NASA Satellite Imagery avslöjar chockerande bevis för klimatteknik

Glöm allt det om Greta-effekten och klimatpropaganda som presenteras på SVT och andra MSM-medier. Ta istället reda på fakta från etablerade sidor som bedriver klimatforskning och berättar den verkliga sanningen. Här kommer en sådan översatt till svenska så att alla kan ta del av den. Ingår 5G i detta projekt också?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Bild tagen utanför Australiens kust

January 16, 2019
Dane Wigington

https://www.geoengineeringwatch.org/nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering/

När det gäller det svåra att acceptera obehagliga sanningar är en bild värd tusen ord. Fotobilderna som visas nedan (och den här ovan) togs från NASA-satellitkällor, de är verkligen alarmerande. Dessa bilder ger chockerande och obestridligt bevis på det pågående globala klimatet.

Dessa bilder ger chockerande och obestridliga bevis på den pågående globala klimatförändringen / geoengineering / solstrålningshanteringen på vår planet och dess livssystem. Mycket giftiga tungmetaller och kemikalier som systematiskt sprutas ut i vår atmosfär från flygplan som en del av programmen för geoengineering / solstrålning (SRM), manipuleras med extremt kraftfulla radiofrekvenssignaler (5G? red.anm) . Dessa signaler överförs från otaliga platser över hela världen från olika typer av överföringsplattformar (jonosfärvärmeanläggningar som HAARP, SBX-radar, NEXRAD, etc.). Effekten av mikrovågsöverföringarna på molnformationer är djup och synlig (fyrkantiga molnformationer skapas under vissa scenarier).

haarp2.jpg  SBX-radar nexrad
HAARP                                        SBX-radar                                         NEXRAD

I serien med NASA-satellitbilder nedan kan många variationer av radiofrekvensmolnpåverkan observeras. I vilken grad den pågående klimattekniken / klimatet / interventionen / väderkriget stör – stört jordens atmosfär och livssystem är redan bortom katastrofalt och eskalerar snabbt över hela världen. (Många fler bilder finns på hemsidan om du vill se dem alla)

För den som är intresserad o förstår engelska, finns här ett dokument från USAs militär där man förklarar hur man besprutar molnen med barium  (informationen finns där ute, det gäller bara att ta till sig den).

geoengineeringwatch-org-104
Afrikas västkust

geoengineeringwatch-org-106
Kusten utanför Californien

geoengineeringwatch-org-115
Utanför Afrikas västkust

geoengineeringwatch-org-105
Södra Spanien och norrut

geoengineeringwatch-org-112
Australien

geoengineeringwatch-org-123
Utanför Antarktis

Orkanundertryckning / manipulation är en aspekt / agenda för klimatingenjörerna. 85 % av orkanerna som påverkar USA kommer från Afrika. Lågtryckssystem migrerar mot väst, utanför Afrikas kust. En stor del av klimatteknik / -insatserna äger rum i denna region, varför ett antal satellitbilder som visas i detta inlägg fångades där. I försöket att maskera klimatinsatsaktiviteten skyllas cyklonundertrycket utanför Afrikas kust officiellt på ”damm”. Naturligtvis finns det inget erkännande om de pågående illdåden inom klimatteknik. Citatet nedan är ett utdrag från en FOX-nyhetsartikel.

Just nu har mycket av Mexikanska golfen och delar av Karibien något varmare än vanliga havstemperaturer som normalt skulle hjälpa till i tropisk utveckling. Men det finns så mycket damm och torr luft i atmosfären att stormar kvävs innan de ens startat.

geoengineeringwatch-org-120

Även om vissa känner till att undertryckningen av cykloner är fördelaktigt, har sådan störning av jordens naturliga rytmer och system en lång lista med katastrofala effekter nedströms. Tillgängliga data indikerar att klimatingenjörerna i andra scenarier faktiskt förstärker och styr cykloner för att tjäna sin egen agenda. ”Orkanen Matthew” kan vara ett sådant exempel på väderkrig i otänkbar skala.

Hanteras och styrs orkanen Matthew kraftigt av klimatingenjörerna? Beviset fortsätter att staplas upp. Nedanför visas ett satellitfoto som tydligt visar atmosfäriska ”vågor” som omger orkanen Matthew.

  66t

66o
Resultatet efter orkanen…

SpaceWeather.com har märkt dessa som ”gravitationsvågor”, men är det här det som dessa synliga ”vågor” faktiskt är? Nej. De satellitfoton som redan visas i detta inlägg avslöjar oundvikligt tung atmosfärisk manipulation från extremt kraftfulla radiofrekvens- / mikrovågsändningar och atmosfärisk aerosoler.

Dessa överföringar lämnar ett signaturmönster på molnformationer på hög nivå som är mättade med elektriskt ledande tungmetall-nanopartiklar som är spridda från flygplan som en del av den pågående klimattekniska galenskapen.

78k

Visar bilden ovan verkligen ”gravitationvågor” som omger orkanen Matthew? Eller visar det signaturmönstret för extremt kraftfulla radiofrekvens- / mikrovågsändningar som interagerar med flygplan spridda aerosoler i atmosfären? Det senare är fallet, båda dessa element / faktorer är en viktig del av klimat- och stormmanipulation och styrning.
Photo: SpaceWeather.com

För dem som vill undersöka den mest kompletta klimattekniska presentationen från Geoengineering Watch, se videon nedan.

Den globala maktstrukturen gjorde för länge sedan valet att utsätta vår planet (och hela planetens liv som den stöder, inklusive mänskligheten) för en otänkbar massiv och förstörande klimatintervention / väderkrigsattack.

Detta beslut fattades utan kännedom eller medgivande från globala befolkningar. Om vi står vid sidan om och tillåter att decimeringen från klimattekniska vansinnet fortsätter, kommer jordens livstödssystem mycket snart att överstiga möjligheten för återhämtning. Detta är inte en spekulation, utan en matematisk säkerhet.

Hjälp oss med den mest kritiska striden för att avslöja och stoppa klimatinsatser / krigföring mot väder, vi behövs alla i denna kamp. Att dela trovärdig data från en trovärdig källa är nyckeln, låt din röst höras.Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Rymden, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

5 svar

 1. Alaska wildfires burn nearly two million acres – https://www.youtube.com/watch?v=cKLnJKSQqM0

  Gilla

 2. Greta Thunberg – De mörka lögnerna (del 3)

  Gilla

 3. Kan vi nå at redde Amazonas? – https://www.youtube.com/watch?v=xpHYW2VFG4Q

  I Sibirien mer än 3 miljoner hektar brann under den sommaren – anlagda (finns bilder när helikoptrar landar och anlägger bränder)

  Just nu anlagda bränder i hela Alaska områden – kraftiga bränder !!!

  Gilla

 4. Därför är bränderna i Amazonas så katastrofala-https://www.youtube.com/watch?v=Pkm6N-lLgYk

  – det är anlagda bränder i Amazonas, Sibirien, Alaska nyligen sätt i brand men medierna är tysta om detta … ( finns alarmerande privata bilder som suddas från Youtube men info sipprar fram trotts det…!)

  Det ser ut att NWO bränner skogsområden globalt och samtidigt (gav lokala underhuggare att bränna så mycket som möjligt) för att
  – förstärka sitt klimathysteri och samla pengar samtidigt för att förstöra ekonomi för respektive länder och försämra för befolkningen
  – Fortsatt riktning för befolkning minskning
  – försämra ozon mängd på jorden samt för att öka dödlighet för allt levande – som människor som djur
  – etc

  Gilla

 5. https://www.zmescience.com/ecology/climate/earth-wobble-axis-04243/

  Just nu under 2019 många markerade ändringen i solaktivitet – solen eller jordklotets rörelser ändras och solen kommer och går inte på samma ställen som vanligt och det samma gäller månens rörelser – det är märkligt…. (kan det vara att något konstig håller på att hända och ingen informerar oss om detta???)

  Gilla

%d bloggare gillar detta: