Alla skuldinteckningar är avskrivna – i hela världen!

Igår, den 26 mars 2020, trädde den guldbaserade valutan i kraft. Lär dig vad den betyder för dig och hur du får tillgång till den. Sprid detta till alla!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2020-03-27
Mark Christopher

Email: markkishonchristopher@gmail.com

All skuldinteckning, oberoende av om den är kommersiell eller privat, så är de avskrivna i enligthet med ett djupgånde uttalande som jag har gjort. Jag ber varenda en tittare att dela denna video med var och en som de känner på hela världens planet och alla 195 länder runt om i världen behöver känna till att alla inteckningar oberoende av om de är kommersiella eller privata, så är de avskrivna.

Den här videog är den första av tre delar och jag kommer att släppa de övriga när vi kommer fram till Påskhelgen. Gör detta tillkännagivande allmänt känt. Jag använder mig av uttryck som alla inte är fullständigt bekanta med. På grund av detta kommer alla beskrivningar att visas med alla kvalificerade uttalanden, såväl som oberoende uttalanden i beskrivningsrutan.

Vid en andra titt på denna video, vilket jag föreslår att du gör, kommer du att få tillräckligt med kunskap och information så att du ska kunna kontrollera dessa uppgifter som berör ditt liv. Så ta det i din egen takt, var snäll och gå igenom dem, för den är det viktigaste uttalandet som du någonsin har hört talas om under de senaste 25 åren inför framtiden.

Nu när vi stiger in i denna helt nya värld där de globala valutorna kommer att bli guldbaserade. En annan värld för denna guldbaserade valuta är Corona. Corona betyder ”glänsande” och det kommer från solen. Det är glansen som kommer från guldet, och på spanska betyder det ”krona”. Den gyllene kronan. För att fira det här i en tid när detta sker och här vi talar om vartenda land i världen, där alla fångar som inte är våldsamma eller inte utgör ett hot för allmänhetens trygghet, kommer att friges som en gest för syndernas förlåtelse. Skuld, är en synd, mina damer och herrar. Inteckningen är dödssynden och sådana villkor kan inte existera inom denna nya guldbaserade ekonomi.

Det finns många metoder för dig att utnyttja denna efterskänkning av skulder och inteckningar. Ett av dem är att lansera ett klagomål (reklamation) hos mig. För att ytterligare utbilda dig och bemyndiga dig, ska jag täcka mer än 12 ämnen i denna presentation, ensamma och tillsammans. Alla ämnen kommer att följa efter i mina övriga presentation.

När du hör ord som SARS, eller ord om svininfluensa eller om fågelinfluensa, och idag detta särskilda uttalande av denna anmärkningsvärda punkt i historien, med sådana ord som Corona hänvisar de till bankkoder som betyder överseende av skuld. Så när de talar om fågelinfluensa talar de om för dig på ett kodat språk, att vi kommer att efterskänka flygindustrins skulder. Men allmänheten som inte känner till vilka dessa koder är, kommer inte att känna sig smarta. Kom ihåg det, mina damer och herrar, att en kod betyder endast att du behöver ett skiffer, eller att du behöver avkoda det för att man ska förstå vad det betyder. För om jag pratar till dig med koder, som betyder det att endast du kan höra och förstå dem. När man talar till dig öppet, talar de om regler, föreskrifter, stoder och så, och då talar då i kodade ordalag.

Mitt arbete som planetens potentiella bedömmare (domare), går ut på att undervisa dig i hur man bryter dessa koder, såväl som detta symboliska språk som omger det.

Ja, mina damer och herrar, i egenskap av planetens potentiella uppgift och chefspedro och fortfarande fungerade domare, har jag spräckt dessa koder. Världens företag talar med blivande hemliga sällskap rakt inför dig med dessa kodade språk och symboler. När så sker har du i själva verket varit oförmögen, de har gått in i ett funktionshinder, ett funktionshinder som naturligtvis står emot lagen. Den andra orsaken till detta är att dessa företag tror att varenda individuell person på denna planet är i direkt konkurrens med varandra och med företagen, vilket även era egna regeringar är. Du har inte varit medveten om detta men era regeringar, så att säga, står sig främmande till dig och du står dig främmande till dem. Ta detta till den yttersta punkten, om du frågar någon polisman på gatan, tjänar du allmänheten eller skyddar du riksdagen och regeringen, kommer de att berätta för dig att de tjänar först och främst riksdagen, regeringen och olika förespeglingar för regeringen runt om i världen.

Ni, mina damer och herrar, är i själva verket främmande för dem, de talar till dig på ett främmande språk, därför kan du inte förstå bankkoderna, deras hemliga sällskaps advokatsamfunds koder, och det är mitt arbete att en gång för alla göra det möjligt för varje person som i själva verket befinner sig i ett geometriskt lika villkor, så att de öppet kan delta i denna gyllene tidsålder, i denna gyllene Corona fladdermusvaluta. För den senaste månaden har företagen, aktiemarknaden, och de olika företagen som har gynnat deras aktier på aktiemarknaden över hela världen, närmat sig alla federala banker i världen.

Ja, mina damer och herrar, den federala banken trycker fiat-valutan, vilket betyder skuldebrev. De har närmat sig Federal Reserve bankerna runt omkring i världen och bett dem att köpa aktierna på marknaden som nu håller på att kollapsa inför deras ögon. Det här sker eftersom den mycket stabilare och högsta valutan i världen är guldet som  ersätter fiat-valutan.

Er värld, mina damer och herrar, är delad i två delar. Den ena som är benämnd som en skuggvärld eller den kända världen som är en fiktionsvärld med denna fiktions-valuta, med deras påhittade företag och deras påhittade skal, och sedan har du världen bestående av fakta. Guld är fakta. Den forna domstolskappan är fakta, men eftersom Federal Reseve köper in dessa aktier och otaliga triljoner dollar har de nu tryckts upp på nytt i ekonomin. Beroende av det kommer din valuta, fiat-valutan, likväl som aktiemarknaden och deras priser, att kollapsa. Det är överhängande, det händer allt just nu framför dina ögon.

Pensionsfonderna, mina damer och herrar, och detta är mycket viktigt eftersom pensionsfonderna är verkligt svettkapital. De är inte i sig sjävt fiat-valutor. Eftersom pensionsfonderna är knutna direkt till aktiemarknaden genom pensionsfondförvaltarna kommer dina pensionsfonder att utgöra en förväntad upp- och rörrankningsroll. Denna ansträngning med att trycka upp triljontals dollar i ett fruktlöst försök till att stoppa corona från att nå varje enskilt land i världen. På en personlig revers, tillhör det till mina uppgifter i egenskap av barnalstrande generation, som växer upp till pensionering och som kommer att bli pensionärer inom de närmaste fem åren eller mer, då kan dina pensionsfonder vara i allvarlig fara. Det ligger nu på dig att kontrollera din egen pension. Det ligger också på dig att berätta för pensionsförvaltarna vad som bör göras. Detta kallas Instruktioner. Utan instruktioner kan de fortsätta med att göra vad som helst som de vill göra, eftersom de tror att du är inkompetent till att ta hand om din egen pension. När allt kommer omkring, var det ju därför som du överlät detta förvaltande till någon annan.

Trumps personal har gjort det mycket tydligt att de förväntar sig att dessa ”baby boomers” räddar aktiemarknadskollapsen. När jag släppte priset på guld för några veckor sedan, så vad hände med priset på guldet då? Det skjuter nu i höjden, eftersom det är nu som guldet sveper över världen.

Därför har allmänheten med sin fiat-valuta, kanske och förhoppningsvis kommer de inte att ha tillräckligt med fiat-pengar för att köpa in sig på denna helt nya valuta bestående av guld och silver. För att kvalificera sig för denna uppgift ska du ringa upp din guldmarknadsförsäljare och fråga dem om de har något guld eller silver. De kommer att berätta för dig att det har varit en efterfrågan på guld och silver. De inväntar just nu påskhelgen när de kommer att få instruktioner för att börja återsälja guld och silver.

Från och med idag, 26 mars 2020, förbjuder jag att man använder sig av ordet VIRUS eftersom ordet virus betyder att dessa män och kvinnor som är lättpåverkade för påverkan, får sina hjärnor infekterade. Det är vad det här ordet virus betyder. Det betyder att det infekterar en persons sinne.

Hela världens regeringar är förbjudna att använda sig av det här ordet virus, eller att förknippa det till något annat ord. Om jag finner att de gör det, kommer de att ställas till svars inför den federala efterföljande domaren för detta uppdiktade framförande av språk, vilket kan medföra en fängelsedom på 20 år och böter på upp till 20 miljoner pund. Företagen och regeringarna, likväl som privatpersoner som har skapat detta ord, virus, kommer att åtalas, eftersom sådana påståenden som förhindrar människor och förvillar människor, bryter mot själva grunden för förtroendelagen. Och var och en som bryter mot förtroendelagen lämnar sin position som förtroendeman. Oavsett hur litet förtroende som världens företagschefer, VD:ar, finansdirektörer, har till allmänheten, kommer det att ha noll och inget värde precis som dessa belåningar och skulder om de fortsätter med att använda sig av detta ord eller försöker förorena corona-effekten som nu sveper över planeten.

Det är dags för er att skriva detta klagomål (reklamation) till mig. För världens befolkning, närhelst ni hör regeringar eller regeringsföretag använda sig av ordet virus, utgör det faktiskt ett inslag mot förtroendelagen. Och eftersom de upprätthåller ett förtroendeuppdrag utgör du automatiskt en förmånstagare för din regering, du är förmånstagare till banksystemet, du är förmånstagare för svettkapitalet, men du kan aldrig bli förmånstagare för belåning eller skuld eftersom detta är ett dödssynd och skuld är en synd. Så det är upp till förtroendemännen för denna värld att arbeta tillsammans med världens befolkning och försäkra att mänskligheten inte befinner sig i synd eller i dödssynd. Enligt lagen har du vad som kallas ”tyst avtal”. Tyst avtal betyder att var och en som gör ett uttalande och om du inte vedergäller det under Roberts regler för företag accepterar du det som sanning, och om du inte stoppar och rättar till den jurisiska personen kommer du inte att kunna åtnjuta överseendet för alla dessa skulder. Det kommer att vara mycket enkelt att mottaga det, du skriver helt enkelt ett brev till dem och fråga dem om några enkla frågor vilka jag inte kan ta upp här men om du skickar mig ett email ska jag hjälpa dig och ge dig några tips om hur du kan resa denna önskan som gör att du kan komma i åtnjutande av denna världs ekosystem, världens finanssystem och naturligtvis av världens byråkratiska system.

BBC har under deras ständiga eller mellan-kungliga stadga diskvalificerats av mig. Jag har gjort det för att garantera (skydda) den globala sändringstrafiken så att sändringstrafiken inte ska bli smittad av dessa falska och vilseledande påståenden.

Människor som väljer det, och det är deras val ifall att de vill delta i BBC:s tillståndssystem, genom att i grund och botten bryta mot lagen eftersom de från och med nu blir diskvalificerade.

Om du önskar få veta mer om det, kan du mejla mig och kan lämna dessa upplysningar till dig. Varje man och kvinna som ämnar korsa över denna helt nya värld, från fiktion till en värld bestående av fakta kan inte hålla dessa djuriska känslor och villkor i åtanke. De kan inte göra den här resan, för i en värld baserad på fakta, men genom att ljuga, göra falska påståenden, göra falska anklagelser, utgör ingenting annat än del av denna skuggvärld. Det är en värld som håller mänskligheten i oenighet och i krig mot varandra. Så om du är en del av detta djuriska beteende, så kan du inte göra den här resan, för det hänger på dig att ta ansvar, och när du tar ansvar har du makt.

Ja, jag är medveten om att du har blivit hjärntvättad. Ja, jag är medveten om att du har blivit vilseledd i att tänka att med mycket makt följer mycket ansvar. Ingen får någon makt genom att ta ansvar. De personer som befinner sig i någon form av förtroendepost, och om du har något av dessa djuriska egenskaper, vilka betecknas vanligen som psykopatiska eller narcissistiska, vilka utgör en mekanism som psykopater använder sig av. Ja, jag känner till att detta kan uppfattas som hårda ord för dig, men jag ger er alla förutsättningar och alla bevis som du behöver i beskrivningsrutan.

De människor som har dessa djuriska egenskaper vilka är allmänt förknippade till de sju dödssynderna, är jag medveten om att allmänheten kommar att vara omedveten om dem. Dessa sju dödssynder vilka är vad de flesta av dessa underarter använder sig av. I en värld byggd på fakta kan sådant uppförande inte existera, för i en värld byggd på fakta kan vi inte tillåta skuggspel, lögner kan inte tillåtas. Det skulle vara inget annat än ett steg tillbaka i mänsklighetens evolution.

Till min lärare, min mentor, min vän David Wayne Miller, vill jag tacka dig och på den här världens invånares vägnar. Jag vill tacka dig för ett stort inhämtande av denna helt nya ekonomi, denna helt nya guldbaserade ekonomi. Mitt käraste hopp är att du vill dela denna video så att  varenda person på denna planet kommer att få höra talas om vad som händer.

Genom att göra så, bästa damer och herrar, har du gett dig själv makten till att sprida dess goda nyheter. Genom att göra så har du hjälpt medmänniskor till att bli en del av detta sociala kontrakt. I mån av att du utför ditt sociala kontrakt kommer du att finna att armén, marinen, flygstridskraferna kommer att hedra dig och skydda dig och dina rättigheter. Det är min käraste önskan att varenda invånare på denna planet blir en förmånstagare av detta mångfaldiga förtroende som finns där ute, likt tron på Jesus, likt tron på Muhammed och det finns så många av dem att listan kunde göras längre och längre.

Allt detta, mina damer och herrar finns för att låsas upp och allt du måste göra för att bli ärad och förpliktad till att uppfylla detta sociala kontrakt i global skala. Det enklaste sättet för att göra detta är att dela denna video och de beskrivningar som här biläggs.

Till nästa gång, mina damer och herrar, sköt om er och om du är orolig för din hälsa, vidta då alla nödvändiga steg som du behöver för att hålla dig andligen och kroppsligen frisk.

Hej för den här gången, mina damer och herrar.

Bilagor

[” 0:01 Att gå för konkurs är ett trick för att binda dig till ett falskt avtal.
1.
https://youtu.be/Huzgg4KNTps
2.
https://www.natlbankruptcy.com/are-th…
3.
https://www.thebalance.com/what-happe… ”]
[” 00:19 – Sjöstjärnans och spindelens kraft. – YouTube-policy för rättvis användninghttps://www.youtube.com/watch?v=wc1ZF… ”]
[” 01:41 – 1944 upprättades Bretton Woods-systemet för att ersätta guldstandarden med den amerikanska dollarn som den globala valutan. Systemet avslutades 1971 när president Nixon bröt guldbulten, men den amerikanska dollarn förblir dess globala dominans. Hur har världen förändrats under de senaste 75 åren? Vad är den kinesiska yuanens roll i det globala monetära systemet? Och hur troligt kommer Facebooks LIbra att utmana den amerikanska dollarns dominans? – YouTube-policy för rättvis användning
https://www.youtube.com/watch?v=MZ79W… https://nomadcapitalist.com/2018/08/3… ”]

[” 01:50 – Sanningen bakom Coronavirus – https://youtu.be/pJHAeY25rCA

Definition av Corona – https://www.merriam-webster.com/dicti… ”]

[” 02:10 – Alameda County Sheriff’s Office sade i torsdags att de har släppt mer än 300 fångar från Santa Rita Jail i Dublin som en säkerhetsåtgärd i ett försök att stoppa spridningen av det nya coronaviruset. Da Lin rapporterar. (3-19-20) – YouTube Användarpolicy för rättvis policy https://www.youtube.com/watch?v=Pq6_1… ”]
[” 02:52 – Kunskap är makt – Courtesy of Nation.com https://nation.com.pk/28-Sep-2018/kno… ”] [” 03:03 – Avian Flu / Bird Flu – Courtesy of NHS – https://www.nhs.uk/conditions/bird-flu/ (NE – SARS – A) Virus 2003 – https://en.wikipedia.org/wiki/NESARA ”]
[” 03:44 – Definition för koder – https://www.merriam-webster.com/dicti… ”] [” 03:44 – Definition för skiffer – https://www.merriam-webster.com/dicti… ”]
[” 04:49 – Disability Act – UN Charter – https://en.wikipedia.org/wiki/Convent… ”]
[” 05:33 – Skyddar polisen riksdagen eller folket – https://en.wikipedia.org/wiki/Parliam… ”]
[” 05:54 – Sanningen om Washington D.C. – https://www.youtube.com/watch?v=tlENg…
] 06:38 – Om världens valutor kommer att stödjas av guld, betyder det att värde måste lösas in med köpkraften för guld. Det är därför du måste se till att du kommer att vara mottagaren av dessa Fiat-valutor när det blir icke-Fiat-valuta / pengar, detta är mycket viktigt
[” 06:49 – Definition för Fiat-valutor – https://www.investopedia.com/terms/f/… ”]
[” 07:50 – Federal Reserve sätter in biljoner dollar i ekonomin – https://www.theatlantic.com/ideas/arc…
] 08:58 – Om världens valutor kommer att stödjas av guld, betyder det att dess värde måste lösas in med köpkraften för guld. Det är därför du måste se till att du kommer att vara mottagaren av dessa Fiat-valutor när det blir icke-Fiat-valuta / pengar, det är mycket viktigt. 09:49 – På alla punkter måste du se till att du är mottagaren när världens valutor inklusive pensionerna blir guldstödda. På grund av detta måste du veta själv och ta reda på om du kommer att dra nytta av förändringen eller nackdelen. Ansvaret kommer alltid att vara hos dig.
[” 10:54 – Definition på Virus – https://www.etymonline.com/word/virus ”]
[” 11:57 – Vad är förtroendelag – https://simple.wikipedia.org/wiki/Tru… ”]
[” 13:23 – Tacit Agreement of Silence Acquiescence – https://en.wikipedia.org/wiki/Silence… 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Acquies… ”]
[” 13:34 – Robert Rules of Corporations – https://en.wikipedia.org/wiki/Robert%… ”]
[” 14:26 – British Broadcasting Corporation privilegiebrev – https://en.wikipedia.org/wiki/BBC_Cha… ”]
[” 16:54 – De sju dödssynderna – http://www.deadlysins.com/
[” 18:11 – Vad är ett socialt kontrakt- https://en.wikipedia.org/wiki/Social_…]
Thanks for Watching – : Global-Chief-Federal-
Postal-Court-Judge &: Plenipotentiary-Judge. : Mark-kishon: Christopher. :
Copyright/copy-claim.


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. lögn!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: