Rothschilds sparkades ut ur Ryssland och Japan när världsrevolutionen framskrider

Benjamin Fulford, Veckobrev
2020-01-20
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rysslands-regering

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

En världsrevolution utvecklas med historiska händelser som äger rum i Afrika, Kina, Frankrike, Japan, Ryssland och på andra håll när det gamla planetariska kontrollnätet fortsätter att kollapsa, är flera källor överens om.

Låt oss börja med den revolution som tillkännagavs i Ryssland i förra veckan. I grund och botten sparkades David Rothschild ut och den ryska centralbanken nationaliserades, vilket är anledningen till att halva regeringen avskedades, säger FSB:s källor. Så här har våra FSB-källor att säga i ämnet:

”Det var tänkt att allt skulle börja i november 2019 när premiärminister Dmitrij Medvedev dödades vid FSB:s huvudkontor, men på grund av ett stort antal av de rikaste av världens judarnar fanns i landet  (Rothschilds, Sheldon Adelson, etc.), sköts denna operation upp.

”I slutet av december gavs hälften av våra pengar till en struktur, som organiserade den plötsliga ”avgången” för den judiska premiärministern Medvedev. Denna struktur kommer att övervaka olika ministerier och alla nya ministrar utses under dess övervakning.

forum

Image result for Herman] Gref

”Den 16 januari blev chefen [Herman] Gref för Federal Central Bank Sberbank så berusad av sorg att han fördes till Odintsovo-sjukhuset där det visade sig att han led av akut alkoholförgiftning. Det är därför han plötsligt avbröt sitt tal på Gaidar-forumet”.

Den 18 januari berättade Gref för Tass News: ”Vi borde omfamna kollapsen av den befintliga världsordningen. Det kommer att vara mycket smärtsamt”.

https://tass.com/top-officials/1043741

Image result for elvira nabiullina Yevgeny Zinichev official portrait (mchs.gov.ru).jpg
Yevgeny Zinichev och Elvira Nabiullina

FSB-källor rapporterar också att när Elvira Nabiullina, chefen för den ryska centralbanken, avskedades i förra veckan, konfiskerades alla centralbankens anställda och en enorm mängd dokument togs i beslag.

En annan sak som de rapporterade till oss om, var att Yevgeny Zinichev, ”chefen för Krisdepartementet, kommer att bli chef för FSB, men det kommer inte heller att vara så länge.”

P3-frimurarna, som rapporterar väldigt konstiga grejer, berättar för oss att Medvedev som togs bort var faktiskt ”en utomjording”.

Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macron från Frankrike befinner sig också under belägring. Han tvingades fly för sitt liv från en teater i förra veckan mitt i ett uppror som har pågått nu i över ett år. En ny fransk revolution kommer, lovar de franska motståndskällorna.

nationalisedLika dramatiska, om än mindre offentliga händelser pågick i Japan i förra veckan. En första kusin till den före detta kejsaren Hirohito berättar för oss att Bank of Japan har blivit …

… nationaliserat och Rothschilds samt Rockefellers har tagits bort från kontrollen över detta land.

kejsaren

japanese

Brittiska kungafamiljekällor bekräftar detta och säger att kejsar Naruhito och kejsarinnan Masako har blivit inbjudna till Storbritannien under våren där de bland annat kommer att diskutera inrättandet av en världsplan för framtidens planering.

us-space

Representanter för P3-frimurarna, det brittiska samväldet och asiatiska hemliga sällskap planerar att träffas i London, eventuellt i februari, för att diskutera inrättandet av denna byrå. De kommer också att diskutera förberedelserna för en mänsklig kolonisering av rymden, säger P3-källorna.

Det första avtalet är att planeringsbyrån ska ledas av en kommitté bestående av sju medlemmar, med beslut som fattas genom majoritetsröstning, säger en källa som är inblandad i förhandlingarna. De sju kommer att bestå av en representant vardera från Afrika, Amerika (Nord och Syd), Asien utanför Kina, Kina, Europa inklusive Ryssland, Indien och den muslimska världen. Veto skulle begränsas till den region som det berör. Så, till exempel, om världen bestämde sig för att förbjuda fläsk, kan kineserna lägga veto mot det och fortsätta att äta fläsk i Kina.

svininfluensan

På tal om fläsk och Kina säger CIA-källor i Asien att en stor offensiv pågår mot det landet. ”De västerländska medierna diskuterar inte slakten, där flera hundra miljoner svin slaktats på grund av utbrottet av den nya stammen afrikanskt svininfluensavirus” (naturligtvis skapat i laboratorium), säger en källa och noterar:

”Fläskkött är kinesernas huvudmat. Det konsumeras varje dag. Amerika kan inte ersätta det förlorade fläsket från den massiva slakten. Du kan föreställa dig vad som kommer att hända med det kinesiska folket utan fläsk, som är deras huvudsakliga proteinkälla. Detta hålls väldigt tyst av uppenbara skäl. Kina hade hälften av världens leverans av grisar med en befolkning på mer än 700 miljoner svin. Detta är den viktigaste proteinkällan för 1,3 miljarder människor”.

Källorna berättade också för oss följande:

Xi Jinping och hans kämpar står bakom de protesterande i Hong Kong. Hans plan är att ta ner HK och förvandla Macau och Shanghai till nya finanscentran. Kina har finansierat demonstranterna sedan dess början.

”HSBC håller på att flytta sitt regionala huvudkontor till Singapore.

”Den kinesiska regeringen planerar att avbryta alla hyresavtal som gjordes med Storbritannien, vilket innebär att de kommer att ta över marken och byggnaderna i HK. De planerar också att avbryta HK-dollarn och kommer att tillåta upp till 6 månader för alla HK-dollar att bytas ut mot Yuan. Som ni ser kommer Kina att förstöra Hong Kong. De kommer naturligtvis att skjuta sig i foten, så att säga, eftersom HK är deras koppling till pengar från väst. Kina kommer att implodera inifrån”.

Dessutom berättar källan:

”Kina har kastats ut ur Laos, Myanmar och Vietnam. De är inte längre önskade där eller behövda. Detsamma gäller i Australien. Australiensarna har fått nog”.

USA genomförde också en sofistikerad attack mot Kina via Japan, berättar japanska militära underrättelseskällor. Detta sågs i nyheterna som en kamp mellan Sydkorea och Japan angående historiska frågor. Men i verkligheten var det ett anspråk på att stoppa japansk export av utrustning för tillverkning av viktiga halvledare till Sydkorea. Detta i sin tur hade effekten att man stängde av den kinesiska halvledarindustrin, säger källorna.

africa-summit

En ny mjuk maktkamp pågår också med kineserna angående Afrika. Ett exempel är denna desinformation som skickas (förmodligen av kineserna) om ett av britterna lett toppmöte angående Afrika. Enligt denna desinformation:

”Organiserat av Boris Johnson kommer detta toppmöte att vara värd för många stats- och regeringschefer, företag, internationella institutioner, internationella spionorganisationer för spionage och kontraspionage och hemliga sällskap för att presentera investeringsmöjligheter i Afrika och för att diskutera genomförandet av den nya världsordningen. Det kommer att innehålla en diskussion av den högsta kommittén med titeln ”Melanin och kontrollen av svarta människor”.

Den faktiska översikten för toppmötet som publicerats av den brittiska regeringen har följande lydelse:

” För Toppmötet kommer premiärministern att vara värd och han kommer att sammanföra företag, regeringar och internationella institutioner för att visa upp och främja bredden och kvaliteten på investeringsmöjligheter i hela Afrika. Toppmötet kommer att stärka Storbritanniens partnerskap med afrikanska länder för att skapa en säker och välmående framtid för alla våra medborgare. Det kommer att mobilisera nya och betydande investeringar för att skapa arbetstillfällen och öka ömsesidigt välstånd”.

Med andra ord ser vi äntligen ett västerländskt svar på kinesiska Belt and Road Initiative (Sidenvägen).

I alla fall säger kinesiska frimurare, för sin del, att allt prat om en kinesisk implosion har funnits där i årtionden och har alltid visat sig vara fel. De säger att tiden är på deras sida eftersom de har ett överlägset system för styrning och ekonomisk ledning, så de kommer att fortsätta växa snabbare än Väst.

plastic

Kineserna tar nu också upp ledningen för miljöskydd, säger källorna. De senaste nyheterna som stöder detta inkluderar kinesiska planer på att förbjuda engångsplaster och ett tioårigt fiskestopp på Yangtze-floden.

fishing

Offensiven mot Kina äger rum i samband med en fortfarande pågående kollaps av den amerikanska företagsregeringen i Washington DC. Regimen där är förlamad av intern maktkamp och iscensatta evenemang. Det senaste är en samling i Virginia kännetecknande av krisaktörer, vapenlobbyister, dumbommar, undercover poliser, medborgarjournalister, etc. Det pågår också en falsk impeachment-show mot USA:s President Donald Trump.

nedskjutning

Den falska showen distraheras från de verkliga brotten hos domedagsprofeterna som nu omger president Trump. Vi talar till exempel om det senaste försöket att starta det tredje världskriget i Iran med mordet på den iranska generalen Qasem Soleimani och nedskjutningen av ett ukrainskt civilt flygplan.

Det faktum att planet kidnappades på avstånd och flögs mot en iransk militärbasis – en tydlig krigsförbrytelse – rapporteras nu av mainstream-nyheterna.

canada

Som ett tecken på ett verkligt avbrott i den anglosaxiska-världen är den, att den kanadensiska premiärministern Justin Trudeau beskyller USA för att ha skjutit ned det ukrainska flygplanet. Detta händer när Storbritanniens försvarsminister Ben Wallace säger att hans land avslutar sin militära allians med Trump-regimen.

uk3

Pentagon-källor klargör det också att de är trötta på de politiska hackkycklingarna i Washington DC. Till exempel konstaterar källorna ”Som en tillrättavisning till tidigare presidenter beslöt marinen att namnge sitt nyaste hangarfartyg efter en afroamerikansk sjöman i stället för Bush Jr., Clinton eller Obama”.

Pentagon är också dödstrött på att slåss som en israelisk proxy i Mellanöstern, säger källorna. ”Kongressen är rasande över dödsfallet från Irans missilskjutningar mot USA-baserna i Irak, vilka är minst 139 till antalet, vilket också gör trupputträdet till en valfråga,” säger de.

lunatic

Ett tydligt tecken på vilken skurk USA-regimen har blivit var när statssekreteraren Mike Pompeo sa: ”Dödandet av Soleimani är ett exempel på en ny amerikansk strategi som syftar till att avskräcka sina motståndare. Detta gäller lika för Iran, Kina och Ryssland”. Någon bör påpeka för Pompeo att mord är en dubbelriktad-gata.

nato2

Trump-regimen gör också saker som att hota Europa och drar sig ur Natos militärövningar.

germany


 

Slutligen hör vi allt mer trovärdig information om strider som äger rum djupt nere i underjordiska baser säger flera källor. Titta först på seismograferna från ett indiskt underjordiskt kärnkraftsprov kontra de från en naturlig jordbävning.

jordbavning

De senaste jordbävningarna i Puerto Rico, runt Kina Lakes underjordiska baser i Nevada och Kalifornien, i Kumamoto i Japan, etc. har alla tecken på konstgjorda jordbävningar.

Flera källor berättar nu om att de har hittat barn i burar och andra fasor i några av dessa baser som nu tas över eller förstörs av de Vita Hattarna. Japanska källor berättar att
14 000 japanska barn såldes varje år till den khazariska maffian. FBI-statistik visar att
40 000 barn försvinner varje år i USA. Många av dem räddas nu från sina burar i underjordiska baser, säger Pentagon-källorna. Den 38 minuter långa videon på länken nedan ger bra bakgrundsinformation om detta, inte längre så hemliga krig.

 

Till sist fick vi veta av våra källor från Antarktis att det som händer nu på planeten är mycket viktigare. Vi lovades mer information angående detta ämne vid ett senare tillfälle.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

4 svar

 1. FN: Klimatflyktingar får inte skickas tillbaka
  https://www.expressen.se/nyheter/klimat/fn-klimatflyktingar-far-inte-skickas-tillbaka/
  – man behöver inte följa galenskapen av korrupta och köpta FN – den kan dra fullständigt åt helvete med alla sina falska ”mänskliga rättigheten” – man få hoppas att hela FN-manskap skall sändas till giljotina snart
  https://hr.wikipedia.org/wiki/Giljotina – under globala applåder från alla länder…

  Gilla

 2. När folk förslavas och allt blir dyrare men inkomster sinar i den motsatta sida = minskar i jämförelse med pris höjningar och livsfördyring pga korruption med ekonomisk medel fördelning och miljö false flag aktioner – tappas köpkraft och snart stora företag ska tappa och det leder till att även kapitalister skall tappa sina inkomster …. med allt vad det innebär…. Detta visar att fel politik bedrivs just nu i väst världen – som leder till inte bara att stora befolknings mängder skall elimineras men även till utrotning av civilisationen…. – sedan blir det fritt fram att mörda vem som helst rik som fattig och zombieväldet förre all död… detta redan varit i tidigare civilisationer som stoppade inte satanisk utveckling…
  – Varuhuskedjan i konkurs – har funnits sedan 1881
  https://www.expressen.se/dinapengar/varuhuskedjan-i-konkurs-funnits-i-140-ar/

  Gilla

Trackbacks

 1. Rothschilds sparkades ut ur Ryssland och Japan när världsrevolutionen framskrider — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: