Djävulen Eric Schmidt och hans plan för att manipulera planeten

eric schmidt be evil

Eric Schmidt, Googles ägare

https://aim4truth.org/2019/08/31/evil-eric-schmidt-and-his-plan-for-prison-planet/

American Intelligence Media

De anonyma patrioterna vid de amerikanska underrättelsemedierna har rapporterat att Eric Schmidts motto vore mer lämpligt som ”Just Do Evil” när han använder sin cyber-krigföring för att stödja Kina, för att direkt blanda sig i USA:s val och för att attackera yttrandefrihet och integritet på sociala medier och sökmotorplattformar.

Till och med Peter Thiel vädjade till allmänheten och president Trump för att hindra Schmidt från att ge mer IP (immateriell egendom) till kineserna, särskilt AI (artificiell intelligens). Evil Eric har fortfarande kontrollen över forskning och utveckling för Alphabet (Google), Boston Dynamics (robotkrigare) och DeepMind Technologies (AI), liksom många andra företag, både utländska och inhemska.

ERIC SCHMIDT är en kinesisk spion som har sålt ut Amerika till den kommunistiska centralkommittén

I denna medborgerliga underrättelserapport avslöjar vi mekanismerna som Eric Schmidt använde för att centralisera den kinesiska kommunistens nya program för sociala kreditsystem, som används för att begränsa friheten för medborgare som inte har en acceptabel cyber-poäng.

Detta system med totalitär kontroll används nu mot företag som faller till förfång för den kinesiska ”One Belt, One Road” -handelsavtalet som i själva verket är mer som befallande piratkopiering. Över hundra miljoner kineser har fått sina friheter begränsade, blivit fängslade eller till och med satta i ”yrkesinriktade läger” där det rapporteras att över 1,5 miljoner människor har mördats.

google dragonflyOnda Eric gav kommunistkinesen detta sociala kreditsystem som skulle kunna användas mot Kinas medborgare. Hans OpenPOWER Foundation som är det centrala kontrollsystemet som kan filtrera bort allt som den kinesiska kommunistregeringen inte ville att dess medborgare (slavar) skulle googla på för att se, göra eller kommunicera. Schmidt har också designat Dragonfly, ett system som var skräddarsytt för Kina, men byggdes på det Schmidt redan hade designat och testat som Google, You Tube och Gmail.

Eric Schmidt ljög och sa att Dragonfly och det kinesiska sociala kreditsystemet inte är ”färdigt” ännu och inte kommer att fungera på många år när han fångas med händerna i syltburken när han kom hem från sina kinesiska kommunistiska samarbeten. Till och med propaganda ”nyheterna” rapporterade att Alphabet och Google-personalen säger att Schmidt ljuger.

Men det spelar ingen roll, hur som helst, eftersom att Schmidt lämnat Kina blev systemen operativa och flyttade in på hög växel. Eric fick sina kontrollmekanismer tidigt in i hela den kinesiska cyber / digitalvärlden genom OpenPOWER, ett centralt kontrollsystem som alla kinesiska företag och alla företag som handlar med kineserna måste använda om de har ett kontrakt med den kinesiska regeringen.

Alla företagskontrakt i Kina inkluderar den kommunistiska centralkommittén som kontrollagent. För att kunna verka i Kina måste företag följa den totalitära regeringens kommandon eller så visar den sin verkliga politiska karaktär som fascistisk kapitalist när den tar över det icke-kompatibla företaget. Den som gör affärer med Kina måste förstå att ”erbjudanden” och kontrakt inte behöver respekteras av kineserna.

Eric Schmidt gav också Android-teknik till Nordkorea nyligen samtidigt som sanktioner infördes i landet av president Trump. Eric tog till och med sin dotter till Nord Korea och hon skrev en dagbok om hela resan. Hon missade att berätta att Eric gav Little Kim sin smarta telefonteknologi och tillät honom att använda Schmidts satellit 5G-teknik för att stödja Little Kims smarta telefon.

Efter att ha varit en nordkoreansk spion som sålde amerikansk IP-telefoni, smet Eric tyst in i Kina där han tillbringade månader med att förstärka OpenPOWER Foundation och för att ändra sina teknologiföretag i Kina till nya företag, samtidigt som han arbetade nära med Huawei, ZTE, Lenovo (kinesiska) IBM och andra kinesiska företag för att utveckla den kinesiska planen på teknikdominans genom 5G-fasta telefoner över hela världen.

Mobiltelefonproduktion, IBMs bärbara datorproduktion via Lenovo och kinesiska halvledare och mikrochips tog över världen både inom militär- och offentlig digital teknik. Schmidt, tillsammans med Henry Kissinger, James Breyer och Mark Zuckerberg (och många andra Silicon Valley och Hollywood-moguler) hade redan sålt ut Amerika till den nya supermakten – den kinesiska ekonomin.

Sedan satte den stora störaren, president Trump, sanktioner mot alla som gör affärer med Huawei. Han tog också bort alla kinesiska mikrochips från den amerikanska militären och förbjöd vissa kinesiska cyberföretag. Trump anklagade också Kina för guldmanipulation, valutamanipulation, för att använda amerikanska medier för propaganda, för att stjäla IP, för att slita sönder Amerikas handelsavtal, för att manipulera Världshandelsorganisationen och Världsbanken, bland många andra onda metoder.

Det ser ut som ”Just Do Evil” Eric Schmidt inte räknade med att Trump skulle bli upprörd på grund av hans cyber apple-cart. Schmidt som representerar IBM OpenPOWER Foundation och som i hemlighet sålde ut IP-teknik på högsta nivå till Kina, eftersom han trodde att Hillary Clinton (en annan kinesisk kommunistisk spion och förrädare) skulle komma till makten och att kineserna planerade att promenera in i USA och ta över utan att någonsin avfyrade ett enda skott vilket skulle fungera fint. Men nu ser det ut som att Kina kraschar och brinner när Trump förkastar den kommunistiska centralkommittén. Clinton och president Xi Jinping förväntade sig nog aldrig att detta skulle hända.

Totalövertagandet av Amerika av kineserna var bara ett val bort från att ske. Det är varför Eric Schmidt arbetade så hårt för att rigga de amerikanska valen till förmån för Obama och Hillary.

OBAMA-CLINTON-SCHMIDT-ZUCKERBERG VALRIGGING misslyckades

Eric Schmidt visste att demokraterna skulle behöva kontrollera Vita huset för att kunna fortsätta med ”China First” -politiken i Clintons och Obamas anda. När 5G, som ägs av Broadcom / Qualcom, installerades, kunde kineserna öka 5G-överföringen av millivågor (kraftigare än mikrovågor) och skapa sjukdom, mental förvirring och aggression och så småningom sterilitet. Kinesiska / Clinton-planen var nästan framgångsrik ända tills Trump fick reda på att Broadcom var Hillarys och kinesernas plan som arbetade tillsammans för att ta över 5G-bandet för EMF-överföring som också används av militären i ett program som heter Active Denial, ett dödligt vapen som kan försätta en människa i sömn eller döda den.

JA, 5G KAN DÖDA OCH ERIC SCHMIDT VET ATT DET HÄR EFTERSOM HAN VAR EN AV DE MÄKTIGASTE MEDLEMMARNA FÖR GLOBALISTENS, TRANSNATIONELLA TANKESMEDJA OCH VARIT ANSVARIG FÖR BEVÄPNINGEN AV TUSENTALS PATENT STULNA FRÅN AMERIKANSKA UPPFINNARE

Image result for Office of Naval Intelligence's Office of Net AssessmentProcessen är enkel, den transnationella Highlands Group (Forum) fungerar från Office of Naval Intelligence’s Office of Net Assessment genom deras guru Andrew Marshall (nu ersatt av Dick O’Neil) som stjäl alla amerikanska patent och tar dem till gruppen för att se om de kan beväpnas.

Om krigsherrarna, cyberherrarna, Silicon Valley-riskkapitalisterna och de transnationella militärentreprenörerna håller med DARPA och In-Q-Tel om att patentet kan beväpnas, lägger de vanliga riskkapitalisterna (inklusive Goldman Sacs) upp pengarna för att starta ett dummy-företag som drivs av dummy Silicon Valley-pappersdockor.

Skriv upp: Eric the Evil, Brin and Page, Mark of the Zuckerbeast, galna Peter Thiel, Bitcoin-säljaren John McAfee, galne Elon Musk och de andra förmågor som uppenbarligen inte skapade sina mega-cyberbolag själva och inte heller har ”skapat” någonting sedan deras första stora hit.

I grund och botten är de främst män för Highlands Group som är en internationell insiderhandelsklubb för vapenpatent som främjas av försvarsdepartementet och CIA.

När det framgångsrika DARPA / In-Q-Tel-projektet ses som ett bra vapen, köper riskkapitalisterna och insiderna in sig i dummy-företaget innan det offentliggörs och sedan börjar det magiskt handlas på New York Stock Exchange (börsen) som ett framgångsrikt monopol med statliga kontrakt utan bud.

I grund och botten blir insiderna rika. Sedan köper det nya företaget upp all konkurrens och fortsätter att få regeringsavtal tills de är miljardärer som driver monopol. Detta är ”militärt industrikomplex” -affär som vanligt – även om de ännu existerat bara en dag.

Eric Schmidt är en produkt av detta system och är i själva verket en av de mest medvetet onda deltagarna i dessa grupper där teknik säljs till högstbjudande och den som säljer den blir rik. Detta system med patentstöld bedrivs av de vanliga misstänkta som har arbetat tillsammans med Bill och Hillary Clinton, som är kommunistiska spioner ända sedan kineserna infiltrerade Arkansas och Hillary’s Rose Law Firm i Little Rock.

Onda Eric har en speciell plats i denna onda tekniska kabbala. Det var Eric, genom IBM Eclipse Foundation, som hjälpte till att stjäla Leader Technologies affärshemligheter för att flytta Google till YouTube, Gmail, Google Earth och 100 % övervakning av alla internetanvändare.

Eriks kinesiska OpenPOWER Foundation är i huvudsak IBMs Eclipse Foundation 2.0, som använder samma manual i Kina som den som användes i USA.
Manualen: stjäl patenten och erbjuder dem sedan som ”open source” -program. Alla har ”bakdörrar” inbyggda i alla aspekter av programmen som redan har blivit samordnade med OpenPOWER eller IBM Eclipse Foundation. Onda Eric skapade inte ens en ny modell för kineserna, han kopierade helt enkelt vad han har av en del av här i Amerika, med IBM:s falska open source-projekt med öppen källkod. De är båda fullständiga förfalskningar som leds av samma cyber-teknikhärskare.

Patent on everything

Richard C. Walker’s patent for the Internet of Things

Onda Erics plan att ta över världen som en till synes mörk Sith Lord men det slutar inte med de idéer vi har presenterat hittills. Eric har infiltrerat valriggning, online cyber krigföring, cyber målinriktning, social manipulation via Internet, politisk manipulation, industriellt spionage och många andra banor för evigt fördömande.

Vi har samlat några av dessa anknytningar nedan som separata poster med standarddefinitioner av Eriks fina resultat som propaganda ”nyheterna” skulle rapportera som stora framsteg av teknologisk utveckling ledd av Eric Schmidt, Silicons-underbarn. Ingenstans, kritiserar någon Erics galna syn på framtiden eller de hemska saker han säger om de människor som han manipulerar genom sina många företag.

På frågan om hans ondska försvarar han sig helt enkelt mot sitt gudskomplex och gör uttalanden som tydligt visar på hans sanna omoraliska avsikt. Dessa uttalanden har också samlats nedan så att Eric med sina egna ord kan fördöma sina egna omänskliga handlingar.

Enkelt uttryckt är Eric Schmidt en fiende till Amerika och en verklig följare av totalitarism som kontrolleras genom cyber-krigföring. Eric ljuger inte bara om alla sina brott, utan gör även ursäkter och utnämns sedan till de högsta tekniska positionerna inom den amerikanska regeringen. Brott efter brott ignoreras, till och med brottet att ge AI till Kina för att erövra Amerika.

Onda Eriks experimentella program för social kontroll, internetmanipulation, AI-avspärrning av fritt tal, nyhetsmanipulation, total övervakning av varje person som använder en smart enhet, telefon, TV eller något som är kopplat till internet och många andra cyber-invasiva verktyg som Eric utvecklade genom Alphabet, DeepMind, Google och hans andra företag var fälttesterna för det som nu har blivit Dragonfly och det kinesiska sociala kreditsystemet. Gör inget misstag, Eric har redan infiltrerat amerikanskt cyberutrymme fullständigt och arbetar mot varje amerikan, varje kines och potentiellt alla människor på jorden.

EVIL ERIC’S DARPA / IN-Q-TEL ROADMAP

Eric Schmidts falska historia genom ett DARPA / In-Q-Tel dummy Silicon Valley-företag efter det andra är skrattretande. Som praktikant vid Bell Labs gjorde Schmidt förmodligen en fullständig omskrivning av Lex, ett program som genererar lexikala analysatorer för UNIX-datoroperativsystem. Den falska historien fortsätter med att han gjorde allt detta på sommaren, utan tvekan i sitt garage är allt bra, falska högteknologiska Silicon Valley-pojkar uppfinner koden som förändrar världen.

Schmidt fick en serie tekniska tjänster med IT-företag inklusive Byzromotti Design, Bell Labs, Zilog och Palo Alto Research Center (PARC). År 1983 anslöt sig Schmidt till Sun Microsystems som deras första mjukvaruhanterare. Han steg i graderna för att bli chef för programvaruteknik, vice vd och chef för programvaruproduktionen, vice vd för den allmänna systemgruppen och ordförande för Sun Technology Enterprises – som fick ett regeringsavtal därefter. I april 1997 blev Schmidt verkställande direktör och styrelseordförande i Novell som ordförande under perioden för dess nedstängning genom sitt patetiska ledarskap.

eric schmidt clinton staff

Den här bilden togs den 8 november 2016 på Javits Center där Hillary skulle ha sin segerfest när hon vunnit valet. Varför bär Eric Schmidt, VD för Google/Alphabet, ett Clinton personalidentitet?

Eric Schmidt var känd för att vara VD för Google från 2001 till 2011, verkställande ordförande i Google från 2011 till 2015 och verkställande ordförande i Alphabet Inc. från 2015 till 2017. Google-grundarna Larry Page och Sergey Brin rekryterade Schmidt för att driva sitt företag år 2001 under ledning av DARPA riskkapitalisterna John Doerr (Perkins Kline) och Michael Moritz (Sequoia). Innan Googles första offentliga erbjudande hade Schmidt ansvar, som vanligtvis tilldelades verkställande direktören för ett offentligt företag och fokuserade på hanteringen av vice ordförande och försäljningsorganisationen – inte att skriva den lysande koden för hans till synes utvecklade teknik. Den 20 januari 2011 meddelade Google att Schmidt skulle avgå som VD för Google och de gav honom en aktieutdelning på 100 miljoner dollar.

Schmidt är en av få personer som någonsin har blivit miljardärer baserat på aktieoptioner som erhållits som anställd i ett företag där de varken var grundare eller släktingar till grundarna. Under 2017 var Schmidt värd en uppskattad rikedom på 11,1 miljarder US-dollar för hans ansträngningar att föra Google under vingarna av Highland Group för att bli en övervakningsagent och ett laboratorium för cyber-krigföring genom psykologiska operationer.

Schmidt har tjänstgjort i olika andra styrelser inom akademin och industrin, inklusive styrelserna för förvaltare för Carnegie Mellon University, Apple, Princeton University och Mayo Clinic, bland många andra. Faktum är att det knappast finns ett enda kraftfullt högteknologiråd som Eric inte är medlem i. Cybervärlden har överlämnats till Eric på en digital tallrik och makten har nått hans transhumana huvud.

Beviset på Googles systematiska stöld är konkurrensbegränsande

evil google logo

SCHMIDTS DJÄVULSPROJEKT

Det finns otaliga projekt som Eric Schmidt drar nytta av och som utgör ett av de mest omfattande samlingarna av fascistiska och totalitära cyberverktyg som någonsin har skapats i historien. Att bara titta på listan kommer att imponera på någon med den framtänkande cyber-trollkarlen som har sina händer i varje väska med guld. Efter att ha följt de skadliga och farliga projekten från Evil Eric, visade för oss ”sätten att tillverka” och vägarna för ”De sju dödssynderna.”

AFI Richard WalkerEric har sålt ut Amerika till Kina och låtsas som att han inte är en förrädare. Han är ingen vän av de företag han har startat, står för och de projekt han kämpat för. Erics val av avhumaniserande teknologier som leder till sjukdomar, cancer, missbruk och nya stressformer och man avhumaniserar som man aldrig tidigare sett maken till. Eric kunde förse varje mänskligt huvud med ett neutralt nät så att cybog-människorna lättare kunde ansluta sig till Internet of Things (IOT). IOT är ett aggressivt fjärrkontrollsystem som Erics vän Richard C Walker utvecklade för att kontrollera alla saker – inklusive människor.

Listan nedan är chockerande om du inte har insett att en person har kontroll över de mest känsliga och kraftfulla teknikerna på jorden.

Eric måste anhållas för sin korruption, skatteundandragande, bedrägeri, patentstöld, spionage, upproriskhet och många andra brott. Läs bara listan nedan så tror vi att du kommer att hålla med oss om att Evil Eric är cyberfienden nr 1 och bör åtalas och lätt dömas för avskyvärda brott.

Lägg märke till att det första projektet Eric är involverad i är med kineserna. Om detta projekt inte hade stoppats av Trump, hade kinesisk dominans av Amerika blivit framstående.

Eriks kinesiska undervattenskabel

Image result for Dr. Peng Telecom & Media GroupPacific Light Network är en 8 000 mil lång undervattenskabel värt 300 miljoner dollar som är ett projekt mellan Google, Facebook och en kinesisk investerare som heter Dr. Peng Telecom & Media Group. Målet med projektet är att upprätta höghastighetsanslutning mellan USA, Hong Kong, Kina, Indonesien, Malaysia och Filippinerna. Justitiedepartementet är orolig för den kinesiska investeraren, liksom säkerhetskonsekvenserna av att länka amerikanska (L.A.) -system direkt till Hong Kong.

Google (eller närmare bestämt moderbolaget Alphabet Inc.) begärde tillstånd att börja arbeta på Hong Kong-L.A. år 2017 och fick tillfälliga tillstånd för preliminär konstruktion och testning, men Justitie- och Försvarsdepartementet bad Federal Communications Commission (FCC) att försena det slutliga godkännandet tills en nationell säkerhetsgranskning kunde slutföras. Granskningen pågår fortfarande officiellt utan något fastställt slutdatum.

Översättning: Precis som Trump stoppade Broadcom, stoppade han Eriks höghastighetskabel som skulle låta Kina kontrollera Broadcom 5G i Amerika. Denna kabel var nödvändig för 5G-vapnen som Eric och Kina redan har utvecklat och har distribuerat i England, några EU-stater (hör Sverige hit? red.anm) och i betydande delar av Kina.

Artificiell Intelligence

Image result for Google DeepMindDeepMind Technologies är ett brittiskt företag som grundades i september 2010 och ägs för närvarande av Alphabet Inc. med bas i London. DeepMind har skapat ett neuralt nätverk som lär ut hur man spelar videospel på ett sätt som liknar människor, liksom en Neural Turing-maskin som kan komma åt ett externt minne som efterliknar människans hjärnas kortvariga minne. Företaget döptes därefter till Google DeepMind och har inrättat ett eget etiktråd för artificiell intelligens. Etiknämnden för AI-forskning förblir ett mysterium, efter att både Google och DeepMind avböjande att avslöja vem som sitter i styrelsen.

Översättning: Eric gav nyligen AI DeepMind till kineserna för att kontrollera deras sociala kreditsystem och Dragonfly.

Robot Warriors

darpa-atlasDarpa-atlasAtlas är en tvåfaldig humanoidrobot som är främst utvecklad av det amerikanska robotföretaget Boston Dynamics, med finansiering och övervakning från U.S. Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Roboten är 6 ft (ca 1,80 cm) och är designad för en mängd sök- och räddningsuppgifter och presenterades för allmänheten den 11 juli 2013.

Översättning: Eriks robotkrigarplaner har getts till Kina som redan skryter om den. Erics robotkrigare, Atlas, används redan av USAs militär tillsammans med en häst och en hund. Kulor studsar helt enkelt bort från dessa robotar men de behöver Erics 5G-satelliter för att överta slagfältet för att robotarna ska fungera effektivt. Eric gav Kina 5G-satellitplanerna också för att följa AI (DeepMind) som kontrollerar dessa ostoppbara robotar.

Det kinesiska sociala kreditsystemet

Image result for social credit systemSocial Credit System är ett kinesiskt nationellt ryktessystem som används av den kinesiska regeringen för att standardisera bedömningen av medborgarnas och företagens ekonomiska och sociala rykte, med en social kreditpoäng för varje medborgare och företag. Systemet betraktas som en form av massövervakning som använder big data-analysteknik. Systemet koordineras av den centrala ledande gruppen för omfattande fördjupning av reformer som syftar till att kontrollera beteenden hos individer och företag.

Människor har redan ställts inför olika straff för brott mot sociala protokoll. Systemet har använts för att blockera 100 miljoner människor med ”låga poäng” från att köpa inrikesflyg, förbjudit människor och deras barn från vissa skolor, förhindrat lågpoängade från att hyra hotell, använda kreditkort och svartlistat individer från att kunna få anställning. Systemet har också använts för att betygsätta individer för deras internetvanor, personliga shoppingvanor och en mängd andra personliga handlingar. Det sociala kreditsystemet har beskrivits av Human Rights Watch som ”kyligt” och fyllt av godtyckligt missbruk.

Översättning: Eric’s Social Credit System är komplett cyber-totalitarism som utesluter alla fria yttranden och alla medborgerliga rättigheter. Över en miljon kinesiska uiguriska muslimer har dödats i de kinesiska ”yrkesutbildningslägren” som är slutdestinationen för dem med låga kreditpoäng. Denna taktik används redan för kommersiella ändamål i Amerika.

Image result for chinese dragonfly google

Kinesiska Dragonfly

Dragonfly-projektet är en Internet-sökmotor skapad av Google som designades för att vara kompatibelt med Kinas bestämmelser om statlig censur. Allmänheten fick reda på Dragonflys existens i augusti 2018, när The Intercept läckte ut ett internt PM skrivet av en Google-anställd om projektet. Dragonfly designades för att länka användarnas telefonnummer till deras sökfrågor och för att censurera webbplatser som Wikipedia och dem som publicerar information om yttrandefrihet, mänskliga rättigheter, demokrati, religion och andra frågor som anses vara känsliga för den kinesiska regeringen.

Googles relationer med Kina har varit nära sedan den tekniska jättens ankomst dit 2006. Googles första kina-specifika plattform, Google.cn, var också en självcensurerad plattform. Den var konstruerad för att inte ge resultat för ämnen som svartlistades av den kinesiska regeringen.

Översättning: Dragonfly är Eric Googles sökmotor som filtreras genom den kinesiska centralkommittén för att upprätthålla strikt totalitär kontroll av människor och företag. Eric har ljugit kontinuerligt om detta projekt, även om hans anställda slog till mot honom och vägrade att avsluta projektet. Därför levererade Eric själv det färdiga projektet till kineserna själva.

IBM Eclipse Foundation

Image result for ibm eclipse foundationIBM Eclipse Foundation skapades ursprungligen av IBM i november 2001 och stöds av ett konsortium av mjukvaruleverantörer och används fortfarande av miljoner utvecklare och 275 medlemmar. Det är ett oberoende företag utan vinstsyfte som fungerar som förvaltare i Eclipse-programvaran för öppen källkodsutveckling. Stiftelsen fokuserar på IP-förvaltning, ekosystemutveckling, utvecklingsprocess och IT-infrastruktur.

Översättning: Den tekniska kabalen stal Leader Technologies IP och gav den ut till alla efter att Försvarsdepartementet / CIA (DARPA / In-Q-Tel) satte tillbaka dörrarna i den ”fria” källkoden.

Image result for openpower foundation

Kinesiska OpenPOWER Foundation

OpenPOWER Foundation är ett samarbete med 250 medlemmar kring Power ISA-baserade produkter initierade av IBM och tillkännages som ”OpenPOWER Consortium” den 6 augusti 2013. Målet är att göra det möjligt för serverförsäljarens ekosystem att bygga sin egen anpassade server, nätverk och lagringshårdvara för framtida datacentra och molnberäkning. Power.org är det styrande organet runt Power ISA-instruktionsuppsättningen och specifika implementeringar är nu gratis att användas under en liberal licens beviljad av IBM. Processorer baserade på IBMs IP kan nu tillverkas på alla gjuterier och blandas med andra hårdvaruprodukter efter integratorns val.

Översättning: Detta är helt enkelt IBM Eclipse Foundation i en ny tappning gjord för kommunister som vill göra kinesiska kollaboratörer till vad Eclipse Foundation gjorde med Silicon Valley.

Eric Schmidts amerikanska regeringskontroller

President’s Council of Advisors on Science and Technology (PCAST) är ett råd, chartrat i varje administration med ett brett mandat att ge USAs president vetenskap och teknik. PCAST har utvidgats sedan starten och består för närvarande av 18 medlemmar plus direktören för byrån för vetenskap och teknikpolitik, som fungerar som rådets medordförande. Rådets medlemmar, utmärkta individer som utsetts av presidenten, hämtas från industri, utbildning, forskningsinstitutioner och andra icke-statliga organisationer. Eric har varit ordförande i denna grupp under flera år.

Defense Innovation Board (DIB) är en organisation som inrättades 2016 för att föra Silicon Valley teknologisk innovation och bästa praxis till den amerikanska militären. Styrelsen har upp till ett dussin ledamöter valda av ordföranden (Eric Schmidt) i samråd med USAs försvarsminister.

Försvarsinnovationens uppdrag är att ge försvarssekreteraren, biträdande försvarssekreteraren och andra ledande ledare över hela departementet oberoende råd och rekommendationer om innovativa medel för att hantera framtida utmaningar inom tre fokusområden: människor och kultur , teknik och kapacitet, och metoder och operationer.

DIB utnyttjar sina medlemmars erfarenheter och idéer för att ge oberoende råd till försvarssekreteraren och andra ledande ledare om att katalysera innovation i DoD. Man rekryteras specifikt för sin expertis utanför departementet.

Översättning: Det är genom dessa kommittéer och andra som Eric kontrollerar USAs militära cyberfinansiering. Eric är munstycket för Highlands Group som stjäl patent och beväpnar dem. Eriks kunskap om dessa insiders planer gör honom med vilja informerad om allt som pågår inom alla krigsområden.

facebook google twitter youtube

Schmidts Digital News Initiative

Initiativet för Digital News är en europeisk organisation som skapats av Google för att ”stödja högkvalitativ journalistik genom teknik och innovation.” Den omfattar en ”Innovationsfond” till ett värde av 150 miljoner euro, som under 2018 gav ut bidrag till 461 projekt vid nyhetsorganisationer i Europa och Amerika .

Översättning: Denna grupp skärmar av alla nyheter i Amerika och rödflaggar alla nyhetsbyråer som inte överensstämmer med berättelsen Fake News. Eric donerade detta program till Associated Press (AP) och det skärmar och tvättar alla nyheter producerade av Avid och Isis Management som ger de flesta nyheterna som kryper över alla Fake News-skärmar såväl som nyheterna på nyhetsföretagens snabba skärmar. Initiativet för Digital News har redan avslutat sin yttrandefrihet i Europa och försöker aktivt göra detsamma i Amerika.

LifeLog blir Facebook

Image result for lifelogLifeLog var ett projekt för Information Processing Techniques Office of the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) vid U.S. Department of Defense (DOD) (Försvarsdepartementet). Det skulle vara ett ontologibaserat undersystem som fångar, lagrar och gör tillgängligt flödet för en persons upplevelse i och interaktioner med världen för att stödja ett brett spektrum av associerade och andra systemfunktioner. Syftet med LifeLog-konceptet var att kunna spåra ”trådarna” i en individs liv i termer av händelser, tillstånd och relationer, och det hade förmågan att ta in alla upplevelse av ett ämne, från uppringda telefonnummer, mail och meddelanden som ses till varje andetag som tas, steg gjorts och plats som besökts.

LifeLog syftade till att sammanställa en massiv elektronisk databas över alla aktiviteter och förhållanden som en person bedriver. Detta skulle inkludera kreditköp, besökta webbplatser, innehållet i telefonsamtal och e-post som skickats och mottagits, skannade fax och skickade post. Mottagna snabbmeddelanden som skickats och mottagits, böcker och tidskrifter som lästs, TV- och radioval, fysisk plats inspelad via bärbara GPS-sensorer, biomedicinska data som fångats genom bärbara sensorer. Det höga målet med denna dataloggning var att identifiera preferenser, planer, mål och andra markörer med avsiktlighet.

LifeLog hade en prediktiv funktion som försökte hitta meningsfulla mönster i tidslinjen, att dra slutsatsen till användarens rutiner, vanor och relationer med andra människor, organisationer, platser och objekt och att utnyttja dessa mönster för att underlätta dess uppgift.

Översättning: LifeLog blev Facebook och Eric var en insider som tjänade miljarder för bedrägeriet av Facebooks stöld av IP: s Leader Technologies som gjorde LifeLog skalbar för internet. Facebook blev CIA:s bästa verktyg för att experimentera med amerikaner och världen.

FACEBOOK UNMASKED: HUR VÄRLDENS MEST RELEVANTA ENTREPRENÖR SKRUVAS AV ZUCKERBERG

zuckerberg lifelog facebook

Schmidt DARPA/In-Q-Tel Projects

Information Awareness Office (IAO) inrättades av United States Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) i januari 2002 för att sammanföra flera DARPA-projekt med inriktning på tillämpning av övervakning och informationsteknologi för att spåra och övervaka medborgare och asymmetriska hot mot USAs nationella säkerhet genom att uppnå ”Total informationsmedvetenhet.” Detta uppnåddes genom att skapa enorma datordatabaser för att samla in och lagra personlig information från alla i USA, inklusive personliga e-postmeddelanden, sociala nätverk, kreditkortsposter, telefonsamtal, medicinska journaler och många andra källor utan krav på sökorder. Dessutom inkluderade programmet finansiering för biometriska övervakningstekniker som kunde identifiera och spåra individer med övervakningskameror och andra metoder.

Översättning: Eric skryter många gånger om sitt nya Alfabet-projekt som i princip skulle vara detsamma som projektet Total Information Awareness, som var det viktigaste verktyget för IAO. Google var i huvudsak gratis eftersom det var ett spionverktyg som samlade information för att sälja till kommersiella intressen, men också för att mata regeringen med vad den behöver för att kontrollera allt motstånd mot federal politik och Vita hus-kommunismen.

Image result for Total Information Awareness (TIA)

Total informationsmedvetenhet

Total Information Awareness (TIA) var ett program från United States Information Awareness Office som började under räkenskapsåret 2003. Baserat på begreppet prediktiv polisinriktning syftade TIA till att samla in detaljerad information om medborgarna för att förutse och förebygga brott innan de begåtts. Enligt senator Ron Wyden (D-Ore.) var TIA det ”största övervakningsprogrammet i USAs historia.”

Översättning: TIAs avsikt var att ”polisera” och stoppa brott innan de hände genom att förutsäga vad användaren kunde göra med tanke på sina handlingar på Internet. Big Brother verkar möta total kinesisk totalitär, fascistisk kommunism i detta program. Google, Gmail, You Tube och Facebook är i grunden TIA-programmet för steroider.

gestapo-the-google-gestapo

Basketboll

Basket är en mjukvara för datamining, som TIA, antagen av myndigheter med endast ytliga förändringar. TIA: s kärnarkitektur fortsatte utvecklingen under basket. Arvet från total informationsmedvetenhet trivs lugnt hos National Security Agency (NSA) i basketprogrammet.

Översättning: Vidareutveckling av Schmidts förfining av sitt digitala fängelset för internetanvändare.

Mänsklig identifiering på avstånd

Related imageHuman Identification at a Distance (HumanID) -projektet utvecklade automatiserade biometriska identifieringsteknologier för att upptäcka, erkänna och identifiera människor på stora avstånd för våldsskydd, brottsförebyggande och hemlandssäkerhet / försvar.

Översättning: Detta är en del av Eriks önskan att aggressivt fjärrkontrollera allt och alla. Detta är en annan del av det kinesiska sociala kreditsystemet.

Bevisutvinning och länkupptäckt

Image result for Evidence Extraction and Link Discovery (Evidence Extraction and Link Discovery (EELD) är ett DARPA-projekt som utvecklad teknik och verktyg för automatiserad upptäckt, extraktion och koppling av glesa bevis som finns i stora mängder klassificerade och oklassificerade i datakällor (som telefonsamtal från NSA-samtalsdatabasen, internet historiker eller bankposter). EELD designades med förmågan att extrahera data från flera källor (t.ex. textmeddelanden, sociala nätverkssajter, finansiella poster och webbsidor). Det kom för att utveckla förmågan att upptäcka mönster som innefattar flera typer av länkar mellan dataobjekt eller personer som kommunicerar (t.ex. finansiella transaktioner, kommunikation, resor etc.).

Översättning: Detta är en annan del av Dragonfly och det kinesiska sociala kreditsystemet som testades på amerikaner som inte var medvetna om att de övervakades och kontrollerades.

google-propaganda

Image result for genisys

Genisys

Genisys syftade till att utveckla tekniker som skulle möjliggöra ultra-stora informationskällor med all källa. Otroliga mängder information samlades in och analyserades, och den tillgängliga databasteknologin vid den tiden var otillräcklig för att lagra och organisera så enorma mängder data. DARPA / In-Q-Tel utvecklade tekniker för virtuell datainsamling för att stödja effektiv analys över heterogena databaser, såväl som ostrukturerade offentliga datakällor, till exempel World Wide Web.

Översättning: Detta projekt gjorde det nödvändigt att använda Cyberlords i Silicon Valley för att lagra data ”i molnen” för militären, regeringen, NSA, CIA, FBI och hela USAs underrättelsemiljö. Google och Alfabetet har alla kapacitet för det projektet som beskrivs här eftersom Eric stod bakom Highlands Groups utveckling av dessa DARPA-projekt och utnyttjade insiderinformationen fullt ut.

Skalbar analys av socialt nätverk

Skalbar social nätverksanalys (SSNA) som syftar till att utveckla tekniker baserade på sociala nätverksanalyser för att modellera de viktigaste egenskaperna hos specificerade grupper och diskriminera dessa grupper från andra typer. Syftet med SSNA-algoritmerna är att utöka tekniker för analys av sociala nätverk för att hjälpa till med att skilja grupper av människor.

Översättning: Eric the Evils cyberprofilering utvecklats genom Google-sökningar, You Tube-val och övervakning och analys av Gmail.

google conservative phone

Wargaming den asymmetriska miljön

Wargaming den asymmetriska miljön (WAE) fokuserade på att utveckla automatiserad teknik som kan identifiera förutsägbara indikatorer för terroristaktiviteter eller förestående attacker genom att undersöka individers och gruppbeteenden i ett brett miljömässigt sammanhang och undersöka motivationen för specifika individer.

Översättning: Genom att analysera internetåtgärder kan själva motivationer för personer som använder Google förutsägas och ändras. Det kallades tidigare hjärntvätt. Eric kallar det som villkor i användaravtalet.

ADVISE

Image result for adviseADVISE (Analys, spridning, visualisering, insikt och semantisk förbättring) är ett forsknings- och utvecklingsprogram inom United States Department of Homeland Security (DHS) Threat and Vulnerability Testing and Assessment (TVTA) portfolio. Det har utvecklat ett massivt system för datainslamling, som samlar in och analyserar data om alla i USA och utför hotanalyser på dem. Uppgifterna kan vara allt från finansiella poster, telefonregister, e-post, blogginlägg, webbplatssökningar, till annan elektronisk information som kan läggas in i ett datorsystem. Denna information analyseras sedan och används för att övervaka sociala hot såsom samhällsbildande, terrorism, politisk organisering eller brottslighet. ADVISE har förmågan att lagra en quadrillion dataenheter.

Översättning: Observera att Erics tillgång till alla typer av data är ganska fullständig – precis som det kinesiska sociala kreditsystemet. Alla företag som använder IBM Eclipse Foundations ursprungliga källkod och affärshemligheter har bakdörrar som gör det möjligt för regeringen att ”se in” all information. Detta system gjorde redan Amerika till en cyberkommuniststat.

PRISMA

 

PRISMA är ett kodnamn för ett program enligt vilket USAs nationella säkerhetsbyrå (NSA) samlar in internetkommunikation från olika amerikanska internetföretag. PRISMA samlar in lagrad internetkommunikation baserad på krav som ställs till internetföretag som Google LLC enligt avsnitt 702 i FISA-ändringslagen från 2008 för att vända all information som matchar domstolsgodkända söktermer. NSA kan använda dessa PRISMA-förfrågningar för att rikta in kommunikation som var krypterad när de reste över internetryggraden. PRISMA började 2007 och drivs under övervakning av den amerikanska utrikesövervakningsdomstolen (FISA-domstolen).

Översättning: Detta projekt är ett bevis på att USAs militär och CIA, genom NSA, samlar in och manipulerar en komplett datauppsättning för varje amerikan och kan bryta alla krypteringssystem. FISA-domstolen själv uppfyller helt detta avvikelse av amerkanska konstitutionen och Bill of Rights. Efter PRISMA var det kinesiska sociala kreditsystemet bara en enkel förfining.

google dictator

SEAS

Syntetisk miljö för analys och simulering (SEAS) används för närvarande av Homeland Security och det amerikanska försvarsdepartementet för att simulera kriser på det amerikanska fastlandet. SEAS gör det möjligt för forskare och organisationer att pröva sina modeller eller tekniker i en offentligt känd, realistiskt detaljerad miljö. Den kan nu genomföra realtidssimuleringar för upp till 62 nationer, inklusive Irak, Afghanistan och Kina. Simuleringarna gabbar upp nyheter, folkräkningsdata, ekonomiska indikatorer och klimathändelser i den verkliga världen, tillsammans med egen information som militär underrättelse.

Översättning: Detta är grunden för falska flaggor i realtid, inklusive: aktiva skyttar, bombningar och internationella falska flaggor.

 

The Sentient World Simulation Project

Image result for Sentient World Simulation ProjectSentient World Simulation Project (SWS) är en kontinuerligt uppdaterad spegelmodell av den verkliga världen som kan användas för att förutsäga och utvärdera framtida händelser och handlingssätt. SWS reagerar på faktiska händelser som inträffar var som helst i världen och innehåller nya kända data från den verkliga världen. Analys kan utföras på trenderna i den syntetiska världen för att validera alternativa metoder. Information kan enkelt visas och enkelt övergå från ett fokus till ett annat med hjälp av detaljerad modellering, till exempel tekniknivåmodellering, till aggregerad strategisk, teater- eller kampanjnivåmodellering.

Översättning: Eric den onda skröt om hur bra det skulle vara att ha detta system på plats för alla användare av Google. Han lovade att han skulle leverera detta system till amerikaner så snart Google förvandlades till Alfabetet. Dessa planer blev folierade av Trump, men han levererade dem till Kina och ljög om det.

google censorship garrison

SCHMIDTS VAL AV INTERFERENS

Projekt Narwhal

Schmidts Project Narwhal är namnet på ett datorprogram som används av 2012 års kampanj för Barack Obama. Schmidt skapade företaget och finansierade det, men detta projekt hävdades inte som en kampanjdonation. Speciella algoritmer utvecklades för att gynna Obama. Studier har visat att Schmidts modifierade algoritmer kunde ha ändrat så många som 25 miljoner röster med Narwhal genom övervakning, inriktning och specifikt anpassade attacker som är avsedda att förändra väljarens åsikter.

Översättning: Schmidt blandade sig i valet ”enormt.”

 

Projekt Houdini

Schmidts Project Houdini är ett datorprogram som används av USAs presidentkampanj 2008 av Barack Obama. Även om det ursprungligen hade misstag, har det fått en kredit som hjälpte till att öka Demokratiska partiets valdeltagande och var ännu mer ett vapen och effektivare än Narwhal. Återigen, den onda Eric har inget emot att öppet blanda sig i valet och till och med hävdar det. Eric ägde projektet Houdini direkt och kostnaderna hävdades inte som en valdonation av Obama, än mindre de olagliga bedrägerierna, utpressning och korruption.

Översättning: Eric gick undan med att hjälpa till att sätta Obama i tjänst för andra gången och ingen tycktes märka den rätta korruptionen, bedrägeriet eller gudskomplexet av Eric Schmidt.

 

tt google election

The Groundwork

Schmidts The Groundwork är ett privatägt teknikföretag som bildades i juni 2014 och tjänade Hillary Clintons presidentkampanj. De flesta av The Groundwork anställda var back-end mjukvaruutvecklare från Google som var ansvariga för de kritiska funktionerna i modern kampanj genom att använda tekniska resurser för att konsumera digital information om väljarna och sedan utveckla de tekniska medlen för att hjälpa Clinton-kampanjen att rikta dessa väljare för insamling, reklam, uppsökande.

Översättning: Eric trodde att han kunde ge valet till Hillary på ett cybersilverfat. Han ägde The Groundwork och upptog inte det som en kampanjdonation.

Civis Analytics

Schmidt’s Civis Analytics är ett Eric Schmidt-stött datavetenskapligt programvara och konsultföretag som grundades av Dan Wagner 2013. Wagner fungerade som Chief Analytics Officer för Barack Obamas omvalskampanj 2012. Civis Analytics hjälper kampanjer att förstå deras data, använda dessa data för att göra förutsägelser och få rekommendationer om vilka steg du ska vidta.

Översättning: Detta är Erics personliga Cambridge Analytica som han använder för att samla väljardata och rikta in sig på enskilda väljare med varje trick tar han har upp sin cyberhylsa – vilket är ganska betydande.

 

United States Digital Service

Schmidts United States Digital Service är en elitteknisk enhet som ligger i Obamas verkställande kontor för USAs president, som lanserades i 11 augusti 2014. Den tillhandahåller samråd och samordningstjänster till federala myndigheter om informationsteknologi.

Översättning: Eric donerade 1,5 miljarder dollar för att bygga detta cyberkrigsrum för Obama för att hjälpa Hillary att bli vald. Skattebetalarnas pengar betalade för delar av den och Googles personal körde operationen från Vita huset. Fantastiskt att Eric med all denna eldkraft fortfarande släppte Hillary. Det är kanske därför Hillary inte kan förstå varför hon förlorade.

election rigging around table in WH

Olagliga kampanjdonationer

Eric Schmidt donerade olagligt 1,5 miljarder dollar till Hillary-kampanjen som hon inte redovisade. Detta är beviset på presidentvalets förmedling 2016 av Schmidt.

Översättning: Eric donerade också till George Soros Super Pacs som stödde Hillary, vilket gjorde det totala beloppet som Schmidt donerade i varor och tjänster någonstans över 3,5 miljarder dollar till Clintons 2016-presidentkampanj. Soros donerade 84 miljarder dollar till sina icke-statliga organisationer som stödde Hillary. Tillsammans blandade sig Schmidt och Soros mycket mer än ryssarna.

Eric Schmidt, Chairman of Google, participates in the panel discussion, "The Pulse of Today's Global Economy," at the Clinton Global Initiative, Thursday, Sept. 26, 2013 in New York.

HACKEDE EMAILS VISAR PÅ ATT ERIC SCHMIDT SPELADE EN AVGÖRANDE ROLL I TEAM HILLARY’S VALTEKNOLOGI

EVIL ERIC: Med hans egna ord

Eric Schmidt, den gaffelbenägna, tidigare verkställande direktören för Google / Alphabet har gjort många offentliga uttalanden som får människor att ifrågasätta om företagets slogan fortfarande är ”Don’t Be Evil”, eller har det ändrats till ”Just Do Evil.”

I intervju efter intervju har Schmidt gjort taktlösa, om inte helt onda, kommentarer om känsliga och kontroversiella ämnen som online-integritet och nätneutralitet som Silicon Valley-jättarna har fått böter och stämts för.

Här är några av Eric Schmidts otäcka anmärkningar som åberopar hans omoraliska avsikt genom hans egna ord. Ingen människa med ett varmt hjärta kunde göra anmärkningar likt en maskin som Eric är välkänd för att göra. Han ber inte om ursäkt, men i själva verket vanligtvis dubbla nedgångar när han blir ombedd att försöka samla lite mänsklig medkänsla och kärlek istället för bara kallt, maskintänkande som dyrkar konstgjord intelligens istället för mänsklig intelligens.

”DEN VANLIGE AMERIKANEN INSER INTE HUR MYCKET AV LAGARNA SOM SKRIVNA AV LOBBYISTER.”

Översättning: Google spenderade 1,34 miljoner dollar förra kvartalet på lobbyister – och 2,72 miljoner dollar under första halvåret 2010.

”VI VET VAR DU ÄR. VI VET VAR DU ÄR VAR. VI KAN MER ELLER MINDRE VET VAD DU TÄNKER ”

Översättning: Du lägre IQ-varelse, använder mänsklig tanke som ligger långt under min maskinella tanke.

”Jag tror inte samhället förstår vad som händer när allt är tillgängligt, känt och inspelat av alla hela tiden.”

Översättning: Bevis på hans 100 % övervakning, inriktning och manipulation

”KOM IHÅG VAD DU PRECIS HAR POSTAT, DATORER MINNS ALLTID”

Översättning: Detta är anledningen till att Google behöver oändliga ”moln” minnen

.
.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Djävulen Eric Schmidt och hans plan för att manipulera planeten — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: