Lördagsintervju 50 med Industrimannen Karl Hedin om myndigheter som inte följer lagen

Har du inte sett denna video ännu från SwebbTV ska du göra det nu. Såhär agerar rättsväsendet mot en oskyldig människa utan att någon ställs till svars. Rättsrötan har fått fotfäste i svenska rättssalar.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

31 maj 2019

 

Åklagaren har inte kunnat visa någon död varg eller spår av något sådant trots omfattande undersökning.

Även fyra kollegor i jaktlaget blev fängslade. De har fråntagits sina vapen och har så länge misstanken kvarstår inte rätt att jaga, något som är deras främsta fritidsintresse.

Han uppfattar denna brutala behandling som ett straff för att han har ifrågasatt politiken i vargfrågan och även naturvårdsverkets rätt att identifiera skogsmark som skyddsvärd. Detta är något som gör att skogen kan bli oanvändbar och mer eller mindre värdelös.

Detta bekräftas av ett flertal markägare som tidigare har kontaktat oss på Swebbtv för att uppmärksamma detta problem, något som upplevs som en konfiskation. Trots att det har gått mer än ett halvår är det inget åtal väckt och Karl Hedin är fortfarande misstänkt. Han känner sig sviken av myndigheterna och menar att det har kommit in aktivister som har tagit över och som inte följer lagen. Trots detta får de inte några kännbara straff.

Enligt hans åsikt är detta ett samhällsproblem och han anser att riksdagen behöver ta tillbaka makten och kräva att lagarna efterlevs av myndigheterna. En förutsättning för detta är att tjänstefel ska kunna ge kännbara straff. Karl Hedin har medverkat som författare i flera böcker som tar upp dessa frågor.

Hans verksamhet inom sågindustrin och bygghandeln omsätter flera miljarder och har ca 1000 anställda. Han upplever ett påtagligt stöd av många människor i Sverige och ser inte att det har drabbat näringsverksamheten särskilt negativt ännu.

Under våren har han hållit en mängd föredrag i möten där han har berättat om vad som har hänt honom. Han planerar att ge upp till 45 föredrag före sommaren. Karl Hedin förväntar sig att åklagaren skriver av fallet i brist på bevis men vet av erfarenhet från andra liknande fall att det kan ta lång tid.Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:,

2 svar

 1. Since 1979, American Receivable has provided small businesses with the financial
  resources they need to grow, increase inventory, make payroll on time and effectively compete in the
  marketplace.

  We do this by speeding up cash flow that you have tied up in accounts receivable.
  Factoring is simply turning over your accounts receivable in exchange for cash now.
  By offering the most competitive rates in the industry and uncompromising customer service, American Receivable has become
  the go-to resource for invoice factoring in the country. https://americanreceivable.com/

  Gilla

 2. Since 1979, American Receivable has provided small businesses with the financial resources
  they need to grow, increase inventory, make payroll
  on time and effectively compete in the marketplace.

  We do this by speeding up cash flow that you have tied up
  in accounts receivable. Factoring is simply turning over your
  accounts receivable in exchange for cash now. By offering the most competitive rates
  in the industry and uncompromising customer service, American Receivable has become the
  go-to resource for invoice factoring in the country. https://americanreceivable.com/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: