Denna skrivelse är direkt riktad till landets statsminister Stefan Löfven

Image result for stefan löfven i agenda

Olle Ljungbeck
2019.11.19

 

Denna skrivelse är direkt riktad till landets statsminister Stefan Löfven med anledning av hans uttalanden i söndagens Agenda.
Ingenting av det Du framförde och sa, Stefan Löfven var verklighetsanknutet. Därför finns det endast två sätt att förklara dina lögner.
1. Du är så mentalt sjuk att Du inte längre förmår ta in och förklara verkligheten.
2. Det andra är att Du medvetet ljuger och försöker föra svenska folket bakom ljuset i tron att de skall tro och hålla med dig och Du därmed skall undkomma deras vrede och straff.
Men ingen kan hålla med dig i din verklighetsförfalskning. Jag är nästan 88 år och har såväl sett som läst om de svåra tider som rådde på 20- och 30-talet med en enorm arbetslöshet och fattigdom.
När Du nu påstår att det som nu händer i städernas förorter med grov kriminalitet av alla slag kunde också varit ett verk av svenskar om man flyttat dessa till de här områdena.
Då vill jag påstå att trots att fattigdomen och nöden var betydligt värre än den dagens invandrare i förorterna lever under, så bar sig de svenska arbetslösa tillnärmelsvis inte så åt jämfört med vad som nu sker.
Trots att dagens invandrare har såväl mat, kläder husrum, som flertalet av de svenska arbetslösa på 20- och 30- talet saknade, så var kriminaliteten låg och går inte på något vis att jämföra med de barbarer Du släppt in i vårt land och som Du tar till de värsta lögner för att skydda och därmed förnekar verkligheten.
Oavsett om Du är mentalt sjuk eller medvetet ljuger för att rädda ditt eget skinn så finns det inget försvar eller förmildrande omständighet för att Du skall vara kvar som statsminister eller undgå straff.
Du har alltsedan Du blev statsminister bit för bit förstört vårt land. Du har tagit ifrån folket den trygghet vi tidigare levt under. Men Du är också på väg att köra landet ekonomiskt i botten.
Genom att påstå att segregationen är skulden till det fruktansvärda våldet från invandrarna tror sig Du Stefan Löfven svära dig fri från skuld.
Men även om det vore segregationen som är grunden är det lika fullt Du som skapat den genom att Du tagit in barbarer. Individer från en kultur/religion/värdegrund som genom hela historien visat att de inte kan leva i fred. Aldrig har vi i Sverige som nu fått använda tungt beväpnade poliser för att skydda de poliser som arbetar mot våldet!
Till slut. Hur kan övriga politiker som nu stöder dig Stefan Löfven svära sig fria från skuld till det som nu sker – raseringen av Sverige. Kan dessa politiker anses  lämpliga att ingå i kommande regeringar?
De som stöttar Löfven efter att han visat en total brist på verklighetsuppfattning och ånger efter sina uttalande i Agenda är självklart också starkt komprometterade för framtiden. Ifall de inte endast tar avstånd från honom utan också fäller hans regering bör de bojkottas i nästa val. Men också ställas till ansvar. Dit hör alla partiledare utom Jimmie Åkesson.


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

5 svar

 1. Politikerna är enbart staffage.  Det är inte de som bestämmer.  Så länge folket accepterar detta förhållande accepterar folket att styras av dold makt. 

  Gilla

 2. Politikerna är enbart staffage.  Det är inte de som bestämmer.  Så länge folket accepterar detta förhållande accepterar folket att styras av dold makt.

  Gilla

 3. Läste om att ”I riksdagen tog gängkriminaliteten över EU-debatten (den 13/11) och Ulf Kristersson sa ”Ingen lyssnar på en statsminister som inte klarar av att ta ansvar för sitt eget land”!!! Hur kan Pellejönsen Kristersson uttala sig om något sådan? Det var ju ALLIANSEN med Excellensen i spetsen som har orsakat dagens misär! Att Kristersson NU skyller på S visar bara på vilken inkompeten M ledare man har satt på ”Gödselstacken”. Stackars Sverige om vi får en ”sådan” statsminister, i framtiden. Burr.

  Gilla

 4. Angående ”de barbarer Du släppt in i vårt land”, var det inte ALLIANSEN som ”öppnade” medan S får ta efterdyningarna? Som brukligt, De övriga är ju ännu sämre eftersom de spädde på dagens elände! Politiker/partier som inte stänger Migrationen/anhöriginvandringen måste bort från allt vad politik heter. De får gå tillAf.

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: