Varje land som tar det för malaria får inte malaria. De slängs ut. De får inte marknadsföra denna medicin, man bränner ner fabriker, ja kära nån då.Charles: En sak som fashinerat mig är folk som inte har vaknat upp där det gäller det här. Varje dödsfall med Covid-19, det gäller inte 90 eller 99,9 % utan 100 %. De hade tagit influensavaccinet.Jeff: Tvinga mig aldrig till att ta vaccin det är förödande. Jag har fått en hel del problem för jag har nekat mina barn till att ta vaccin, och när man tittar på BBC som bekostas av Bill Gatesdu måste vaccinera alla människor”. ”Du förorsakar alla dessa problem”. Det är ingenting annat än betald propaganda och jag hoppas att han snart hängs på Guantanamo Bay. Jag hoppas de matar honom till pirayorna.Charles: Det som får mig att skratt när det gäller vacciner, om vaccinerna ska skydda dig så varför skriker de då på människor, låt dem vara. Det förekommer dåliga diskussioner och de skriker.

  Jeff: Ja, det är otroligt. Om du tänker på alla dessa mässlingfall. Du kan inte få ut de verkliga data men alla barn ska bli vaccinerade mot det. Och influensa. Jag har sagt åt människor att inte vaccinera sig mot influensa. Min svärmor tog det och tre dagar senare var hon sjuk och sen var vi alla sjuka i huset. Det är helt otroligt. Dags att vakna! Och vad sätter de sedan i dessa vacciner?

 18.  Alla dessa patent skulle stimulera hela världsekonomin. Kan du tänka dig om alla entreprenörer fick alla dessa patent. Bara det är ju fantastiska nyheter.
 19. Man ska eliminera alla nutida och framtida kärnvapen på planeten Jorden. Låt oss hoppas att allt det här sker så snart som möjligt och som jag sagt tidigare, droppar allt in långsamt för att förse människorna med nyheter, för det är så chockerade om hur dåligt allt är och då deprimerande så om det kommer ut för snabbt skulle människor inte kunna hantera det. Med bästa förutsättningar att leva sina liv baserade på en lögn bara för att människorna i toppen är korrupta. Och detta är mycket upprörande. 

Charles: Jag kan berätta från mitt eget liv. Jag växte upp i Plymouth Brethen och där blev man hjärntvättad eller som de kallade det, indoktrinerad under mina 23 första år. Det tog mig sedan 10 år att förstå vilken sanningen var. Allt som man blev lärd som barn måste man lära sig på nytt för att man har ljugit. Du har blivit vilseledd. Och när du talade om att du har blir hjärntvättad under hela ditt liv, kanske under 40, 50 år, och det gäller hela befolkningen. Då kommer befolkningen att brottas med vad har man i hela friden har sysslat med.

Jeff: Ja de startar redan i skolan. De kontrollerar utbildningssystemet. Man har ju alltid påstått att det är segrarna som skriver historia. De som vinner krigen, de har matrix. Det är inte alltid så som det berättas, utan hur du ska tro att det är. Historien är fullständigt korrupt och falsk. Förhoppningsvis är hela den här skiten över nu och vi går mot en upplysande period, de förutsäger att det är tusentals år framåt. Men vi måste nu först glömma hur hemskt det har varit eftersom det inte för med sig någonting gott. Det blev så illa, att Q alltid sade Endast 20- 25 % av sanningen kommer att visas för allmänheten för det är för upprörande. De är galningar. De drack blod från små barn och offrade barn under speciella högtider och de hade underjordiska grottor fulla med barn som de gjorde experiment med, och det går tillbaka till Nazistpartiet. De använde sig MK-Ultra och alla dessa hjärnprogram och de tog formligen över allt.

Gud välsigne Donald Trump och vi befinner oss nu i processen av att eliminera allt detta och all negativitet och vi håller på att föra in ljuset tillbaka i tillvaron. Och allas liv kommer att bli så mycket bättre.


Mer i samma ämne:

https://bakomkulisserna.biz/2020/04/25/nesara-gesara-det-nya-finanssystemet/

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/27/alla-skuldinteckningar-ar-avskrivna-i-hela-varlden/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: