5G – konsten att bli kokt inifrån och få sjukdomar, samt att förstöra naturen

Okej gott folk. Jag heter Joann Breanna. Än en gång har vi ett mycket stort problem. Jag vet inte varför folk tycker att det är OK att låta sig bestrålas. Jag vet inte heller vad som är viktigt för dessa människor. Tror du att de system de sätter upp i dessa torn finns där för att du ska kunna titta på Netflix eller spela videospel på din telefon samtidigt som du tar en skärmdump?

Inser du vad som finns i affärerna för människor just nu? Inser du vad de gör med dessa saker? Dessa torn är vapen, dessa system är vapen. Jag ska ta upp några av de här sakerna med dig. Jag har tidigare tagit upp dem och jag kommer att fortsätta med det eftersom det inte verkar sjunka in.

5G

De flesta människor befinner sig som i trance, de är som zombies. De flesta människor är självcentrerade kortsynta barn trots att de är 20, 30, 40, 50,60, 70 och även 80 år gamla. De vill bara fortsätta att stirra på sin TV eller läsa sina sms och bli uppkokade av sin lilla snuttefilt och vara lyckliga över den mikrovågsugn som de bär i sina varma fickor.

Vi skyfflas in i dessa kompakta städer vart de sedan placerar dessa hemska torn. Nu ska de sätta in mikroceller istället för i dessa enorma torn som redan finns på plats med sina el-genererande system, stora som containrar, i din omgivning. Med kablar som är fyra till fem tum i diameter och som klarar av att hantera hundratusentals volt. Du skämtar väl inte med mig angående 4-5 watt?

Det som pågår är rena mordet. Dessa människor påstår att dina barn tillhör de överbefolkade. Dessa människor som driver den här saken är Bill Gates, prins Philip, Rockefellers, Rothschilds. De är alla människor som talar om att man måste minska jorden befolkning med 90 procent just nu. Vi befinner oss mitt inne i ett tyst krig. De kommer inte att skjuta ner människor, men de kommer att koka upp dig. De gör det osynligt med radiofrekvensutsläpp. Du är beroende av och du älskar det här skräpet, därför att det fungerar oavsett var du befinner dig.

Jag måste ju få dina sms, du måste ju för jämnan kolla din Facebook. Ja, jag är ju säljare, jag måste ju hålla mig ständigt uppdaterad, jag måste ständigt vara närvarande, jag behöver ständigt vara i kontakt med människor och människor behöver komma i kontakt med mig. Jag är ju forskare, jag är aktivist, jag behöver vara i kontakt med människor. Men allt det här kommer att kosta.

De frekvenser som de använder sig av är vapenfrekvenser. Nu ska jag förklara det här för dig. Just nu  finns WiFi i ditt hus 2,4 gigahertz. Det är en frekvens som de här sakerna sänder ut på. Du kan inte öppna en radiostation utan FCC-licens (radiotillståndslicens).

tradlost

Du måste ha radiotillståndslicens för att få tillgång till vissa frekvenser att sända på. Det kallas spektrum. Om varken du eller dina föräldrar eller farföräldrar klarar av det, får du förlita dig på den där idiotboxen med dessa spektrum som uppfanns för 80 år sedan då radio- och TV stationer styrdes av fem företag. Idag styrs de av kanske tre eller två. De har matat dig med lögner i årtionden efter årtionden. Den mest skadliga frekvensen du kan tänka dig råkar befinna sig just på 2,40 meters avstånd. Det är på den frekvensen som vattenmolekylerna börjar rotera runt sin axel när de träffas av dessa radiofrekvensutsläpp på den aktuella frekvensen.

Varför stökar det till i vattenmolekylerna?

Ja, det gäller 70 % av allt vatten och FCC visste mycket väl vad de gjorde. De öppnade upp den här delen av spektret i frekvensbandet för alla. Du fick en licens för att se alla dessa TV- och radioprogram. Du förstår, de gjorde det för att säkerställa en fullständig spridning och mättnad av radiofrekvensutsläpp med den här delen av spektrat. Med andra ord, badar de dig med den frekvens som gör vattenmolekylerna rörliga. Tycker du att det är en god idé? Det är det kanske inte. Kanske är du medveten om att de fick dig beroende av detta WiFi och andra prylar. Deras antal har fördubblats och nu när de har kommit ut med en ny frekvens hävdar de att den lägre inte längre är tillräcklig för Netflix och dina dumma filmer eller vad det nu är som du helst vill kolla på.

Alla dessa frekvenser blir överbelastade för att det finns för mycket trafik, för att det finns alldeles för mycket skräp och nonsens just nu. De fick dig att bli beroende av dessa prylar och nu tar de fram en ny teknik.

Det skrämmer mig att gå närmare in på den, eftersom det här betyder slutet.

De öppnade upp FCC, de öppnade upp detta millimetervågband och de kommer att sända det med 60 gigahertz, gott folk! Idag använder sig WiFi av samma frekvens som vattenmolekyler.

antenner

De kommer att använda 60 gigahertz för den nya 5G och den nya WiFi:n. Det kallas ”wide gig”. Du behöver inte förstå något, men det som är det hemska är att 60 gigahertz är absorptionsspektrumet för syremolekyler. Så först använder de sig av WiFi som reagerar med vatten. Sedan använder de sig av Y-gig eller 5G för att skapa oreda i syret. Nu leder inte denna skit så här långt. Därför sätter de upp dem väldigt nära varandra. De sätter upp dessa sändare på lyktstolpar, på telefonstolpar, på offentliga byggnader och du måste ta in den här skiten i ditt hus för att den ska fungera. Jag fortsätter att kalla den skit, eftersom den här skiten är ett vapen. De får dig att gå till Costco (Elgiganten, Tele2, ComHem osv. hos oss, red.anm) för att ta hem dem i stora boxar.

Du kommer att ha den överallt i ditt hus eftersom du är dum nog och inte lyssnar på mig. Du behöver sluta döda dig själv. Det är vad dessa människor lyckats få dig att göra.

5G förstör syret vi andas!

De lyckas döda dig och njuter av det. De dödar dina barn och du betalar för det. Varför ska du ha dessa gig, 5G, 60 gigahertz? Försök få in det i din skalle, att man inte ska ställa till med oreda i syremolekylerna. Syret är luften vi andas, det kommer från träden. Träden tillverkar syre från koldioxid. Jag tror, att vi alla känner till det. Det finns två syremolekyler och de delar elektroner. När man träffar en syremolekyl med 60 gigahertz påverkar det rörelseegenskaperna hos syremolekylernas elektroner.

Varför är det så viktigt? Hur absorberas syret i kroppen? Ja, det är ganska komplicerat eftersom det är så mirakulöst utformat av Gud. Hur han har skapat våra kroppar och hur han skapade dessa mekanismer. Han skapade en molekyl som heter hemoglobin och det binder till sig järn. Du vet att järnet är magnetiskt.

Har du någonsin hört talas om magnetisk biologi? Om någon av er som finns där ute, är fysiker eller biokemist eller är nån annan typ av forskare, vet jag att du aldrig har hört talas om den här studien.

Jag har en kandidatexamen i kemi och jag har en kandidatexamen i biologisk vetenskap. När jag gick på UCI för fem år sedan fanns det ingenting i läroplanen som var i närheten av hur elektromagnetiska fält påverkar levande vävnader. De vill att man inte ska veta, att det fungerar – att det är ett hemligt smygvapen.

De skryter, som om de viktigaste sakerna var hur man skär bröd, men egentligen utgör den en majoritet av hela ekonomin. Om den här tekniken skulle framställas så som den fungerar i verkligheten, skulle ekonomin kollapsa. Allt är sammanflätat, här finns pensionsfonder som är infekterade med investeringar från dessa företag.

Den rullas ut i så snabb takt att det inte finns lagar för den. Det finns inga statliga eller federala nivåer dit du kan vända dig och säga nej till den här skiten. De bygger hela denna infrastruktur så att den fungerar juridiskt.

Man utförde undersökning på 1980-talet som passade in på 1996 med den där skräphögen till Bill Clinton. Ja, det var Bill Clinton som undertecknade telecom överenskommelsen. Han är en av dem som satte detta framom mänskligheten. Han är den ena. Man använde sig av en 30 år gammal undersökning som hade som utgångspunkt ”låt-gå” och nu rullar de ut denna teknologi som man aldrig har publicerat någon forskning på.

master

De vet vad det här förorsakar. Det är därför som de gör det. Det är därför som de rullar ut den och de använder sig av en ram från en 30-årig riggad forskning. Det var för 22 år sedan som de fick den här saken på plats, så här finns företag som har tillgång allmänna rättigheter, de behöver bara betala lite pengar så att hela staden får tillgång till dem genom varje torn som är under 150 fot och ingen reglerar utsläppen. Denna dös kontrollerar effektnivåerna och de är inga barnrumpor, dessa är vapen. Du tar hem den här skiten och de sätter upp den här utanför ditt hus och den inverkar på syremolekylerna.

Här är vad de verkligen gör

När du börjar påverka syremolekylernas förmåga att binda till sig hemoglobinet i ditt blod kan det inte transportera syret till dina vävnader. Det gör också andra saker i din kropp – det påverkar din förmåga att producera D-vitamin.

Det påverkar din kropps förmåga att producera vitamin D vilket sker när solen träffar huden. Det sker en reaktion i huden och din kropp börjar producera vitamin D. Detsamma sker när solljuset går igenom dina ögon.

Det är därför som de fick dig att bära solglasögon och kontaktlinser. De fick dig att blockera solen helt. De vill att du ska få vitaminbrist. Jag ska inte gå utanför ämnet, men det här är otvetydigt ett vapen.

Du måste vakna upp och förstå att det här inte kan leda långt. Träden blockerar, solfilmen på dina fönster blockerar, metallskärmar blockerar och du kan använda en färg som blockerar, och du kan låta bli att ta in den här skiten i ditt hus.

Den kommer inte att döda dig omedelbart. Den kommer bara att förorsaka dig alla typer av trådbundna hälsoproblem och gissa vad de kan förorsaka. Den kommer att skapa symptom, jag vet eftersom jag känner till vad den kan förorsaka.

Sjukdomar som 5G förorsakar:

killer
(I artikeln här ovan nämns även att jordens magnetfält förändras. Ett faktum som kan förorsaka det som våra politiker kallar för klimatförändringar, red.anm)

Det finns två orter i USA där detta har rullats ut i skolorna och det har förorsakat förlamning, arytmi (oregelbunden hjärtfrekvens), neurologiska problem, neuro-invasiv hjärninflammation, paralytiska symptom, problem med stickningar. Människor har drabbats av trötthessyndrom och alla möjliga andra bisarra sjukdomar.

Jag garanterar dig, gott folk. När det här har rullats ut kommer de att låta det se ut som om polion har kommit tillbaka. Och så står de där klara med sin vaccin. Det är ju vad man hör om på nyheterna, så är det ju om vacciner, vacciner, vacciner. Jag bor här i Californien, och gissa vad?

Du kan inte sätta dina barn i någon av dessa tankekontrollerande regeringsbyggnader med mindre än att du injicerar dem med 60 vacciner. Om du har en hjärna, ska du inte gå med på det. Du kan ha hemundervisning för dina barn eller begära ett medicinskt undantag.

Men allt det här gör också många människor rika och de koncentrerar sin makt eftersom en sjuk svagsint befolkning blir snabbt en medgörlig slav.

De har dessa vapen. De sätter dem i klassrummen och om du tittar i din telefon så finns det 50 nätverk där du går fram på gatorna. De finns i bussar, i bilar, på tåg, på flygplan. Det finns mobilmaster överallt och de sätter upp dessa LED-lampor med vita lampor så att du inte kan sova på natten. Det stör din sömncykel.

Så vakna upp!

Om du fortfarande inte är övertygad – se då videona här under!Kategorier:Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

9 svar

  1. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do
    it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this from.
    thanks a lot

    Gilla

Trackbacks

  1. Vad 5G kan komma att innebära | corneliadahlberg
%d bloggare gillar detta: