Ola Bengtsson -Världens bästa jurist stämmer Näthatsgranskaren Tomas Åberg för maktmissbruk

Ola Bengtsson -Världens bästa jurist stämmer Näthatsgranskaren Tomas Åberg för maktmissbruk

Det har kommit till oss pga. läsartips att Tomas Åberg som är känd för djurplågeri men inte dömd då han flydde landet. Ola som är ordförande för yttrandeombudsmannen som är omskriven som jurist och drivit ett antal högprofilerade fall, Har som företrädare inom fall som strider mot Sveriges grundlag om yttrandefrihet. Ola som är en känd Jurist som alltid slagits för de svaga sida har blivit påhoppad av en förening som fått över 2,2+ av dina skattpengar. T ex lyckades jag och Ola i högsta migrationsdomstolen att få en pojke född i en restaurang att få stanna där de alltid blir avslag enligt kotym.

Ola är även ordförande för yttrandefrihetsombudmannen ock den 28e Mars kommer Katie Hopkins att komma till Stockholm och tala, hon är en känd profil som varnar västvärlden om Islams ondska och hat mot yttrandefriheten.

Efter ett långt liv där Ola företrätt många klienter så insåg han det han alltid haft på känn att när pensionsåldern kommer blir man svag trots att man arbetat hela sitt liv.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: