Kom ihåg det här när Corona kommer – såhär gör våra politiker!

Image result for struts i sanden

25 februari 2020
Rebecca Weidmo Uvell

https://uvell.se/2020/02/25/kom-ihag-det-har-nar-corona-kommer/?fbclid=IwAR0bzroKJkZFwT8jJPJcyFf8wPt23UwvJcA6DZ7WETo3ffJX9_Qa5JPImo0

Ska man hitta en bild som ska illustrera Löfven regeringen 1 och 2 är det strutsen med huvudet i sanden.

De pratar om saker de vill prata om och struntar i verkligheten. Genomgående. Lösa samhällsproblem är noll fokus på, de konstruerar däremot problem som behöver lösas för att fjäska för särintresset LO. Som allt fokus de lagt på Arbetsmiljöverket. Tänk om en bråkdel av fokuset på fackens intresse istället lagts på att lösa gängkriminaliteten, sprängningar och det konstanta problemet att utlandsfödda inte jobbar?

Förneka problem är också ett av sittande regerings kännetecken. Därför har det upprepats “vår beredskap är god” för Corona trots att akutsjukvården i många städer saknar vårdplatser och inte minst just på intensiven där Corona-patienter som är allvarligt sjuka hamnar. 

Dödligheten är 2,5 % så även om de flesta inte blir jättesjuka blir vissa det och måste då vårdas på intensiven.

Enligt en artikel i Dagens Samhälle är dock vår beredskap inte alls god, så klart, då det uttalandet bygger på dagsläget. Om säg 10 % av svenskarna skulle bli sjuka är dock inte beredskapen god längre. Just nu sitter 10 % av jordens befolkning i karantän, även om det är många i samma land (Kina).

Enligt rapporten kan 5000 personer söka för diagnos. Eller snarare, 5000 besök så om en person söker flera gånger är det färre. Totalt handlar kapaciteten om 100 person som kan vårdas i hela Sverige för Corona samtidigt.

Vad gör då regeringen?

Vad gör då en regering som är kända för att tycka att Rosenbad bara är ett medel för att uppnå ideologiska vinster att bocka av gentemot yttre kravställare som LO eller saker som får S eller MP att framstå internationellt som världens bästa partier/individer och inte har något med att lösa verkliga problem landet har?

Ja, eftersom vare sig S eller MP ju aldrig besitter en chans att framstå som ett moraliskt föredöme och det de önskar sig mest av alla är att få klappar på ryggen av internationella bistånds- och fredsbranschen passar regeringen på att istället för att höja vår egen beredskap ge bort 40 miljoner av våra pengar till WHO. För att bekämpa Corona.

De fick direkt hurra-rop från WHO-chefen. Offentlig digital applåd.

Istället för att lägga 40 miljoner kronor i en beredskapsfond för Corona i Sverige ger man alltså bort dessa pengar till andra länder. 40 miljoner är en struntsumma för WHO men inte en struntsumma för valfritt sjukhus att skaffa sig beredskap.

Pengarna kunde istället lagts på att fixa så att landets största sjukhus i Stockholm, Göteborg, Malmö och kanske även Umeå pga avstånden, på kort varsel kan skaka fram diagnosresurser och intensivvårdsplatser som utbrottet kommer hit.

Nej, De ger bort pengarna till andra länder istället. 

Jag hoppas alla kommer ihåg det här när vi har det första svenska utbrottet.Kategorier:Hälsa, Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

4 svar

 1. Jeg frykter ikke noe corona virus. Det jeg derimot frykter er hva myndighetene kan finne på å gjøre i tiden som kommer.

  Gilla

 2. ”Dödligheten är 2,5 % så även om de flesta inte blir jättesjuka blir vissa det och måste då vårdas på intensiven.”
  De siffror jag hittar är från mainland Kina
  64,786 2,563 7,090 serious, 1,585 critical
  dvs 4% redan döda plus dryga 2% till i kritiskt läge……

  https://bnonews.com/index.php/2020/02/the-latest-coronavirus-cases/

  Gilla

 3. https://www.expressen.se/nyheter/1000-turister-i-karantan-pa-hotell-pa-teneriffa/

  – Det är info från människor som är uppmärksamma –
  Berättelsen 1- på väg till Kanarieöarna 2 år sedan var mellanlandning på Funchal/Azorerna och alla bads ut från flygplanet, efter 1 timme kom vi in på flygplanet igen. Det kom flygplats personal in och började spreja aerosol in i kabinen på sittande människor -han sagt att det var influensa på Azorerna och detta är desinfektion – på planet var både gamla och barn….!!!!! – Man undrade varför inte desinficerade de inne i kabinen när vi väntade i hallen -varför han sprejade på människor och i lyften sin aerosol när alla satt på platserna. Många efter detta fått influensa när vi kom på Kanarieöarna.
  Berättelsen 2- förre året på Kanarieöarna var konstigheter med influensa med andnings symptom – folk undrade vad det är… vad de sprejade där ?

  – Kanarieöarna sponsras av vissa globalister – kan vara det att för viss ersättning de hjälper att pröva på folk olika aerosol medel???? –

  – Folk i övrigt är lydiga och än så längre naiva …… detta bara iakttagelser av några bekanta som varit misstänksamma….

  Gilla

  • https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Qo0BnP/who-radgivare-coronaviruset-kan-vara-sjukdom-x
   – WHO avslöjade för två år sen att de förbereder sig för en tänkt internationell epidemi. De kallade den ”sjukdom X” – nu sprider sig coronaviruset covid-19. – Utbrottet passar in på ”sjukdom X”, säger virologen Marion Koopmans till brittiska medier.
   !!! – WHO och är den sataniska verktyg som planerar dessa odlade ”virus” att sprida i bestämda planerade tidspunkter…. i händerna av globala NWO
   – de säger 2 år sedan !!!! – Det stämmer enligt folks iakttagelser – de påbörjade samordnade attacker med sin virus-aerosoler lite varstans just då …..

   Gilla

%d bloggare gillar detta: