Globala uppvärmningsbluffen :) :) :)

Det var ord och inga visor 😉 men författaren har helt rätt, det finns ingen global uppvärming.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


https://megatekk.wordpress.com/2019/11/14/global-warming-hoax-lololololol/

Den här jävla vrickade flickan, som används av hennes ännu mer vrickade föräldrar, du vet ? Ja, Greta Thunberg eller någon liknande. Hon har antagligen blivit våldtagen av pedofilkretsen. Hennes föräldrar sålde sig själva och henne till Satan.

Varje idiot med en IQ över 10 skulle redan veta att Global Warming är en bluff. Men om du fortfarande är tio år efter i utvecklingen och saknar den mentala förmågan att förstå någonting så kan jag lika bra förklara i enkla termer så att till och med en dåre skulle förstå.

Först tittar vi på rådata, sedan tar vi den logiska slutsatsen. Vilken dator, hjärntvättad  super-idiot skulle misslyckas ändå.

Det första en idiot skulle göra är att titta på data från 200 år tillbaka och dra överdrivna slutsatser.

lollll.png

AH! Skit! Grafen ovan ser ut precis som den befolkningskurva som vi har sett i den industriella revolutionen! Den är helt enkelt inte en slump, utan måste vara ett vetenskapligt faktum!

Då har vi en viss fördröjning som skulle ta den här grafen från 1000 år tillbaka! OMGÅENDE 1000 år är så lååååång tid! Jag kan inte ens räkna till 1000!

lollll2.png

Och woops. Här på denna större graf ser vi ingen nedkylning mellan den industriella revolutionen och temperaturförändringen längre … Jösses!

Okej, på allvar. Här är de verkliga uppgifterna. Här är den verkliga grafen, daterad
5 miljarder år tillbaka. Jag presenterar den geologiska temperaturmätningarna:

lollll3.png

Och nu kan du se vad den här grafen säger …

Som ni ser i grafen så sjunker temperaturen, antagligen på grund av att jordens kärna blir svalare och solen tappar energi från sin kärna. Om du var uppmärksam i skolan, skulle du veta att bara solen kan påverka temperaturen och klimatet på jorden. Och även jordens rotation och dess massa och heta kärna (spelar en roll för havsrörelsen, fördelningen av värme från solen dag som natt, etc.).

Du ser också en ökad pendling i temperaturskiftet, helt oberoende av mänsklig påverkan sedan minst 2,5 miljarder år tillbaka. Detta kan bero på att jordens rotation avtar eller något liknande. Jag gissar bara hej vilt här. Poängen är att människor fanns inte då. Om du inte tror på utomjordingar och spöken, förståss!

Nu när vi har avslöjat det på bokstavligen 5 sekunder, släpper vi till den logiska slutsatsen eftersom det alltid är kul att berätta för folk hur dumt de använder logiska argument som inte ens en fullständig idiot kan förneka. De kommer väl att försöka, men alltid misslyckas.

Så först: Om CO2 är så DÅLIGT för klimatet, som IDIOTERNA säger, varför älskar träden höga halter?

grrrrr.png

Åh! Det är nästan som att TRÄDEN älskar CO2 för att de FÅR DET. WOW!?!?!?! Vem skulle ha vetat det? Kanske någon i en snällare dagisgrupp !? 🙂 🙂

Om du lägger till mer koldioxid, växer växterna snabbare och blir större. VAD! Åh, skit! Jag vill inte ha det !!! Döda träden! Grrrrr!

För det andra. Om världen ska ta slut och bensinen dödar den. Varför tillåter regeringen bensin i första hand? Är det inte uppenbart? Ungefär som att legalisera droger (mestadels via medicinska företag), alkohol (metanol), cancer (din mat och vatten), etc.

Det beror på att de vill att du ska vara tyst. Tysta zombier får man som bara upprepar, går till jobbet och betalar sina skatter! Och vem tar dina skatter, vem lever av ditt hårda arbete? ja! Överklassen, politikerna, de kungliga och mest av allt den satanistiska grenen av sionisterna som driver världen (jag menar vem annars?).

Det är ett enkelt hierarkiskt system av apor som bara går på allt: ”hoo ho ho ha ha! Jag går till jobbet och ifrågasätter ingenting eftersom jag är en liten dumsnut! Jag är rädd för allt till och med livet självt! ”Detta system låter dessa ondskefulla där ovanför de andra dumbommarna bestämma över ödet för alla små dumbommar i botten och alla små dumbommar överallt ÄLSKA DET! 😀 Så länge de själva inte påverkas. För då börjar de små dumbommarna gråta och vet inte ens vad som hände!Kategorier:Naturen, naturförstöring, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: