Bill Gates överlämnar sig till kineserna samtidigt som det hemliga kriget rasar

2020-02-24
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

xi

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Den hemliga striden för planeten Jorden pågår med England, Ryssland, Kina och Pentagon som leder anfallet mot den satanistiska Khazariska-maffian. I den största utvecklingen i förra veckan överlämnade sig Microsofts Bill Gates, med rädsla för sitt eget liv, till kineserna och ger dem nu insiderinformation om den farmacutiska maffian … berättar hemliga asiatiaska sällskap och Pentagon-källor.

Den officiella kinesiska nyhetsbyrån Xinhua rapporterar att Gates erbjöd 100 miljoner dollar för att bekämpa det ”nya Coronaviruset.” Kinesiska presidenten Xi Jinping skrev till Gates:

”Jag stöder ditt samarbete med relevanta kinesiska institutioner och ser fram emot en ökad samordning och samordnade insatser i det internationella samfundet för allas hälsa och välbefinnande.

De ”relevanta kinesiska institutionerna” samarbetar med Gates vilka med säkerhet inkluderar de kinesiska hemliga tjänsterna.

Hemliga asiatiska sällskapskällor berättade för Pentagon i förra veckan att de är medvetna om att biovapenattacken mot Kina genomfördes av samma människor som mördade president John F. Kennedy och orkestrerade 9/11.

Asiaterna och Pentagon samarbetar därmed och precisionsbombar, samt delar informationen för att säkerställa att alla skyldiga ”leds till rättvisa”.

Nu måste vi titta på rollen som den amerikanska presidenten Donald Trump och hans regim har i hela dess verksamhet. Ett viktigt spår är eskaleringen av paniken kring ”Coronaviruset”, annars känt som ett vanligt förkylningsvirus. Dess spridning intensifierades bevisligen efter det att den amerikanska företagsregeringen uteblev formellt den 16 februari. Denna pandemi planerades för att ge täckning för avbrottet av krediter (och därmed underskottsfinansierad import) som USA upplever just nu.

grenell

Vi noterar också att Trump har tappat mycket av sitt militära stöd. Det var därför han tvingades anställa den öppet homosexuella brinnande sionistiska amerikanska ambassadören i Tyskland Richard Grenell som tillförordnad chef för National Intelligence. Det är också anledningen till varför Trump-Q-anon trycker på sin lakej Kashyap Patel som ett ”namn värt att minnas”.

CIA och marinveteranen Robert David Steele konstaterar:

”De hemliga mandarinerna kommer att ljuga för den tillförordnade DNI och hans nyanställda Kashyap Patel, som alla är lika okunniga om innehållet i underrättelse, trots deras supersmarta som borde veta vad presidenten behöver, men inte får – bortsett från omstörtning och lögner. Liksom med [statssekreteraren Mike] Pompeo, kommer den hemliga världen att försöka charma och omstörta, och Grenells förtrollning med folkmordssionism, kommer att bli hans Achilles-häl. ”

Image result for g20 saudi arabia 2020

Image result for sri mulyani indrawatiNaturligtvis pågår det ett mycket större spel inom spelet här. Sammankomsten med G20-finansministrarna i förra veckan i Saudiarabien, minus Storbritannien, Ryssland och Kina ger tips om vad som står på spel.

Det är ”väldigt viktigt att synkronisera”, sade den indonesiska finansministern Sri Mulyani Indrawati i en intervju  för Bloomberg-TV i Riyadh, beträffande G20. Indrawati tillade:

indonesia2

”Alla finansministrar som kommer hit, och centralbankerna, har instrument och politiska verktyg som de kan implementera och uträtta, inklusive finanspolitisk expansion om det är nödvändigt”.

Hon säger i princip att centralbankerna kommer att skapa obegränsade mängder stimulans eller trilljoner dollar med datorkreditpengar. Den här gången kommer det inte att fungera eftersom vi befinner oss i slutskedet nu.

Det ser ut som att Indonesien har valts ut av den sionistiska kabbalen för att ta över tillverkningssektorn från Kina. Det finns inga tillfälligheter.

Som en rysk FSB-källa noterade, ”även om det nya Coronaviruset inte existerade, behövde det uppfinnas eftersom …

någonting behövde göras för att förhindra Kina från att ta över världen”.

Med andra ord, behövde väst dra en linje i sanden och se till att vi inte hamnar i en kinesisk enväldes-värld.

Nu säger P3 frimurarkällor att planen är att öka paniken världen över, angående det nya (designade) -viruset som en ursäkt för att införa undantagstillstånd, vilket behövs för att starta ett världsförbund.

Asiatiska hemliga sällskapskällor säger, att de förstår och stöder behovet av ett löst världsförbund, vilket även det brittiska samväldet gör. Detta skulle vara ett multi-polärt arrangemang begränsat till att hantera problem som planeten som helhet står inför. Det skulle överensstämma med insamling av skräp i grannskapet, där alla är överens om att sätta sitt skräp i ändan av sin uppfart under vissa dagar, men det skulle också innefatta att man tillät att sophämtningen komma in på deras egendom.

Vad dessa grupper inte stöder är en sionistkontrollerad, fascistisk ny världsordning som drivs av Satan-dyrkande khazariska gangsters. Dessa människor klamrar sig fortfarande envist fast vid ett bibliskt undergångsscenario som innebär att man ska döda 90 % av världens befolkning och förslava resten. Några av deras senaste rädsloframkallanden gäller ”10 plågor som träffar planeten” och kan läsas på följande länk.

http://endoftheamericandream.com/archives/10-plagues-that-are-hitting-our-planet-simultaneously

economistDet är också värt att notera att den Rothschild och Angelli-ägda tidningen Economist Magazine, presenterade apokalypsens fyra ryttare på sitt ”The World in 2019” -omslag.

Hur som helst, låt oss ta en titt på den rädsla som eliten genom porrshowen har i beredskap för oss under de kommande veckorna, allt tack vare en ”ny typ” av Corona-virus. Kom ihåg, att allt detta började antagligen med en ”galen fruktfladdermus” och nu erkänner kinesiska tjänstemän att djurmarknaden inte var orsaken till utbrottet, men de vill inte heller säga vad det var.

Det vi ser, är industriella nedstängningar, pandemi gator och andra sådana handlingar som sker i många länder.

tsunami-like

Här är till exempel ett citat från Newsweek:

towns

”Det är lite oroande. Tills detta hände i Padua verkade det nästan som ett mediajippo, säger Marco Bertoni, som bor i den norra staden Feltre.

Gissa vad Mr. Bertoni … det är ett mediajippo.

I Japan finns det ett utstuderat mediajippo om människor som sattes i karantän på ett kryssningsfartyg och sedan skickades det ut över hela världen utan att det provkördes ordentligt.

foreign

Till och med Iran deltar i den pandemiska kabukiteatern.

iran3

most

Det ser dock ut som att Sydkorea, vars film ”Parasite” nyligen vann en Oscar, nu är på väg att få det främsta priset för sitt pandemiska skådespel. Det finns så mycket rädsloporr som snurrar runt kring det senaste viruset, att det nu har smittat alla patienter så att de söker en galen asyl i Sydkorea.

Här är vad CIA och australiensiska underrättelseskällor hade att säga om handlingen som utspelar sig där:

Image result for ”Daegu, Sydkorea

”Daegu, Sydkorea är det nästa utvalda dödscentret utanför Kina. Det kommer att förekomma många dödsfall där. Sydkorea drabbades av detta coronavirus för att få ner ekonomin. Det fungerar eftersom The Korea Composite Stock Price Index (KOSPI) har gått ner med 3,2 % idag. Tillverkningscentren för högteknologi kommer att drabbas. Daegu är en tillverkande industristad. Det är den ekonomiska och industriella kärnan i Daegu-Gyeongbuk-regionen, ett av de viktigaste industriområdena i Korea.

Är det bara av en slump att tillverkningssektorerna drabbas av detta designade coronavirus? Denna biologiskt tillverkade pandemi planerades faktiskt för att skapa ett globalt pandemikaos och det är vad det håller på att göra just nu. Nästa gång kan det vara en coronavirusinfekterad varulv i London som löper amok. God save the queen! Det handlar om att kollapsa de stora ekonomierna i världen och banksystemet”.

Det här är vad som sker just nu:

largest

Världshandeln tar fart och marknaderna håller på att implodera. På bara den senaste veckan raderades $ 700 000 000 000 från de globala marknaderna (de är alla datorposter).

Vi börjar också se tomma butikshyllor och vi kommer att få se så många fler av dem innan det här är över. I Japan är det nu omöjligt att köpa ansiktsmasker eller desinfektionsmedel om du inte köper dem av en ockrare. En minskning av medicinska leveranser från Kina kommer också att påverka USA allt mer. Det här är bara toppen på vågen. Länkarna nedan ger flera exempel på att världsekonomin finfördelas för att sedan avstanna.

keenly

virus

samsung

answering

 

Som en Goldman Sachs handlare nyligen sa till mig: ”Jag kommer att fortsätta att dansa så länge festen pågår men jag kommer att stanna nära dörren”. Precis som mongolerna, använde de sig av mänskliga sköldar för att skydda sina krigare, nu använder oligarkerna detaljhandelsinvesterare för att skydda sina vinster. Länkarna nedan visar hur detaljhandelsinvesterare alla hoppade in i sista minuten, precis i tid för att drabbas.

wall

Kom ihåg gott folk, i slutet av dagen är det bara saker som verkligen finns i den verkliga världen som betyder något. Det är därför som Guldet stängde på $ 1 645 per uns på fredagen och det verkar befinna sig i en stark tjurrusning upp till $ 2 000.

Också Rhodium (en medlem av metallgruppen Platinum), som har hållits utanför radarn, stängde också på fredagen på 12 300 dollar per uns. För 6 månader sedan var det nere på 3 500 dollar per uns. För ett år sedan var det $ 2500 per uns. ”Det används utanför världen i det hemliga rymdprogrammet. Jag har direkt kunskap om detta”. förklarar en CIA-källa.

Mexikanska politiker kräver under tiden ett förbud mot silverexport och uppmanar medborgarna att investera sina besparingar i silver.

Kineserna verkar dock göra den klokaste investeringen av alla – i mat. Kom ihåg vad historien med King Midas klargjorde, du kan inte äta guld (eller silver). Kina har köpt enorma gömmor av nötter, torkad frukt och konserverat kött & fisk, berättar ryska FSB-källor. Dessa är livsmedel som inte kräver kylning eller matlagning och används för militära kampanjer samt nödhjälp i händelse av en katastrofer.

Kineserna kanske har något, nu kan det vara dags att se till att du har din egen personliga matförsörjning (ris och bönor är billiga och praktiskt taget inte förgängliga).

Slutligen, här veckan här är några nyheter som är värda att nämnas:

foul

Den ena är att så kallade First Nations-aktivister försöker stänga av järnvägstrafiken i Kanada. Kanadensiska regeringskällor säger att dessa människor får pengar från Rockefeller Brothers stiftelsen för att stoppa rörledningar som är avsedda för att exportera olja till Asien.

firts-nations

En annan som vi har hört, är att Turkiets president Recep Erdogan snart kommer att avsättas på grund av hans neo-ottomanska expansionistiska planer. ”Erdogan är tillfällig”. Han kommer att tas bort mycket snart eftersom han korsade linjen som Putin satt på plats, förklarade en FSB-källa. Han försökte springa till USA för att få hjälp men han hade redan bränt bron.

Slutligen berättar både ryska och taiwanesiska källor att den kinesiska presidenten Xi Jinping har dödats och ersatts av en dubbelgångare. Det är därför som han försvann nyligen från allmän åsyn i 12 dagar under Coronavirusutbrottet. Men vi har emellertid inte kunnat bekräfta detta med kinesiska regeringskällor.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: