RUSSIAN & MEXICO ALLIANCE – MASSIV BankKOLLAPS . . . Vi hörde inifrån Center of BLACK SWAN EVENT- JUNI

Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov/Putin i samtal med Mexikos president för att få Mexiko under BRICS-paraplyet.

Sergey Lavrov FÖRVÄNTAS träffa Mexikos president Obrador och diskutera Mexikos framtid för att komma i åtnjutande av Rysslands och Kinas skydd och förnya sin ekonomi för att konkurrera på en global skala.

– Samtidigt lovade TRUMP att avsluta de mexikanska kartellerna med militära operationer och stoppa kartellerna som arbetar med det demokratiska partiet /CIA för att orsaka kaos längs gränsen och gränsstaterna som Kalifornien, Texas, New Mexico och Arizona ….

 

BAKOM KULISSERNA

TRUMP/WORLD ALLIANCE FÖRENAR ett nytt globalt finansiellt system (jag har berättat för dig… om det första CBDC som inrättats av US ROCKEFELLERS CIA-regimen. DEN KOMMER ATT MISSLYCKAS< och den andra RIKTIGA ankomsten av ett 100 % GULDBACKAT SYSTEM kommer i slutet av 2025_2026 och under denna tid efter att den stora kollapsen hade passerat »»» GESARA / NESARA Byggs upp mot den stora finalen: Black Swan Even, Stock Market, False Flags, Deep State, Med Beds & QFS

TRUMP KOMMER ATT FÖRENA VÄRLDEN, och den nuvarande ROCKERFELLERS/ ROTHSCHILDS/ CIA DARPA-kontrollen KOMMER att falla, eftersom även David Rockefeller har nu dödats, ROTHSCHILDs familj strider när SLUTET närmar sig och de övergår till privat bankverksamhet för att dölja sin KOLLAPS, drottningens död och kontrollen över länder över hela världen börjar upphöra, Schweiz är i panik, gömmer pengar i bergen, VATIKANEN bröt och begärde alla pengar,  tillgångar återlämnade och världens oljejättar har slutat handla med amerikanska dollar…

?Du måste fråga dig själv… Varför skulle TRUMP vilja bli president igen efter att en enorm MASSIV KOLLAPS HÄNDER?

Varför skulle TRUMP ta på sig ett enormt ansvar och hjälpa till med att återuppbygga USA och världen?……… De flesta människor skulle fly från ett sådant mörkt ögonblick, eftersom de skulle få skulden för kaoset före, under och efter en MASSIV KOLLAPS.

SANNINGEN ÄR ATT MOTÅTGÄRDER FINNS PÅ PLATS. DERAS ÄR, ATT MER GULD I USA FINNS ÄN DE FLESTA KAN TÄNKA SIG I CHEYENNE MOUNTAINS I ARIZONAS underjordiska militärbaser kontrollerade av White HATS…

Nyligen gav TRUMP dig militära COMMS från Biden admin. / CIA / underrättelsetjänster ATT alla ÄR INFÅNGADE FÖR FÖRRÄDERI (den före detta CIA-direktören som bekräftade att underrättelsetjänsten tvingades ljuga om Blinkens och Bidens regim för att hjälpa dem att vinna valet 2020 och de undertecknade pappren från över 50 underrättelseagenter vilket var en FÖRRÄDISK ACT.>>> > MILITÄRKUPP(»»»  Militärkupp: Den djupa statskuppen mot presidentskapet.

Allt som händer NU MED BANKKOLLAPSER….KOMMER OCKSÅ ATT KOLLAPSA KARTELLERNAS PENGAR GÖMDA I BANKERNA I USA.

När för-iscensättningen börjar och Mexiko sluter ALLIANS med Ryssland och Kina…….

De Deep state kartellerna som kontrolleras av det demokratiska partiet är i PANIK eftersom det utgör SLUTET FÖR MÄNNISKORHANDEL, VAPENSMUGGLING, ILLEGALA IMMIGRANTERS OPERATIONER genom DAVOS DNC CIA ÖPPNA GRÄNSER >>>> KOMMER TILL ETT SLUT<<<<<<< och i den kommande framtiden efter en NÄRA DÖDEN CIVILISATION _HÄNDELSER KOLLAPSAR _ HÄNDER……en guldålder väntar.

Världsfred. Slutet på DEEP STATE CIA ROCKERFELLERS ROTHSCHILDS ………

>FÖR NU ÄR MARKERINGAR SATTAA OCH MIL ALLIANCE. OPS EGENSKAPER EXPONERADE AV MILITÄRKUPPEN lagligt genom kongressen, senaten och gör saker enligt boken.

>ALLT LEDER TILL EN MILITÄR INTERVENTION.

Kom ihåg att militärgeneraler 2021 [DS] sa till världen att USA kommer att uppleva en händelse nära inbördeskrig…….. Det beror på att de visste att White HATS militära ALLIANCE skulle komma efter dem och att den djupa staten skulle inleda 5:e generationens KRIG mot sitt eget folk, inklusive att skapa World Proxy Wars och CIA skulle SKAPA kaos i USA genom förödelser med över 80 tåg urspårningar på bara några månader, och så många Deep state  FALSE FLAG-operationer, …. Inklusive att ta med det vänsterorienterade, demokratiska partiet. ANTIFA. Transpersoner . ETC ETC in i planerad CIA CIVIL WAR 4_5:e generationens krigföring…

När vi går in i en MASSIV bankkollaps …..  vi hörde inifrån ett centrum för BLACK SWAN EVENT< > JUNI<<<

HÅLL ER FASTSPÄNDA PATRIOTER. BEHÅLL ER TRO.>>>> PLANEN FÖR ATT RÄDDA VÄRLDEN

Q – 1776 – TÖMMA TRÄSKET – VI FOLKET – MAGA – MEGA – DET BÄSTA ÄR ÄNNU PÅ KOMMANDE…

GESARA NESARA QFS Global Financial Reset – Allt förändras – Lita på planen!

Deep State vill inte ha småföretag i Amerika. Stora företag vill ha konkurrensen om sitt nya system. Systemet de utvecklar är samma system som Mussolini utvecklade i Italien, det kallas fascism. Inflation är ett sätt att bli av med det gamla korrupta systemet och inleda ett nytt system. Detta är vad vi bevittnar just nu.

Quantum Financial System kommer, XRP och XLM – digitala tillgångar är här för att stanna vare sig du gillar det eller inte. XRPQFS-manualen är avsedd för den nya användaren som inte vet något om Nesara – Gesara, XRP och digitala tillgångar.

Spelet har alltid varit riggat. De flesta investerar sina pengar/besparingar på aktiemarknaden hos finansiella institutioner som erbjuder investeringspaket att KÖPA på marknaden. DE FLESTA människor kan inte AVKORTA/SÄLJA på marknaden. Så när det sjunker och vi befinner oss i en nedåtgående trend tappar
95 % av normala människor allt eftersom de inte kan AVKORTA/Sälja på marknaden.

Läs mer HÄR:  https://amg-news.com/gesara-nesara-qfs-global-financial-reset-everything-is-changing-trust-the-plan-video/

Dessutom: QFS, GCR, Med Bed Intel ~ Kliv ut ur matrisen och in i guldåldern ~ Lita på planen! – https://amg-news.com/qfs-gcr-med-bed-intel-step-out-of-the-matrix-and-into-the-golden-age-trust-the-plan/

https://rumble.com/v2ebg48-theyre-coming-after-me-because-im-standing-up-for-you.htmlKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: